Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ıyy karanfılıde hıc sevmem ama denerım mutlaka canım alayımda evde bulunsunnormalde benımde hergun mutlaka bır yerım agrır nasıl oluyor ama oluyor vallaannem derdiki birincisi doğum ikincisi diş ağrısıhatta birine beddua edeceksen dişin agrısın dıye dua et derlerokadar pis bişey bu ya

kızım o doğurdu ya haberin yokmu yoksam yaw aaaa topik çalkalandı bacım... gerçekten haberin yokmuydu yoksam espirik mi yaptın

canım yardım edecek birileri yokmu ya. hamile halinle o kadar kişi sana bırakmaz heralde :26: tmm canım öpüp koklarım sende o günlere geleceksin inşallah

bacolaarrrr bugün kociş ve ben zehirlendik tüm günümüz hastanede geçti... dün akşam canınız çekmesin lahmacun yemiştik herzaman yediğimiz yer halbuki.. bu sefer fena vurdu bize. sabaha kadar karnım ağrıdı gazdır dedim aklıma bile gelmedi zehirlenmiş olmak. sabah kociş kustum karnım ağrıyo midem bulanıyo başım dönüyo ishalim deyince dank etti. benimde midem bulanıyo başım dönüyo karnım ağrıyodu ama ben ne ishaldim ne de kustum. zorla kendimi kusturdum (afedersiniz) onunki daha ağırmış. kızlar mikrobik salgın varmış meğer. rota virüs salgını bizm bozuk lahmaçlarla birleşince böyle bişe olduk.. çok dikkat edin. neyse gittik güya özel hastane.. bi parmak okuma sistemi koymuşlar ona okutmadan muayene olamazmışsın. haydeeeee biz başımız döner midemiz bulanır vaziyette tam 1.bucuk saat beklettiler. benim parmağımı yanlış okutmuşlar. ayy cinnet geçirdim. düşüp kalacam zor durdum valla. neyse kocişin önce oldu da onu hemen aldılar. ben daha bekliyom. peehhh... sonunda çıkışta okutalım deyip muayeneye alma lütfunu gösterdiler. serum bağlandı. neyse serum bitince şu parmak işini halledelim dedik. şimdi olaya bakın... ben ayrı babam ayrı eşim ayrı para ödemişiz. tamam fazla verilen bişe yok. babamın verdiğindende haberim yoktu. parmağımı okuturken eşime dedimki ben orda verdim benim kayıt paramı sende verdinmi benim için? sadece bunu dedim. sonra biz gittik annem oğlanla orda babamı bekliyomuş. biz gidince ordaki hemşire arkamdan bana "sende fazla para verecek göz varmı salak" demiş.. annemde ayıp o salak dediğin benim kızım, tabiki parasını kontrol etcek demş. neyse bi tartışmışlar. orda benim ondan haberim olcaktı kiiiiii...... orda ağzının yüzünün yerini değiştirmezmiydim.. neyse kızlar sonuç olarak böyle berbat bi gün geçirdim. hiç oturasım yoktu şuanda, heryerim kırılıyo resmen. içten ateşimde var. midem hala bulanıyo. ama oğluş uyumadığı için dedim bari kucağımda uyutayım da bu arada buraya takılayım anlatayım. neyse kızçeler oğluş uyudu bende gidip yatayım yatablirsem tabii...

