Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

en son sezeryan demişti dr. ama gününü bize söylememişti bu hatun. ama dediğin gibi sancı tutup da gittiyse normal doğurmuş olabilir. hayırlısı olsun. inşallah iyilerdir.

ben cok daralıyorium
merhaba nasil yazılacağı ni bile bilmiyorum ama konuşmak icin birilerine ihtiyacım var.herkeze merhaba ben 21 haftalik hamileyim erken dogum riskim var 14 haftalikken kanamam oldu plesenta asagidaymis ilk bebegim 35 haftalik dogdu ayni seyleri yine yasiyorum bu sefer daha agir geciyor hamileligim kasilmalar agrilar cok korkutucu gunler gecmiyor.

Son düzenleme:

canım benim öncelikle geçmiş olsun
içini ferah tut tatlım yaaa
neler neler atlattık burda bizlerde
bana 22 haftamdan itibaren erken doğum dediler bak daha doğurmadım şükür
bol bol dua et şekerim ya Şafi ya Allah de Rabbim şifa versin

kızlarrrrrrr varyaaaaaa neler oldu neler
totomun üstüne ancak bugün oturdum ki cevap yazayım , yazdıklarınızı okuyayım
dün benim sıpa gelmeye kalktı iyi mi
çatı muayenesi de oldum bu arada onu da araya sıkıştırayım
çarşamba akşam geldik
perşembe ustalar geldi
arkadaşım öldü
annemin günü vardı
komşular geliyo gitmiyolar, ya da beni çağırıyolar
derken derken pazar akşam bir yattım şeyimde bıçaklar var
Allahımsabaha kadar sağdan sola bile dönemedim ağrıdan kıvrandım
ama benim sıpa doktoru görünce tı diye durdu dün
nstye kadar adım atamaken yamişim seninki gibi nstde tık yok
hayrına bir sancı çıkma mı arkadaş yok yok yok
doktorcum dediki tatlım bu ağrılar için yapabileceğimi bişey yok
bebeğin kafası daha yukarda dedi
çatım tam olarak genişlememiş , daha vakti var dedi
açılma olmamış dedi
bu arada normal şansımız hala devam ediyormuş
kafa çevresi büyümese çatım müsaitmiş bebişe
ama sezeryan korkumu yendim şükür
saçma sapan fikirleri attım gitti kafamdan
dün hazırlıklı gel dedi doktor ve ben ne saçma şeylerden korkmuşum dedim
hayalotum çatı muayenesi olcakmışsın yaa diyim ben ilk gecenin ağrısı kadar olmuyo bile
valla korkum azaldı, sonuçta acımadı diyemem ama öyle ahım şahım değil
korkudan kastım başta ondan bira canım yandı , gevşeyince bişey olmuyo
dün korkudan herşeyi aldım
anemin bir odasını tamamen boşalttıım ( aramızda kalsın eşyaları bile attım )
kendime yatak aldım bebeğimin beşiğini ve gereekli tüm herşeyini aldım dün şükür
bugün gelecek ve kuracaklar , ondan sonra bekleyece artık paşamın keyfi ne zaman gelmek isterse o aman gelecek
cuma yenidn kontrole gel dedi
boyuna kilosuna ve baş çevresine bakacak yeniden
eğer baş çevresi büyümezse normal de olabilir hala şansımı devam ediyo dedi
ama hayırlısı sezeryansa onu da kabullendim
herşeyin hayırlısı
Allahım bebeğimi korusun

saol tatlım benim
Allahım senin arkadaşının da mekanını cennet eylesin
hala ara ara aklıma geliyo ağlıyorum
çok üzülüyosun elinde olmuyo

yavruşum senin kaderin zaten hamilelikte çok çektinnnnnnnnnnnnn
yetmedi doğumda da neler yaşadın neler
Allahım seni sınava soktu kaç kere
umarım daha fazla sorun yaşamadan büyütürsün bebeğini
artıkkorkmuyorum şükür
dün bebeğime bişey olur korkusundan kendimi unuttum bile
hayırlısı neyse o osun diyorum sadece
bu arada o kadar çok hasta vardı ki dün normal doğurabilecekken sezeryan isteyen

