hımm demek telden giriyon canım evet ya karışık oluyo telden girince bende bişey anlamıyorum anam kocaya kızdn anladımda bardaktan çanaktan ne istiyon ben olsam kıyamam vallaha ben bi defa bardak attım yere eşime sinirlenince ama seçtim bi saat raftan hangisini atsam diye öle attım kıyamam vallaha hiç canım sen kunşmasanda onlar konuşacak bahane bulurlar ben sabah uyuyorum daha doğrusu uyumuş numarası yapıyorum sırf beni kaldırıp benle konuşmak için bahane üretiyor benimki dolapta gözünün önündeki gömleği görmüyor gibi yapıyo bende kalktım hiç konuşmadım gömlrği verdim geri yattım bana kaç gündür yaptıklarının üzerine diyoki daha birde ee ben neden sinir stres yapıyormuşum kendi gayet mutlumuş gayet iyiymişşş amannn kızcem bende dert bitmez anlatsam bi sabahı ederiz vallaha neyse tahlil sonuçlarını alınca yaz bakalım ne çıkacak
kızzz anam ne doğurması sen bunlara yettin de kızçem bide bebek kaldı vallaha zorr 2 3 gün bakarlar bebeğe ondan sonra hevesleri geçince hersey kalır yine seranın başına yok anam bunları vazgeçir bi an önce kedi alın eve veya köpek diyecektim ama balık almışın otursun onlara baksınlar doğru söylüyon kızçem adam hödük olduktan sonra 60 tada evlensen aynıı kader seni yine bulur acaba benim adamda akıllanırmı birgün kızçem yoksa böle devam edermii ne diyonn sen bizlerden tecrübeli sayılırsın bi akıl veriverr
hayatim bebegin saglikli dunyaya gelsinde birak sezeryan olsun dogumdan sonra bakanin oldukdan sonra viz gelir sezeryan benim dogum sonrasi yukum agirdi ondan sezeryan cokkk zor diyorum iki buklum camasir asardim yapma derdi annem teeee turkiyelerden annem ben yapmasam islak islak kokusacak camasirlar esime desem cingeneler gibi asiyor bu defa depresyona giriyorum oyle gorunce camasirlari allah razi olsun herseyime yardim etti esim ama yinede yetmedi annemi kardeslerimi her daim aradim hele corba yapmasini bilmeyen esim bana kebab burger yedirterek kabizlik acisi cekmeme koca bir imza attikızlar ben annemdeyim
ama moralim sıfır desem yeridir
bugün doktor randevumu vardı
bebeğimi baş büyüklüğü tam 40 haftalık çıktı
98 cm olmuş baş çevresi ve 100 cm sınırmış normal doğum için
önümüzde daha 3 hafta 3 gün olduğundan noraml şansı çok düşük dedi
kilosu da tam 3400 - 3700 arası olmuş üstelik
boyu da 50 civarıymış
her yönden iri ve büyük bebekmiş anlayacağınız
üstüne su fazla olduğundan da doğum kanalına sokamıyomuş çocuk
yüzde yüz seeryan olacam , görünüş o
o kadar ağladım ki bugün , ancak sustum daha
moralim çok bozuk
hımm demek telden giriyon canım evet ya karışık oluyo telden girince bende bişey anlamıyorum anam kocaya kızdn anladımda bardaktan çanaktan ne istiyon ben olsam kıyamam vallaha ben bi defa bardak attım yere eşime sinirlenince ama seçtim bi saat raftan hangisini atsam diye öle attım kıyamam vallaha hiç canım sen kunşmasanda onlar konuşacak bahane bulurlar ben sabah uyuyorum daha doğrusu uyumuş numarası yapıyorum sırf beni kaldırıp benle konuşmak için bahane üretiyor benimki dolapta gözünün önündeki gömleği görmüyor gibi yapıyo bende kalktım hiç konuşmadım gömlrği verdim geri yattım bana kaç gündür yaptıklarının üzerine diyoki daha birde ee ben neden sinir stres yapıyormuşum kendi gayet mutlumuş gayet iyiymişşş amannn kızcem bende dert bitmez anlatsam bi sabahı ederiz vallaha neyse tahlil sonuçlarını alınca yaz bakalım ne çıkacak
