Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bende istıyom ozaman oyle karsılama yaa banane

sana en güzel karşılamayı yapalım o zaman

kolayca doğursak bizde yaaa

valla bizim oğluşlar annelerini el üstünde tutsalar az bile. gidip çikolatalarını bile biz alıyoruz ama kesin babacıl olurlar
valla çat kapı gitsem bana bin tane laf söyleyecek insanlar var, ama onlar gelirse yüzümü azıcık asayım gene ben yerim lafı
bu aralar hava değişimleri yüzünden mi, gece gündüz sıcaklık farkı yüzünden mi nedir herkeste bi grip salgını var
belimizi düzeltemeyecez gibi bu gidişle

sizi ben dourtcam bacım ebeniz ben olcem

iç canım iç geçecek inşallah...

hmm şimdiden mutluluklar dilerim canım nice senelere inşallah çoluk çocuğunuzla beraber çok mutlu olun

tmm hocam ben dedim ben yaparım size kendi elcaazımla

hayırsız seni de karşılamadık mı

Son düzenleme:

karşıladınız canım tesekkur ederım yenıdende ama davullu zurnalı istıyomus ya bende ıstıyom ozman dedım

içimde bugun sıkıntı var ağlayasım filan var iyiyim bebekte iyi çok şükür ama cok daraldım

teşekkür ederim
inşallah seneye çoluk çocuğumuzla kutlarız yıl dönümlerini
valla bi börek olsa ahhhh ahhhh

davulu zurnayı yamisy doğurunca çaldıralım bence
bebişe karşılama olur, bizde nasibimizi alırız
sanırım havalardan, ya da sürekli aynı şeyleri yapmaktan daralıyo insan

ayy aynen valla yaa bende de bi daralma var bugün ben de iyiyim bebişde oynuyo hatta kaç gündür oynamıyodu bugün oynuyo ama niye böyl oldum anlamadım canım çok sıkkın bunalım takılcam nerdeyse hadii hayırlısı diyelim....

teşekkür ederim
inşallah seneye çoluk çocuğumuzla kutlarız yıl dönümlerini
valla bi börek olsa ahhhh ahhhh

ulen bi börek dedik nelere sebep olduk iyi mi hoş ben de demedimki kaynanam dedi, ah anacım ah

di mi ama azıcık da ben şımariym canım

ben ağladım ağladım şimdi sustum evde tek başımayım kimseler yok bi tv sesi birde yandaki komşunun duvara yaslanan tv sesi o kadar .gözlerim burnum davul gibioldu ağlamaktan.

ayy evet bencede ole yapalım şehzadeyi karşılama töreni yapmış oluruz bizde aradan çıkarız
bugun hep oturdum evde temızlık fılan yaptım ama böyle içimde bı huzursuzluk olustu :26:
şimdi kayınvalidem geldi en sevdiğim çikolatadan almış baska bişey istesem olcakmış
sende üşendin çıkıp çikolata almadın dimi oğluşuna

senın yakında canının sıkılmasına vakit kalmıycak bırak azcık sıkılsın ama insana geliyolr arada öyle dimi :/

her şehzadeye bi tören yapalım, burası bayram yerine dönsünnn
valla ard arda gelip şenlendirecekler hayatımızı hayırlısıyla
herkesin içinde bi sıkıntı var güz mevsiminden midir nedir
ahh ahh bana çikolata alıp gelebilecek bi kayınvalidem de yok ki
üşenmek ki ne üşenmek, yatmışım ohhh saatlerce uyumuşum
şimdi bulursam alayım bari

ben ağladım ağladım şimdi sustum evde tek başımayım kimseler yok bi tv sesi birde yandaki komşunun duvara yaslanan tv sesi o kadar .gözlerim burnum davul gibioldu ağlamaktan.

insan yalnızken daha bi basıyo duygular üstüne
fazla ağlayıp bebişini de üzme canım
Allah korusun onu, kötü etkiliyoruz ağlarken

yapalım valla kim doğurursa hemen bi tören yapalım bzim prenslerimize arka arkaya dogurcaz tabi yamiscik tecrubelı oldugundan buyuturken bız sıkıntı yaptıgımızda bize akıl vercek
uyumak gıbısı yok
bulda al annesi

Ahh canim kayinvalidenin icinemi doğmuş nedir

Bugünde herkeste bi huzursuzluk var ya hayirlisi diyelim

Ahh canim kayinvalidenin icinemi doğmuş nedir

Bugünde herkeste bi huzursuzluk var ya hayirlisi diyelim

kayınvalıdem annem gıbıdır Allah razı olsun. burda benım ailem yok ama hiç aratmıyolar sağolsun. içine doğmus demekki
buarada ben 10 dkkada bı vcye gıdıyorum baskı var sağ kasıgıma arada sancı gırıyo bebek asagıyamı ındıkı :26:

niye ağladın canm hayırdır :26:

Zaten benim asli görevim can im sizi doğurup çocuklara kafa yi attirmak skinti yapma canim elbette her konuda seve seve yardimci olurum... Kizlar tabletten girdim de beceremiyuom yaw kocisim PC me el koydu oyun oynuyuo bende tabletten giriym dedim ama acayip bise yaz olmuyor kocis kalkinca pcden devam ederim artikin.... Kudurmayin heeee

doğsunda kafayı atsın kafayı gömsün hakedıyoruz biz kudurmayız inşalaah

aağladım çünki sabah annem babam buraya geleceklermiş ama olmadıişgüç .sonra benim canım sıkıldı tabii bu duruma.alışverişe çıkacaktık yavruma ama babası geç geldi gelir gelmezde hemen üstünü değiştirip ankaraya gitti ama küs gitti telefonuda kapalı.küs gitti çünki ben daha can sıkıntımı anlatmadan tavır yaptı gitti.ankaraya gidiyorum dedi bende sesimi çıkarmadım.benimde en nefret ettiğim huyumdur konuşmam fazla canım sıkkınken nebileyim.ayakkabılarını giyerken bileyüzüme bakmadı camdan baktım dönmedi bile.bende zaten ağlamaya bahane arıyorum sabahtan beri bu bana çok koydu ama beni bu haldenasıl bıraktı gitti arkasına bile bakmadan çok kıfrıldım fenayım yani arkadaşlarım...

valla bize bi tecrübeli insan lazım
hepimizi sakinleştirecek ve hepimize örnek olacak , akıl verecek birisi
sanırım yamiscik bıkmadan usanmadan bunca gebe hatunun doğumunaa, psikolojisine ıvırına zıvırına koşturacak

ne güzel öyle bir kayınvaliden varmış
insan annesini çok arıyo bu dönemde, o yoksa da ikinci annelik yapan biri ilaç gibi geliyor
benim baskı olmamasına rağmen sürekli vcye gidesim var, püfff
senin ki ters miydi yoksa tatlım
bi arkadaşımın bebişin kafası göğsüne dayanmıştı da bu hafta onun ki dönmeye başlamış ondan sordum

sen gelene kadar kudurmayız umarım
doğsunda kafayı atsın kafayı gömsün hakedıyoruz biz kudurmayız inşalaah

ahhhh canım benimmmmmm kıyamam sana yaaaaaaa
ahh bu kocalar bazen çok eşşek olabiliyolar
sen canını sıkma, varır varmaz açacaktır telefonu ve alacaktır karıcığının kalbini
alışverişi unutmuş olabilir, canı da sıkılmıştır bütün gün çalışmaktan ve sana patlamıştır
ailenin gelememesine üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…