Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızlar selam
cok fena hastayım burnum tıkalı
kulaklarım ıcten ıcten kasınıyor
öksuruk hapşırıkta cabası..
bugun doktora gıttım .. oğlumu gördüm :)
kıyamam ben ona uyuyordu benım biriciğim..
doktor parol içebilirsin dedi.. içtim ama kar etmedi halen çok kotuyum..
ne yapacağım hiç bilmiyorum..

cok kılo almısım.. dr bıse demedı ama ben cok uzuldum..70 kg ıle hamıle kaldım daha 20 hafta oldu 76 kıloyum.. ne yapacagım bu saatten sonra nasıl kılo verecegım .. sağolsun kocikoşum da cok yedırıyor.. ne yapayım bılemedım..
bebişim tam 300 gr 22 cm :))
Allah ın ıznyle bı dogsa.. :.)
sabırsızlanıyorum :)

gitme kızçem yav canımız sıkılıyo malum baksoyum da yok zırsızımxda yokk canımız sıkılıyo vallaha bi hayalot bi ben bide morıarıa kaldık başbaşaa evet kızçem doğum tarihimiz çok güzel inşallah bi aksilik olamzsa o tarihte doğacak bebişimm
çok güzel bir duygu o ya lale..usg randevuları.. koştura koştura nasıl olmuş bizim oğluş diye eşimle gitmek..belki de hamileliliğin en keyifli zamanıydı benim için...
evet kızcem ya bizde bugün benim kızla koştura koştura gittik bebeişimizi görmeye kızcemö benden daha heyecanlıydı vallaha
dur daha kıçem biraz daha büyüsünn annemmm diye gelip boynuna sarılacak ondan sonra sen benim gibi oturup saatlerce ağlayacan vallaha
boşver kızçem sende çıtı pıtı olmayı ver ben benim kızda 65 kiloyla hamile haldım 86 kıloyla doğuma girdimm ama ne oldu kısa bi sürede eski kiloma döndüm emzirdikçe sende öle olursun önemli olan bebişinin sağlıklı olması kızçemm
kız ben sızın dogum tarıhınızı yerımm uyuma bak yamaşallah benım kuzuma çok sevındım herseyın guzel olduguna
ya kızcem bana doktor hep 9 nisan falan dedi doğum tarihi bende bu gittiğimde 14 nisan olsun dedim oo lale o zaman geç kalırız en iyisi 4 nisan olsun dedi ayy az kaldıı doğuma çok mutluyummm
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ama ben çokta ilaç içmeni tavsiye etmiyorum bence sen nane limon yap boğaz pastili falan kullan sıcak banyo yap sıcak olsun ama banyo buhar banyosu gibi ki burnun falan açılsın limonlu sıcak suda içebilirsin benle aynıymışsın kilo konusunda ooo önemli olan bebeğinin sağlığı kiloyu falan kendine dert etme bu saatten sonra nasıl kilo veririm konusunuda anlamadım canım ama takma bebeğin için tabiki yemen iyi beslenmen lazımm geçer canım bu günler allahın izniyle bi bakmışın oğluşun kucagındaa

kızlar en sevdiğim arkadaşlarımdan birini kaybettik
Allahım mekanını cennet eylesin
çok üzüldüm bugün, gencecikti daha
ağla ağla içim şişti sanki
kalın bağırsağında kan pelteleri oluşmuş
van yüzüncü yıl üniversitesinde ameliyat edip buraya annesinin yanına göndermişler
3 gün içinde daha da kötülemiş durumu
acile götürmüşler ama kurtarılamamış
ameliyat sonrası hastanhane mikrobu kapmış demiş acildeki doktor
hem arkadaşım için ağladım hem de bende ameliyat olcam ya mikrop kaparsam diye ağladım
belki saçma diyosunuz ama ben sezeryan psikolojisinden kurtulamadım
ameliyat olacam ama ayılamayacam gibime geliyo

