Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızceler nerdesiniz yaa yine kayıpsınız hbaksoyum doğurdu ondan yok zırsızdelim anasına kavuştu bizleri unuttu eeee geri kalanlar nerdesiniz yaaa beni yalnız bırakın hep tamam küstüm işteee

hoş geldin miram çok sık gelemiyon galiba buralara yada geliyon bize yazmıyonn göremiyorum senii canım senin bol su içmen lazım şu sıralar inşallah kötü bişey çıkmaz tahlilerinde yok anam yok bu herifler akıllanmaz benimkide sürekli der ben evden çıkınca yüz defa arıyon diye bende inat hep ararım geçende diyoki ee ben senin attığın mesajları okumuyomkiii çok gızıck oldum çokk bizim yine kavga günlerimiz geldi kızçem artık 1 aya ancak düzeliriz küsüm onla halaa neyse takmayalım kafamıza bebişlerde üzülmesinn sende bebişe iyi bak okkk
bnede geç evlenirdim ve benim herif gibi anacıl biriylede asla evlenmezdim kızçemm
hoşbuldum kızçem nasılsın sağ salim vardınmı annenlere yaz bize kuzum merakta bırakma zırsızdelim yine limoniyiz bnim kocayla yine başladı yani kavga gürültü biz 1ay kavga etmesek mutlaka diğer ay boyu kavga eder o açığı kapatırız ben çocukmuşum ya kızçem hala büyümemişim beni büyütmekle geçmiş benim kocamın ömrü en son konumuz buu keşke gitmez olaydım o kadının evine ya yine uğursuzluğunu kötü nefesini bulaştırdı bize

ya tatlım bu lohusalık 40 gun ya benım 10. gun kanamam kesıldı az bısey glıyo yok gıbı normal mı bu bılemedım :26:
merhaba canım nasılsın bebiş nasıl bebişe nazar değmiş öle yazmışın kızçme inşallah kırkı çıkınca düzelir kanamanın 10 günde kesilmesi iyi olmamış kızçem beni 35 gün sürmüştü ama şöle bişey olabilir kanama arada bi kesilip tekarr olabilir bende 1 2 defa öle olmuştu

hımmm canım sen oğlana o zaman gaz önleyici biberonlardan almalısın dr browns var mesela onun gibi birde günde verdiğin biberon sayısıyla miktarına dikkat et o da etkiler bebişi birde karnına ılık havlu koymayı dene ben öle yapardım benim kızda karnına bbebe yağıyla masaj yapp rezena çayıda iyi geliyoo hem sen iç hemde bebişe ver 2 3 çay kaşığı ya şimdi sana zor gibi gelir bebeğinle yalnız kalmak ama zamanla alışırsın inanki herşeyini yapmaya vakit bulursun o uyudukça sen uykudan fedakarlık yapar işlerini yaparsın kızçem şimdi kendi halim geldi aklıma benim kv ler benim kızı kucağa alıştırmışlardı bi ara ayy eve geldim kız kucaktan inmiyor temizlik ütü yemek hiç bişey yapamıyorum en sonunda 1 tane kanguru aldık içine koydum kızımı astım boynuma bi elimle kızımı tutardım bi elimlede temizlik yemek sonra tekrar ana kucağına falan alıştırana kadar neler çektim yaa inşallah senin oğlan olmaz öle bi bakmışsın emeklemeye başlamış sana hiç bi eziyeti kalmamışş kendi kendine oynuyoo inşallah o günlere gelirsiniz sağlıklı bi şekildee

anlaşıldı sizin gelmeye niyetiniz yok kızçeler en iyisi ben gidip yatam hadi iyi geceler hepinize

Ach lalecim bu erkekler tam bi odun ben kocise yine kizdim barismicam bana ne (( bi konu yüzünden tartisdik ama baya bi tartisdik sinirden bardak tabak kirdim (bòyle bi pis huyum var) bagirdik cagirdik neymis adam benden bikmis bende dedim ben cokdan biktim seni cekemiyorum. bide bana diyorki benimle yilbasiya kadar Konsuma bende inadina konusmayacam banane.

