Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kizzzzz hayalotttttttttt sirf masraf yapmiyacam diye ikinci dogurulurmu kizzzzzzz saka saka bak gor 1.ci dogdumu alisiyorsun bakimi ilgisi derken inan ikinciyi hemen istiyorsun soyle 1yil falan gecsin nasil istiyor insan ona kardes lazim diye inan ben en cokda kizimin yalnizligina uzulup ikinciyi dogurmaya karar verdim iyikide dogurmusum kizimin bal kaymak kardesi gecen sabah kalkdi kardesim nerde dedi babasiyla parca almaya gitmisti bir yere bende saka olsun diye yaramaz diye kampa gonderdim tatil bitene kadar gelmiyecek dedim allah nerden dedim hickira hickira agladi geri gelsin biziz ne yapar oralarda diye ayyy saka yaptim dediysemde ne annem kaldi ne babam uzerine yemin etmedigim sonra geldi sipa ikisi bir olup hatta 3 bana karsi tavir almis sipalar bende biran kendimi uvey analari hissettim yavri sen ne olur ne olmaz esyalari sakla ben ne var ne yok attim 3.ye hamile kaldim en azindan araba koltugu karyolasini atmasaydim iyi olcakdiaynisini kizdan sonra yapmistim birdaha dogurmayacam diye gittim oglana tekrar yaptim herseyi yani ondan akillanmadim siz saklayin tek cocukda atmayin devami gelir ahanda buraya yaziyorum

yok morişim bebeğe almadım bu seferdaha almam ona kendime aldım gittim yine hamile badisi anam doğuracam hala hamile kıyafeti giymeye çalışıyorum ya ama napayım başka olanı yok bu kiloyaşuan 62 ye kadar kıyafetimiz var çok şükür morişim yanlız şu 50 bedenden biraz fazla olmuş baktımda:26:hastanede ne gıydıreyım dıye dusunurken 50 beden almısım ee şimdide çoçugun boyu zaten 50 cm fazla giyemiyecek sanırım onları evet mevlüttede gelenler olcak bari tanıdıklarıma söyliyeyimde büyük alsınlaryada mevlütü şöyle 3-4 aylık arası yapmam lazım ki 6 aylık gelsinahh kzuum senin gebeliği düşündükçe vallahi sana çok üzülüyordum neyseki atlattın bitti o gunlerıenfeksiyonmu çözemedimki tam:44:yinede artık bi doktora sorarım muhtemelen idrar testı ıster gercı ama olsun

yok bebeğe bişey almadımama kendi kıyafetleirmlede kaç hamilelik geçiririm bilmiyorumkuzum çok sık kilo alınca olmuyor üst baş işte mecbur alıyorsunneyseki cok az kaldı birde doğum sonrası kendime 2 eşofman ile üstten bişeylerde aldımeşim diyorki bunlar sana olcakmıyok dedim onları doğumdan sonra gıycem adamın hali aynen budoğurduda diyo giyinmesi kaldıne acili hayatta gıtmem ben buranın acılıne rabbım dusurmesındaha önceden enfeksiyon geçirdim bende çoğu kez ama bu onun acısından daha hafif olduğu için baskımı yoksa enfeksiyonmu çözemiyorum tam oyüzden:44:

canım annemlerin akrabaları için mevlüt yapacaz
o yüzden temmuz ayında yapmayı planlıyoruz
tatile denk gelsin diye

he anladım canım hadı bakalım hayırlısı

off bende ıstıyorum mothercaredeki montlardan ben orda çalıştım önceden bılıyonmuama eşimi sokamıyorumkiartık bebek dogsunda öyle alırım napayım ozaman kandırırız babamızıbabamız almak istemiyor çünkü bize 0-3 ve 3-6 montlar hediye geldi ama astronot degıl benımde hayranlıgım astronotlara adamda ınat ıstefiyatları nekadardı bı desene bana

bacım ben istiyorumda benim eşim hiç istemiyoradamcağız tırsıyor ilk karyola takımını falan alınca yok tek çocuk dedikıyafetleri alınca 5 seneye düştüsonra gecen haftalar sordum 2-3 sene sonra olursa olur inşallah dedi.dedim bi karar kıl böyle giderse adam 40 çıkarır çıkarmaz 2.ciyi isteyecek gibiama ben istemiyorum demem olmam rıskı gelir elbet yeterki babamıza allah saglık uzun ömür versinde bize para getirsinadamı bu sıralar para makinası olarak görüyorum bankamatiğim o beniimmmyok canım ben oda takımını büyüyen beşik aldım birde alttan yavru yatagı çıkıyor.2 numara gelirse beşik yıne durur yavru yataktada 1. yatar artıkama 3. olursa benim yatak odamı iptal etmem lazım onları benim odaya tıkıstırırımhayallere bak yaa

