gitme kızçem yav canımız sıkılıyo malum baksoyum da yok zırsızımxda yokk canımız sıkılıyo vallaha bi hayalot bi ben bide morıarıa kaldık başbaşaa evet kızçem doğum tarihimiz çok güzel inşallah bi aksilik olamzsa o tarihte doğacak bebişimmgeldim bacım geldim elektriklerim gitmezse daha gitmem yaw.. patladım.
ooo doğum tarihinizde çok uyumluymuş canımsağlıkla gelsin inşallah oğluşun canım.
ayy kangru gerçekten çok işe yarıyo yaa.. ama bizimki ağırlaştı taşıyamıyorum artık onu. kangruyu kocişe göre ayarlayım bari
evet kızcem ya bizde bugün benim kızla koştura koştura gittik bebeişimizi görmeye kızcemö benden daha heyecanlıydı vallahaçok güzel bir duygu o ya lale..usg randevuları.. koştura koştura nasıl olmuş bizim oğluş diye eşimle gitmek..belki de hamileliliğin en keyifli zamanıydı benim için...
dur daha kıçem biraz daha büyüsünn annemmm diye gelip boynuna sarılacak ondan sonra sen benim gibi oturup saatlerce ağlayacan vallahayowrem bebişle buralar zor oluyo seni anlıyorum ben.. tam oturuyosun cırlıyo. ya meme ister ya oyun ister. bizimki artık canı da sıkılmaya başladı canım sıkıldı oyna benle diye bi ağlıyo... ayyy kızlaaaarrrrr benim oğluş acıkınca yda benim kucağımı istediğinde "anne" diye ağlıyoayyyy blmeden de olsa anne demesi çokkk çok değişik bi duygu yaaaaa...
yowrem efferim o bebişlere. yamiş teyzelerini dinliyolar. anaları dinlemezse oğluşları dinler demi teyzoşumbenimki itmiyo bana sarılıyo. ayy bide ellerini göğsüme koyuyo yüzünü bana çeviriyo sanki sığınıyo gibi
boşver kızçem sende çıtı pıtı olmayı ver ben benim kızda 65 kiloyla hamile haldım 86 kıloyla doğuma girdimm ama ne oldu kısa bi sürede eski kiloma döndüm emzirdikçe sende öle olursun önemli olan bebişinin sağlıklı olması kızçemmyamısımmmmçok şükür gelmiş sizin elektrenklerr napam kuzum ya soğuk hava almasam olmuyor alsam olmuyor ee normal olanların içine giremeiyorum mecbur hamıle bölümünden alıyorum napam anam sizinki çıtı pıtı doğuma girmiyorumki kardeşimmmmmmmmmm
ya kızcem bana doktor hep 9 nisan falan dedi doğum tarihi bende bu gittiğimde 14 nisan olsun dedim oo lale o zaman geç kalırız en iyisi 4 nisan olsun dedi ayy az kaldıı doğuma çok mutluyummmkız ben sızın dogum tarıhınızı yerımm uyuma bak yamaşallah benım kuzuma çok sevındım herseyın guzel olduguna
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ama ben çokta ilaç içmeni tavsiye etmiyorum bence sen nane limon yap boğaz pastili falan kullan sıcak banyo yap sıcak olsun ama banyo buhar banyosu gibi ki burnun falan açılsın limonlu sıcak suda içebilirsin benle aynıymışsın kilo konusunda ooo önemli olan bebeğinin sağlığı kiloyu falan kendine dert etme bu saatten sonra nasıl kilo veririm konusunuda anlamadım canım ama takma bebeğin için tabiki yemen iyi beslenmen lazımm geçer canım bu günler allahın izniyle bi bakmışın oğluşun kucagındaakızlar selam
cok fena hastayım burnum tıkalı
kulaklarım ıcten ıcten kasınıyor
öksuruk hapşırıkta cabası..
bugun doktora gıttım .. oğlumu gördüm :)
kıyamam ben ona uyuyordu benım biriciğim..
doktor parol içebilirsin dedi.. içtim ama kar etmedi halen çok kotuyum..
ne yapacağım hiç bilmiyorum..
