- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
mevlütünü nezaman okutacağın kısmını çıkaramadım tatlım ya:26:ikincimieşim duysa kendini aşağıya atar herhalde ama ikinci için alışverişe gerek yok valla herşeyi hazır olur sadece kız olursa 5-6 elbide etek tamamdır bu iş en azından büyük eşyaları hazırda olacak
çok alışveriş yapma hayalotum, insanlar bir kıyafet getiriyorlar ki yıllarca giydirirsin..bir de hep alttan çıtçıtlı 50-56-62 bedenlik kıyafetler almanı öneririm
son zamanlardaki iştahsızlk norlmal be canım Allah sadece son zamanlarda versin desene , benim tüm gebelik hep öyle geçti..her şey değişiiyor gebelik bitince...
bir de son zamanlarda akıntı çok fazla oluyor..ondan da korkma..ama enfeskiyondan korkuyorsan git mutlaka dra derim..
yok bebeğe bişey almadımselam kızçeler anneler hamişler tömbikler nasılsınız gıı gelemedim kaç gündür canım sıkıın üstelik boğazım ağrıyor yutkunurken sanki bişey batıyomuş gibi oluyo birde mide bulantısı ki sormayın yeni gebeyim sankimm o derece benim kızçede grip olmuşş biirde onunla uğraşıyorum dün doktora götürdüm kustu gece doğduğunda reflüsü vardı sürekli kusardı yine başlamış maalesef doktor rejim verdi kızceme bi hafta sonra tekrar kontrole götürücem inşallah o zamana kadar düzelir bende yarın gidicem doktora oğluşumu görücemm ayy özledim minnakımı bakalım sizlerde ne var ne yokk
ayy bende ciddi bişey oldu sandım kızçem ha normal ha sezeryan ne farkeder çocuğuna bişey olmasın yeter hem nerden biliyordun ki normal doğuracağını ne doğuranlar var şimdiki aklım olsa sezeryan olurdum diyen yapma boşyere ağlayıp kendinide bebeğinide üzmee maşşallah sağlığı kilosu falan yerideymiş bebeğinin şükret haline ve sezeryan diyorlarsa oll aaaa yapma kızçem sen aklı başında bi insansın böle allaha isyan eder gibi ağlama bebişinin sağlığını iyi olduğuna sevinn bende sezryan oldum serada oldu yani korkacak bişey veya çokkkk kötü bişey değil sezeryann ki sadece normal doğuma göre biraz geç ayaklanıyorsun o kadar ben başka bi sıkıntı çekmedi benim görümcem normal doğum yaptı onunda poposuna kadar normal doğuracak diye yırttılar belliydi bebeğin doğmayacağı ama o tıutturdu normal isterim diye hoppp o kadar kesiğin falan üstüne bebek kakasını yutmak üzere diye sezeryana hem alttan dikişli hem üstten 2 ay yattı halada acıyo alt tarafım diyordu geçen bide öle bi dikiş atmışlar top top duruyo diyo kadın e ben direk sezeryan oldum hiç bi sıkıntı çekmedim çok şükürr gayet iyiyimm e bakanında var sonuçta neden bu kadar dert ettinki anlmadım vallaha yani bi sıkıntı olacaksa zaten sen normal doğumda yapsan olurr ama çok şükür çok büyük bi derdin yok dur bakalım daha var hem doğuma allah o zamana kadar ne gösterecekk
vallaha olabilir kardeş olabilirler vallaha kız anam atılırmı yere iphone yollasaydın baba ben kullanırdım senin yerinee
ne bilem kızçem bu adam benim ömrümü tüketti emin olki benim yerimde başka biri olsa vallaha boşanmıştı çoktan benim azmimle ayakta duruyo bu evlilik diyebilirim bıktım ailesinden akrabasından dıdısının dıdısından denemediğim şey kalmadı kızçme bide senin dediğini deneyem bakalımm
kız gene ne aldın kızçem bitiremedin bi türlü bu alışverişini sen 2 ciyi değil 10 tane daha doğursan yeter heraldee evdekilerr kızçem enfeksiyonda mide bulantısı yapabilir birde enfeksiyon varsa idrarda yanma olur bendede olmuştuu iştahsızlık olabilir kızçme son aylarda bence pazartesi doktoruna gideceksen acile falan gidip gereksiz yere ilaç alma derim bnn
he anladım canım hadı bakalım hayırlısıcanım annemlerin akrabaları için mevlüt yapacaz
o yüzden temmuz ayında yapmayı planlıyoruz
tatile denk gelsin diye
bacım daha dur ben alışverişe yeni başladım diyebilirim
mothercareden falan astronot mont aldım çocuuuuuuuuuuuma varya sarılıp yattım desem yeridir
öyle tatlı ki
dayanamadım pançodan da aldım bi astronot mont
saruıya dönük akıntılar bu haftalarda normal diyolar bilemiyorum ki enfeksiyon mu değil mi
