geçmiş olsun canım dua ettim size bol bol inşallah düzelir bi an önce oğluşunn
vallah bende bilmiyorum ki yamiş ne zamandır yok doğurdu bence yoksa şimdiye kadar gelir di mutlaka bizim kız ama normal olduysa doğurmuştur sezeryan dediyse doktor daha günü var gününü bekletir bence
merhaba nasil yazılacağı ni bile bilmiyorum ama konuşmak icin birilerine ihtiyacım var.herkeze merhaba ben 21 haftalik hamileyim erken dogum riskim var 14 haftalikken kanamam oldu plesenta asagidaymis ilk bebegim 35 haftalik dogdu ayni seyleri yine yasiyorum bu sefer daha agir geciyor hamileligim kasilmalar agrilar cok korkutucu gunler gecmiyor.
eshamm bende sana bakındım hep:26:gecmıs olsun tatlım ya cabucak atlatın ıns bu donemı rabbım sıfa versınsütünü kafana takma nekadra cok dusunursen okadar sutun az gelır stresten muhakkak uzak durmaya bak:26:
ay sağol canım benim. inan evin işiyle bıle ugrasamaz oldum su gunlerı bı atlatsam cok rahatlıcam lohusalık depresyonuna dogru ılerlıyorum yoksasürekli emzırıyorum artık napıyım gelır belkı emdıkce
kızlarrrrrrr varyaaaaaa neler oldu neler
totomun üstüne ancak bugün oturdum ki cevap yazayım , yazdıklarınızı okuyayım
dün benim sıpa gelmeye kalktı iyi mi
çatı muayenesi de oldum bu arada onu da araya sıkıştırayım
çarşamba akşam geldik
perşembe ustalar geldi
arkadaşım öldü
annemin günü vardı
komşular geliyo gitmiyolar, ya da beni çağırıyolar
derken derken pazar akşam bir yattım şeyimde bıçaklar var
Allahımsabaha kadar sağdan sola bile dönemedim ağrıdan kıvrandım
ama benim sıpa doktoru görünce tı diye durdu dün
nstye kadar adım atamaken yamişim seninki gibi nstde tık yok
hayrına bir sancı çıkma mı arkadaş yok yok yok
doktorcum dediki tatlım bu ağrılar için yapabileceğimi bişey yok
bebeğin kafası daha yukarda dedi
çatım tam olarak genişlememiş , daha vakti var dedi
açılma olmamış dedi
bu arada normal şansımız hala devam ediyormuş
kafa çevresi büyümese çatım müsaitmiş bebişe
ama sezeryan korkumu yendim şükür
saçma sapan fikirleri attım gitti kafamdan
dün hazırlıklı gel dedi doktor ve ben ne saçma şeylerden korkmuşum dedim
hayalotum çatı muayenesi olcakmışsın yaa diyim ben ilk gecenin ağrısı kadar olmuyo bile
valla korkum azaldı, sonuçta acımadı diyemem ama öyle ahım şahım değil
korkudan kastım başta ondan bira canım yandı , gevşeyince bişey olmuyo
dün korkudan herşeyi aldım
anemin bir odasını tamamen boşalttıım ( aramızda kalsın eşyaları bile attım )
kendime yatak aldım bebeğimin beşiğini ve gereekli tüm herşeyini aldım dün şükür
bugün gelecek ve kuracaklar , ondan sonra bekleyece artık paşamın keyfi ne zaman gelmek isterse o aman gelecek
cuma yenidn kontrole gel dedi
boyuna kilosuna ve baş çevresine bakacak yeniden
eğer baş çevresi büyümezse normal de olabilir hala şansımı devam ediyo dedi
ama hayırlısı sezeryansa onu da kabullendim
herşeyin hayırlısı
Allahım bebeğimi korusun
Ben senin huyunu bilmem mii pimpirikli
Hay gelmedi hay ne zaman gelcek süt diye diye sen kesicn olan sütü de
Özeline baaak bi de
hiç sorma yavrum bılıyosun benı napım yaa
hayırdır yaw nolduben cok daralıyorum
merhaba nasil yazılacağı ni bile bilmiyorum ama konuşmak icin birilerine ihtiyacım var.herkeze merhaba ben 21 haftalik hamileyim erken dogum riskim var 14 haftalikken kanamam oldu plesenta asagidaymis ilk bebegim 35 haftalik dogdu ayni seyleri yine yasiyorum bu sefer daha agir geciyor hamileligim kasilmalar agrilar cok korkutucu gunler gecmiyor.