kızzz anam ne doğurması sen bunlara yettin de kızçem bide bebek kaldı vallaha zorr 2 3 gün bakarlar bebeğe ondan sonra hevesleri geçince hersey kalır yine seranın başına yok anam bunları vazgeçir bi an önce kedi alın eve veya köpek diyecektim ama balık almışın otursun onlara baksınlar doğru söylüyon kızçem adam hödük olduktan sonra 60 tada evlensen aynıı kader seni yine bulur acaba benim adamda akıllanırmı birgün kızçem yoksa böle devam edermii ne diyonn sen bizlerden tecrübeli sayılırsın bi akıl veriverr
Canim elimde degil napiyim
Hala agliyorum
Umarim hersey yolunda gider tatlim
Bu kadar normal doğum a takmasaydım keske
hayırdır bacım neden kavga etmeye devam ediyosunuz ki
o kadar zaman kavga etmediğinie mi şükretsem bilemedim ki
canım izi falan var mı karnında
memnun musun dikişlerinden
bebekle ilgilenirken üşütmemek çok zor cidden
yavrucum mamalar gaz yaptıgında degiştirmen gerekiyo dedi doktor arkadaşımın bebeğine
deneyerek ona en çok uyacak , en az gaz yapan mamayı bulman gerekiyormuş maalesef
duygusallık değişmiyo desene,
önc hamilelik duygusallığı sonrada lohusa duygusallığı
bacım bizimle beraber sende hamilelik yaşıyorsun resmen
doğuruversene 4 çocuğu , nolucak
tatlım benim ben o medeniyetten uzak şehirdeyken az çekmedim elektriksilikten
bilirim ne kadar sinir bozucu bi durum olduğunu
elektriksilikten kurtulur kurtulmaz gel buraya
benimkini görselerde görmeselerde tutamıyorum artık ben
valla benim almamış halim böyleyse ooooooooooooooooooo
senin epey vardır o zaman
israf deme aannesi yaaa ikinciye giydirirsin
ben mevlütünü teee yaa okutacam , istediğin aman yapabilirsin yani sende
tam 80 kilo olmuşum bende cicim veeeeeee kimbilir kaç kilo almışım, hesaplamıyorum artık
aaaaaaaaaaaaaaaa acaba hamile misin ki , git bi hamilelik testi yaptır mutlaka
kuzum benim maşallah maşallah maşallahkızlar ben annemdeyim
boyu da 50 civarıymış
moralim çok bozuk
yok kizlar 4.falan dusunmuyorum zaten olanlarla nasil basa cikacam bilmiyorum 3.numara evlere senlik diyorum allahim nasil inatci nasil inatci her dedigi olacak yapmazsak kirip dokuyor birde bir bagirmasi var duyan bogazliyorlar cocugu zanneder o derece bir catlakkkk konusuyorum ediyorum yoookkkk tinnn etmiyor cocuga belki 3 yasindan sonra anlar diye teselli ediyorum kendimirabbim isteyenlere versin olmayanlarin doldursun gobuslerini amin ayyy bir hastayim sormayin kizlar dr bademciklerim alininca komaya girmeyecen dedi eee alindida ne oldu dedim tamam atesden komaya girmiyorum ama basima vurdu ustelik kollarim bacaklarim dayak yemis gibiyim heryerim dokuluyor oglum copleri bosaltti dun kizim sofrayi kurmus birde gelmisler iyiki dogmusuz anne bak sana hizmet ediyoruz evet yavrularim iyiki dogmussunuz iyiki benim cocuklarim olmussunuz dedim yoksa ben ne yapardim siz olmasaniz anaaammmm kisaca soyleyeyim onlar olmasaydi ev sessiz sakin olurdu ilacimi alir bir guzel uyurdum esim zaten doyururdu beni sisssstttt cakdirmadim onlarsiz coookkk zor duruma dusermisim gibi davrandim zirsizim bende kizken hatta cocuklardan once aglamakmi bana hic ugramamisdi hatta gamsiz derdi annem onlar eski turk filmlerinden etkiler aglardi ablamla bende tikkk yokkk diye gamsiz bu derlerdi cocuklarim oldukdan sonra cesmeye dondum ben ozellikle eziyet gormus canli varsa aninda aciliyor benim