bacım şu sıralar %30 indirim var
ben 100 liraya aldım ama aşık oldum resmen
hemen hemen astronot montların fiyatı bütün lüks bebek mağazalarında aynı
pançodan da 100e aldık veeeeeeeeeeeeeee doğursam da giydirsem diye heves ediyorum
pançoda 0-3 ay yok 3-6 ay diye geçiyo bedeni 62 cm e kadar giyiyomuş
mothercare de 0-3 ay var o da 62 cm e kadar giyiliyomuş
yani boyutlar aynı ama etiketlemesi farklı

bu arada benim bebiş 50 cm i geçmiş sakın 50 cm lik alma dedi doktor

kızlaarrr merhabaaa sonunda girebildim. babamdada net var aslında ama onun takıntısı vardır bilmediği sitelere girdirmez. bende buraya giremedim. elektrikler bi gitti gelemedi.. gelsede bizim eve gelemedi. 5 gündür gündüz annemlerde akşam evdeydim. gece yatarkende oğluşu yanıma aldım sarılarak uyuduk. napiym ev soğuk üşümesin diye mecbur aldım yoksa yanımda hiç yatırmak istemiyorum. neyse kızlar oğluşu hoplata hoplata emziriyodum ve günde 3 seferden fazla emmiyodu kendi isteğiyle. 3 aylık muayenesinde inek sütü alerjisi varmı diye bana diyet vermişti dr. ve evet gerçekten de inek sütü almayı kesince oğluşum daha iyi emmeye başladı.. öyleki 1 haftada 360 gr almış bugün kontrolü vardı. alerji netleşti ve ben keçi sütü dışında hçbir süt ve süt ürünü yiyemeyeceğim. içinde süt olan hiçbişey yiyemicem.

eshacım benimde 10 günde tamamen kesildi. ondan sonra ped bile koymadım. kanamanın son günleri bile koymadım. yaprak pedler varya onlardan koydum. ilk reglimi de 2. ayımızda oldum. sanırım vücut çabuk normale döndüğünden oluyo. bişey olmaz ondan korkma. ne güzel işte çabucak eskiye döneceksin. korkulacak bşey yok yani

zırsızdelim maşallah tosununa tam boğaç olmuş annesi.. canım üzülme ya oğluşun ve sen iyi olduktan sonra normal yada sezeryan önemli mi.. ne zaman peki günü bellimi..

laleemm nasılsın bacım görüşemedik nezamandır.. kızçen nasıl? kocişinle aran iyi mi? kaynanan rahat duruyomu..

morişimmm dadluum neediyon bacumm.. bacım bizmde reflümüz var gaviscon verdi bugün bizede.. başımızda konak oluşmuş. hergün banyodan önce badem yağıyla masaj sonra banyo banyodan sonrada krem sürücez. sizede geçmiş olsun canım. oğluş nasıl iyimi tosuncuk.

hayalotum halamı alışveriş bacım kız... doğurdun daha gebe bluzu mu alıyon

hbaksoyum şimdi bebişiyle beraber ahh yavruumm hiç gelmedi dimi o... bi gelsede haber verse yaww

seraa bacım 4. mü geliyo... hadi hayırlısı yakışırr

kızceler nasılsınız ne var ne yok ben doktora gittim bugün minnak oğlumu görmeye kıcemle gittik gördük oğluşum gayet iyiymiş teyzeleri yalnız benim boğazı ağrıyordu grip dedi doktor onun dışında bi sıkıntı yok veee bugünki ölçümlere göre oğluşum 4 nisan da doğuyo kızlar 4 nisanda alacak doktor öle dedii oğluşumun doğum günü de 04 04 2014 olacak inşallah bi sıkıntı olmazsa kuzucuk yine ultrasonu istemedi oynadı durdu rahatsız oldu galiba beyefendii kızçemde kardeşini gördüğüne çokk mutlu şimdi kuzeni geldi kendiyle yaşıt ona anlatıyo ben kardeşimi gördüm diyee ellerini gördüm falan diyee bende böle şimdilik bakalım siz neler yapmışınızz hımm demek fayda etmedi o biberonn demekki mamayla alakalı seninkinin gaz sorunu al canım kanguru hem içrde hem dışarda çok kullanışlı oluyo vallaha kanguru aldığın zaman onun içine koyar işlerinide yaparsın
yavvv sen çıkmış gitmiş bi tane kötü örnek görmüşün onu düşünüyon sezeryanda ne yaparım diye kızçem normal doğumdada taşikardi riski varr bence sen normal doğuma çok taktığın için şimdi sana zor geliyor ama doğumdan sonra kendini çok üzdüğün için pişman olacan emin oll ben sezerayn oldum ha normal doğumuda çok istedim ama olmadı kısmet şimdi sadece kızım sağ salim yanımda diye şükrediyorum benim kızım biraz geç doğduğu için reflü oldu doğuştan şimdi diyorum keşke beklemeseydim o kadarr ne diyem kızçem bilemedim sana gerçi ben ne desem sen yine ikna olmayacan gibi geliyoo