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ama ben çokta ilaç içmeni tavsiye etmiyorum bence sen nane limon yap boğaz pastili falan kullan sıcak banyo yap sıcak olsun ama banyo buhar banyosu gibi ki burnun falan açılsın limonlu sıcak suda içebilirsin benle aynıymışsın kilo konusunda ooo önemli olan bebeğinin sağlığı kiloyu falan kendine dert etme bu saatten sonra nasıl kilo veririm konusunuda anlamadım canım ama takma bebeğin için tabiki yemen iyi beslenmen lazımm geçer canım bu günler allahın izniyle bi bakmışın oğluşun kucagındaa

hayırlısıyla inşallah..
nasıl kılo verecegım derken; zaten zor kılo veren bırıyım bu kdr yukselmemıstım hıc dogumdan sonra nasıl gıder manasında.. :)
ama dedığın gıbı canım ınsallah saglıkla sıhhatle dogsunda..
bır de saglık ocagından ebe aradı tetanoz aşısı olmam gerekıyormuş.. sız oldunuz mu? gerekli mi? ınternetten baktım bebegın doğumda mıkrop kapmaması ıcınmış..bılemedım ..

bende çok zor kilo veren biriyimm normalde kızımda 65 kiloyla hamile kaldım 86 da doğuma girdim ama 3 4 ay sonra kilo falan kalmadı bende kızımı sadece anne sütüyle beslediğim içinn emzirdikçe gitti kilolarr sende öle olursun umarım evet tetanoz aşısı ben kızımdada olmaya başlamıştım geçen gün sonuncusunu oldum belirli zamanlarda 4 tane oluyorsun bebek için çok gerekli doğumda bebğinin ve senin tetanoz mikrobu kapmaman için mutlaka yaptırr aşını

neshcim maşallah yavruna çok geçmiş olsun bu arada böyle atlatmaya çalışacaksın biraz vitamin bol bol tüket fazla ilaçlara yönelmemeye calıs emikiloyuda takma kafana birazdaha dikkat et normal gidiyorsun bence şuan

valla hayırlısı olsun tatlım fiyakalı doğum tarihi var kuzumun.belki bende 14.01.14 te doğurabiirim kim bilireşime diyorumki nasıl tarih ne varki onda diyor hala çözemiyor baglantıyıilk zamanlar cok taktım lalemde artık takmıyorum bılıyorum artık benleler

zırsızdelım cok uzuldum ya mekanı cennet olsun alllah rahmet eylesın sızınde başınız sagolsun..
sende korkma allah korusun öyle şeyler düşünme sakın.ona bakarsan normal dogumun tehlıkelerı bence daha cok hem anne ıcın hem bebek ıcın rahatla bıraz

bi tane parol iç evde gargara yokmu onunla ağzını çalkala sonrada biraz pamuğa koy ağrıyan dişinin üstüne koyy

ben ölsemde içmem lalem hap falan
ben hamile kalmaya çalışırken bile grip olurdum belki tutunmustur bebek diye ilaç falan almazdım şidi karnımdayken hayatta içmem vallabiliyorum parolun etkisi yok ama olsun korkarım ben:26:

merhaba kızçem başınsağolsun öncelikle maalesef ölüm bu canım yaşa başa bakmıyor allah mekanını cenet eylesin bunu demekten başka bişey gelmiyor elimizden kız yeter haaa gelip artık sacını başını yolacam ben kaç gündür kime konuşuyom gene diyoki yok girecekmiş de ameliyattan çıkamayacakmış ta tövbe tövbe sen oğluşuna dua et yoksa gelir bi güzel elime alırdım senii ben bi sezeryan oldum bir safra kesesi ameliyatı ondan sonra benim kv de kaldım 3 ay kadın beni hastanelik etti 20 gün pskiyatride yattım hergün narkoz verdiler beni şok verdiler beynimdeki şeyleri silmek için 20 gün boyunca ama hepsindende ayıldım çok şükür hem nerden biliyon genel anestezi olacağını belki epidural yapacaklar allah allah ay çok sinirlendim telefonun olsa şimdi arayıp sana ağzıma geleni sayıcaktım ama dua etki yokk

bu arada bebeğimi rüyamda gördüm emziriyordumbabam la kayınpederin yanında hemdeama kapatıyorum sözde beyaz örtüyleannm göğüs ucumu sıkıyordu birazkii ben hayatta kimseye göstermem göğsümüneyse süt geliyordu besmelelere veriyordum gösümü agzına allahım dıyorum nolur emzın nolur emzın de doysunama suratını hatırlamıyorumsüt gelıyo oda nasıl emıyo bakıyorum agzından taşmaya başlıyo süt sanırım sen doydun dıyorumbabamda yanımdaymıs bana bakıp guluyor ben utanıyorum amasonra tam koltuktan kalkcam annem eyvah üstüne kan geçmiş dıyor bebegın yuzune orttugum ortuyle etrafımı ortuyorum caktırmadan odaya gecıyorumama nasıl sarılıyorum bebege vaybe dıyorum demekkı annelık bukadart guzelmıs dıyorum yatga yatırıyorum onu tam odadan cıkacagım benım kedı gırmeye calısıyor odaya almıyayım derken kedının kuyrugu kapıya sıkısıp kopuyodu nasıl aglıyorum ben hem kedı hem bebekle nasıl başedıcem allahım dıyorum kedide aglıyo yanımda bebekte kucagımda bi sıçradım anlatamam:26:hayırlara cıksın ıns.gerçi kan gördüm rüya bozulmus derler ama hayırlısı artık