cesme hickira hickira agliyorum gunlerce gitmiyor gozumun onunden bazen aglamayacaksin sera heryere sen kosamazsin rabbim herseyi goren bilen sen ondan fazla merhametli degilsin diyorum en yakin arkadasim erkek arkadasindan acayip dayak yemis hastanede beni aradi onu o halde gorunce hickira hickira agladim agladimda ne oldu saptirik gitti evlendi ustelik birak bunu dedim diye benlede kesti irtibati evime gelmez oldu heran bende olan insan gordugu yerde bir hava gormeniz lazim dayak yiyen benmisim gibi yada gecmisde yasadiklarini bilmiyormusum gibi kocasi kanatsiz melek oyle anlatiyor
hayatim bebegin saglikli dunyaya gelsinde birak sezeryan olsun dogumdan sonra bakanin oldukdan sonra viz gelir sezeryan benim dogum sonrasi yukum agirdi ondan sezeryan cokkk zor diyorum iki buklum camasir asardim yapma derdi annem teeee turkiyelerden annem ben yapmasam islak islak kokusacak camasirlar esime desem cingeneler gibi asiyor bu defa depresyona giriyorum oyle gorunce camasirlari allah razi olsun herseyime yardim etti esim ama yinede yetmedi annemi kardeslerimi her daim aradim hele corba yapmasini bilmeyen esim bana kebab burger yedirterek kabizlik acisi cekmeme koca bir imza attiinan sen uzuluyorsun teyzemin gelini ortaligi ayaga kaldirdi sezeryan olcam ozelde diye teyzem yapma yetme sozunu geciremedi totosu bozulmayacakmis hanimin iki tane dogurdu sezeryanla allahim anlatirkende ben hic sezeryanla dogurmamisim gibi nasil abartarak anlatiyor:26:doguracak adami korkutur iste o hiccc sorun yasamadi teyzem gul gibi bakdi benimde olsaydi bakanim hiccc tinnnnlamazdim bebegin buyukse mutlaka sezeryan olursun benim bebekler 4kilo dogdular sadece buyuk kizim 3kilo kusur dogdu oda nasip sezeryan oldum dr 4 kilo bebegin normal dogmasi annenin totosuna dikis atilmasi demek dediki arkadasim sezeryandan fazla aci cekdi cisini yaparken inletiyordu her yeri sakin uzulme hayirlisiyla dunyaya gelsin sezeryan falan ozellikle sana tirisssssssssss gelir ben 100%100 eminim
Inanki seni cok iyi anliyorum hep normal dogumu hayal ederken böyle birsey olmasi insani ister istemez üzer sanki insan hayalkirikligi yasiyor. Hem bazen sezaryan normalden daha iyi bunu cok kisiden duydum. Ne güzel cok aci cekmeden bebegine kavusacan. Sen simdi sadece sezaryanin iyi taraflarini düsün:)
kuzum benim maşallah maşallah maşallahyanlız niye üzülüyorsunki sezaryan olsan ne değişecek onu anlıyamadım.önemli olan bebeğinin ve senın saglıcakla kurtulman.normal dedin ama belki doğuramayacaktın orasınıda bilmiyordun öyle değilmi bırak benım sıpam keşke okadar tombik olsa valla maşallah dıyeyım tekrardan yanlız anlamadığım yer nasıl oluyorda kilosu tam belli değil 3400 mü 3700 mü okısmı çözemedim.kesin bi kilosu çıkmıyormu bu çocucgun usgda böyle şeyler için ağlanmaz bacım şükret bakım haline
baksoyumda hala gelmedi
ben geldim bu arada bugün son alışverişlerimi tamamladımhala alışveriş yapıyorum ya Allah beni napsın bilemedim şimcik
eşimi bekliyorum annemlere gidecez kalırmıyız bilmiyorum
bu arada kızlar ya mide bulantım geçti bu sabah çok şükür ama iştahsızlık devam ediyorbirde sarıya dönük akıntım olmaya başladı kasıklarımdada ağrı var ama yinede düzenli değil tabi acaba enfeksiyon falanmı kaptım napsam pazartesi doktora gidicem bu arada ozamana kadar beklesem iltihap varsa eğer çok geç olurmu