kizzzzz hayalotttttttttt sirf masraf yapmiyacam diye ikinci dogurulurmu kizzzzzzzsaka saka bak gor 1.ci dogdumu alisiyorsun bakimi ilgisi derken inan ikinciyi hemen istiyorsun soyle 1yil falan gecsin nasil istiyor insan ona kardes lazim diye inan ben en cokda kizimin yalnizligina uzulup ikinciyi dogurmaya karar verdim iyikide dogurmusum kizimin bal kaymak kardesi gecen sabah kalkdi kardesim nerde dedi babasiyla parca almaya gitmisti bir yere bende saka olsun diye yaramaz diye kampa gonderdim tatil bitene kadar gelmiyecek dedim allah nerden dedim hickira hickira agladi geri gelsin biziz ne yapar oralarda diye ayyy saka yaptim dediysemde ne annem kaldi ne babam uzerine yemin etmedigim sonra geldi sipa ikisi bir olup hatta 3 bana karsi tavir almis sipalar bende biran kendimi uvey analari hissettim yavri sen ne olur ne olmaz esyalari sakla ben ne var ne yok attim 3.ye hamile kaldim en azindan araba koltugu karyolasini atmasaydim iyi olcakdi aynisini kizdan sonra yapmistim birdaha dogurmayacam diye gittim oglana tekrar yaptim herseyi yani ondan akillanmadim siz saklayin tek cocukda atmayin devami gelir ahanda buraya yaziyorum
he anladım canım hadı bakalım hayırlısı
off bende ıstıyorum mothercaredeki montlardan ben orda çalıştım önceden bılıyonmuama eşimi sokamıyorumki artık bebek dogsunda öyle alırım napayım ozaman kandırırız babamızı babamız almak istemiyor çünkü bize 0-3 ve 3-6 montlar hediye geldi ama astronot degıl benımde hayranlıgım astronotlara adamda ınat ıste fiyatları nekadardı bı desene bana
hımm demek fayda etmedi o biberonn demekki mamayla alakalı seninkinin gaz sorunu al canım kanguru hem içrde hem dışarda çok kullanışlı oluyo vallaha kanguru aldığın zaman onun içine koyar işlerinide yaparsıncanım o biberonu da aldık ya..hiçbir şey fayda sağlamıyor( o kadar kötü ki göbüşü..ıkınınmaktan bir hal oldu ve kocamn fıtık oldu.....sma,aptamil, keçi maması, hip hepisni denedik..sütüm çok az olduğu için ne yapacağımızı bilemedik..hep mama hep mama böyle oldu sonuçta..o kangurudan sanırım ben de alacağım..çok erken ve küük doğduğu için bizimki çok alıştırdık kucağa şimdi kucak olmadan uyumuyor bile..iş hayatta yapamıyorum civcivimden
yavvv sen çıkmış gitmiş bi tane kötü örnek görmüşün onu düşünüyon sezeryanda ne yaparım diye kızçem normal doğumdada taşikardi riski varr bence sen normal doğuma çok taktığın için şimdi sana zor geliyor ama doğumdan sonra kendini çok üzdüğün için pişman olacan emin oll ben sezerayn oldum ha normal doğumuda çok istedim ama olmadı kısmet şimdi sadece kızım sağ salim yanımda diye şükrediyorum benim kızım biraz geç doğduğu için reflü oldu doğuştan şimdi diyorum keşke beklemeseydim o kadarr ne diyem kızçem bilemedim sana gerçi ben ne desem sen yine ikna olmayacan gibi geliyoociddi bi durum değil mi kızçem yaaa
hiç ama hiç hazır değilim ki ben sezeryana
beklemediğim bir durum olması dışında ameliyat olduğundan korkuyorum
ya uyanamazsam dedim içimden
bugün doğum hastanesine gittim
nst için doğumhaneye çıkardılar beni
orda doğurmaya çalışanlar , doğurmak üzere olanlar ve ortalıkta serumuyla gezenler vardı
bir kadın ameliyata girmiş anesteziden ayılamamış daha düşün
ameliyata sabah 8de girmiş bi öğlen 2 de ordaydık
kadın ayılamamış, yoğun bakımdaymış, taşikardi gelişmiş doğum sırasında bebekte falan falan
öyle etkilendim ki anlatamam
hem hastaneen hem bu doktordan korktum kaçtım resmen
çocuklarda reflü cidden büyük sıkıntı
Allah yardımcın olsun kızçem
kızlaarrr merhabaaa sonunda girebildim. babamdada net var aslında ama onun takıntısı vardır bilmediği sitelere girdirmez. bende buraya giremedim. elektrikler bi gitti gelemedi.. gelsede bizim eve gelemedi. 5 gündür gündüz annemlerde akşam evdeydim. gece yatarkende oğluşu yanıma aldım sarılarak uyuduk. napiym ev soğuk üşümesin diye mecbur aldım yoksa yanımda hiç yatırmak istemiyorum. neyse kızlar oğluşu hoplata hoplata emziriyodum ve günde 3 seferden fazla emmiyodu kendi isteğiyle. 3 aylık muayenesinde inek sütü alerjisi varmı diye bana diyet vermişti dr. ve evet gerçekten de inek sütü almayı kesince oğluşum daha iyi emmeye başladı.. öyleki 1 haftada 360 gr almışbugün kontrolü vardı. alerji netleşti ve ben keçi sütü dışında hçbir süt ve süt ürünü yiyemeyeceğim. içinde süt olan hiçbişey yiyemicem.