kızlarrrrrrr varyaaaaaa neler oldu neler
totomun üstüne ancak bugün oturdum ki cevap yazayım , yazdıklarınızı okuyayım
dün benim sıpa gelmeye kalktı iyi mi
çatı muayenesi de oldum bu arada onu da araya sıkıştırayım
çarşamba akşam geldik
perşembe ustalar geldi
arkadaşım öldü
annemin günü vardı
komşular geliyo gitmiyolar, ya da beni çağırıyolar
derken derken pazar akşam bir yattım şeyimde bıçaklar var
Allahımsabaha kadar sağdan sola bile dönemedim ağrıdan kıvrandım
ama benim sıpa doktoru görünce tı diye durdu dün
nstye kadar adım atamaken yamişim seninki gibi nstde tık yok
hayrına bir sancı çıkma mı arkadaş yok yok yok
doktorcum dediki tatlım bu ağrılar için yapabileceğimi bişey yok
bebeğin kafası daha yukarda dedi
çatım tam olarak genişlememiş , daha vakti var dedi
açılma olmamış dedi
bu arada normal şansımız hala devam ediyormuş
kafa çevresi büyümese çatım müsaitmiş bebişe
ama sezeryan korkumu yendim şükür
saçma sapan fikirleri attım gitti kafamdan
dün hazırlıklı gel dedi doktor ve ben ne saçma şeylerden korkmuşum dedim
hayalotum çatı muayenesi olcakmışsın yaa diyim ben ilk gecenin ağrısı kadar olmuyo bile
valla korkum azaldı, sonuçta acımadı diyemem ama öyle ahım şahım değil
korkudan kastım başta ondan bira canım yandı , gevşeyince bişey olmuyo
dün korkudan herşeyi aldım
anemin bir odasını tamamen boşalttıım ( aramızda kalsın eşyaları bile attım )
kendime yatak aldım bebeğimin beşiğini ve gereekli tüm herşeyini aldım dün şükür
bugün gelecek ve kuracaklar , ondan sonra bekleyece artık paşamın keyfi ne zaman gelmek isterse o aman gelecek
cuma yenidn kontrole gel dedi
boyuna kilosuna ve baş çevresine bakacak yeniden
eğer baş çevresi büyümezse normal de olabilir hala şansımı devam ediyo dedi
ama hayırlısı sezeryansa onu da kabullendim
herşeyin hayırlısı
Allahım bebeğimi korusun
hosbulduk tatlım. bende mi batikon sürsem acaba :26: 2 gün sonra kontrole gel bakcam dedı doktoru inşallah gecmıstır.
burnu ıcın bısey kullanmıyorum doktora sorcam bakalım ne dıcek o aspiratördende almak şart oldu zaten.
doktor kakasını yapamıyo dıyınce cocuk cerrahısıne yolladı hayvan gıbı bı adam cerrah. cocugumun poposuna parmagnı soktu bi ağladı bi ağladı dayanamadım makatı dar genıslettım dedı kakasını yapamassa tekrar gel dedı ama neysekı bugun yaptı cok şükür
Yicen sümsüğü heebizden uzaktasın diye pimpirik kraliçesi olmaya mı karar verdiiin
Ayrıca meraktaan ölceeeeeeemmmmmm
Göremedim oğluşu
hayırdır yaw noldu
hoşgeldin canım. burda herkesin erken doğum riski var. doğuranlar da erken doğurdu.. ben mesela 37 de doğurdum. morişimiz vr o da 36 da dourdu.. benim bebeğim yarısı düşük keseyle %1 yaşama şansıyla yaşadı ve doğdu. şuanda da kucağımda uyuyo bitanemmorişin boğazında sorun vardı yemek yiyemiyodu, kasılmaları hareket ettirmiyodu vs.. sonuçta sağ salim kucağımızdalar.. sen stres yapma uzak dur. hamileliğin çok güzel geçer inan bana... herzaman gel yaz bekleriz
ayyy şüküürrr kavuşturana. doğurdun sandık bacım nerelerdesin yahu
neyseki iyisiniz....