kızçem benim doktor da dedi 37ye geldin mi sıkıntı kalkıyor diye
ama bebek iri ve suyu bol olduğundan durdurabildiği kadar tutacak içerde tabi kısmet olursa
benim o tarihte doğurmamın imkanı bilem yok, keşke olsaydı da doğursaydım
genetik dedi doktorum zaten
annannem annem teyzem hep iri doğurmuşlar bebeklerini

tatlım benim çoooooooooooooook geçmiş olsun öncelikle
aman dikkatli olun kuzum
sütten falan bebişe de geçmez dimi
o parmak okutma işi tam bi sıkıntı
mardin pilot illerdendi ve ben 6 haftalıkken okutmuştum çokşükür şimdi her yer onu görüyo
yoksa sancılı sancılı beklemek zorunda kalırdım bende
çıldırırdım muhtemelen
canım özel hastane de olsa öyle değişik insanlar çıkıyo işte naparsın

hadi yat uyu canım benim , dinlen güzelce
bende yatacam birilerinin nazarı değdi muhtemelen
başım kopmak üzere
komşular geldi bişeyim yoktu, gittiler kafamda bıçaklar var

yavrum o ağrılardan kurtuluş yokmuş maalesef
doğuma kadar çekecekmişiz
bende bugün ağrılarımdan ağlayacaktım nerdeyse
komşular geldiler, bi gittiler ki başıma bıçaklar saplanıyo
muhtemelen nazar değdi
karnım büyümüş , güya hiç kilo almamışım da falan filan
diş derken benim 20lik gene başladı delirmeye
ölüyorum yaaa suratımın sağ tarafı iptal saatlerdir , açamıyorum bile
tatlım hıçkırırken çok tatlı oluyolar dimi
göbüş durup durup hoplayıveriyo

dostlar sağolsun canım benim
yaramaz varyaa teyzesi korkuttu beni
valla anlatan herkes sezeryanı öyle kötü anlatıyoki elimde olmadan olumsuz etkileniyorum
bende umarım hemen toparlanırım
Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder umarım

saol canım teşekkür ederim. yok bebişe geçmez anne sütü koruyo. yani anneden bi hastalık sütten geçmez ama onun dışında bu rota virüsü eşimde var, ondada olabilir. zehirlenme yok ama oğlanda. kaka testi yaptırdık bugün, yarın sonucunu alıcaz bakalım.
yatmak ne mümkün. kociş ishal diye kalktım kahve limon verdim. o da istifra etti saolsun yatakta ama midesi rahatladı ya boşver yatağı. az yere gelmiş zaten. hemen kab getirdimde kurtardık yatağı az daha oğlana geliyomuş sıpa kalktı ayağa. bayaa oyun modunda. gülüyo her dediğime. birde günaydın dediğime gülüyosa onun için sabah olmuş demektir. vee güldüüü karnı biraz aç. buzluktan süt çıkardım çözülmesini bekliyorum onu vericem. serum yedim ya. dr bişe olmaz dedi ama ben korktum sağıp attım. önceden sağdığım sütten verecem şmdi. çözülürse tabi.

amaan ne çok nazar ediyolar yaa neyine bakıyonuz ki yani ne var yat bacım sanada geçmiş olsun. bi minoset alsaydın iyi gelirdi

tatlım iyiyiz çok şükür ama abilerini örnek alıyo sanırım çocuuumm
nst de anneyi oynattı
doktor da diyo hiç ağrı yok
ama ben adım atamıyorum
nasıl işse anlayamadım gitti zaten
kızçem bu korkular sayesinde tamamleık işte bebişin eşyalarını da , bahane lazımmış bana

saol canım benim
umarım doguma giderken geri gelmez korkum
amanınnnnnnnnnnnnn o kadar misafirimi agırlayacan sen
tatlım otur da başkaları yardımcı olsun
uğraş uğraş nereye kadar

evet bacım karıştırıyo durmadan
çatı genişliğim için hiçbişey demedi benimki
cuma bidaha mı karıştırır acep
tatlım kocişim de sıfır cesaret var inan bana
ama korkuyorum diye bayılırsamda ameliyathanede bayılıyım diyo
doktor alır mı bilmem ama
%100 bayılır orası da jesin
ablası hasta yatagındayken bayılacak kadar güçsüzdür