ayy bende ciddi bişey oldu sandım kızçem ha normal ha sezeryan ne farkeder çocuğuna bişey olmasın yeter hem nerden biliyordun ki normal doğuracağını ne doğuranlar var şimdiki aklım olsa sezeryan olurdum diyen yapma boşyere ağlayıp kendinide bebeğinide üzmee maşşallah sağlığı kilosu falan yerideymiş bebeğinin şükret haline ve sezeryan diyorlarsa oll aaaa yapma kızçem sen aklı başında bi insansın böle allaha isyan eder gibi ağlama bebişinin sağlığını iyi olduğuna sevinn bende sezryan oldum serada oldu yani korkacak bişey veya çokkkk kötü bişey değil sezeryann ki sadece normal doğuma göre biraz geç ayaklanıyorsun o kadar ben başka bi sıkıntı çekmedi benim görümcem normal doğum yaptı onunda poposuna kadar normal doğuracak diye yırttılar belliydi bebeğin doğmayacağı ama o tıutturdu normal isterim diye hoppp o kadar kesiğin falan üstüne bebek kakasını yutmak üzere diye sezeryana hem alttan dikişli hem üstten 2 ay yattı halada acıyo alt tarafım diyordu geçen bide öle bi dikiş atmışlar top top duruyo diyo kadın e ben direk sezeryan oldum hiç bi sıkıntı çekmedim çok şükürr gayet iyiyimm e bakanında var sonuçta neden bu kadar dert ettinki anlmadım vallaha yani bi sıkıntı olacaksa zaten sen normal doğumda yapsan olurr ama çok şükür çok büyük bi derdin yok dur bakalım daha var hem doğuma allah o zamana kadar ne gösterecekkkızlar ben annemdeyim
boyu da 50 civarıymış
moralim çok bozuk
vallaha olabilir kardeş olabilirler vallaha kız anam atılırmı yere iphone yollasaydın baba ben kullanırdım senin yerineeSinirlenince gözüm birsey görmüyor:) hata 4 ay önce iphonu bi yere atim yerlerde tas mutfakta inan bana Telefon paramparca oldu:) sonra pisman olmadim degil ama canim sagolsun:))) ya kiz baksana bizim kocalar kardes olmasin huylari cok benziyor:)
ne bilem kızçem bu adam benim ömrümü tüketti emin olki benim yerimde başka biri olsa vallaha boşanmıştı çoktan benim azmimle ayakta duruyo bu evlilik diyebilirim bıktım ailesinden akrabasından dıdısının dıdısından denemediğim şey kalmadı kızçme bide senin dediğini deneyem bakalımmlalecim dogru diyorsun yavrum 3-4 gun bakarlar zaten ben kimseye guvenipde cocuk dogurmam anacim esimde dahil ben bakarim dersem yaparim heeee olurda rabbim gonderirse emanetini seve seve canla basla bakarimonun haricinde dusunmuyorum ahhhh canim yaaa benim adam boyle cikdi tecrubeyle alakasi yokki ask filmleri izleriz ondan bile etkilenir gelir sarilir oper askim iyiki benimlesin der rabbime sukurler olsun once kalbime sonra kaderime yazdi sonrada zorluksuz nasip eyledi seni bana der boyle bir adam bir iki defa ana babasindan etkilenip bana hesap sormaya kalkti bende sana verilcek tek cevapim yok evet ben sucluyum onlar melek dedim zamanla anladi zaten bekarkende burnundan getirirmis annesi babasi hayati ondan dolayi zaten biliyordu cogu seyleri hatta evlendigimizde ohhhhh beeeee kurtuldum bunlarin bana 5 yasindaki cocuk gibi karismalarindan hesap sormalarindan dedi hatta ayri eve cikinca bile kv kp sorarlardi bende kestim attim biz iyiyiz mutluyuz gerisi bos dedim zamanla kapattilar cenelerini yokkk anacim kocan ana kuzusu oldumu yipranan kadinlar oluyor yavrum alis boyle yasamaya yalniz tek birsey yazacam esine onun ailesinden her duydugunu soyleme ve elestirme ben kesinlikle soylemiyorum ve aslami asla elestirmiyorum esimde cok memmun