eshacım benimde 10 günde tamamen kesildi. ondan sonra ped bile koymadım. kanamanın son günleri bile koymadım. yaprak pedler varya onlardan koydum. ilk reglimi de 2. ayımızda oldum. sanırım vücut çabuk normale döndüğünden oluyo. bişey olmaz ondan korkma. ne güzel işte çabucak eskiye döneceksin. korkulacak bşey yok yani
zırsızdelim maşallah tosununa tam boğaç olmuş annesi.. canım üzülme ya oğluşun ve sen iyi olduktan sonra normal yada sezeryan önemli mi.. ne zaman peki günü bellimi..
laleemm nasılsın bacım görüşemedik nezamandır.. kızçen nasıl? kocişinle aran iyi mi? kaynanan rahat duruyomu..
morişimmm dadluum neediyon bacumm.. bacım bizmde reflümüz var gaviscon verdi bugün bizede.. başımızda konak oluşmuş. hergün banyodan önce badem yağıyla masaj sonra banyo banyodan sonrada krem sürücez. sizede geçmiş olsun canım. oğluş nasıl iyimi tosuncuk.
hayalotum halamı alışveriş bacım kız... doğurdun daha gebe bluzu mu alıyon
hbaksoyum şimdi bebişiyle beraberahh yavruumm hiç gelmedi dimi o... bi gelsede haber verse yaww
seraa bacım 4. mü geliyo... hadi hayırlısı yakışırr
kızceler nasılsınız ne var ne yok ben doktora gittim bugün minnak oğlumu görmeye kıcemle gittik gördük oğluşum gayet iyiymiş teyzeleri yalnız benim boğazı ağrıyordu grip dedi doktor onun dışında bi sıkıntı yok veee bugünki ölçümlere göre oğluşum 4 nisan da doğuyo kızlar 4 nisanda alacak doktor öle dedii oğluşumun doğum günü de 04 04 2014 olacak inşallah bi sıkıntı olmazsa kuzucuk yine ultrasonu istemedi oynadı durdu rahatsız oldu galiba beyefendii kızçemde kardeşini gördüğüne çokk mutlu şimdi kuzeni geldi kendiyle yaşıt ona anlatıyo ben kardeşimi gördüm diyee ellerini gördüm falan diyee bende böle şimdilik bakalım siz neler yapmışınızz
hımm demek fayda etmedi o biberonn demekki mamayla alakalı seninkinin gaz sorunu al canım kanguru hem içrde hem dışarda çok kullanışlı oluyo vallaha kanguru aldığın zaman onun içine koyar işlerinide yaparsın
yavvv sen çıkmış gitmiş bi tane kötü örnek görmüşün onu düşünüyon sezeryanda ne yaparım diye kızçem normal doğumdada taşikardi riski varr bence sen normal doğuma çok taktığın için şimdi sana zor geliyor ama doğumdan sonra kendini çok üzdüğün için pişman olacan emin oll ben sezerayn oldum ha normal doğumuda çok istedim ama olmadı kısmet şimdi sadece kızım sağ salim yanımda diye şükrediyorum benim kızım biraz geç doğduğu için reflü oldu doğuştan şimdi diyorum keşke beklemeseydim o kadarr ne diyem kızçem bilemedim sana gerçi ben ne desem sen yine ikna olmayacan gibi geliyoo
iyiyim kızçem ne olsun geldimi elektriklerin zor ya elektrik gitmesi ben gidince hastra oluyom resmn kocişim 2 gündür iyi kızçem dur bakalım ne çıkacak altından kaynanam ful devam ediyor ara karıştırmaya allah gelsin hakkından ne diymm kızçem sende gel bizi yalnız bırakma artıkk