anne sütünün bebeği koruduğunu duymuştum da bu kadarını tahmin etmemiştim canım
güzel bir özellik ama gerçekten
umarım kaka testinde de olumsuz bişey çıkmaz
eşine de geçmiş olsun canım, umarım sana da bebeğe de eşine de daha fazla zararı olmadan atlatırsınız bu dönemi
oyyy oyyyyyyy yirim onun oyun modunu ben yaaa
ama bu saatte sabah olduğunu düşünüyosa işin zor bacım
kolay gelsin şimdiden
eşimin en çok şaşırdığı şeydi sütün sağılıp dolaba konulması
hala da algılayabilmiş değil bu konuyu
korkudan alamıyorum ki ilaç canım yaaa
bebeğimin eşyalarına da , beşiğine de , doğunca kendine de nazar değdirecekler diye korkuyorum
nazar duası falanmı koysam bilemedim
üzerine takmak için yarın nazar boncuğu almayı planlıyorum ( bulabilirsemk göz şeklinde )

Tatli annelerim anne adaylarim umarim siz iyisiniz benim günüm berbat gecti. Misafirlerim geldi herseyi yetisdirdim moralimda iyidi yani hersey güzel basladi sagolsun esim ve sonradan görümcelerim cok yardim etiler ona ragmen yinede yorgundum nede olsa ev sahibiyim neyse ne güzel yemek yedik oturyorduk kaynimla görümcemin esi tartisma basladi git gide büyüdü. Bagirma sesleri yükseldi cocuklar korkmaya basladi bende onlari alip baska odaya gitdim. Birden karnima agiri girdi ben fenalasdim dengemi tutamaz oldum ates basti ordaki yataga uzandim ama gitgide daha kötü oluyordum. Yüzüm uyusmaya ve titremeye basladi. Esim geldi hemen doktor cagirdi cünkü titremekden konusamiyordum bile.allaha sükür önemli birsey yokmus hos Doktor cagirdikdan 1 saat sonra geldi titremek falan birsey kalmamisdi. Korkdugum tek sey bebegim cünkū karnima hic bakmadi( birsey olmamisdir bebege dimi kizlar

canım benim yaaa
kıyamam hiç
muhtemelen stresten olmuştur
bence gene de bi kadındoğumcuya git görün
genel muayene eder diğer branştakiler bebekten anlamadıklarından
için rahatlamış olur kendi doktoruna gidersen
bizi de habersiz bırakma ne dedi doktor hemen bilgi ver olur m
hamilelik ve lohusalık hassas dönemler oldukları için çok çabuk etkileniyor psikolojimiz

bende bilmiyodum. ama gerçekten öyle. grip olmuştum. emziremem geçer diye düşünüyodum ama ona hiçbişe olmadı. sadece öpüp koklamadım yüzüne yaklaşmadım. bide ellerimi sık yıkadım. o kadar. dr söyledi ona sütten geçmez ama senden geçer dedi. yaklaşma dedi yani.
yok bacım uyuduk 1 buçukta. düne göre biraz daha iyyim.
niye şaşırıyo ki hoş benimki de önce bu ne ki der gbi suratıma bakmıştı ya
canım bebeğe çok nazar değdiriyolar. benimkine ben nelr etmedim yinede değiyo. geçen gün hiçbişe yokken durduk yerde çenesi kanadı. bende başındaydım. tırnaını kesiyodum. dedim nazar çıktı

canım çok geçmiş olsun. iyisin demi? bence bebeğe bişe olsa kanama olurdu. kanaman yok demi...

selam kızlar burası ne güzel topıcmişEki Görüntüle 908922
gel sende aramıza canım hoşgeldin

Sabah dayanamadim doktora gitim allah sükür kizim iyimis inanin coook rahatladim.stressden uzak durmam lazim dedi genelde benim tansyonum zaten yüksek oldugundan hamilelikde stress üstüne gelince hemen erkileniyormusum.simdi kocam etrafimda dört dönüyor hosumada gidiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…