iyiyim kızçem ne olsun geldimi elektriklerin zor ya elektrik gitmesi ben gidince hastra oluyom resmn kocişim 2 gündür iyi kızçem dur bakalım ne çıkacak altından kaynanam ful devam ediyor ara karıştırmaya allah gelsin hakkından ne diymm kızçem sende gel bizi yalnız bırakma artıkk

kızlar yowreler coneler...her gün bakmaya çalışıyorum zirsizdeli hbaksoy hayalot ne yaptılar diye...kızlar lütfen üzmeyin kendinizi..son zamanlarını mutlu ve huzurlu geçirmeye çalışın..şöyle ki...karın solunumu yapmaya çalışın ve bedeninizi rahatlatmaya çalışın...ne kıyafeti ne de eşyayı takın..inanın hiçbirisi sağlığınızdan mühim değil...gelecek tombikolarınız kollarınıza ve başlayacak güzel günler; sabaha kadar uykusuzluk, gaz sancıları ve ağlamalar hepsi çok güzl çok..bebiş dğnyanın en güzel şeyi..

yamisy yazmış ya oğluşla koyun koyuna uyduk diye..ben de bu sabah oğluşun yanına bir uzanayım dedim, ne başıma geldi dersiniz ınklıyo mınklıyo zırlıyo onra eliyle yüzümü itti..resmen git diyo..valla yamisy'nin açtığı başlığın da hakkını pek verdik canlarım benim

geldim bacım geldim elektriklerim gitmezse daha gitmem yaw.. patladım.

ooo doğum tarihinizde çok uyumluymuş canım sağlıkla gelsin inşallah oğluşun canım.

ayy kangru gerçekten çok işe yarıyo yaa.. ama bizimki ağırlaştı taşıyamıyorum artık onu. kangruyu kocişe göre ayarlayım bari

çok güzel bir duygu o ya lale..usg randevuları.. koştura koştura nasıl olmuş bizim oğluş diye eşimle gitmek..belki de hamileliliğin en keyifli zamanıydı benim için...

yowrem bebişle buralar zor oluyo seni anlıyorum ben.. tam oturuyosun cırlıyo. ya meme ister ya oyun ister. bizimki artık canı da sıkılmaya başladı canım sıkıldı oyna benle diye bi ağlıyo... ayyy kızlaaaarrrrr benim oğluş acıkınca yda benim kucağımı istediğinde "anne" diye ağlıyo ayyyy blmeden de olsa anne demesi çokkk çok değişik bi duygu yaaaaa...

yowrem efferim o bebişlere. yamiş teyzelerini dinliyolar. anaları dinlemezse oğluşları dinler demi teyzoşum benimki itmiyo bana sarılıyo. ayy bide ellerini göğsüme koyuyo yüzünü bana çeviriyo sanki sığınıyo gibi

yamisy su eski kedoşlu resmini koyar mısın conem..olmuyor gözüme pek hoş gelmiyor kele bacım ...alışmışım öyle..

yamisy su eski kedoşlu resmini koyar mısın conem..olmuyor gözüme pek hoş gelmiyor kele bacım ...alışmışım öyle..
yowrem o resmi kaybettim kiiiii bi bulsam koycem ama bulamıyomkine başka bişe koyim diyom başka bişe de beğenemiyom ne koysam acep yaw

ben çalışırkende 100 liraydı demekki hala 100 liraevet kalıptan kalıba fark oldugu için çözemedim bebek dogunca olan oranıcanım zaten o cüsseye bırakta seninki geçsin benimki çünkü şuan 50 cm ve aramızda nerdeyse 1 kiloya yakın fark var

yamısımmmmçok şükür gelmiş sizin elektrenklerrnapam kuzum ya soğuk hava almasam olmuyor alsam olmuyor ee normal olanların içine giremeiyorum mecbur hamıle bölümünden alıyorum napamanam sizinki çıtı pıtı doğuma girmiyorumki kardeşimmmmmmmmmm

morişim çok şükür bu sıralar öyle stresim yok yaaanam ben ne idim bundan bir ay öncesine kadar hergün zırlıyodum yaaabu arada pazartesı gununden ıtıbaren su ebenın baksoya dedıklerını yapacagım bende evdeoyy ben sızın oğluşlarınızı yerim yerimmm rabbım uzun saglıklı ömürler versın yaainşallah bizlerde tadarız o duyguyu

kız ben sızın dogum tarıhınızı yerımm uyuma bak yamaşallah benım kuzuma çok sevındım herseyın guzel olduguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…