cok kılo almısım.. dr bıse demedı ama ben cok uzuldum..70 kg ıle hamıle kaldım daha 20 hafta oldu 76 kıloyum.. ne yapacagım bu saatten sonra nasıl kılo verecegım ..sağolsun kocikoşum da cok yedırıyor.. ne yapayım bılemedım..
bebişim tam 300 gr 22 cm :))
Allah ın ıznyle bı dogsa.. :.)
sabırsızlanıyorum :)
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ama ben çokta ilaç içmeni tavsiye etmiyorum bence sen nane limon yap boğaz pastili falan kullan sıcak banyo yap sıcak olsun ama banyo buhar banyosu gibi ki burnun falan açılsın limonlu sıcak suda içebilirsin benle aynıymışsın kilo konusunda ooo önemli olan bebeğinin sağlığı kiloyu falan kendine dert etme bu saatten sonra nasıl kilo veririm konusunuda anlamadım canım ama takma bebeğin için tabiki yemen iyi beslenmen lazımm geçer canım bu günler allahın izniyle bi bakmışın oğluşun kucagındaa
hayırlısıyla inşallah..
nasıl kılo verecegım derken; zaten zor kılo veren bırıyım bu kdr yukselmemıstım hıc dogumdan sonra nasıl gıder manasında.. :)
ama dedığın gıbı canım ınsallah saglıkla sıhhatle dogsunda..
bır de saglık ocagından ebe aradı tetanoz aşısı olmam gerekıyormuş.. sız oldunuz mu? gerekli mi? ınternetten baktım bebegın doğumda mıkrop kapmaması ıcınmış..bılemedım ..
kızlar selam
cok fena hastayım burnum tıkalı
kulaklarım ıcten ıcten kasınıyor
öksuruk hapşırıkta cabası..
bugun doktora gıttım .. oğlumu gördüm :)
kıyamam ben ona uyuyordu benım biriciğim..
doktor parol içebilirsin dedi.. içtim ama kar etmedi halen çok kotuyum..
ne yapacağım hiç bilmiyorum..
cok kılo almısım.. dr bıse demedı ama ben cok uzuldum..70 kg ıle hamıle kaldım daha 20 hafta oldu 76 kıloyum.. ne yapacagım bu saatten sonra nasıl kılo verecegım ..sağolsun kocikoşum da cok yedırıyor.. ne yapayım bılemedım..
bebişim tam 300 gr 22 cm :))
Allah ın ıznyle bı dogsa.. :.)
sabırsızlanıyorum :)
bana bişeyler önerin yaaa
dün geceden beri dişim ağrıyor duramıyorum artıkkk
gitme kızçem yav canımız sıkılıyo malum baksoyum da yok zırsızımxda yokk canımız sıkılıyo vallaha bi hayalot bi ben bide morıarıa kaldık başbaşaa evet kızçem doğum tarihimiz çok güzel inşallah bi aksilik olamzsa o tarihte doğacak bebişimm
evet kızcem ya bizde bugün benim kızla koştura koştura gittik bebeişimizi görmeye kızcemö benden daha heyecanlıydı vallaha
dur daha kıçem biraz daha büyüsünn annemmm diye gelip boynuna sarılacak ondan sonra sen benim gibi oturup saatlerce ağlayacan vallaha
boşver kızçem sende çıtı pıtı olmayı ver ben benim kızda 65 kiloyla hamile haldım 86 kıloyla doğuma girdimm ama ne oldu kısa bi sürede eski kiloma döndüm emzirdikçe sende öle olursun önemli olan bebişinin sağlıklı olması kızçemm
ya kızcem bana doktor hep 9 nisan falan dedi doğum tarihi bende bu gittiğimde 14 nisan olsun dedim oo lale o zaman geç kalırız en iyisi 4 nisan olsun dedi ayy az kaldıı doğuma çok mutluyummm
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ama ben çokta ilaç içmeni tavsiye etmiyorum bence sen nane limon yap boğaz pastili falan kullan sıcak banyo yap sıcak olsun ama banyo buhar banyosu gibi ki burnun falan açılsın limonlu sıcak suda içebilirsin benle aynıymışsın kilo konusunda ooo önemli olan bebeğinin sağlığı kiloyu falan kendine dert etme bu saatten sonra nasıl kilo veririm konusunuda anlamadım canım ama takma bebeğin için tabiki yemen iyi beslenmen lazımm geçer canım bu günler allahın izniyle bi bakmışın oğluşun kucagındaa
