bende çok zor kilo veren biriyimm normalde kızımda 65 kiloyla hamile kaldım 86 da doğuma girdim ama 3 4 ay sonra kilo falan kalmadı bende kızımı sadece anne sütüyle beslediğim içinn emzirdikçe gitti kilolarr sende öle olursun umarım evet tetanoz aşısı ben kızımdada olmaya başlamıştım geçen gün sonuncusunu oldum belirli zamanlarda 4 tane oluyorsun bebek için çok gerekli doğumda bebğinin ve senin tetanoz mikrobu kapmaman için mutlaka yaptırr aşını
ayy bendede oldu canım bu ama sonra geçti bak şimdi ikinci bebeğim olacak hayırlısıyla bu korkularla beraber sende birde ağlama krızi falan oluyorsa bi pskoloğa gitt bana doğum doktorum öle demiştii ama önce iyi düşünki iyi olsun yazık bak sen üzülüp korkdukca bebişinde etkilenir oda üzülürMerhaba kizlr.ben 16 haftalik hamileyim.ve dogum korkusu acayip strese sokdu beni.ben dogumda olucem gibime geliyor.dogumdan once mektup falan yazmagi dusunuyorum aileme.yaa bu stresi bi atlatsam.psikologomu gitsem nedir
mecbur olucan canımcım maalesef kaçış yokk iğneden evet 21 kilodan sadece bende 4 kilo kaldıı anı olsun diye oda sanırsamm kitle alımın süt bezlerini etkilemediğini biliyorum ben ama korkma allah verir bebişinin rızkını inşallah doyurursun sütünlee4 tane mi?! oyy cokmusiğneden hiç haz etmem.. napalım mecbur..
bu arada 21 kılo ıyı vermıssın..inşallah ben de verebılrım.. sütüm gelmez diye çok korkuyorum.. tam hamıle kalmadan 1 ay once göğsümden kitle alındı göğsüm neredeyse yarıya düştü.. yani yok gibi bişeydi.. şimdi büyüdüler ama yine de sütüm olmazsa diye korkuyorum.. inşallah olur da yavrumu besleyebılırım..
hayalot genemi rüya gördün gıııı anam günlük dizi gibi haftada beşe bağladı vallaha senin rüyalar hayırlısı çıksın bakalım kızçem demekki kafanda sürekli böle şeyler düşünüyon ondan kız ben sana diyorum da bende senin gibiyim iki çocugumdada ağzıma mide surubu hariç ilaç sürmedim kızçem bende korkarım vallaha ilaçtan aama belki sen içiyorsundur diye söledimm
aslında sürekli düşünmüyorum ama aklımada gelmiyor değilkii kızçem ayy bi doğursamda rahata ersem yaa
arkadaşlarımmmm nerdesinizdünden beri kimsecikler yokkkk
yamısımmmmçok şükür gelmiş sizin elektrenklerr napam kuzum ya soğuk hava almasam olmuyor alsam olmuyor ee normal olanların içine giremeiyorum mecbur hamıle bölümünden alıyorum napam anam sizinki çıtı pıtı doğuma girmiyorumki kardeşimmmmmmmmmm
kızlar selam
cok fena hastayım burnum tıkalı
kulaklarım ıcten ıcten kasınıyor
öksuruk hapşırıkta cabası..
bugun doktora gıttım .. oğlumu gördüm :)
kıyamam ben ona uyuyordu benım biriciğim..
doktor parol içebilirsin dedi.. içtim ama kar etmedi halen çok kotuyum..
ne yapacağım hiç bilmiyorum..
cok kılo almısım.. dr bıse demedı ama ben cok uzuldum..70 kg ıle hamıle kaldım daha 20 hafta oldu 76 kıloyum.. ne yapacagım bu saatten sonra nasıl kılo verecegım ..sağolsun kocikoşum da cok yedırıyor.. ne yapayım bılemedım..
bebişim tam 300 gr 22 cm :))
Allah ın ıznyle bı dogsa.. :.)
sabırsızlanıyorum :)
kızlar en sevdiğim arkadaşlarımdan birini kaybettik
Allahım mekanını cennet eylesin
çok üzüldüm bugün, gencecikti daha
ağla ağla içim şişti sanki
kalın bağırsağında kan pelteleri oluşmuş
van yüzüncü yıl üniversitesinde ameliyat edip buraya annesinin yanına göndermişler
3 gün içinde daha da kötülemiş durumu
acile götürmüşler ama kurtarılamamış
ameliyat sonrası hastanhane mikrobu kapmış demiş acildeki doktor
hem arkadaşım için ağladım hem de bende ameliyat olcam ya mikrop kaparsam diye ağladım
belki saçma diyosunuz ama ben sezeryan psikolojisinden kurtulamadım
ameliyat olacam ama ayılamayacam gibime geliyo
hayırlısıyla inşallah..
