istemiyorum ama babası isterse kıyamam hiç. çok inadımdır ama bi tek eşimin istediğini geri çeviremem. salak aşıklardan oldum bu adam yüzünden
arkadaş niye dede yada nine ismi falan koyalım ki offf offff, kayınbabamı çok severim ama bebişim onun kopyası olsun istemiyorum. eee çocuk adına çekermiş derler. ayrıca kayınbabacıgımın isminin anlamı da yok
ohhh evlenmeden isme karar vermek ne harika bi his olsa gerek
şöyle davullu zurnalı halaylı bi karşılama olsa fene olmaz dı
daimilerden olmama izin verdiniz, bu bile yeter bana aslında
valla o doktor muayeneleri hiç bitmese hep bebişimi görsem diyorum
eşim diyo ki elinden gelse eve ultrason aldırtcan bana
oyyyyy ben onun kepçe kulaklarını yerim, sıkıntı yapma küçükken şapkaları var onun takarsın sorun çözülür
bende istıyom ozaman oyle karsılama yaa banane
zirveyede canlı yayın bağlantısı yapmak lazımmış ama bebiş coktan geldidarısı bizim doğumumuza hakketten herkesin canı bısey ıstıyo ama evde yok evet canım hala içiyom alıştım sanırım ama şikayetlerim hala gecmedi :26:
benim oğluşta istıyo iş bize düştü cıkıp alcazbende uyuz oluyorum cat kapıya ama ınsanlar anlayıssız aynı seylerı kendılerıne yapsan bizden kötüsü olmaz
öksürük ,grip tam zamanı geldı artık bunların dıkkat etmemız lazım hamılelıkte zor atlatırız yoksa :2:ben kac gundur cekıyorum burun akıntsı bas agrısını ama bugun bıraz daha ıyıyım gecelerı kötü oluyorum nedense :26:
zirveyede canlı yayın bağlantısı yapmak lazımmış ama bebiş coktan geldidarısı bizim doğumumuza hakketten herkesin canı bısey ıstıyo ama evde yok evet canım hala içiyom alıştım sanırım ama şikayetlerim hala gecmedi :26:
valla aklımda hiçbir şey yok
çıkıp bi yemek yer miyiz ondan bile şüpeliyim
zira benim kocam ormantiktir, romantizmle uzaktan yakından alakası yoktur
sen börek demesen sana kalır mıydı hiç , yapar mıydık en yaşlı gebeliğe
valla şaka bi yana bebek işin içine girince karı kocalıktan başka bişeye refi ediyo insan, umarım kocalarımızla aramız bozulmaz
bende istıyom ozaman oyle karsılama yaa banane
sizi ben dourtcam bacım ebeniz ben olcem
iç canım iç geçecek inşallah...
hmm şimdiden mutluluklar dilerim canım nice senelere inşallah çoluk çocuğunuzla beraber çok mutlu olun
tmm hocam ben dedim ben yaparım size kendi elcaazımla
hayırsız seni de karşılamadık mı
sizi ben dourtcam bacım ebeniz ben olcem
iç canım iç geçecek inşallah...
hmm şimdiden mutluluklar dilerim canım nice senelere inşallah çoluk çocuğunuzla beraber çok mutlu olun
tmm hocam ben dedim ben yaparım size kendi elcaazımla
hayırsız seni de karşılamadık mı
karşıladınız canım tesekkur ederım yenıdende ama davullu zurnalı istıyomus ya bende ıstıyom ozman dedım
içimde bugun sıkıntı var ağlayasım filan var iyiyim bebekte iyi çok şükür ama cok daraldım
karşıladınız canım tesekkur ederım yenıdende ama davullu zurnalı istıyomus ya bende ıstıyom ozman dedım
içimde bugun sıkıntı var ağlayasım filan var iyiyim bebekte iyi çok şükür ama cok daraldım
teşekkür ederim
inşallah seneye çoluk çocuğumuzla kutlarız yıl dönümlerini
valla bi börek olsa ahhhh ahhhh
davulu zurnayı yamisy doğurunca çaldıralım bence
bebişe karşılama olur, bizde nasibimizi alırız
sanırım havalardan, ya da sürekli aynı şeyleri yapmaktan daralıyo insan
davulu zurnayı yamisy doğurunca çaldıralım bence
bebişe karşılama olur, bizde nasibimizi alırız
sanırım havalardan, ya da sürekli aynı şeyleri yapmaktan daralıyo insan
ayy aynen valla yaa bende de bi daralma var bugün ben de iyiyim bebişde oynuyo hatta kaç gündür oynamıyodu bugün oynuyo ama niye böyl oldum anlamadım canım çok sıkkın bunalım takılcam nerdeysehadii hayırlısı diyelim....