kızceler nasılsınız ne var ne yok ben doktora gittim bugün minnak oğlumu görmeye kıcemle gittik gördük oğluşum gayet iyiymiş teyzeleri yalnız benim boğazı ağrıyordu grip dedi doktor onun dışında bi sıkıntı yok veee bugünki ölçümlere göre oğluşum 4 nisan da doğuyo kızlar 4 nisanda alacak doktor öle dedii oğluşumun doğum günü de 04 04 2014 olacak inşallah bi sıkıntı olmazsa kuzucuk yine ultrasonu istemedi oynadı durdu rahatsız oldu galiba beyefendii kızçemde kardeşini gördüğüne çokk mutlu şimdi kuzeni geldi kendiyle yaşıt ona anlatıyo ben kardeşimi gördüm diyee ellerini gördüm falan diyee bende böle şimdilik bakalım siz neler yapmışınızz
hımm demek fayda etmedi o biberonn demekki mamayla alakalı seninkinin gaz sorunu al canım kanguru hem içrde hem dışarda çok kullanışlı oluyo vallaha kanguru aldığın zaman onun içine koyar işlerinide yaparsın
yavvv sen çıkmış gitmiş bi tane kötü örnek görmüşün onu düşünüyon sezeryanda ne yaparım diye kızçem normal doğumdada taşikardi riski varr bence sen normal doğuma çok taktığın için şimdi sana zor geliyor ama doğumdan sonra kendini çok üzdüğün için pişman olacan emin oll ben sezerayn oldum ha normal doğumuda çok istedim ama olmadı kısmet şimdi sadece kızım sağ salim yanımda diye şükrediyorum benim kızım biraz geç doğduğu için reflü oldu doğuştan şimdi diyorum keşke beklemeseydim o kadarr ne diyem kızçem bilemedim sana gerçi ben ne desem sen yine ikna olmayacan gibi geliyoo
iyiyim kızçem ne olsun geldimi elektriklerin zor ya elektrik gitmesi ben gidince hastra oluyom resmn kocişim 2 gündür iyi kızçem dur bakalım ne çıkacak altından kaynanam ful devam ediyor ara karıştırmaya allah gelsin hakkından ne diymm kızçem sende gel bizi yalnız bırakma artıkk
kızlar yowreler coneler...her gün bakmaya çalışıyorum zirsizdeli hbaksoy hayalot ne yaptılar diye...kızlar lütfen üzmeyin kendinizi..son zamanlarını mutlu ve huzurlu geçirmeye çalışın..şöyle ki...karın solunumu yapmaya çalışın ve bedeninizi rahatlatmaya çalışın...ne kıyafeti ne de eşyayı takın..inanın hiçbirisi sağlığınızdan mühim değil...gelecek tombikolarınız kollarınıza ve başlayacak güzel günler; sabaha kadar uykusuzluk, gaz sancıları ve ağlamalarhepsi çok güzl çok..bebiş dğnyanın en güzel şeyi..
yamisy yazmış ya oğluşla koyun koyuna uyduk diye..ben de bu sabah oğluşun yanına bir uzanayım dedim, ne başıma geldi dersinizınklıyo mınklıyo zırlıyo onra eliyle yüzümü itti..resmen git diyo..valla yamisy'nin açtığı başlığın da hakkını pek verdik canlarım benim
geldim bacım geldim elektriklerim gitmezse daha gitmem yaw.. patladım.
ooo doğum tarihinizde çok uyumluymuş canımsağlıkla gelsin inşallah oğluşun canım.
ayy kangru gerçekten çok işe yarıyo yaa.. ama bizimki ağırlaştı taşıyamıyorum artık onu. kangruyu kocişe göre ayarlayım bari
yowrem o resmi kaybettim kiiiii bi bulsam koycem ama bulamıyomkine başka bişe koyim diyom başka bişe de beğenemiyom ne koysam acep yawyamisy su eski kedoşlu resmini koyar mısın conem..olmuyor gözüme pek hoş gelmiyor kele bacım ...alışmışım öyle..
