Benimde hergün biryerim agiriyor hata esim her sabah benimle dalga gecer bugün neyin var diye ama ne yapalim agiriyorsa agiriyor:) en kötüsü ama dis agrisi bi yerde okmusdum agiran yere kuru karanfil koy hani o kücük kahve rengi olanlardan ordaki agiriyor cekiyormus yararmi bilmem hic denemedim. Basim agirdigi zaman limonlu türk kahvesi icerim inanki bana ilac gibi iyi geliyor.
kızçelerm nassınızbenim bi başım:26: bi dişim bi belim:26: bi karnım ağrıyor kafayı yiyeceğimmm yaaaa
dün sıpa oynamadı ya hiç hıçkırıp durdu tek çok korktumama sabah bi uyandım yavrumun tekmeleriyle neşem yerime geldi çok şükür bu arada baksoy hala gelmedi neden acaba:26:
Anlayisin icin tsk ederim canim. Off benimde bebisim gelsede onu sevip koklasim.sen benim yerime pasani öp kokla:)
Yormamaya calisacam ama isim yinede zor 13 kisiyiz cay getir kahve getir hep git gel olacak üstelik bugün bogazim daha cok agiriyor burnum tikanmis tad alamiyorum yemekler nasil olacak diye merak ediyorum:)))
sanırım bu doktordan doktora değişen bi durum sezeryan kesinleşmediği içinde oturup o konu hakkında konuşmadık sadece pazartesi karar versem sen 38 artılarda olacaksın 39.haftama gırmış olacakmısım alınsada artık bi zaararının olmadığını söyledibende çok istiyorum 14.01.14ü ama doktora soylemedım tabı sezeryan derse soylıyecegım genetik olabilir belki belkide bebeğin yapısı öyldeir tatlım kim blir tabi canım 5 üzeri doğum yapanlar var tombalak gibi
tatlım benim çoooooooooooooook geçmiş olsun önceliklebacolaarrrr bugün kociş ve ben zehirlendik tüm günümüz hastanede geçti... dün akşam canınız çekmesin lahmacun yemiştik herzaman yediğimiz yer halbuki.. bu sefer fena vurdu bize. sabaha kadar karnım ağrıdı gazdır dedim aklıma bile gelmedi zehirlenmiş olmak. sabah kociş kustum karnım ağrıyo midem bulanıyo başım dönüyo ishalim deyince dank etti. benimde midem bulanıyo başım dönüyo karnım ağrıyodu ama ben ne ishaldim ne de kustum. zorla kendimi kusturdum (afedersiniz) onunki daha ağırmış. kızlar mikrobik salgın varmış meğer. rota virüs salgını bizm bozuk lahmaçlarla birleşince böyle bişe olduk.. çok dikkat edin. neyse gittik güya özel hastane.. bi parmak okuma sistemi koymuşlar ona okutmadan muayene olamazmışsın. haydeeeee biz başımız döner midemiz bulanır vaziyette tam 1.bucuk saat beklettiler. benim parmağımı yanlış okutmuşlar. ayy cinnet geçirdim. düşüp kalacam zor durdum valla. neyse kocişin önce oldu da onu hemen aldılar. ben daha bekliyom. peehhh... sonunda çıkışta okutalım deyip muayeneye alma lütfunu gösterdiler. serum bağlandı. neyse serum bitince şu parmak işini halledelim dedik. şimdi olaya bakın... ben ayrı babam ayrı eşim ayrı para ödemişiz. tamam fazla verilen bişe yok. babamın verdiğindende haberim yoktu. parmağımı okuturken eşime dedimki ben orda verdim benim kayıt paramı sende verdinmi benim için? sadece bunu dedim. sonra biz gittik annem oğlanla orda babamı bekliyomuş. biz gidince ordaki hemşire arkamdan bana "sende fazla para verecek göz varmı salak" demiş.. annemde ayıp o salak dediğin benim kızım, tabiki parasını kontrol etcek demş. neyse bi tartışmışlar. orda benim ondan haberim olcaktı kiiiiii...... orda ağzının yüzünün yerini değiştirmezmiydim.. neyse kızlar sonuç olarak böyle berbat bi gün geçirdim. hiç oturasım yoktu şuanda, heryerim kırılıyo resmen. içten ateşimde var. midem hala bulanıyo. ama oğluş uyumadığı için dedim bari kucağımda uyutayım da bu arada buraya takılayım anlatayım. neyse kızçeler oğluş uyudu bende gidip yatayım yatablirsem tabii...