zırsızdelım cok uzuldum ya mekanı cennet olsun alllah rahmet eylesın sızınde başınız sagolsun..kızlar en sevdiğim arkadaşlarımdan birini kaybettik
Allahım mekanını cennet eylesin
çok üzüldüm bugün, gencecikti daha
ağla ağla içim şişti sanki
kalın bağırsağında kan pelteleri oluşmuş
van yüzüncü yıl üniversitesinde ameliyat edip buraya annesinin yanına göndermişler
3 gün içinde daha da kötülemiş durumu
acile götürmüşler ama kurtarılamamış
ameliyat sonrası hastanhane mikrobu kapmış demiş acildeki doktor
hem arkadaşım için ağladım hem de bende ameliyat olcam ya mikrop kaparsam diye ağladım
belki saçma diyosunuz ama ben sezeryan psikolojisinden kurtulamadım
ameliyat olacam ama ayılamayacam gibime geliyo
bi tane parol iç evde gargara yokmu onunla ağzını çalkala sonrada biraz pamuğa koy ağrıyan dişinin üstüne koyy
kızlar en sevdiğim arkadaşlarımdan birini kaybettik
van yüzüncü yıl üniversitesinde ameliyat edip buraya annesinin yanına göndermişler
hem arkadaşım için ağladım hem de bende ameliyat olcam ya mikrop kaparsam diye ağladım
bu arada bebeğimi rüyamda gördüm emziriyordumbabam la kayınpederin yanında hemde ama kapatıyorum sözde beyaz örtüyle annm göğüs ucumu sıkıyordu biraz kii ben hayatta kimseye göstermem göğsümü neyse süt geliyordu besmelelere veriyordum gösümü agzına allahım dıyorum nolur emzın nolur emzın de doysun ama suratını hatırlamıyorum süt gelıyo oda nasıl emıyo bakıyorum agzından taşmaya başlıyo süt sanırım sen doydun dıyorum babamda yanımdaymıs bana bakıp guluyor ben utanıyorum ama sonra tam koltuktan kalkcam annem eyvah üstüne kan geçmiş dıyor bebegın yuzune orttugum ortuyle etrafımı ortuyorum caktırmadan odaya gecıyorum ama nasıl sarılıyorum bebege vaybe dıyorum demekkı annelık bukadart guzelmıs dıyorum yatga yatırıyorum onu tam odadan cıkacagım benım kedı gırmeye calısıyor odaya almıyayım derken kedının kuyrugu kapıya sıkısıp kopuyodu nasıl aglıyorum ben hem kedı hem bebekle nasıl başedıcem allahım dıyorum kedide aglıyo yanımda bebekte kucagımda bi sıçradım anlatamam:26:hayırlara cıksın ıns.gerçi kan gördüm rüya bozulmus derler ama hayırlısı artık
lalem yamısım ben cıkıyom sabıt oturamıyorum agrıdan bıraz yatayım sonra yemek yemeğe calısayımdaha yenı kalktım ben gece mısafırım vardı yıne gece 1 bucuktu gıttıler sınırden agladım onlar gelene kadar:26:tam onlar gıttı rahatladım derken bır bas agrısı bı baktım dişim başladım sol tarafım uyuşuk suan gecede 5 e kadar dolandım durdum agla agla eşim peşimde doktora gıdelım dıyıp durdu ben de gıtmem ınatcıyım işte sonra uyumusum ara ara uyandım ama nafile geçmiyor lanet olası ya offf bırazdaha yatayımda cocuk ac ıcımde bıseyler yemem gerek artık öpüyorum
kızlar en sevdiğim arkadaşlarımdan birini kaybettik
Merhaba kizlr.ben 16 haftalik hamileyim.ve dogum korkusu acayip strese sokdu beni.ben dogumda olucem gibime geliyor.dogumdan once mektup falan yazmagi dusunuyorum aileme.yaa bu stresi bi atlatsam.psikologomu gitsem nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?