Insallah test iyi cikar cikmasada ne yapalim allah verir sifasini

evet canim cok gelemiyorum cünkü telefondan giriyorum cok karisik oluyor

moirai tesekkur ederim canim guzel sozlerin icin inan bendede var bu ozenme benimde arkadasim var 3 cocuklu ve bikmadan usanmadan drluk okudu nasil hayranim kendisinede soylerim sana hayranim nerden buluyorsun bu kadar enerjiyi diye erkek bebekleri cok gazli oluyor tatlim ben cok cekdim oglumda gaz birde baska sorunu vardi gece gunduz surekli aglardi kackez hastanelik oldum sonra devlet hemsire gonderdi duzenli evime bende bunalimdayim diye ama onlar gunduz gelip birkac saat durup gidiyorlardi ben bittim tukenmistim allaha sukurler olsunki kucuk cadim onun tam tersi cikdi aksam en gec 10da yatar sabah en gec 7de uyanir insallah senin bebegin benim oglum gibi olmaz cokkk zor bakimi simdi sipa cooookkk akilli teyzesi bu yil 2.sinifi bitirdi 3 yildir okula gidiyor birinciligi daha kimseye vermedi veee toplam 3 okul degistirdi heryil baska okula gitmek zorunda kaldi anasi okul begenmeyincelalecim genc evlendim gec evlendim hic alakasi yok tatlim adam hoduuukkk cikdimi istersen 60 yasinda ol istersen 18de ayni yavrum onemli olan adamin iyi cikmasi annem hep der evlilik kumar gibi ya kaybedecen yada kazanican bundan baska caren yok diye gercekden cok dogru kiizzzzzzzzlaaaarrr cocuklar tutturmus ufaklik bile bebek istiyorlar takdilar kafayi buyuk kizim diyorki annecim ben bakarim oglumda bezini degistirme vucudunu silmek benden kucukde bende oynarim onla esimde ben bakarim sen okuldayken sana engel olmaz anacim kafayi yediler herhalde yas olmus 31 bu yasdan sonra cocuk dogurucam bide 3tane varken hic doguramam kimse kusura bakmasin dedim esimde sabahleyin tasiyici anne buluruz diye kizdiriyor beni giciiiikkkkkucuk kresden geldi ac ac karnini ac dedi yatti karnima bebek geldimi diye dinliyormus daha gelmedi dedim niye gelmedi heeehhhh niye bebis cabuk gel ben abla olcam diyor saskiiiiiinnnnnanacim yok bebek falan yollayim sizede sevsin benim kizim bebislerinizi hevesi gecer bariiiiiiibebek istemesinler diye dun gittim kocaman akvaryum balik alip geldim bunlari bakin yeter dedim yok kararlilar bebek istiyorlar nasil vazgecirebilirim yardim edinnnnnnn canlarim

hımm demek telden giriyon canım evet ya karışık oluyo telden girince bende bişey anlamıyorum anam kocaya kızdn anladımda bardaktan çanaktan ne istiyon ben olsam kıyamam vallaha ben bi defa bardak attım yere eşime sinirlenince ama seçtim bi saat raftan hangisini atsam diye öle attım kıyamam vallaha hiç canım sen kunşmasanda onlar konuşacak bahane bulurlar ben sabah uyuyorum daha doğrusu uyumuş numarası yapıyorum sırf beni kaldırıp benle konuşmak için bahane üretiyor benimki dolapta gözünün önündeki gömleği görmüyor gibi yapıyo bende kalktım hiç konuşmadım gömlrği verdim geri yattım bana kaç gündür yaptıklarının üzerine diyoki daha birde ee ben neden sinir stres yapıyormuşum kendi gayet mutlumuş gayet iyiymişşş amannn kızcem bende dert bitmez anlatsam bi sabahı ederiz vallaha neyse tahlil sonuçlarını alınca yaz bakalım ne çıkacak

kızzz anam ne doğurması sen bunlara yettin de kızçem bide bebek kaldı vallaha zorr 2 3 gün bakarlar bebeğe ondan sonra hevesleri geçince hersey kalır yine seranın başına yok anam bunları vazgeçir bi an önce kedi alın eve veya köpek diyecektim ama balık almışın otursun onlara baksınlar doğru söylüyon kızçem adam hödük olduktan sonra 60 tada evlensen aynıı kader seni yine bulur acaba benim adamda akıllanırmı birgün kızçem yoksa böle devam edermii ne diyonn sen bizlerden tecrübeli sayılırsın bi akıl veriverr

