Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

4 tane mi?! oyy cokmus iğneden hiç haz etmem.. napalım mecbur..
bu arada 21 kılo ıyı vermıssın.. inşallah ben de verebılrım.. sütüm gelmez diye çok korkuyorum.. tam hamıle kalmadan 1 ay once göğsümden kitle alındı göğsüm neredeyse yarıya düştü.. yani yok gibi bişeydi.. şimdi büyüdüler ama yine de sütüm olmazsa diye korkuyorum.. inşallah olur da yavrumu besleyebılırım..

Merhaba kizlr.ben 16 haftalik hamileyim.ve dogum korkusu acayip strese sokdu beni.ben dogumda olucem gibime geliyor.dogumdan once mektup falan yazmagi dusunuyorum aileme.yaa bu stresi bi atlatsam.psikologomu gitsem nedir
ayy bendede oldu canım bu ama sonra geçti bak şimdi ikinci bebeğim olacak hayırlısıyla bu korkularla beraber sende birde ağlama krızi falan oluyorsa bi pskoloğa gitt bana doğum doktorum öle demiştii ama önce iyi düşünki iyi olsun yazık bak sen üzülüp korkdukca bebişinde etkilenir oda üzülür
mecbur olucan canımcım maalesef kaçış yokk iğneden evet 21 kilodan sadece bende 4 kilo kaldıı anı olsun diye oda sanırsamm kitle alımın süt bezlerini etkilemediğini biliyorum ben ama korkma allah verir bebişinin rızkını inşallah doyurursun sütünlee

aslında sürekli düşünmüyorum ama aklımada gelmiyor değilkii kızçemayy bi doğursamda rahata ersem yaa

nasılsınız bakalım kızçelerimmmbugün bizim doktor kontrolümüz var
dün gece geldim ama oturacak hiç halim yoktukızlar diyordum ya vajinam batıyor gibi oluyor diye off söylemektende nefret edıyorum boyle seylerı ama şişmiş meğer içisanırım benim wc sorunum var ya ondan kaynaklanıyor bilemedim çünkü her büyük tuvaletten sonra oramda acıyor zaten demekki geçmesi günler alıyordudünde yine yarım saati geçmiştir wc den çıkamadım malesef allahım çıldırmamak elde değil artık totom yerine vajinam şişiyor basur gibi aynı yabu daha kötü hala batıyormorişim yine bana güleceksın amadün sandım ki çocugun kafası geldi galiba aynaya baktımki oram şiş hiçbişey görünmüyorkidoğumdada böyle olursa ben halimi düşünemiyorum bugun onuda bi doktora soracagım bakalım:26:
yamısım gelıyon gıdıyon yazamıyon bacım yaaa
bu arada zırsızdelım yok yıne.bu doktor sezeryana ne zaman alcak bu kızçeyi gun vermemıstı degılmı daha

aslında sürekli düşünmüyorum ama aklımada gelmiyor değilkii kızçemayy bi doğursamda rahata ersem yaa

günaydın kızçem tek doğurmakla bitmiyoki iş asıl ondan sonra başlıyo bi doğsaydı diyorsun şimdi sonra bi sürünmeye başlasa diycen sonra bi dişi çıksaydı diycen dişi çıkacak bi yürüseydi diyecen yürüyecek bi bezini bıraksa diycen onu bırakacak bi okula başlasa diycen ooooooo bu böyle devam edip gidicem maaleseff

çok şükür bacım vallaha..

yowremmm hoşgeldin tekrardan.. nerelere kayboldun bacım öyle sen yahu... bende küstü gitti dediydim
maşllah bebişine tatlım. aman boşver kiloyuu

başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun arkadaşının. ama üzülme sen, bebeğini düşün sakin olmaya çalış. ve de sacma düşüncelerini sil kafandan ne demek ayılamicam. nerden biliyosun?? doğuma yakınsın ya kafan karışmış senin. bide sezeryan istemiyodun ya ondan öyle geliyo sana..

tetanoz aşısı bebeğin için olacaksın. 2 doz biri 20. biri 27. haftalardaydı sanırım. yanlış hatırlıyo olabilirim. bende oldum korkma hiç.