ulen bi börek dedik nelere sebep olduk iyi mihoş ben de demedimki kaynanam dedi, ah anacım ah
di mi ama azıcık da ben şımariym canım
ayy evet bencede ole yapalım şehzadeyi karşılama töreni yapmış oluruz bizde aradan çıkarız
bugun hep oturdum evde temızlık fılan yaptım ama böyle içimde bı huzursuzluk olustu :26:
şimdi kayınvalidem geldi en sevdiğim çikolatadan almış baska bişey istesem olcakmış
sende üşendin çıkıp çikolata almadın dimi oğluşuna
ben ağladım ağladım şimdi sustum evde tek başımayım kimseler yok bi tv sesi birde yandaki komşunun duvara yaslanan tv sesi o kadar .gözlerim burnum davul gibioldu ağlamaktan.
her şehzadeye bi tören yapalım, burası bayram yerine dönsünnn
valla ard arda gelip şenlendirecekler hayatımızı hayırlısıyla
herkesin içinde bi sıkıntı var güz mevsiminden midir nedir
ahh ahh bana çikolata alıp gelebilecek bi kayınvalidem de yok ki
üşenmek ki ne üşenmek, yatmışım ohhh saatlerce uyumuşum
şimdi bulursam alayım bari
ayy evet bencede ole yapalım şehzadeyi karşılama töreni yapmış oluruz bizde aradan çıkarız
bugun hep oturdum evde temızlık fılan yaptım ama böyle içimde bı huzursuzluk olustu :26:
şimdi kayınvalidem geldi en sevdiğim çikolatadan almış baska bişey istesem olcakmış
sende üşendin çıkıp çikolata almadın dimi oğluşuna
Ahh canim kayinvalidenin icinemi doğmuş nedir
Bugünde herkeste bi huzursuzluk var ya hayirlisi diyelim
ben ağladım ağladım şimdi sustum evde tek başımayım kimseler yok bi tv sesi birde yandaki komşunun duvara yaslanan tv sesi o kadar .gözlerim burnum davul gibioldu ağlamaktan.
yapalım valla kim doğurursa hemen bi tören yapalım bzim prenslerimizearka arkaya dogurcaz tabi yamiscik tecrubelı oldugundan buyuturken bız sıkıntı yaptıgımızda bize akıl vercek
uyumak gıbısı yok
bulda al annesi
Zaten benim asli görevim can im sizi doğurup çocuklara kafa yi attirmakskinti yapma canim elbette her konuda seve seve yardimci olurum... Kizlar tabletten girdim de beceremiyuom yaw kocisim PC me el koydu oyun oynuyuo bende tabletten giriym dedim ama acayip bise yaz olmuyor kocis kalkinca pcden devam ederim artikin.... Kudurmayin heeee
yapalım valla kim doğurursa hemen bi tören yapalım bzim prenslerimizearka arkaya dogurcaz tabi yamiscik tecrubelı oldugundan buyuturken bız sıkıntı yaptıgımızda bize akıl vercek
uyumak gıbısı yok
bulda al annesi
kayınvalıdem annem gıbıdır Allah razı olsun. burda benım ailem yok ama hiç aratmıyolar sağolsun. içine doğmus demekki
buarada ben 10 dkkada bı vcye gıdıyorum baskı var sağ kasıgıma arada sancı gırıyo bebek asagıyamı ındıkı :26:
Zaten benim asli görevim can im sizi doğurup çocuklara kafa yi attirmakskinti yapma canim elbette her konuda seve seve yardimci olurum... Kizlar tabletten girdim de beceremiyuom yaw kocisim PC me el koydu oyun oynuyuo bende tabletten giriym dedim ama acayip bise yaz olmuyor kocis kalkinca pcden devam ederim artikin.... Kudurmayin heeee
doğsunda kafayı atsın kafayı gömsün hakedıyoruz bizkudurmayız inşalaah
aağladım çünki sabah annem babam buraya geleceklermiş ama olmadıişgüç .sonra benim canım sıkıldı tabii bu duruma.alışverişe çıkacaktık yavruma ama babası geç geldi gelir gelmezde hemen üstünü değiştirip ankaraya gitti ama küs gitti telefonuda kapalı.küs gitti çünki ben daha can sıkıntımı anlatmadan tavır yaptı gitti.ankaraya gidiyorum dedi bende sesimi çıkarmadım.benimde en nefret ettiğim huyumdur konuşmam fazla canım sıkkınken nebileyim.ayakkabılarını giyerken bileyüzüme bakmadı camdan baktım dönmedi bile.bende zaten ağlamaya bahane arıyorum sabahtan beri bu bana çok koydu ama beni bu haldenasıl bıraktı gitti arkasına bile bakmadan çok kıfrıldım fenayım yani arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?