kızlaaarrrr cinnetin eşiğindeyimmm. kaç gündür evde elektrik yok. bide oyun oynar gibi bi ara geliyo ondada bizim eve gelmiyo. fazlar ayrıymış. heryer ışılışıl bizim ev karanlık. dellenmek üzereyim. bu ara giremiyom. neer olduokuyamadımda. kendinize iibakın

ben çok kolay ağlıyorum artık canım
varya bi annenin bebeğini hastane çıkışı kucağından almışlarda nasıl ağladım nasıl
artık sinir minir kalmadı bende
vidalar acayip gevşedi
öyle ağlamaya bende ağlıyorum hatta susuyormusun hayalot diye bir sorcanama kimse görmüyor işte

ya zırsizdelim toparlayınca nekadar cok esya cıkıyor değilmi ortayayanlız sanıyorum ben fazla fazla almışımartık sığmıyoruz çünküee birde mevlütte gelenlerde olacak napcam ben vallahi israf yaaacaba diyorum mevlütünü biraz geçmi okutsam büyük kıyafeti olur en azındanvarmısınızdır annecının yanına

morişimmm ben çok kötüyüm kendimi yormuyorum çok şükür öyle sancım yok gündüzleri ama gece olunca sabaha kadar kıvranıyorum kuzum ya:26:birde dün akşam 5ten buyana bir mide bulantısıama çıkartmıyorum sadece öğürtüyle beraber mide bulantısı birde ara ara buna eşlik eden geçmeyen mide yanmasıbütün aklıma gelenleride yaptım ama yok ara ara ateş basıyor ara ara üşüyorum noluyor bana yaademek yemek yemiştin ben tam tersi iştahtan kesildim ne yicemi bilmiyorum aynı hamileliğin başında agızda pas tadı oluyordu ya yine o taddan hissediyorum demekki suyum bugün gelmiycek bugün benim

kızceler nerdesiniz yaa yine kayıpsınız hbaksoyum doğurdu ondan yok zırsızdelim anasına kavuştu bizleri unuttu eeee geri kalanlar nerdesiniz yaaa beni yalnız bırakın hep tamam küstüm işteee

ben yatıyorum lalem midem bulanıyor acaba hamile olabilirmiyimki

seram sana 4.yü yapmadan rahat yokk

inşallah çabuk düzelir yamisim ya bana bi el atın bu mide bulantısı nerden geldiki yaaa

hayırdır bacım neden kavga etmeye devam ediyosunu
z ki
o kadar zaman kavga etmediğinie mi şükretsem bilemedim ki

lazer tatlım yapıstırdılar benı dikiş yok
üşüttüm ama oyuzden agrıdı ister istemez üşütüyorum bebekle ılgılenırken hayatım ya

canım izi falan var mı karnında
memnun musun dikişlerinden
bebekle ilgilenirken üşütmemek çok zor cidden

yavrucum mamalar gaz yaptıgında degiştirmen gerekiyo dedi doktor arkadaşımın bebeğine
deneyerek ona en çok uyacak , en az gaz yapan mamayı bulman gerekiyormuş maalesef
duygusallık değişmiyo desene,
önc hamilelik duygusallığı sonrada lohusa duygusallığı

bacım bizimle beraber sende hamilelik yaşıyorsun resmen
doğuruversene 4 çocuğu , nolucak

tatlım benim ben o medeniyetten uzak şehirdeyken az çekmedim elektriksilikten
bilirim ne kadar sinir bozucu bi durum olduğunu
elektriksilikten kurtulur kurtulmaz gel buraya
öyle ağlamaya bende ağlıyorum hatta susuyormusun hayalot diye bir sorcanama kimse görmüyor işte

benimkini görselerde görmeselerde tutamıyorum artık ben

valla benim almamış halim böyleyse ooooooooooooooooooo
senin epey vardır o zaman
israf deme aannesi yaaa ikinciye giydirirsin
ben mevlütünü teee yaa okutacam , istediğin aman yapabilirsin yani sende