nasıl kılo verecegım derken; zaten zor kılo veren bırıyım bu kdr yukselmemıstım hıc dogumdan sonra nasıl gıder manasında.. :)
ama dedığın gıbı canım ınsallah saglıkla sıhhatle dogsunda..
bır de saglık ocagından ebe aradı tetanoz aşısı olmam gerekıyormuş.. sız oldunuz mu? gerekli mi? ınternetten baktım bebegın doğumda mıkrop kapmaması ıcınmış..bılemedım ..
4 müüübende çok zor kilo veren biriyimm normalde kızımda 65 kiloyla hamile kaldım 86 da doğuma girdim ama 3 4 ay sonra kilo falan kalmadı bende kızımı sadece anne sütüyle beslediğim içinn emzirdikçe gitti kilolarr sende öle olursun umarım evet tetanoz aşısı ben kızımdada olmaya başlamıştım geçen gün sonuncusunu oldum belirli zamanlarda 4 tane oluyorsun bebek için çok gerekli doğumda bebğinin ve senin tetanoz mikrobu kapmaman için mutlaka yaptırr aşını
yowrem bence sen göbüşü kapatırken totuşu açıyonbu arada bebeğimi rüyamda gördüm emziriyordumbabam la kayınpederin yanında hemde ama kapatıyorum sözde beyaz örtüyle annm göğüs ucumu sıkıyordu biraz kii ben hayatta kimseye göstermem göğsümü neyse süt geliyordu besmelelere veriyordum gösümü agzına allahım dıyorum nolur emzın nolur emzın de doysun ama suratını hatırlamıyorum süt gelıyo oda nasıl emıyo bakıyorum agzından taşmaya başlıyo süt sanırım sen doydun dıyorum babamda yanımdaymıs bana bakıp guluyor ben utanıyorum ama sonra tam koltuktan kalkcam annem eyvah üstüne kan geçmiş dıyor bebegın yuzune orttugum ortuyle etrafımı ortuyorum caktırmadan odaya gecıyorum ama nasıl sarılıyorum bebege vaybe dıyorum demekkı annelık bukadart guzelmıs dıyorum yatga yatırıyorum onu tam odadan cıkacagım benım kedı gırmeye calısıyor odaya almıyayım derken kedının kuyrugu kapıya sıkısıp kopuyodu nasıl aglıyorum ben hem kedı hem bebekle nasıl başedıcem allahım dıyorum kedide aglıyo yanımda bebekte kucagımda bi sıçradım anlatamam:26:hayırlara cıksın ıns.gerçi kan gördüm rüya bozulmus derler ama hayırlısı artık
edek bacım edek... yaw ben bu oğluşu kucağımdan nasıl vazgeçiricem yaw...kız uzaktan bakma anam gel hele iki çift laf edekkk
hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına alırsın umarım. bendede aynı korku vardı. ben dr bana hamilesin dediğinde nasıl doğurucam dedim okadar korkuyodum. ama şimdi bidaha doğurasım bile varMerhaba kizlr.ben 16 haftalik hamileyim.ve dogum korkusu acayip strese sokdu beni.ben dogumda olucem gibime geliyor.dogumdan once mektup falan yazmagi dusunuyorum aileme.yaa bu stresi bi atlatsam.psikologomu gitsem nedir
arkadaşlarımmmm nerdesinizdünden beri kimsecikler yokkkk
nasılsınız bakalım kızçelerimmmbugün bizim doktor kontrolümüz var
dün gece geldim ama oturacak hiç halim yoktukızlar diyordum ya vajinam batıyor gibi oluyor diye off söylemektende nefret edıyorum boyle seylerı ama şişmiş meğer içi sanırım benim wc sorunum var ya ondan kaynaklanıyor bilemedim çünkü her büyük tuvaletten sonra oramda acıyor zaten demekki geçmesi günler alıyordu dünde yine yarım saati geçmiştir wc den çıkamadım malesef allahım çıldırmamak elde değil artık totom yerine vajinam şişiyor basur gibi aynı yabu daha kötü hala batıyor morişim yine bana güleceksın ama dün sandım ki çocugun kafası geldi galiba aynaya baktımki oram şiş hiçbişey görünmüyorki doğumdada böyle olursa ben halimi düşünemiyorum bugun onuda bi doktora soracagım bakalım:26:
yamısım gelıyon gıdıyon yazamıyon bacım yaaa
bu arada zırsızdelım yok yıne.bu doktor sezeryana ne zaman alcak bu kızçeyi gun vermemıstı degılmı daha
çok şükür bacım vallaha..
