Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

yahu doğuma gitti biliyorumda sonra iyi haberlerini yazdımıyazdıysa ben görmemişim demek hayret valla okadardır baksoy yazssın dıyo beklıyorum ya ben

belli olmaz canım nezamna dogucagınyarındı değilmi senin kontrolnkız madem genetik ailede var tombikler daha ne yırtınıyon benımkı nıye tombiş diye

şu kıza bi dalasım geldi koca göbeğimle ezesim geldiki anlatamamneyse no stresssçok geçmiş olsun yamısım ya şimdi nasılsın ıyımısınız bıraz daha.bu vırus yaygın bu sıralar aman ha bebeğe dikkat et:26:bunun asısı var mutlaka vurdur tosbıgıme zamanı gelınce agızdan verıyorlar zaten ama paralıinşallah bulaşmaz kuzumadazaten bu hastalıgada anca serum yarıyor ilaç falan hıc fayda etmıyor valla

ya kızçem banada öyle demeye başladılar bütün hamılelıgımı zehır ettırdıler benle dalga gectıler hepşimdide kalkmışlar aaa sen hiç kio almadınki hayalot bıtek göğüslerimle göbeğim şişmiş sözdebunlar ınsanı delı eder bu seferde ben dıyorum ki yok canım olurmu hıc falan fılankıyamam kuzum ya miram yazmıstı dun bana karanfıl koy alıyormus dıs agrısını:26:evet komık oluyorlar benımkı artık gunde 3-4 kez hıckırmaya basladı yavrum

hem karıstırdı hemde nıye bırsey demedıkıbidaha bakar zaten muhtemelen
benimki cesaretlidir ama bana kıyamaz oyuzden orda o doktoru döver herhalde sonrada bayılır oracıkta benı oyle kanlar ıcınde gorunce

canım sanada cok gecmıs olsun valla cok uzuldum:26:ama o onların terbıyesızlıgı sen takma kafana kuzum ya
selam kızlar burası ne güzel topıcmişEki Görüntüle 908922
sende gel katıl bizlere karabıberımmm

merhaba kızçeler nasılsınız ne var ne yokk ben 2 gündür KBB senin çöcuk doktoru benim gezdim de o yüzden pek gelemedim ama sağolun birinizde bu lale nerde diye sormamışsınız canınız sağolsunn neyse ben anlatam benim kız burnuna kauçuk sokmuş kızçeler tam 2 ay önce geceleri horluyor ağzı kokuyor birde burun deliklerinin ucu yara oldu diye doktora götürdüm çocuk doktoruna o da dediki perşembeye KBB doktoruna götür baksın geniz eti varmı diye bugün götürdüm neyse doktor ışıkla falan burnuna baktı dediki bu kızın burnunda bişey var film istedi çektirdik bişey çıkmadı kauçuk olduğu için filmde gözükmemiş meğerse neyse tekrar filmin sonucunu götürdük doktora doktor baktı bişey yok burun eti değil dedi ama burnuna bişey sokmuş olabilir dedi peçete falan gibi bende dedim bu horlaması agız kokusu falan başlayalı 2 ay oldu nerdeyse bişey olsa şimdiye çıkmazmıydı dedim ben 6 ay sonra çocuğun burnundan oyun hamuru çıkarmıştım bi kez bu çocukların işi belli olmaz dedi benim kızı yatırdı sedyeye kamera ile baktı sonra burnunun ucuna halka gibi bişey geçirdi burun deliğini genişletti ondan sonrada mil gibi bişeyle bi çıkardıki bi parça kauçuk ama kandan iltihaptan gözükmüyoo suya tuttu baktık kauçukmuş ben size demiştim dedi kauçuğu çeker çekmez kan fışkırdı burnundan kızımın iltihap falan aktı halada kanıyo burnu sızıntı seklinde bugün sabaha kadar kanar dedi doktor ama şuan çok rahatladı horlama yok agız kokusu yok güzelce nefes alabiliyor burnundan Allahtan çocuk doktoru bizi KBB ye yolladı yoksa kimbilir daha ne kadar kalırdı orada o kauçuk işte böle kızlar bugün akşamı ettik hastanede geçmişi okudum biraz yamiş geçmiş olsun canım zehirlenmişinn iyiki oğlana bişey olmamış allah korusun aklıma ilk gelen şey o olduu ucuz atlatmışsıız vallaha inşallah düzelirsin bi an önce bu arada oğlanada zamanı gelince rotavirüs aşısını yaptır benim kız oldu da rotavirüs maalesef 1 hafta hastanede yattı ishalden kızım bi iğne bi iplik kalmıştı resmen o yüzden yaptır canımm hayalot iyimisin kızçem bebişle aran nasıl miram yazdıklarını okudum canım bunlar ne biçim insanlarmış ya insan misafirliğe gittiği evde kavga edermi boşver takma kafana sen bebişinide üzme yamişin dediği gibi eğer bebeğine allah korusun bişey olsa kanaman olurdu olmadığına göre iyidir bebişinn sera esha moriaria yoklar yinee kayıplar zırsızdeli sen nasılsın gerçi ben senle küsüm ama neyse kaç defa yazdım bu kız nerde acaba doğummu yaptı ne oldu ne olmadı diye ama sen gelince bana cevap bile yazmamışın canın sağolsun bebiş nasıl doktora gidince yaz yine merakta bırakma bizii