lalem yamısım ben cıkıyom sabıt oturamıyorum agrıdan bıraz yatayım sonra yemek yemeğe calısayımdaha yenı kalktım ben gece mısafırım vardı yıne gece 1 bucuktu gıttıler sınırden agladım onlar gelene kadar:26:tam onlar gıttı rahatladım derken bır bas agrısı bı baktım dişim başladım sol tarafım uyuşuk suangecede 5 e kadar dolandım durdum agla agla eşim peşimde doktora gıdelım dıyıp durduben de gıtmem ınatcıyım iştesonra uyumusum ara ara uyandım ama nafile geçmiyor lanet olası ya offfbırazdaha yatayımda cocuk ac ıcımde bıseyler yemem gerek artıköpüyorum

hayalot genemi rüya gördün gıııı anam günlük dizi gibi haftada beşe bağladı vallaha senin rüyalar hayırlısı çıksın bakalım kızçem demekki kafanda sürekli böle şeyler düşünüyon ondan kız ben sana diyorum da bende senin gibiyim iki çocugumdada ağzıma mide surubu hariç ilaç sürmedim kızçem bende korkarım vallaha ilaçtan aama belki sen içiyorsundur diye söledimm

geçmiş olsun kızçem inşallah düelirsin bi an önce yat dinlen sonrada güzel bi kahvaltı yapp okk

Merhaba kizlr.ben 16 haftalik hamileyim.ve dogum korkusu acayip strese sokdu beni.ben dogumda olucem gibime geliyor.dogumdan once mektup falan yazmagi dusunuyorum aileme.yaa bu stresi bi atlatsam.psikologomu gitsem nedir

zırsizdelim güzel arkadaşım öncelike başın sağ olsun...aradaşının mekanı cennet olsun..ben de beilirim kaybetmenin ne demek olduğunu sevdiğim bir arkadaşımın..benim de bir ağabeyim aort damarı çatmasından 28 yaşında vefat etmişti...öyle kalakalmıştım..yıllarca üzüntüsü içimden gitmedi..Allah rahmeti ile kuşatsın ve mekanlarını cennet etsin inşalahh onların...

lütfen kendini üzme bu duyguyla..doğum yaptığım gün bugün benim ölüm günüm olacak demiştim ben de içimden..herhalde ölüyorum dedim bu acıyla....yüzüme ve kollarıma felç gb uyuşma gelmişti...arkasından kaybettiğim kanla gözlerim bir ara görmez oldu..sen bilirsin nasıl korktuğumu normal doğumdan ve üniversiteden...rabbim yine sapasağlam çıkarıyor bizleri zorlukların altından..lütfen üzme kendini...her şey güzel olacak inan...çok güzel ve huzurlu bir doğumun olacak inşallah ...dualarım hep sizlerle....

Son düzenleme:
Merhaba kizlr.ben 16 haftalik hamileyim.ve dogum korkusu acayip strese sokdu beni.ben dogumda olucem gibime geliyor.dogumdan once mektup falan yazmagi dusunuyorum aileme.yaa bu stresi bi atlatsam.psikologomu gitsem nedir

hepimiz aynı sıkınıtıları çektik güzel arkadaşım..her şey gelip geçiyor inan..20. haftada başlamıştı benim de bu stresim ...inan geçecek..eğer çok baskılıyorsa seni mutlaka bir psikologa git derim..ben mesela bunu yapmalıydım..belki daha rahat bir gebelik geçirirdim..yine de bundan öte Allah sağlık problemi vermesin inşallah ama dediğimi unutma..hepsi geçici,her şey iyi ve güzel oluyor sonrasında...sakın üzme kendini..çok daraldığın zamanlarda karından nefes egzersizleri yayabilirisin..bunu ben çok geç öğrendim ..mesela normal doğumda çok işime yarayacak bir şeydi..çünkü epidural yapmamışlardı bana..karın nefesi hem seni hem bebişi rahatlatır...bir nevi meditasyon...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…