bak sen sıpayaaaa anneyi oynatmaya başladn hee... sende bu abicilerin gibi anneyi mi oynatıyon sıpasen bunları örnek alma çucuum sen başka şeylerle oyna
sen de hep korkuyla bi anda alıveriyon. alan için oğlanın sinyalmi vermesi gerekiyo canım aaaaabak bu 2. oldu. 3.ye gelir heeee
yok sen batikon sürme öyle kafandan. seninkini yakmışlar. onun bakımını bilmiyorum bizimkini yakmadılar, derinde diye batikonu dök içine dediler. bende öyle yaptım geçti. sen dr bi sor. burnuna serum fizyolojik vermemişlermi :44: allahallaaaa yeni doğan reçetesine yazılıyo o ama... al aspiratör canım tabiki. ben almam diyodum hamileyken ama e-bebeği gezerken aliymde dursun kenarda bari dedim. şimdi iyiki almışım diyorum...
ayy o cerrahlar zaten varya...... yazık çocuğa yaaa neyseki yapmış da bidaha cerraha gitmek zorunda kalmamışsın
Ben geldimmm:)) kusura bakmayin ben herzaman gelemedigim icin affedin beni olurmu:)
zirsizdeli artik korkmadigin icin cok sevindim insallah senin ve bebegin icin ne hayirliysa allah onu nasip etsin.
Bende sabahdan beri kosturuyorum bizim burda almanlarin büyük bayrami var heryer tatil oldugu icin yarin esimin ailesi bize geliyor cocuklarla birlikte 13 kisiyiz nasil yetisdirecem diye düsünüyorumyemek olarak iki görümcem birseyler getirecekler bu konuda biraz rahatim bende tavuk pilav salata yapacam bide tatli.yinede ev sahibi olarak bütün is bana kalacak.benim zaten hamilelikden dolayo sirtimda sorun var cok ayakda durunca cok kötü oluyorum üstelik bogazim agiriyor burnum tikanmis offf insallah yarin daha kötü olmaz yoksa asla yetisdiremem vallah rezil olurum.
Yamisy senin pasan halen kucagindami uyuyor yoksa alisdimi yanliz yatmaya? Merak etim birden aklima takildi
ya öyle içime sıkıntı giriyo ağlıyorum filan anlamadım gitti off!!
çocuk nefes alamıyo agzı acık uyuyo sorcam versın. senın paşa napıyo iyice büyüdü demi :))
demek karıştırıyor hebacım parmaklanmak pek hoş bir duygu değil
3 parmağına jel sürüyo ve sokuyo
sonrada karıştır babam karıştır sanki hazine bulacak
tatlım bizim de sezeryan ihtimali cuma netleşecek sanırsam
benim normal zor gözüküyo kafasının kocaman oluşu nedeniyle
napalım hangisi hayırlıysa onu yaşayacağız
bebeklerimiz sağlılı olsunlarda
tarihi de düşünmedim ben , benimki kesin şu gün desem o gün gelmez
sorun çıkartır kesinlikle
hiçbirşey , istediğim gibi gitmezde bende
benim herifim yazık o kadar ağlamama ,gece rüyalarıma şahit oldu ki dediklerine gülmekten öldüm dün
bana diyoki ölsem de bayılsam da bırakmıcam elini
sezeryanada normale de girecem , sen yeterki üzülme diyo
sonrada çıkacaz beraber normal normal dvam edcez diyo
sanırım bu doktordan doktora değişen bi durum sezeryan kesinleşmediği içinde oturup o konu hakkında konuşmadık sadece pazartesi karar versem sen 38 artılarda olacaksın 39.haftama gırmış olacakmısım alınsada artık bi zaararının olmadığını söyledicanım 38de almanın anlamı neymiş anlamadım ki
niye bekletmiyorlarmış zamanını
bende diyorum keşke 14.01.14 olsa diye ama o kadar bekletemeyiz dedi doktor
valla benimki durur falan demedi
daha büyür dedi üstüne üstlük
ben tam 36+4 ken gitmiştim doktora , durmaz uzun süre bu kiloda demişti
epey iri benim bebek yaaa neden acaba
bebekte şeker olması için önce bende şeker çıkması gerekiyomuş doktoröyle dedi doğrumu bilmem
dün hastanede 2 kişiyle daha tanıştım aynı benim doktora geliyolardı ve doğum zamanlarımız arasında birer gün vardı
ama bebeklerimizin kilosu aynıydı
demekki benim gibi iri bebeği olanlar da var , normal olabilir dedim kendi kendime
ayy sınır oldum o doktoraaahosbulduk tatlım. bende mi batikon sürsem acaba :26: 2 gün sonra kontrole gel bakcam dedı doktoru inşallah gecmıstır.