öncelikle büyük geçmiş olsun canım
nerdn bulmuş da sokmuş kauçuğu
Allah korusun farkedilmeseydi neler olurdu düşünmek bile istemiyorum
biraz çeker bacım ama sonra kanaması da geçer ağrısı sızısı da kalmaz
tatlım ben yazmaz olur muyum
tek tek yazıyorum herkese
ama kocişin bilgisayarı 5 dakikada bir siteden atıyo beni o anlara denk geldiyse bilemeyecem
ne geçmişi görebiliyorum ne de yazdıklarımı
bi garip bu herifin pc si alışamadım gitti
inan azıcık fırsat buldum mu yazdıklarınızı okuyup cevap yazmaya çalışıyorum
aksilikler oluyosa da kusuruma bakmayın kızcem
inan ev panayıra döndü
gelen giden ayrı
annemle kocişin dişleri kırıldı onlar ayrı benim sancılarım var onlar ayrıodayı baştan düzenledik eşya gelecek geldi silinecek yıkanacak derken hala düzelemedi gitti
yarın ben kontrole gidecem annemle de kocişi dişçiye götürecem
bebişin nasıl bu arada,onu anlat azıcık da
kilo almış mı boyu nasıl olmuş?

kızçem yazdıklarını okudum da alıntılayamadım
neden olduğunu da anlayamadım bi türlü
yarın kontrolüm var ama alttan bakacam demedi
gel bi ultrasonla bakalım dedi boyuna kilosuna kafasının çevresine
bugün arkadaşım 4 kiloyu normal doğurdu
eşim diyoki 4 kilo olmuş onun bebeği kafasının çevresi de geniştir muhtemelen
o normal doğurduysa belki seninde şansın olur diyo
bakalım ne diyecek yarın doktorcum
benim herif de beni kanla görse kesin doktorun üstüne yürür
diyorum zaten anneme getirmesen mi kocişi hastaneye
astım kriizimde bile doktorlara ne biçim kızmıştı
bunda bayılmadan önce doktoru bayıltmasın da

hoşgeldin kızçem. aşkolsun vallahi aklımdaydın da şu bikaçgündür tuhaf haldeyim. yazmadım sadece ama aklımdaydın inanki.
geçmiş olsun canım nasıl beceripde sokmuş onu oraya. neyseki farkedilmişde rahatlar şimdi. sen nasılsın oğlan nasıl.

saol canım teşekkür ederim. oğlana rotavirüsü yaptırdım 3. ayında canım. ama kaka testinde rotavirüs çıktığı için 2. dozunu yapmicaz dedi dr depresif ablamız o da düzeldi bişeyi yok şmdi kakası da normale döndü çok şükür. kııızzzzzz... dün akşam oynarken ayyy bide baktım kahkaha atıyo sesli gülüyodu ama kahkaha atmamıştı hiç. ilk kahkahasınıda attı paşam neyse ben gidemde kayfaltmı yapam hade görüşürükkkk

kızcem sen bu süpürgeylemi geziyon hala kız kırılırda düşersin üzerinden haa dikkat ett bakkk
kızçem artık ucu kırıldı zaten beni taşıyamıyor dahaayenisini alanda yok napam kk yollaıda çok engebeli bacım yürüyerek geldiğimde tökezlenmekten iyidirrrr

lalem dogru dıyon bende sormamıştım seni:26:geliyom yazıyorum cıkıyorum valla kımlerın gelmedıgı gunler sonra aklıma gelıyo bu sıralar unutkanlık üst sınırda bende bu arada cokk gecmıs olsun kuzum ya allahtan farkedılmıs vardır bundada bı hayır..bugun bırazdaha rahat olur kızında kıyamam ya.çocuklar işte cok dıkkatlı olmak lazım.verilmiş sadakan varmış derler ya bi ekmez tuz çevir ailenin başındanbu arada bende iyiyim çok şükür yanlız bu vajinam dün çok kasıldı ya sanki taş koymuşlar orama bebek girmeyemi çalışıyo çözemiyorumda:26:ama ağrıyo durmadan göbeğimden daha ağır valla