hatta arkadasiyla karisi geldi bize oturmaya kadin nasil kufurler ediyor olseler ustlerine basip gecerim falan onlar gittikden sonra esim sappp diye optu ve dediki askim sen annemle babamin laflarina karsi tek kelime etmiyorsun veee hasta olsalar mecburuz bakmaya ne yapacan huzur evine vericen biz oyle yaparsak cocuklarimiz bize ne yapmazki surekli bu lafi diyorsunki seni ayakda alkisliyorum dedi rabbim binlerce kez razi olsun senden beni sevdiklerim arasinda secim yapmayada zorlamiyorsun dedi bende acaba isin sirri burdami dedim dene bakalim kizzzzz tutarsa demekki gizemli sir burdaaaaa hadi bakalim dene unutma
kız gene ne aldın kızçem bitiremedin bi türlü bu alışverişini sen 2 ciyi değil 10 tane daha doğursan yeter heraldee evdekilerr kızçem enfeksiyonda mide bulantısı yapabilir birde enfeksiyon varsa idrarda yanma olur bendede olmuştuu iştahsızlık olabilir kızçme son aylarda bence pazartesi doktoruna gideceksen acile falan gidip gereksiz yere ilaç alma derim bnnbaksoyumda hala gelmedi
ben geldim bu arada bugün son alışverişlerimi tamamladımhala alışveriş yapıyorum ya Allah beni napsın bilemedim şimcik
bu arada kızlar ya mide bulantım geçti bu sabah çok şükür ama iştahsızlık devam ediyorbirde sarıya dönük akıntım olmaya başladı kasıklarımdada ağrı var ama yinede düzenli değil tabi acaba enfeksiyon falanmı kaptım napsam pazartesi doktora gidicem bu arada ozamana kadar beklesem iltihap varsa eğer çok geç olurmu
merhaba canım nasılsın bebiş nasıl bebişe nazar değmiş öle yazmışın kızçme inşallah kırkı çıkınca düzelir kanamanın 10 günde kesilmesi iyi olmamış kızçem beni 35 gün sürmüştü ama şöle bişey olabilir kanama arada bi kesilip tekarr olabilir bende 1 2 defa öle olmuştu
hımmm canım sen oğlana o zaman gaz önleyici biberonlardan almalısın dr browns var mesela onun gibi birde günde verdiğin biberon sayısıyla miktarına dikkat et o da etkiler bebişi birde karnına ılık havlu koymayı dene ben öle yapardım benim kızda karnına bbebe yağıyla masaj yapp rezena çayıda iyi geliyoo hem sen iç hemde bebişe ver 2 3 çay kaşığı ya şimdi sana zor gibi gelir bebeğinle yalnız kalmak ama zamanla alışırsın inanki herşeyini yapmaya vakit bulursun o uyudukça sen uykudan fedakarlık yapar işlerini yaparsın kızçem şimdi kendi halim geldi aklıma benim kv ler benim kızı kucağa alıştırmışlardı bi ara ayy eve geldim kız kucaktan inmiyor temizlik ütü yemek hiç bişey yapamıyorum en sonunda 1 tane kanguru aldık içine koydum kızımı astım boynuma bi elimle kızımı tutardım bi elimlede temizlik yemek sonra tekrar ana kucağına falan alıştırana kadar neler çektim yaa inşallah senin oğlan olmaz öle bi bakmışsın emeklemeye başlamış sana hiç bi eziyeti kalmamışş kendi kendine oynuyoo inşallah o günlere gelirsiniz sağlıklı bi şekildee
lalecim dogru diyorsun yavrum 3-4 gun bakarlar zaten ben kimseye guvenipde cocuk dogurmam anacim esimde dahil ben bakarim dersem yaparim heeee olurda rabbim gonderirse emanetini seve seve canla basla bakarimonun haricinde dusunmuyorum ahhhh canim yaaa benim adam boyle cikdi tecrubeyle alakasi yokki ask filmleri izleriz ondan bile etkilenir gelir sarilir oper askim iyiki benimlesin der rabbime sukurler olsun once kalbime sonra kaderime yazdi sonrada zorluksuz nasip eyledi seni bana der boyle bir adam bir iki defa ana babasindan etkilenip bana hesap