Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

sagol canım benim tessekkur ederız duaların için teyzesi.

canım öncelikle gecmıs olsun inşallah bi aksilik olmadan sağ salim kucagına alırsın yavrunu. bizde cok stres yaptık hamılelıgımızde ama stres daha kötu yapıyo sen yınede olumlu dusunmeye calıs plesentası asagıda olan cok kısı tanıyorum ama sag salım dogum yapıyolar korkma hıc. bebişinde zamanında gelır ınsallah. sen üzülmen erken dogumunu daha cok tetıkler. bizler burdayız süreklı yaz dertleserek atlattık bız burda zor günlerimizi

eshamm bende sana bakındım hep:26:gecmıs olsun tatlım ya cabucak atlatın ıns bu donemı rabbım sıfa versınsütünü kafana takma nekadra cok dusunursen okadar sutun az gelır stresten muhakkak uzak durmaya bak:26:

ay sağol canım benim. inan evin işiyle bıle ugrasamaz oldum su gunlerı bı atlatsam cok rahatlıcam lohusalık depresyonuna dogru ılerlıyorum yoksa sürekli emzırıyorum artık napıyım gelır belkı emdıkce

Ben senin huyunu bilmem mii pimpirikli

Hay gelmedi hay ne zaman gelcek süt diye diye sen kesicn olan sütü de

Özeline baaak bi de

tatlım öncelıkle başın sağolsun arkadasının mekanı cennet olsun.
oğlun yaramazlık yapmıs ama bısey yokmus cok sukur
sezeryanı normalı bende cok takıyodum bılıyosun ama hayırlısı neyse o olsun dıye dua et ben hep ole dedım sezeryan oldum ama normal dogurmus kadar iyiyim vede toparlandım. sen takma kafana. nasıl dogcanı bebişin belırlıcek bırak ona annesı. sag saglım kucagına alda gerısı bos gelıyo ınsana

ben cok daralıyorum
hayırdır yaw noldu

hoşgeldin canım. burda herkesin erken doğum riski var. doğuranlar da erken doğurdu.. ben mesela 37 de doğurdum. morişimiz vr o da 36 da dourdu.. benim bebeğim yarısı düşük keseyle %1 yaşama şansıyla yaşadı ve doğdu. şuanda da kucağımda uyuyo bitanem morişin boğazında sorun vardı yemek yiyemiyodu, kasılmaları hareket ettirmiyodu vs.. sonuçta sağ salim kucağımızdalar.. sen stres yapma uzak dur. hamileliğin çok güzel geçer inan bana... herzaman gel yaz bekleriz

ayyy şüküürrr kavuşturana. doğurdun sandık bacım nerelerdesin yahu
neyseki iyisiniz....
bak sen sıpayaaaa anneyi oynatmaya başladn hee... sende bu abicilerin gibi anneyi mi oynatıyon sıpa sen bunları örnek alma çucuum sen başka şeylerle oyna

sen de hep korkuyla bi anda alıveriyon. alan için oğlanın sinyalmi vermesi gerekiyo canım aaaaa bak bu 2. oldu. 3.ye gelir heeee

yok sen batikon sürme öyle kafandan. seninkini yakmışlar. onun bakımını bilmiyorum bizimkini yakmadılar, derinde diye batikonu dök içine dediler. bende öyle yaptım geçti. sen dr bi sor. burnuna serum fizyolojik vermemişlermi :44: allahallaaaa yeni doğan reçetesine yazılıyo o ama... al aspiratör canım tabiki. ben almam diyodum hamileyken ama e-bebeği gezerken aliymde dursun kenarda bari dedim. şimdi iyiki almışım diyorum...
ayy o cerrahlar zaten varya...... yazık çocuğa yaaa neyseki yapmış da bidaha cerraha gitmek zorunda kalmamışsın

Ben geldimmm:)) kusura bakmayin ben herzaman gelemedigim icin affedin beni olurmu:)

zirsizdeli artik korkmadigin icin cok sevindim insallah senin ve bebegin icin ne hayirliysa allah onu nasip etsin.

Bende sabahdan beri kosturuyorum bizim burda almanlarin büyük bayrami var heryer tatil oldugu icin yarin esimin ailesi bize geliyor cocuklarla birlikte 13 kisiyiz nasil yetisdirecem diye düsünüyorum yemek olarak iki görümcem birseyler getirecekler bu konuda biraz rahatim bende tavuk pilav salata yapacam bide tatli.yinede ev sahibi olarak bütün is bana kalacak.benim zaten hamilelikden dolayo sirtimda sorun var cok ayakda durunca cok kötü oluyorum üstelik bogazim agiriyor burnum tikanmis offf insallah yarin daha kötü olmaz yoksa asla yetisdiremem vallah rezil olurum.