zırsizdelim şimdi sen nezamana kadar annenlerde kalcanki:44:bütün eşyalarınıda oraya getırttırıyosun:26:sonra onlar nasıl gerı sızın eve gıdecek kaçç saat yol vareşin işten izinmi aldı yanındamı kalıyorki birde annenle kocanın niye dişleri kırıldın yaaa

demediyse belkide bakmaz canım 4 kiloyu normal doğuran cok ınsan var ama 4 kilo kaç gram olcak bakalımsımdıkı doktorlar 4 kilouyu gordumu dırek sezeryan dıyor cunkubu arada bende bu sıralar bi cümle dilime dolandı durup durup eşime ben nasıl doğurcam ki diyorumya yanlış bişey yaparsam o masada bebeği tehlikeye sokarsam dıye cok korkuyorum yaahakkımızda hayırlısı olsun kuzumgırıp gırıp odaya bakıyorum Allahım dıyorum nasıl dogcak bu cocuk bu arada gecmıs aylar nasıl sancılanıyordum bacım ben sımdı sancılarım gıttı sık sık agrılarım var sadece tekrarlayan:44:ama vajinam cok kotu hıc uyuyamadım dun gece bacagımı oramın agrısından yukarı kaldıramıyorum valla:26:bugun kontrolun var hadı bakalım guzel haberlerle ıns

morişimde yok bak kaç gundur seramda yokmus:44:eshamı gordum neyseki
ama zirvem bayadır gelmıyorrrr

yahu doğuma gitti biliyorumda sonra iyi haberlerini yazdımıyazdıysa ben görmemişim demek hayret valla okadardır baksoy yazssın dıyo beklıyorum ya ben

hee yok gelmedi daha bi geleydi iyiydi

belli olmaz canım nezamna dogucagınyarındı değilmi senin kontrolnkız madem genetik ailede var tombikler daha ne yırtınıyon benımkı nıye tombiş diye

adı üstünde bacım deli işte

ayyy benimde dalasım geldi bacım dalacamda dur bi toparlaniym ilk işim oraya gidecem saçını başını yolacam dur sen...

saol canım iyiyiz biz oğluşla da kocişte hala tam olarak geçmedi. ama daha iyi. onu yaptırdım 3. ayında bacım. ama kaka testinde rotavirüs çıktı. oyüzden ikinci dozu olmicak. şimdi kakası normale döndü ama...

sen nasılsın bacım iyice sona geldin artık doğurasın varmı

sağolun kızçeler hepinize teşekkür ederim inşallah bir daha da yapmaz benim kız sabah babasına diyorki ama ben bişey yapmadımki baba doktor amca benim burnumu kanattı diyor kahvaltı hazırlıyorum küçük hanım oturma odasına istiyor kahvaltısını kendi hastaymış mutfağa gelemezmiş koltuğa uzanmış üzerinede battaniyeyi örtmüş tv bakıyo sanırsınız doğurdu benim kızçe ha birde tost istiyor kaşarlı yanındada biberonda cicibebeli sütt anam ben bu kadar iştahı açık bi hasta görmedim vallaha yamiş iyi yapmışın oğlana aşı yaptırmışın vallaha eşinde atlatır inşallah bi an önce ay o senin oğlanın kahkahasını yirim benn maaşallah ömrü boyunca hep gülsün inşallah hayalot senin vajina oğlan doğum kanalına girmeye çalışıyo ya ondan ağrıyo kızçem normal bu hem ağrır şimdi hemde kocaman olur şişer bu arada ne zaman doğuruyon doğurasın gelmedimi daha zırsızım anam bitmez o odanın işi hergün ayrı bişeyi çıkar maalesef ben kızımı doğurmuştum hala bitmemiştii kıyafet ütüle yatak al halısı perdesi bilmem nesii oooo bi sürü iş bugün doktora gidiyon demek aman doğurmadan sağ salim gel oldumuu kız bu arada ben takılıyorum size beni sormadınız diye anam biliyorum hepinizin çeşit çeşit derdi varr benim bu aralar depresifliğim üzerim de gece olunca kalp çarpıntısı nefes daralması bide sıkıntı oluyo canım çok sıkılıyooo ne yapsamki bi pskoloğamı gitsem bilemedimmm vallaha:26::26::26: benim oğlanda yatırmadı bugün bei sabaha kadar tepindi durdu ayaklarını çıkaracak sandım bi ara saat 3 te yattım 9 da kalktım benim kocişe kahvaltıda hazırlayamaıyorum kaç gündür yazık garibim poğaçayla falan idare ediyo normalde kahvaltı yapmadan çıkmaz evden ama ben hastayım birde 2 çocukla uğraşıyorum diye ses etmiyoo
yok anam herşeyini topladı anasının evine bu kız geri nasıl gideceksee eve kız bu sinirlenipte anasıyla herifin dişini kırmış olmasın sakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…