yowremmm hoşgeldin tekrardan.. nerelere kayboldun bacım öyle sen yahu... bende küstü gitti dediydim
maşllah bebişine tatlım. aman boşver kiloyuu
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun arkadaşının. ama üzülme sen, bebeğini düşün sakin olmaya çalış. ve de sacma düşüncelerini sil kafandan ne demek ayılamicam. nerden biliyosun?? doğuma yakınsın ya kafan karışmış senin. bide sezeryan istemiyodun ya ondan öyle geliyo sana..
tetanoz aşısı bebeğin için olacaksın. 2 doz biri 20. biri 27. haftalardaydı sanırım. yanlış hatırlıyo olabilirim. bende oldum korkma hiç.
4 müüüben iki oldum. herkes te 2 diyo bacım sen niye 4???????
yowrem bence sen göbüşü kapatırken totuşu açıyon
edek bacım edek... yaw ben bu oğluşu kucağımdan nasıl vazgeçiricem yaw...
hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına alırsın umarım. bendede aynı korku vardı. ben dr bana hamilesin dediğinde nasıl doğurucam dedim okadar korkuyodum. ama şimdi bidaha doğurasım bile var
yettim gaari laleeeeee
günaydın tatlım. biz iyiyiz oğluşun pırtıyla uğraşıyoz şuanda
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. onu da dr sor mutlaka bacım ben sadece doğururken öyle şişmişti.. kafası orda diye..
yowrem geldiğimde yazıyorum yaw hep online görünebilirim sayfa hep açık kapatmıyorum yaw
tamam baktım şimdi de hatırladım yaw. bana dediki ister olursun ister olmazsn. ocakta benimki de.yamıs nerden bıldın kız ben totoş dışarda uyurum zatenbu arada tetenoz için 2 aşın daha var senin 2 tane hamılelıkte 2 tane dogumdan sonra kuzum.mesela benim 3.aşım 5 nisanda
yamiş hoş geldin ben de hamileyken 2 tane oldum ama ondan sonrada devam ediyon kızçem aşıya sana kart vermedilermi kartta yazıyo ben kızımda başlamıştım hamileyken şimdi anca bitti sonuncusunu oldumm bu arad oğlanla nasılsınız aranız nasıll hayalotum anam doğum yaklaştıcada şişebilri vajına bende öle olmuştu sanki kocaman gibi hissediyordum oramı ama tabi vc sorununda olabilir ekmeği azalt kızçem iyice belki doktorunda sölemiştir ekmek mayalı olduğu için son aylarda pek önermiyolar hem şişlik yapıyor hemde vc sorunu anam korkma bu çocuğun kafası emanetmi duruyo hemencecik çıksınn
tamam baktım şimdi de hatırladım yaw. bana dediki ister olursun ister olmazsn. ocakta benimki de.
hatırladım bacım hemşire bana istersem olabileceğimi söylemişti. zorunlu değil demişti de ondan unutmuşum.
oğluş iyi canımbol bol kucağımdaağırlaştı artık taşıyamıyorum yaw
kızçelerim biz geldik
doktor kontrolümüz sorunsuz geçti çok şükür şuan herşey normal gözüküyor dedi.haftaya pazartesi çatı muanesi yapıcak.