burnu ıcın bısey kullanmıyorum doktora sorcam bakalım ne dıcek o aspiratördende almak şart oldu zaten.
doktor kakasını yapamıyo dıyınce cocuk cerrahısıne yolladı hayvan gıbı bı adam cerrah. cocugumun poposuna parmagnı soktu bi ağladı bi ağladı dayanamadım makatı dar genıslettım dedı kakasını yapamassa tekrar gel dedı ama neysekı bugun yaptı cok şükür
geçicek hepsi inş.sen bitirceksın bız başlıyacagızay sağol canım benim. inan evin işiyle bıle ugrasamaz oldum su gunlerı bı atlatsam cok rahatlıcam lohusalık depresyonuna dogru ılerlıyorum yoksasürekli emzırıyorum artık napıyım gelır belkı emdıkce
Ben geldimmm:)) kusura bakmayin ben herzaman gelemedigim icin affedin beni olurmu:)
zirsizdeli artik korkmadigin icin cok sevindim insallah senin ve bebegin icin ne hayirliysa allah onu nasip etsin.
Bende sabahdan beri kosturuyorum bizim burda almanlarin büyük bayrami var heryer tatil oldugu icin yarin esimin ailesi bize geliyor cocuklarla birlikte 13 kisiyiz nasil yetisdirecem diye düsünüyorumyemek olarak iki görümcem birseyler getirecekler bu konuda biraz rahatim bende tavuk pilav salata yapacam bide tatli.yinede ev sahibi olarak bütün is bana kalacak.benim zaten hamilelikden dolayo sirtimda sorun var cok ayakda durunca cok kötü oluyorum üstelik bogazim agiriyor burnum tikanmis offf insallah yarin daha kötü olmaz yoksa asla yetisdiremem vallah rezil olurum.
Yamisy senin pasan halen kucagindami uyuyor yoksa alisdimi yanliz yatmaya? Merak etim birden aklima takildi
kızçelerm nassınızbenim bi başım:26: bi dişim bi belim:26: bi karnım ağrıyor kafayı yiyeceğimmm yaaaa
dün sıpa oynamadı ya hiç hıçkırıp durdu tek çok korktumama sabah bi uyandım yavrumun tekmeleriyle neşem yerime geldi çok şükür bu arada baksoy hala gelmedi neden acaba:26:
yok canım ne kusuru.. kafana göre takıl senmisafirlerin geldiğinde çok yormaamaya dikkat et kendini. yorulduğunda oturuver biyere az dinlen geri kalk. kolay gelsin.
paşam da napsın teyzesi bazen kucağımda bazen tek başına öyle cnı nasıl isterse öyle uyuyoşu anda da oyun oynuyo sıpa
canım sen lohusa depresyonuna girmiş olmayasın sakın.. senden beklerim de heee... bi psikologa mi görünsen.. ilerlerse daha kötü olabilirsin allah korusun...
ağzı açık uyuyo diye nefes alamıyo deme. benimkide ağzı açık uyur bazen çok derin dalmış olursa ya ağzı açık yada dudakları öpücük atar gibi dışarı dönük uyurduduşlu o teyzesi duduşlu napsın o da şimdi oyun oynuyo da mızıklanmaya başladı. mont arıyorum şimdi ona. hazır heryer indirimdeyken bi tane aliym dedim. ama bizimki 1 beden önde gittiği için bulamıyoruz. şuanda boyu 62 cm . 62 cm montlar dar geliyo. 68 arıyom onu da bulamıyom. bakalım şimdiki sorun bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?