sormaya kalkti bende sana verilcek tek cevapim yok evet ben sucluyum onlar melek dedim zamanla anladi zaten bekarkende burnundan getirirmis annesi babasi hayati ondan dolayi zaten biliyordu cogu seyleri hatta evlendigimizde ohhhhh beeeee kurtuldum bunlarin bana 5 yasindaki cocuk gibi karismalarindan hesap sormalarindan dedi hatta ayri eve cikinca bile kv kp sorarlardi bende kestim attim biz iyiyiz mutluyuz gerisi bos dedim zamanla kapattilar cenelerini yokkk anacim kocan ana kuzusu oldumu yipranan kadinlar oluyor yavrum alis boyle yasamaya yalniz tek birsey yazacam esine onun ailesinden her duydugunu soyleme ve elestirme ben kesinlikle soylemiyorum ve aslami asla elestirmiyorum esimde cok memmun hatta arkadasiyla karisi geldi bize oturmaya kadin nasil kufurler ediyor olseler ustlerine basip gecerim falan onlar gittikden sonra esim sappp diye optu ve dediki askim sen annemle babamin laflarina karsi tek kelime etmiyorsun veee hasta olsalar mecburuz bakmaya ne yapacan huzur evine vericen biz oyle yaparsak cocuklarimiz bize ne yapmazki surekli bu lafi diyorsunki seni ayakda alkisliyorum dedi rabbim binlerce kez razi olsun senden beni sevdiklerim arasinda secim yapmayada zorlamiyorsun dedi bende acaba isin sirri burdami dedim dene bakalim kizzzzz tutarsa demekki gizemli sir burdaaaaa hadi bakalim dene unutma
Inanki seni cok iyi anliyorum hep normal dogumu hayal ederken böyle birsey olmasi insani ister istemez üzer sanki insan hayalkirikligi yasiyor. Hem bazen sezaryan normalden daha iyi bunu cok kisiden duydum. Ne güzel cok aci cekmeden bebegine kavusacan. Sen simdi sadece sezaryanin iyi taraflarini düsün:)
mevlütünü nezaman okutacağın kısmını çıkaramadım tatlım ya:26:ikincimieşim duysa kendini aşağıya atar herhalde ama ikinci için alışverişe gerek yok valla herşeyi hazır olur sadece kız olursa 5-6 elbide etek tamamdır bu iş en azından büyük eşyaları hazırda olacak
kuzum benim maşallah maşallah maşallahyanlız niye üzülüyorsunki sezaryan olsan ne değişecek onu anlıyamadım.önemli olan bebeğinin ve senın saglıcakla kurtulman.normal dedin ama belki doğuramayacaktın orasınıda bilmiyordun öyle değilmi bırak benım sıpam keşke okadar tombik olsa valla maşallah dıyeyım tekrardan yanlız anlamadığım yer nasıl oluyorda kilosu tam belli değil 3400 mü 3700 mü okısmı çözemedim.kesin bi kilosu çıkmıyormu bu çocucgun usgda böyle şeyler için ağlanmaz bacım şükret bakım haline
baksoyumda hala gelmedi
Canım ağlayarak kendini harap etme sakın..
benim durumumu düşün..bak normal doğumla ne büyük zorluk yaşadım..
şimdiki aklım da olsa sezeryanı tercih ederdim..
o kadar çok altımı kurcalayıp çocuğu düzgün pozizyona okmaya çalıştılar ki can acısından ölmüştüm..ayrıca açılma olmazsa suni sancı veriyorlar o ise katlanılmaz..bazı hastaneler epidural bile yapmıyorlar...çnkü bazı bünyeler epidurali de kabul etmiyorlarmış..
ameliyat mameliyat adamı korkutuyor diyorlar ama benim hala alt tarafım popma kadar yırtık..bu da ameliyat değil mi sence..
Rabbim böyle uygun gördüyse en güzeli budur..hem ne biçim saptamalar onlar yok kafa böyle yok olmaz...
aslında işlerine gelmiyor canım benim normal doğum...kolay değil çünkü bekle anam bekle saatlerce de mi? 2cm açılma oluyor 4 cm bile beklemeden yallah sezeryan..
valla beni patlıcan gb oydular ama baya sabırlılarmış diyorum şimdi..