Yamisy senin pasan halen kucagindami uyuyor yoksa alisdimi yanliz yatmaya? Merak etim birden aklima takildi

Yicen sümsüğü hee bizden uzaktasın diye pimpirik kraliçesi olmaya mı karar verdiiin

Ayrıca meraktaan ölceeeeeeemmmmmm

Göremedim oğluşu

yıne sızın yanınızda korkudan pimpiriğim gecıyodu burda iyice saldım gitti
oğluşu görsen yersinn gelde sev

ya öyle içime sıkıntı giriyo ağlıyorum filan anlamadım gitti off!!
çocuk nefes alamıyo agzı acık uyuyo sorcam versın. senın paşa napıyo iyice büyüdü demi :))

Son düzenleme:

yok canım ne kusuru.. kafana göre takıl sen misafirlerin geldiğinde çok yormaamaya dikkat et kendini. yorulduğunda oturuver biyere az dinlen geri kalk. kolay gelsin.

paşam da napsın teyzesi bazen kucağımda bazen tek başına öyle cnı nasıl isterse öyle uyuyo şu anda da oyun oynuyo sıpa

ya öyle içime sıkıntı giriyo ağlıyorum filan anlamadım gitti off!!
çocuk nefes alamıyo agzı acık uyuyo sorcam versın. senın paşa napıyo iyice büyüdü demi :))

canım sen lohusa depresyonuna girmiş olmayasın sakın.. senden beklerim de heee... bi psikologa mi görünsen.. ilerlerse daha kötü olabilirsin allah korusun...

ağzı açık uyuyo diye nefes alamıyo deme. benimkide ağzı açık uyur bazen çok derin dalmış olursa ya ağzı açık yada dudakları öpücük atar gibi dışarı dönük uyur duduşlu o teyzesi duduşlu napsın o da şimdi oyun oynuyo da mızıklanmaya başladı. mont arıyorum şimdi ona. hazır heryer indirimdeyken bi tane aliym dedim. ama bizimki 1 beden önde gittiği için bulamıyoruz. şuanda boyu 62 cm . 62 cm montlar dar geliyo. 68 arıyom onu da bulamıyom. bakalım şimdiki sorun bu.

demek karıştırıyor he benimkide pazartesi işte çatı genişliğine bağlı ama şuan için normal üzerinde yoğunlaşıyoruzayy senın herıf cesaretli ben cok ıstıyorum benım esım de gırsın dıye ama benımkı bana dayanamazkıadam gözlerim dolsa benden önce oturup ağlar o derece beni bide öyle görse herhalde ben kendı kendıme dogururum doktorlar ona yogunlaşır

sanırım bu doktordan doktora değişen bi durum sezeryan kesinleşmediği içinde oturup o konu hakkında konuşmadık sadece pazartesi karar versem sen 38 artılarda olacaksın 39.haftama gırmış olacakmısım alınsada artık bi zaararının olmadığını söyledibende çok istiyorum 14.01.14ü ama doktora soylemedım tabı sezeryan derse soylıyecegımgenetik olabilir belki belkide bebeğin yapısı öyldeir tatlım kim blirtabi canım 5 üzeri doğum yapanlar var tombalak gibi

ayy sınır oldum o doktoraaa

geçicek hepsi inş.sen bitirceksın bız başlıyacagız

hoşgeldın tatlım sana bolcana kolay gelsın cok yorma kendını emi

kızçelerm nassınızbenim bi başım:26: bi dişim bi belim:26: bi karnım ağrıyor kafayı yiyeceğimmm yaaaa
dün sıpa oynamadı ya hiç hıçkırıp durdu tek çok korktumama sabah bi uyandım yavrumun tekmeleriyle neşem yerime geldi çok şükürbu arada baksoy hala gelmedi neden acaba:26:

Benimde hergün biryerim agiriyor hata esim her sabah benimle dalga gecer bugün neyin var diye ama ne yapalim agiriyorsa agiriyor:) en kötüsü ama dis agrisi bi yerde okmusdum agiran yere kuru karanfil koy hani o kücük kahve rengi olanlardan ordaki agiriyor cekiyormus yararmi bilmem hic denemedim. Basim agirdigi zaman limonlu türk kahvesi icerim inanki bana ilac gibi iyi geliyor.

Anlayisin icin tsk ederim canim. Off benimde bebisim gelsede onu sevip koklasim.sen benim yerime pasani öp kokla:)

Yormamaya calisacam ama isim yinede zor 13 kisiyiz cay getir kahve getir hep git gel olacak üstelik bugün bogazim daha cok agiriyor burnum tikanmis tad alamiyorum yemekler nasil olacak diye merak ediyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…