Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kız bende geldi yada biri haber getirdi, sandımniye benim 2 kuruşluk aklımı karıştırıyon bakem sıkıstırımmı senı şimdi duvara he süle bakem banaaman ıyı normale donsun valla pis bişey bu rotamıdır nedirrrdoğurasım varda sancım yok ben anlamadım bu işten

lalem bu nasıl bir kanaldır ya ben bacağımı oynatamıyorumbirsürüde işim var akşam misafirim varr offffff offffffffdün bütün gün karnım kasıldı doktor bu vajina için gecen hafta ilaç verdı anlattımmm iltihap degıl anlattıgına gore ıdrar testıne gerek yok dedi bana monurol verdi içtim ama geçmedi bu şeyy:26:demekki bebekle alakalı bişey.iltihap olmasında korkuyorum iltihaptan çünküama iltihaba falan benzemiyor bunda etim ağrıo yaaa birde şiş iştee

ooo saat kaç olmuş dünya kadar işim varben çıkıyorum kızçelerim akşam gelemeyebılırım ordu gelcek çünkü eveöpüldünüzzz

ooo saat kaç olmuş dünya kadar işim varben çıkıyorum kızçelerim akşam gelemeyebılırım ordu gelcek çünkü eveöpüldünüzzz

bacım şurda kaç günün kalmış daha ne ordusu yaw çağırma kabul etme bacım yaw allalaaaa kızıcam heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızçeler ve yavrucukları , pıtırcıları biz geldik sonunda
öncelikle doğum zamanımıza karar verdik doktor teyzesiyle
benim boğaçım belli oldu haftaya cuma yani 03.01.2014 de gelecek aramıza kısmetse
doktor teyzesi normal doğum için şans vermedi
baş çevresi 100,8 cm olmuş yani yasal sınırı geçmiş şimdiden
daha da vakti var biliyorsunuz
ama asıl bombaya gelecek olursak 4200 dedi kilosuna
artık vücudumda taşıyamıyor sıpayı doğal olarak
bekletmenin bi anlamı yok haftaya alalım dedi
kilosu boyu gelişimi iyi maşallah dedi
daha durursa sana zarar verir topaç gibi oldu maşalah dedi
bakalım ne kadarı bebeğin suyunun fazla olmasından kaynaklanıyo
şişliği de inince kilosu ne kadar olur bilemiyoruz
epidural ol derim ben ama seçimi sana bırakıyorum dedi doktorum
ilk bebeğin olacağı için karnından çıktığını gör isterim dedi
hem daha acısız hem de uyanmama riski yok dedi
ayrıca bebeği doğar doğmaz getirdikleri için süt salgın da başlıyo, biz hazırlayıp odanda hazır olduğunda emzirecek sütün oluyo dedi
salıya kadar zamanım var düşünecem ve epidural ya da genel anesteziye karar verecem
yarında doğu fotocusuyla anlaşacam kısmetse

bebişim 15 tatil dönüşüne kadar burdayım kısmetse
dönüşte arabaya sığdırabildiklerimizi arabaya koyacaz gerisi kargoyla geleck napalım
eşim rapor aldı 2 ocağa kadar
sonrada 1 gün babalık izni kullanacak kısmetse
kocişimin dolgusu vardı simit almıştık yolda ısırdı ki dolgunun kenarı kırıldı
annemle komşuya gittiğimizde annemin ısırdığı bişey yapıştırma dişini düşürdü
bugün götürdüm yapıştırmaları çıkarttı doktor asılları taktı
ikisi de sert besin kurbanı oldu kısaca

tatlım o ne tatlı hastaymış öyle yerim yaaa
demek battaniyesini aldı üstüne hasta keyfi yapıyo şekerpare
ohh bende yapardım anneme hasta olunca
nazlanırdım da bol bol
nefes daralması kalp çarpıntısı çok normal bu haftalarda
tıkanırsın tabi, hele bebeğin az daha büyüsün neler olur neler
cici bebeli süt ve kaşarlı tost demek ohhhhhhhhhhh yarasın
depresifliğin en üst düzeyde olduğu döneme hamilelik diyolar bacım
aman dikkat et kendine
kızım oğlum kocam derken ihmal etme kendini