kızçelerm nassınızbenim bi başım:26: bi dişim bi belim:26: bi karnım ağrıyor kafayı yiyeceğimmm yaaaa
dün sıpa oynamadı ya hiç hıçkırıp durdu tek çok korktumama sabah bi uyandım yavrumun tekmeleriyle neşem yerime geldi çok şükür bu arada baksoy hala gelmedi neden acaba:26:
tatlım öncelıkle başın sağolsun arkadasının mekanı cennet olsun.
oğlun yaramazlık yapmıs ama bısey yokmus cok sukur
sezeryanı normalı bende cok takıyodum bılıyosun ama hayırlısı neyse o olsun dıye dua et ben hep ole dedım sezeryan oldum ama normal dogurmus kadar iyiyim vede toparlandım. sen takma kafana. nasıl dogcanı bebişin belırlıcek bırak ona annesı. sag saglım kucagına alda gerısı bos gelıyo ınsana
tatlım benim çoooooooooooooook geçmiş olsun öncelikle
aman dikkatli olun kuzum
sütten falan bebişe de geçmez dimi
o parmak okutma işi tam bi sıkıntı
mardin pilot illerdendi ve ben 6 haftalıkken okutmuştum çokşükür şimdi her yer onu görüyo
yoksa sancılı sancılı beklemek zorunda kalırdım bende
çıldırırdım muhtemelen
canım özel hastane de olsa öyle değişik insanlar çıkıyo işte naparsın
hadi yat uyu canım benim , dinlen güzelce
bende yatacam birilerinin nazarı değdi muhtemelen
başım kopmak üzere
komşular geldi bişeyim yoktu, gittiler kafamda bıçaklar var
hayırdır yaw noldu
hoşgeldin canım. burda herkesin erken doğum riski var. doğuranlar da erken doğurdu.. ben mesela 37 de doğurdum. morişimiz vr o da 36 da dourdu.. benim bebeğim yarısı düşük keseyle %1 yaşama şansıyla yaşadı ve doğdu. şuanda da kucağımda uyuyo bitanemmorişin boğazında sorun vardı yemek yiyemiyodu, kasılmaları hareket ettirmiyodu vs.. sonuçta sağ salim kucağımızdalar.. sen stres yapma uzak dur. hamileliğin çok güzel geçer inan bana... herzaman gel yaz bekleriz
ayyy şüküürrr kavuşturana. doğurdun sandık bacım nerelerdesin yahu
neyseki iyisiniz....
bak sen sıpayaaaa anneyi oynatmaya başladn hee... sende bu abicilerin gibi anneyi mi oynatıyon sıpasen bunları örnek alma çucuum sen başka şeylerle oyna
sen de hep korkuyla bi anda alıveriyon. alan için oğlanın sinyalmi vermesi gerekiyo canım aaaaabak bu 2. oldu. 3.ye gelir heeee
yok sen batikon sürme öyle kafandan. seninkini yakmışlar. onun bakımını bilmiyorum bizimkini yakmadılar, derinde diye batikonu dök içine dediler. bende öyle yaptım geçti. sen dr bi sor. burnuna serum fizyolojik vermemişlermi :44: allahallaaaa yeni doğan reçetesine yazılıyo o ama... al aspiratör canım tabiki. ben almam diyodum hamileyken ama e-bebeği gezerken aliymde dursun kenarda bari dedim. şimdi iyiki almışım diyorum...
ayy o cerrahlar zaten varya...... yazık çocuğa yaaa neyseki yapmış da bidaha cerraha gitmek zorunda kalmamışsın
Ben geldimmm:)) kusura bakmayin ben herzaman gelemedigim icin affedin beni olurmu:)
zirsizdeli artik korkmadigin icin cok sevindim insallah senin ve bebegin icin ne hayirliysa allah onu nasip etsin.