canım korkacak hiçbirşey yok inan bana
ben iğneden falan korkmam zaten ama bende hafif şişme dışında bişey yapmadı aşı
20 ve 24 haftamda vuruldum
devam etmek istersen de doğumdan sonra 2 do daha vurulabiliyomuşsun
tatlım emin ol er ya da geç sütü geliyo insanın
stres yaparsan gelmiyo
akışına bırak herşeyi
ben çok stres yapınca vücudum hemen sinyal veriyo
en güzeli stres yapmamak

kuzummmmmmmmmmmmmmmm haydi gözün aydın herşey güzel geçmiş
benim bebiş niye böyle dana gibi çözemedim gitti yaaaav
bacım niye sezeryan olacak olursa o zamana gün verdiki
benimki kilolu olmasına rağmen sezeryan için acil bir durum olursa hemen alırız yoksa gününe en yakın ne zamana kadar durursa o gün alıcam dedi
ocaktan önce bi sıkıntısı olmazsa bekletecem ben dedi doktorcum
ama dün ki gibi sancılar falan devam ederse doğurtacak mecburen
boyu da iyi maşallah
geçen hafta 50-51 diyordu yanlış hatırlamıyorsam benim bebiş için
hatta 50 cmlik kesinlikle bişeyler alma dedi dün bile

kilosu güzel doğmuş ama boyuda normal sınırlarda zaten lalembirde sen kaçıncı haftada doğum yaptıninşallah normal olur ama sezeryan desede hayırlısı yeterki saglıklı olsun yavrum yaaaçok heyecanlanmaya basladım bı bılsen

eshamm bende sana bakındım hep:26:gecmıs olsun tatlım ya cabucak atlatın ıns bu donemı rabbım sıfa versınsütünü kafana takma nekadra cok dusunursen okadar sutun az gelır stresten muhakkak uzak durmaya bak:26:

valla bendesevındım ama öyle ben bişey hissetmedım karnım kasıldı sadece bı ara herhalde oydu sımdı dusundukce hatırlıyorumsadece doktor sordu sancılar devam edıyormu dedı oncekılerı soyleıstım ona evet dedım oda tamam onların olması lazım doguma hazırlanman ıcın dedı eşi falan normalede dönmüş çok şükür dedim zaten doktora kulaklarını bantlarız duzelır dedımde nasıl guluyo

canım rabbım yardımcın olsun.ben bu durumu yasamadıgım ıcın bısey dıyemıycem sana.ama bol bol dınlenmen gerek erken dogumlarda..sagsalım kucagına alırsın ınsallah bebegını..

zırsızdelım sen kendını yordun ya ondan olmustur o sancılarınama dıkkat et kendıne o sancılar herseyın baslangıcı bu donemde bunuda unutma tabıben zaten catıdan korkmuyorum tatlım alıskınım alttan muane olmaya sadece parmaklanmadım o ayrı onu merak edıyorum valla nasıl olculuyo dıye parmakla
yoksa acısından falan korkum yok oyle benım
ohh ne guzel yapmısın banada 2-3 ocak dedı sezeryan derse napsam ben ya hala karar veremedım tarıhe:26:ben gunumu beklemek ıstıyorum aslında ama o sıra gunu beklerken suyum falan patlarda acılen gıdersek gunumden once bu sefer planlar alt ust olcak bılemıyorum napcagımı kafam karıstı
bak banada pazartesı sezeryan dıyebılır catım darsa eger hıc korkma canbonum ya vallaha ben heyecanlıyım sadece suan.azcık korkuda var ama napcaklarını bılmedıgımden valahıesımde dıyorkı napcaklar kesecekler senı dıyormorel vermede ustune yok sagolsun benle dalga gecıyorbu arada ben 81 olmusumdoktor dun dedıkı tartılma artıkbosver ben son 2 haftada bırakmıstım tartılmayı dedı oda dogumunda 25 kılo almıs cunkusonra cıkarken duramadım cıktım yıne tartıyadoktor dıyokı adıle naşit hanım soylıycekmısınız dedı saklıycakmısınız dedıbende dedım 81toplam 24 oldum bu arad