yok bebişim bakmadı bugün alttan
normal ultrason değerleri yeti d arttı bile normal doğuramayacağıma
bende diyorum nasıl doğurcam ki diye ama hemen olup bitecek kısmetse
ben masada sadece yatıcı olacağımdan o korkum yok artık
umarım canım yanmaz dikişlerim açılmaz gibi dualarım var şimdi benim
benim de bacak aramda ağrılar çok fena yaaa
kaldıramadığım yetmiyomuş gibi açamıyorum bile bacaklarımı çok acıtıyo

sabahtan beri bi naz bi naz sorma gitsin vallah babasıyla konuştu telefonda diyorki ay ay çok hastayım baba doktor amca benim burnumu kanattı yatıyoyuumm tyt cucukta canım kardeşime bakıyoyum sende geliykenn bana oyuncaklı yumurta biyde muşş all tamamıı hadi göyüşüyüz ay ay çpkk haştayım bennn gülmekten öldüm o konuşurken vallaha canım ben bunalıyorum artık vallaha benim birde eskiden panik atak rahatsızlığım varya pskolojik kv sağolsunn o yüzden araştırıymda pazartesi iyi bi pskoloğa gidiymm
kızçem oğlan başını doğum kanalına sokmaya çalışıyo ondan dolayı bölesin şansın varsa geçer yoksada maalesef doğuma kadar böle kalırsın monurolu biliyorum evet tek kullanımlık değilmi evet seninki bebekle alakalı bence iltihap olsa idrarda yanma falan olurduu

hoşgeldinizz anammm şaka maka derken sende doğuruyon demek hemde gününü bitirneye yakın erken doğuracam deyip duruyordun hâlbuki maşşalah senin oğlana tombiş bi oğlan olacak demekki ben sezeryanda epiduralden yanayım kızçem doğar doğmaz görürsün oğlunu ayılma derdi yok ayıldığında çevreye saatlerce boş boş bakmana gerek yok epiduralde sanki normal doğum yapıyomuş gibi herşeyi duyuyonn falan ay bence ben epidural derim kızçem yinede sen bilirsin fotocuylada anlaş bakalım sen ne diyon kızçem epiduralmi yoksam genelmi aklın hangisine yatıyoo sağ salim sende al bakalım oğluşunu kucağına kız baksoy gibi doğurupta bizleri unutma sakın hatun ne zamandır yokk meraktan çatlatacak biziiiii
sert besin kurbanlarımı kız bende ağrıdan sancıdan vurup ananla kocişin dişini kırdın sandım vallaha

kızçeler canım çok yanıyooo bugün ağda yaptırdım komple alt tarafımı göremiyorum bacağımı falanda eğilip alamıyorum diye ayyy yaptırırken başladı ağrısı şuan çok kötüyümm vallah helede alt tarafım öle acıyorki artık ağrısı başıma vurdu keşkede yaptırmasaydımm ama hamile kaldığımdan beri jilet vurdum bi kaç defa kalınlaşmışş çoğalmıştıı yamiş hoş geldin uzaktan bakma anam gell yamacıma bu arada benim kociş kızıma yılbaşı hediyesi şu telefonlara benzeyen küçük tabletler varya ondan almış benim telefonumu alıyordu internetten pepe videolarına falan bakıyodu şarjım falan bitiyordu eşimde arayınca falan bana ulaşamıyordu diye bende dedim hani benim yılbaşı hediyem dedim sipariş verdim seninkide bi kaç güne gelir dedii ayy çok merak ettim ne aldı acabaaa ne yaptıysam sölemedii