4 müüü ben iki oldum. herkes te 2 diyo bacım sen niye 4???????

yowrem bence sen göbüşü kapatırken totuşu açıyon

kız uzaktan bakma anam gel hele iki çift laf edekkk
edek bacım edek... yaw ben bu oğluşu kucağımdan nasıl vazgeçiricem yaw...

Merhaba kizlr.ben 16 haftalik hamileyim.ve dogum korkusu acayip strese sokdu beni.ben dogumda olucem gibime geliyor.dogumdan once mektup falan yazmagi dusunuyorum aileme.yaa bu stresi bi atlatsam.psikologomu gitsem nedir
hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına alırsın umarım. bendede aynı korku vardı. ben dr bana hamilesin dediğinde nasıl doğurucam dedim okadar korkuyodum. ama şimdi bidaha doğurasım bile var
arkadaşlarımmmm nerdesiniz dünden beri kimsecikler yokkkk

yettim gaari laleeeeee

günaydın tatlım. biz iyiyiz oğluşun pırtıyla uğraşıyoz şuanda
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. onu da dr sor mutlaka bacım ben sadece doğururken öyle şişmişti.. kafası orda diye..

yowrem geldiğimde yazıyorum yaw hep online görünebilirim sayfa hep açık kapatmıyorum yaw

yamıs nerden bıldın kız ben totoş dışarda uyurum zatenbu arada tetenoz için 2 aşın daha var senin 2 tane hamılelıkte 2 tane dogumdan sonra kuzum.mesela benim 3.aşım 5 nisanda

eşimde dün benle dalga geçiyor ben ağlıyorum o nette şişlikle ilgili bişeyler arıyo garıbımdiyorki sen dogurcaksın dogurunca oluyormus dedim istersen ortaya çarşafta sereyimde yatıp beklıyelım bebeğihiç bişey gözükmüyorki off allahım millet üst taraflardan sorun yaşar ben ise alt taraflardan

yamiş hoş geldin ben de hamileyken 2 tane oldum ama ondan sonrada devam ediyon kızçem aşıya sana kart vermedilermi kartta yazıyo ben kızımda başlamıştım hamileyken şimdi anca bitti sonuncusunu oldumm bu arad oğlanla nasılsınız aranız nasıll hayalotum anam doğum yaklaştıcada şişebilri vajına bende öle olmuştu sanki kocaman gibi hissediyordum oramı ama tabi vc sorununda olabilir ekmeği azalt kızçem iyice belki doktorunda sölemiştir ekmek mayalı olduğu için son aylarda pek önermiyolar hem şişlik yapıyor hemde vc sorunu anam korkma bu çocuğun kafası emanetmi duruyo hemencecik çıksınn

yamıs nerden bıldın kız ben totoş dışarda uyurum zatenbu arada tetenoz için 2 aşın daha var senin 2 tane hamılelıkte 2 tane dogumdan sonra kuzum.mesela benim 3.aşım 5 nisanda
tamam baktım şimdi de hatırladım yaw. bana dediki ister olursun ister olmazsn. ocakta benimki de.

hatırladım bacım hemşire bana istersem olabileceğimi söylemişti. zorunlu değil demişti de ondan unutmuşum.
oğluş iyi canımbol bol kucağımda ağırlaştı artık taşıyamıyorum yaw