nstde bu sefer çok şükür oynadı sıpa hafiften sancımda çıktı sonundanasıl sevındım şu sancnın çıktığına anlatamam
işte çatıda eğer sezeryana karar verirsem ocak 2-3 gibi bebeği alırım dedi
ben yinede biraz daha kalsın istiyorum aslında ama kısmet belki ozamana kadar normal doğururumnormal doğum olursada artık bundan sonra bekliycez şu nst odasına girince çok stresli oluyorum nedense geriyor beni o oda .halbuki normal bi oda ama hiç sevmıyorum orda yatmayı
bizim sıpada 3200 olmuş boy olarakta 50 küsür cm di1 haftada yarım kilo almış kuzum ondan önceki hafta 250gram almıştı ama 2cm uzamıştı bu haftada boyu mm uzamış ama 250 gram fazla amış doktor kepçeye benzıyor dedı bakalım nasıl olacak kulakları
ya kızlar şaka maka doğurdumu netti bizim kızçe ne zamandır gelmediii
hoşgeldin canım. göbeğinin içinde göbek kalıntısı kalmış demek. bizde de kalmıştı. yakacaklardı ama çok derindeydi. göbeği yakarız diye yakmadılar. hergün batikon döktüm ne kanama kaldı ne bişe. burnu için serum fizyolojik kullanmıyomusun? ama aspiratörle de çekmen lazım yoksa onlar orda birikiyo hırıldamaya başlıyo. ahh yavrumm demek makat darlığı var. çok acıyodur yavrumun canı yaa.. sen zeytinyağlı şeyler ye bol zeytinyağlı salata ye mesela. onun kolay kaka yapmasına yardım eder. bende işe yaramıştı yani. inşallah düzelir oğluşun tatlım. gülücükler saçacak yakında annesi merak etmecanlarım nasılsınız ben hç giremiyorum oğlum hiç uyumuyo cok sancısı var bugun doktorlarla ugrastık makatı dar oldugu ıcın tuvaletını yapamıyo cok aglıyo bıde göbegı kanıyodu gectı iltihap oldu göbek deliğini yaktılar 3 gun sonra tekrar kontrolu var. burnu tıkalı. sütüm hala yetmıyo gece 3ten berı daha hiç uyumadım dua edınde iyileşsin oğlum
kızçelerim biz geldik
doktor kontrolümüz sorunsuz geçti çok şükür şuan herşey normal gözüküyor dedi.haftaya pazartesi çatı muanesi yapıcak.
nstde bu sefer çok şükür oynadı sıpa hafiften sancımda çıktı sonundanasıl sevındım şu sancnın çıktığına anlatamam
işte çatıda eğer sezeryana karar verirsem ocak 2-3 gibi bebeği alırım dedi
ben yinede biraz daha kalsın istiyorum aslında ama kısmet belki ozamana kadar normal doğururumnormal doğum olursada artık bundan sonra bekliycez şu nst odasına girince çok stresli oluyorum nedense geriyor beni o oda .halbuki normal bi oda ama hiç sevmıyorum orda yatmayı
bizim sıpada 3200 olmuş boy olarakta 50 küsür cm di1 haftada yarım kilo almış kuzum ondan önceki hafta 250gram almıştı ama 2cm uzamıştı bu haftada boyu mm uzamış ama 250 gram fazla amış doktor kepçeye benzıyor dedı bakalım nasıl olacak kulakları
geçmiş olsun canım dua ettim size bol bol inşallah düzelir bi an önce oğluşunncanlarım nasılsınız ben hç giremiyorum oğlum hiç uyumuyo cok sancısı var bugun doktorlarla ugrastık makatı dar oldugu ıcın tuvaletını yapamıyo cok aglıyo bıde göbegı kanıyodu gectı iltihap oldu göbek deliğini yaktılar 3 gun sonra tekrar kontrolu var. burnu tıkalı. sütüm hala yetmıyo gece 3ten berı daha hiç uyumadım dua edınde iyileşsin oğlum
dün o benimde aklıma geldi de sezeryan olcak bu günü bellidir. annesinde ya gelenden gidenden fırsat bulamamıştır bence. enee kız yoksam sancı mı tuttu kıızzz bak benimde içime kurt düştü şimdi:44::26:
hoşgeldin canım. göbeğinin içinde göbek kalıntısı kalmış demek. bizde de kalmıştı. yakacaklardı ama çok derindeydi. göbeği yakarız diye yakmadılar. hergün batikon döktüm ne kanama kaldı ne bişe. burnu için serum fizyolojik kullanmıyomusun? ama aspiratörle de çekmen lazım yoksa onlar orda birikiyo hırıldamaya başlıyo. ahh yavrumm demek makat darlığı var. çok acıyodur yavrumun canı yaa.. sen zeytinyağlı şeyler ye bol zeytinyağlı salata ye mesela. onun kolay kaka yapmasına yardım eder. bende işe yaramıştı yani. inşallah düzelir oğluşun tatlım. gülücükler saçacak yakında annesi merak etme
hoşgeldin canım
ayy bende sancı çıktığında çok sevinmiştim o gün de doğurdum iyi mibenim sancımda çıkmıyodu delleniyodum. tm yatağa yatarken ve yataktan kalkarken vuruyodu makina bağlı değilken. benim sıpa ne oyunlar etti banaaaaaa... sonunda çıktı diye sevindim sora kadın hadi yukarı dedi iyi mi doğurdumm gldim..
oohh maşallah sıpana. kepçeyi de takma kafana düzelir o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?