ben tam 80dim iştebende tam 23 kilo almış bulunuyorum utanıyorum artık söylemekten yaa

tam 80 kilo olmuşum bende cicim veeeeeee kimbilir kaç kilo almışım, hesaplamıyorum artık

ben yatıyorum lalem midem bulanıyor acaba hamile olabilirmiyimki

aaaaaaaaaaaaaaaa acaba hamile misin ki , git bi hamilelik testi yaptır mutlaka

kızlar ben annemdeyim
ama moralim sıfır desem yeridir
bugün doktor randevumu vardı
bebeğimi baş büyüklüğü tam 40 haftalık çıktı
98 cm olmuş baş çevresi ve 100 cm sınırmış normal doğum için
önümüzde daha 3 hafta 3 gün olduğundan noraml şansı çok düşük dedi
kilosu da tam 3400 - 3700 arası olmuş üstelik
boyu da 50 civarıymış
her yönden iri ve büyük bebekmiş anlayacağınız
üstüne su fazla olduğundan da doğum kanalına sokamıyomuş çocuk
yüzde yüz seeryan olacam , görünüş o
o kadar ağladım ki bugün , ancak sustum daha
moralim çok bozuk

seram sana 4.yü yapmadan rahat yokk

yok kizlar 4.falan dusunmuyorum zaten olanlarla nasil basa cikacam bilmiyorum 3.numara evlere senlik diyorum allahim nasil inatci nasil inatci her dedigi olacak yapmazsak kirip dokuyor birde bir bagirmasi var duyan bogazliyorlar cocugu zanneder o derece bir catlakkkk konusuyorum ediyorum yoookkkk tinnn etmiyor cocuga belki 3 yasindan sonra anlar diye teselli ediyorum kendimi rabbim isteyenlere versin olmayanlarin doldursun gobuslerini amin ayyy bir hastayim sormayin kizlar dr bademciklerim alininca komaya girmeyecen dedi eee alindida ne oldu dedim tamam atesden komaya girmiyorum ama basima vurdu ustelik kollarim bacaklarim dayak yemis gibiyim heryerim dokuluyor oglum copleri bosaltti dun kizim sofrayi kurmusbirde gelmisler iyiki dogmusuz anne bak sana hizmet ediyoruzevet yavrularim iyiki dogmussunuz iyiki benim cocuklarim olmussunuz dedim yoksa ben ne yapardim siz olmasaniz anaaammmm kisaca soyleyeyim onlar olmasaydi ev sessiz sakin olurdu ilacimi alir bir guzel uyurdum esim zaten doyururdu beni sisssstttt cakdirmadim onlarsiz coookkk zor duruma dusermisim gibi davrandimzirsizim bende kizken hatta cocuklardan once aglamakmi bana hic ugramamisdi hatta gamsiz derdi annem onlar eski turk filmlerinden etkiler aglardi ablamla bende tikkk yokkk diye gamsiz bu derlerdi cocuklarim oldukdan sonra cesmeye dondum ben ozellikle eziyet gormus canli varsa aninda aciliyor benim cesme hickira hickira agliyorum gunlerce gitmiyor gozumun onunden bazen aglamayacaksin sera heryere sen kosamazsin rabbim herseyi goren bilen sen ondan fazla merhametli degilsin diyorum en yakin arkadasim erkek arkadasindan acayip dayak yemis hastanede beni aradi onu o halde gorunce hickira hickira agladim agladimda ne oldu saptirik gitti evlendi ustelik birak bunu dedim diye benlede kesti irtibati evime gelmez oldu heran bende olan insan gordugu yerde bir hava gormeniz lazim dayak yiyen benmisim gibi yada gecmisde yasadiklarini bilmiyormusum gibi kocasi kanatsiz melek oyle anlatiyor

Canim benim üzme okadar önemli olan bebeginin saglikli dünyaya gelmesi bak simdi iyi bi sehirde emin ellerdesin. herseyin bi hayri vardir. Eminimki cocugunu kucagina aldiginda herseyi unutursun. Son günlerinin tadini cikar.aglamak sana ve bebegine iyi degil

Canim elimde degil napiyim
Hala agliyorum
Umarim hersey yolunda gider tatlim
Bu kadar normal doğum a takmasaydım keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…