yine de psikolojik kısmı benim için daha mühim..diyorum şimdi gene karnım burnumda olsa seeryan derim o kadar :)
selam kızçeler anneler hamişler tömbikler nasılsınız gıı gelemedim kaç gündür canım sıkıın üstelik boğazım ağrıyor yutkunurken sanki bişey batıyomuş gibi oluyo birde mide bulantısı ki sormayın yeni gebeyim sankimm o derece benim kızçede grip olmuşş biirde onunla uğraşıyorum dün doktora götürdüm kustu gece doğduğunda reflüsü vardı sürekli kusardı yine başlamış maalesef doktor rejim verdi kızceme bi hafta sonra tekrar kontrole götürücem inşallah o zamana kadar düzelir bende yarın gidicem doktora oğluşumu görücemm ayy özledim minnakımı bakalım sizlerde ne var ne yokk
ayy bende ciddi bişey oldu sandım kızçem ha normal ha sezeryan ne farkeder çocuğuna bişey olmasın yeter hem nerden biliyordun ki normal doğuracağını ne doğuranlar var şimdiki aklım olsa sezeryan olurdum diyen yapma boşyere ağlayıp kendinide bebeğinide üzmee maşşallah sağlığı kilosu falan yerideymiş bebeğinin şükret haline ve sezeryan diyorlarsa oll aaaa yapma kızçem sen aklı başında bi insansın böle allaha isyan eder gibi ağlama bebişinin sağlığını iyi olduğuna sevinn bende sezryan oldum serada oldu yani korkacak bişey veya çokkkk kötü bişey değil sezeryann ki sadece normal doğuma göre biraz geç ayaklanıyorsun o kadar ben başka bi sıkıntı çekmedi benim görümcem normal doğum yaptı onunda poposuna kadar normal doğuracak diye yırttılar belliydi bebeğin doğmayacağı ama o tıutturdu normal isterim diye hoppp o kadar kesiğin falan üstüne bebek kakasını yutmak üzere diye sezeryana hem alttan dikişli hem üstten 2 ay yattı halada acıyo alt tarafım diyordu geçen bide öle bi dikiş atmışlar top top duruyo diyo kadın e ben direk sezeryan oldum hiç bi sıkıntı çekmedim çok şükürr gayet iyiyimm e bakanında var sonuçta neden bu kadar dert ettinki anlmadım vallaha yani bi sıkıntı olacaksa zaten sen normal doğumda yapsan olurr ama çok şükür çok büyük bi derdin yok dur bakalım daha var hem doğuma allah o zamana kadar ne gösterecekk
vallaha olabilir kardeş olabilirler vallaha kız anam atılırmı yere iphone yollasaydın baba ben kullanırdım senin yerinee
ne bilem kızçem bu adam benim ömrümü tüketti emin olki benim yerimde başka biri olsa vallaha boşanmıştı çoktan benim azmimle ayakta duruyo bu evlilik diyebilirim bıktım ailesinden akrabasından dıdısının dıdısından denemediğim şey kalmadı kızçme bide senin dediğini deneyem bakalımm
kız gene ne aldın kızçem bitiremedin bi türlü bu alışverişini sen 2 ciyi değil 10 tane daha doğursan yeter heraldee evdekilerr kızçem enfeksiyonda mide bulantısı yapabilir birde enfeksiyon varsa idrarda yanma olur bendede olmuştuu iştahsızlık olabilir kızçme son aylarda bence pazartesi doktoruna gideceksen acile falan gidip gereksiz yere ilaç alma derim bnn
hayatim bebegin saglikli dunyaya gelsinde birak sezeryan olsun dogumdan sonra bakanin oldukdan sonra viz gelir sezeryan benim dogum sonrasi yukum agirdi ondan sezeryan cokkk zor diyorum iki buklum camasir asardim yapma derdi annem teeee turkiyelerden annem ben yapmasam islak islak kokusacak camasirlar esime desem cingeneler gibi asiyor bu defa depresyona giriyorum oyle gorunce camasirlari allah razi olsun herseyime yardim etti esim ama yinede yetmedi annemi kardeslerimi her daim aradim hele corba yapmasini bilmeyen esim bana kebab burger yedirterek kabizlik acisi cekmeme koca bir imza attiinan sen uzuluyorsun teyzemin gelini ortaligi ayaga kaldirdi sezeryan olcam ozelde diye teyzem yapma yetme sozunu geciremedi totosu bozulmayacakmis hanimin iki tane dogurdu sezeryanla allahim anlatirkende ben hic sezeryanla dogurmamisim gibi nasil abartarak anlatiyor:26:doguracak adami korkutur iste o hiccc sorun yasamadi teyzem gul gibi bakdi benimde olsaydi bakanim hiccc tinnnnlamazdim bebegin buyukse mutlaka sezeryan olursun benim bebekler 4kilo dogdular sadece buyuk kizim 3kilo kusur dogdu oda nasip sezeryan oldum dr 4 kilo bebegin normal dogmasi annenin totosuna dikis atilmasi demek dediki arkadasim sezeryandan fazla aci cekdi cisini yaparken inletiyordu her yeri sakin uzulme hayirlisiyla dunyaya gelsin sezeryan falan ozellikle sana tirisssssssssss gelir ben 100%100 eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?