Bende sabahdan beri kosturuyorum bizim burda almanlarin büyük bayrami var heryer tatil oldugu icin yarin esimin ailesi bize geliyor cocuklarla birlikte 13 kisiyiz nasil yetisdirecem diye düsünüyorumyemek olarak iki görümcem birseyler getirecekler bu konuda biraz rahatim bende tavuk pilav salata yapacam bide tatli.yinede ev sahibi olarak bütün is bana kalacak.benim zaten hamilelikden dolayo sirtimda sorun var cok ayakda durunca cok kötü oluyorum üstelik bogazim agiriyor burnum tikanmis offf insallah yarin daha kötü olmaz yoksa asla yetisdiremem vallah rezil olurum.
Yamisy senin pasan halen kucagindami uyuyor yoksa alisdimi yanliz yatmaya? Merak etim birden aklima takildi
demek karıştırıyor hebenimkide pazartesi işte çatı genişliğine bağlı ama şuan için normal üzerinde yoğunlaşıyoruz ayy senın herıf cesaretli ben cok ıstıyorum benım esım de gırsın dıye ama benımkı bana dayanamazkı adam gözlerim dolsa benden önce oturup ağlar o derece beni bide öyle görse herhalde ben kendı kendıme dogururum doktorlar ona yogunlaşır
saol canım teşekkür ederim. yok bebişe geçmez anne sütü koruyo. yani anneden bi hastalık sütten geçmez ama onun dışında bu rota virüsü eşimde var, ondada olabilir. zehirlenme yok ama oğlanda. kaka testi yaptırdık bugün, yarın sonucunu alıcaz bakalım.
yatmak ne mümkün. kociş ishal diye kalktım kahve limon verdim. o da istifra etti saolsun yataktaama midesi rahatladı ya boşver yatağı. az yere gelmiş zaten. hemen kab getirdimde kurtardık yatağı az daha oğlana geliyomuş sıpa kalktı ayağa. bayaa oyun modunda. gülüyo her dediğime. birde günaydın dediğime gülüyosa onun için sabah olmuş demektir. vee güldüüü karnı biraz aç. buzluktan süt çıkardım çözülmesini bekliyorum onu vericem. serum yedim ya. dr bişe olmaz dedi ama ben korktum sağıp attım. önceden sağdığım sütten verecem şmdi. çözülürse tabi.
amaan ne çok nazar ediyolar yaa neyine bakıyonuz ki yani ne varyat bacım sanada geçmiş olsun. bi minoset alsaydın iyi gelirdi
Tatli annelerim anne adaylarim umarim siz iyisiniz benim günüm berbat gecti. Misafirlerim geldi herseyi yetisdirdim moralimda iyidi yani hersey güzel basladi sagolsun esim ve sonradan görümcelerim cok yardim etiler ona ragmen yinede yorgundum nede olsa ev sahibiyim neyse ne güzel yemek yedik oturyorduk kaynimla görümcemin esi tartisma basladi git gide büyüdü. Bagirma sesleri yükseldi cocuklar korkmaya basladi bende onlari alip baska odaya gitdim. Birden karnima agiri girdi ben fenalasdim dengemi tutamaz oldum ates basti ordaki yataga uzandim ama gitgide daha kötü oluyordum. Yüzüm uyusmaya ve titremeye basladi. Esim geldi hemen doktor cagirdi cünkü titremekden konusamiyordum bile.allaha sükür önemli birsey yokmus hos Doktor cagirdikdan 1 saat sonra geldi titremek falan birsey kalmamisdi. Korkdugum tek sey bebegim cünkū karnima hic bakmadi( birsey olmamisdir bebege dimi kizlar
selam kızlar burası ne güzel topıcmişEki Görüntüle 908922