anladım tatlım bana bişey demediki

kızçelerim biz geldik
doktor kontrolümüz sorunsuz geçti çok şükür şuan herşey normal gözüküyor dedi.haftaya pazartesi çatı muanesi yapıcak.
nstde bu sefer çok şükür oynadı sıpa hafiften sancımda çıktı sonundanasıl sevındım şu sancnın çıktığına anlatamam
işte çatıda eğer sezeryana karar verirsem ocak 2-3 gibi bebeği alırım dedi
ben yinede biraz daha kalsın istiyorum aslında ama kısmet belki ozamana kadar normal doğururumnormal doğum olursada artık bundan sonra bekliycez şu nst odasına girince çok stresli oluyorum nedense geriyor beni o oda .halbuki normal bi oda ama hiç sevmıyorum orda yatmayı
bizim sıpada 3200 olmuş boy olarakta 50 küsür cm di1 haftada yarım kilo almış kuzum ondan önceki hafta 250gram almıştı ama 2cm uzamıştı bu haftada boyu mm uzamış ama 250 gram fazla amışdoktor kepçeye benzıyor dedı bakalım nasıl olacak kulakları

hoş geldin kızçem ne güzel bi sorun çıkmamış bu muaynende de çatı muaynesi ol bakalım ne diycek doktor sezeryanmı normalmii senin oğlan benim kızdan uzunmuş kızçem benim kız doğduğunda 48 cm 3450 gr doğmuştuu ama şimdi doktora götürdüğümde falan hep dktor boyunun uzun olacağını söylüyoo 2 3 ocak demek doğumunuz inşallah hayırlısıyla alırsın oğlunu kucağına canımcm ayy az kalmış bu arada banada az kalmışşşşş bende çokk heyecanlanıyorum kızçem zaman yaklaştıkça

canlarım nasılsınız ben hç giremiyorum oğlum hiç uyumuyo cok sancısı var bugun doktorlarla ugrastık makatı dar oldugu ıcın tuvaletını yapamıyo cok aglıyo bıde göbegı kanıyodu gectı iltihap oldu göbek deliğini yaktılar 3 gun sonra tekrar kontrolu var. burnu tıkalı. sütüm hala yetmıyo gece 3ten berı daha hiç uyumadım dua edınde iyileşsin oğlum

ya kızlar şaka maka doğurdumu netti bizim kızçe ne zamandır gelmediii

dün o benimde aklıma geldi de sezeryan olcak bu günü bellidir. annesinde ya gelenden gidenden fırsat bulamamıştır bence. enee kız yoksam sancı mı tuttu kıızzz bak benimde içime kurt düştü şimdi:44::26:

hoşgeldin canım. göbeğinin içinde göbek kalıntısı kalmış demek. bizde de kalmıştı. yakacaklardı ama çok derindeydi. göbeği yakarız diye yakmadılar. hergün batikon döktüm ne kanama kaldı ne bişe. burnu için serum fizyolojik kullanmıyomusun? ama aspiratörle de çekmen lazım yoksa onlar orda birikiyo hırıldamaya başlıyo. ahh yavrumm demek makat darlığı var. çok acıyodur yavrumun canı yaa.. sen zeytinyağlı şeyler ye bol zeytinyağlı salata ye mesela. onun kolay kaka yapmasına yardım eder. bende işe yaramıştı yani. inşallah düzelir oğluşun tatlım. gülücükler saçacak yakında annesi merak etme

hoşgeldin canım
ayy bende sancı çıktığında çok sevinmiştim o gün de doğurdum iyi mi benim sancımda çıkmıyodu delleniyodum. tm yatağa yatarken ve yataktan kalkarken vuruyodu makina bağlı değilken. benim sıpa ne oyunlar etti banaaaaaa... sonunda çıktı diye sevindim sora kadın hadi yukarı dedi iyi mi doğurdumm gldim..
oohh maşallah sıpana. kepçeyi de takma kafana düzelir o..

geçmiş olsun canım dua ettim size bol bol inşallah düzelir bi an önce oğluşunn

vallah bende bilmiyorum ki yamiş ne zamandır yok doğurdu bence yoksa şimdiye kadar gelir di mutlaka bizim kız ama normal olduysa doğurmuştur sezeryan dediyse doktor daha günü var gününü bekletir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…