bacım şu sıralar %30 indirim var
ben 100 liraya aldım ama aşık oldum resmen
hemen hemen astronot montların fiyatı bütün lüks bebek mağazalarında aynı
pançodan da 100e aldık veeeeeeeeeeeeeee doğursam da giydirsem diye heves ediyorum
pançoda 0-3 ay yok 3-6 ay diye geçiyo bedeni 62 cm e kadar giyiyomuş
mothercare de 0-3 ay var o da 62 cm e kadar giyiliyomuş
yani boyutlar aynı ama etiketlemesi farklı
bu arada benim bebiş 50 cm i geçmiş sakın 50 cm lik alma dedi doktor
kızlaarrr merhabaaa sonunda girebildim. babamdada net var aslında ama onun takıntısı vardır bilmediği sitelere girdirmez. bende buraya giremedim. elektrikler bi gitti gelemedi.. gelsede bizim eve gelemedi. 5 gündür gündüz annemlerde akşam evdeydim. gece yatarkende oğluşu yanıma aldım sarılarak uyuduk. napiym ev soğuk üşümesin diye mecbur aldım yoksa yanımda hiç yatırmak istemiyorum. neyse kızlar oğluşu hoplata hoplata emziriyodum ve günde 3 seferden fazla emmiyodu kendi isteğiyle. 3 aylık muayenesinde inek sütü alerjisi varmı diye bana diyet vermişti dr. ve evet gerçekten de inek sütü almayı kesince oğluşum daha iyi emmeye başladı.. öyleki 1 haftada 360 gr almışbugün kontrolü vardı. alerji netleşti ve ben keçi sütü dışında hçbir süt ve süt ürünü yiyemeyeceğim. içinde süt olan hiçbişey yiyemicem.
eshacım benimde 10 günde tamamen kesildi. ondan sonra ped bile koymadım. kanamanın son günleri bile koymadım. yaprak pedler varya onlardan koydum. ilk reglimi de 2. ayımızda oldum. sanırım vücut çabuk normale döndüğünden oluyo. bişey olmaz ondan korkma. ne güzel işte çabucak eskiye döneceksin. korkulacak bşey yok yani
zırsızdelim maşallah tosununa tam boğaç olmuş annesi.. canım üzülme ya oğluşun ve sen iyi olduktan sonra normal yada sezeryan önemli mi.. ne zaman peki günü bellimi..
laleemm nasılsın bacım görüşemedik nezamandır.. kızçen nasıl? kocişinle aran iyi mi? kaynanan rahat duruyomu..
morişimmm dadluum neediyon bacumm.. bacım bizmde reflümüz var gaviscon verdi bugün bizede.. başımızda konak oluşmuş. hergün banyodan önce badem yağıyla masaj sonra banyo banyodan sonrada krem sürücez. sizede geçmiş olsun canım. oğluş nasıl iyimi tosuncuk.
hayalotum halamı alışveriş bacım kız... doğurdun daha gebe bluzu mu alıyon
hbaksoyum şimdi bebişiyle beraberahh yavruumm hiç gelmedi dimi o... bi gelsede haber verse yaww
seraa bacım 4. mü geliyo... hadi hayırlısı yakışırr
kızlar yowreler coneler...her gün bakmaya çalışıyorum zirsizdeli hbaksoy hayalot ne yaptılar diye...kızlar lütfen üzmeyin kendinizi..son zamanlarını mutlu ve huzurlu geçirmeye çalışın..şöyle ki...karın solunumu yapmaya çalışın ve bedeninizi rahatlatmaya çalışın...ne kıyafeti ne de eşyayı takın..inanın hiçbirisi sağlığınızdan mühim değil...gelecek tombikolarınız kollarınıza ve başlayacak güzel günler; sabaha kadar uykusuzluk, gaz sancıları ve ağlamalarhepsi çok güzl çok..bebiş dğnyanın en güzel şeyi..
yamisy yazmış ya oğluşla koyun koyuna uyduk diye..ben de bu sabah oğluşun yanına bir uzanayım dedim, ne başıma geldi dersinizınklıyo mınklıyo zırlıyo onra eliyle yüzümü itti..resmen git diyo..valla yamisy'nin açtığı başlığın da hakkını pek verdik canlarım benim
yowrem bebişle buralar zor oluyo seni anlıyorum ben.. tam oturuyosun cırlıyo. ya meme ister ya oyun ister. bizimki artık canı da sıkılmaya başladı canım sıkıldı oyna benle diye bi ağlıyo... ayyy kızlaaaarrrrr benim oğluş acıkınca yda benim kucağımı istediğinde "anne" diye ağlıyoayyyy blmeden de olsa anne demesi çokkk çok değişik bi duygu yaaaaa...
yowrem efferim o bebişlere. yamiş teyzelerini dinliyolar. anaları dinlemezse oğluşları dinler demi teyzoşumbenimki itmiyo bana sarılıyo. ayy bide ellerini göğsüme koyuyo yüzünü bana çeviriyo sanki sığınıyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?