seninki iri bebek canım benimki normal sınırlara göre kilolu bi bebek
bu arada bebekte şeker falan olmasın dikkat et dogumdan sonraki beslenmesinde eğer kilo alımı böyle gidersetosbıgım benım yamaşallah benım teyzesuma
canım bebekte son 2 hafta gelişim duruyormus zaten artık sadece gun beklıyormusun o sırada oda zamnını beklıyor ıste ama ben yınede son ana kadar bekleme taraftırıyımpazartesı gıttıgımde ayın 30 u eger sezeryana karar verırsek 2-3 gun ıcınde gun secıyoruz dedı.38 haftanın ıcınde ben alıyorum dedı bi terslık olmadıgı surece.belkı ozamana kadar normal gelır bılemıyorum tabı oankı konusma oyleydıkardesımde dıyorkı ben ocak 9da donuyorum ocak 10 da dogur sezeryan derse ee öyle olursa 14.01.14 te dogurum daha ıyılalem gıbı fıyakalı olur benımkıdecanım zaten boyları daha uzamaz fazla en uzun bebekelr bıle 54 doguyor nadır oyuzden normal boyutlarda suan ıcın

bacım parmaklanmak pek hoş bir duygu değil
3 parmağına jel sürüyo ve sokuyo
sonrada karıştır babam karıştır sanki hazine bulacak
tatlım bizim de sezeryan ihtimali cuma netleşecek sanırsam
benim normal zor gözüküyo kafasının kocaman oluşu nedeniyle
napalım hangisi hayırlıysa onu yaşayacağız
bebeklerimiz sağlılı olsunlarda
tarihi de düşünmedim ben , benimki kesin şu gün desem o gün gelmez
sorun çıkartır kesinlikle
hiçbirşey , istediğim gibi gitmezde bende
benim herifim yazık o kadar ağlamama ,gece rüyalarıma şahit oldu ki dediklerine gülmekten öldüm dün
bana diyoki ölsem de bayılsam da bırakmıcam elini
sezeryanada normale de girecem , sen yeterki üzülme diyo
sonrada çıkacaz beraber normal normal dvam edcez diyo

canım 38de almanın anlamı neymiş anlamadım ki
niye bekletmiyorlarmış zamanını
bende diyorum keşke 14.01.14 olsa diye ama o kadar bekletemeyiz dedi doktor
valla benimki durur falan demedi
daha büyür dedi üstüne üstlük
ben tam 36+4 ken gitmiştim doktora , durmaz uzun süre bu kiloda demişti
epey iri benim bebek yaaa neden acaba
bebekte şeker olması için önce bende şeker çıkması gerekiyomuş doktoröyle dedi doğrumu bilmem
dün hastanede 2 kişiyle daha tanıştım aynı benim doktora geliyolardı ve doğum zamanlarımız arasında birer gün vardı
ama bebeklerimizin kilosu aynıydı
demekki benim gibi iri bebeği olanlar da var , normal olabilir dedim kendi kendime

hosbulduk tatlım. bende mi batikon sürsem acaba :26: 2 gün sonra kontrole gel bakcam dedı doktoru inşallah gecmıstır.
burnu ıcın bısey kullanmıyorum doktora sorcam bakalım ne dıcek o aspiratördende almak şart oldu zaten.
doktor kakasını yapamıyo dıyınce cocuk cerrahısıne yolladı hayvan gıbı bı adam cerrah. cocugumun poposuna parmagnı soktu bi ağladı bi ağladı dayanamadım makatı dar genıslettım dedı kakasını yapamassa tekrar gel dedı ama neysekı bugun yaptı cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…