anne sütünün bebeği koruduğunu duymuştum da bu kadarını tahmin etmemiştim canım
güzel bir özellik ama gerçekten
umarım kaka testinde de olumsuz bişey çıkmaz
eşine de geçmiş olsun canım, umarım sana da bebeğe de eşine de daha fazla zararı olmadan atlatırsınız bu dönemi
oyyy oyyyyyyy yirim onun oyun modunu ben yaaa
ama bu saatte sabah olduğunu düşünüyosa işin zor bacım
kolay gelsin şimdiden
eşimin en çok şaşırdığı şeydi sütün sağılıp dolaba konulması
hala da algılayabilmiş değil bu konuyu
korkudan alamıyorum ki ilaç canım yaaa
bebeğimin eşyalarına da , beşiğine de , doğunca kendine de nazar değdirecekler diye korkuyorum
nazar duası falanmı koysam bilemedim
üzerine takmak için yarın nazar boncuğu almayı planlıyorum ( bulabilirsemk göz şeklinde )
Tatli annelerim anne adaylarim umarim siz iyisiniz benim günüm berbat gecti. Misafirlerim geldi herseyi yetisdirdim moralimda iyidi yani hersey güzel basladi sagolsun esim ve sonradan görümcelerim cok yardim etiler ona ragmen yinede yorgundum nede olsa ev sahibiyim neyse ne güzel yemek yedik oturyorduk kaynimla görümcemin esi tartisma basladi git gide büyüdü. Bagirma sesleri yükseldi cocuklar korkmaya basladi bende onlari alip baska odaya gitdim. Birden karnima agiri girdi ben fenalasdim dengemi tutamaz oldum ates basti ordaki yataga uzandim ama gitgide daha kötü oluyordum. Yüzüm uyusmaya ve titremeye basladi. Esim geldi hemen doktor cagirdi cünkü titremekden konusamiyordum bile.allaha sükür önemli birsey yokmus hos Doktor cagirdikdan 1 saat sonra geldi titremek falan birsey kalmamisdi. Korkdugum tek sey bebegim cünkū karnima hic bakmadi( birsey olmamisdir bebege dimi kizlar
gel sende aramıza canım hoşgeldinselam kızlar burası ne güzel topıcmişEki Görüntüle 908922
canım benim yaaa
kıyamam hiç
muhtemelen stresten olmuştur
bence gene de bi kadındoğumcuya git görün
genel muayene eder diğer branştakiler bebekten anlamadıklarından
için rahatlamış olur kendi doktoruna gidersen
bizi de habersiz bırakma ne dedi doktor hemen bilgi ver olur m
hamilelik ve lohusalık hassas dönemler oldukları için çok çabuk etkileniyor psikolojimiz
bende bilmiyodum. ama gerçekten öyle. grip olmuştum. emziremem geçer diye düşünüyodum ama ona hiçbişe olmadı. sadece öpüp koklamadım yüzüne yaklaşmadım. bide ellerimi sık yıkadım. o kadar. dr söyledi ona sütten geçmez ama senden geçer dedi. yaklaşma dedi yani.
yok bacım uyuduk 1 buçukta. düne göre biraz daha iyyim.
niye şaşırıyo kihoş benimki de önce bu ne ki der gbi suratıma bakmıştı ya
canım bebeğe çok nazar değdiriyolar. benimkine ben nelr etmedim yinede değiyo. geçen gün hiçbişe yokken durduk yerde çenesi kanadı. bende başındaydım. tırnaını kesiyodum. dedim nazar çıktı
canım çok geçmiş olsun. iyisin demi? bence bebeğe bişe olsa kanama olurdu. kanaman yok demi...
gel sende aramıza canım hoşgeldin
selam kızlar burası ne güzel topıcmişEki Görüntüle 908922
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?