Son düzenleme:

bacım bi kaç gün yanar maalesef
geçmiş olsun şimdiden
maalesef jilet sürdün mü sıkıntı oluyo işte daha fazla acıyo canın
bana doktor ağdayı yasakladı teee ne zaman
alerjik bir bünyem var hemen alerji çıkıyo
ağdada sağolsun enfeksiyon dahil bulaştırıyomuş da ondan jilete döndürdü
bebişim doğsun ne zaman yeniden başlayabilirsem lazere gidecem
bi tam yok oldu mu birdaha çıkmıyor malum
ohhhhhhhhhhhh yeni yıl hediyesi geldi demek hasta hatunun
güle güle kullansın bacım
seninki ne acep bende çok merak ettim şimdi
peki sen herife ne alacan o da senden bekliyodur muhtemelen

benim herifim de bana alsa keşke
bak ben yeni yıl hediyesi oğluş vercem kucağına

biliyo musun bende aynen öyleyim
acayip naz yaparım hele bi canım istesin
şu halimle bile utanmam kocama o nazın aynısını yapabilirim ya da babama
huy meselesi bacım büyüse de değişmeyecek bak dediydi dersin
bende babamdan hep çikolata isterdim hastayken

mutlaka araştır ve git tatlım
ruh sağlığımız ben sağlığımızdan daha da önemli bu dönemde
çünkü bedenimiz ilaç kullanınca düzeliyor ama ruhumuz düzelmiyor
hem faydası da olur hamişlik stresini azaltır psikolog

valla tatlım erken geliyo derken şaka maka 37+5 olduk bugün
haftayada 38+5 de doğacak kısmetse
daha ne olsun diyo doktor
tosunumu alsam bi kucağıma diyorum bir an , diğer bir anım da daha kendimi annelik yapacak kadar becerikli hissetmiyorum
ne yapacaksam ben

epidurale bende daha sıcak bakıyorum tatlım
bebeğim doğsun ve ilk ben göreyim, ağlamasını duyayım, kucağıma versinler o annekarnından çıkan haliyle bi bakayım paşama diyorum
ama stres yaparsam ve nabzım düşer ya da yavaşlarsa diye korkuyorum
birde görümcem en az 100 hasta anlattı bana epidural yüzünden felç geçireni mi ararsın 3 ay fizik tedavi almak zorunda kalanımı
olumsuz etkiliyo açıkcası beni
kendimi tam hazırlıyorum kafamı bulandırıyor, hiç yoktan içime kurt düşürüyo

doğum yapacak insana bunlar anlatılır mı kısmını soracaksın belki ama anlatılır bacım ince fikir yoksa maalesef

gene de tüm cesaretimi toplayıpolacam muhtemelen epidurali
genel anestesi ve bilinçsizlik hali daha korkutucu geliyo bana

doğurunca uykusu düzenli olursa gelirim hemen yazarım bacım merak etme
çenemi de tutamam biliyosun
kızçem dişle mişle atlatamazlar öyleeeeeeeeeeeeeee
daha pis planlarım var

canım kardeşlerim ben geldimmmmmmmmmmmm

ilk önce dualarınız vede en güzel dilekleriniz için ALLAH razı olsun hepinizden :)
eveeet kızlar benim gelmez denen toprağım geliverdi annesinin kucağınaaa.o kadar güzel bir koku ve küçücük bir yüz görmedim ben allahımmm bu kadar mı güzel kokulur bu kadar mı tatlı olunur uykusunda bile özlüyorum yavrumu:) isteyen herkese versin rabbim inşallah .
ben yokken fırtlatan olmamış galiba okuyamadım geçmişi hayırlısıyla sizlerde alın missss kokulu yavrularınızı kucağınıza inşallah canlarım .doğumumu merakla bekliyorsunuz biliyorum anlatayım mı :)

ayrıntıya gireyim istersiniz siz kendimden biliyorum doğum yapacağımdan birgün önceyi rahat geçirmeye çalıştım düşünmemeye ama benim kociş pıt diye gidecekti heyecandan :) daha doktorun odasında yarın alalım bebişi dediğinde eli ayağı kesildi adamın bacağımı tutup durdu yazık adımı söyleyip duruyordu durmadan :) neyse ayyy güzeldi işte.
sabah 7 de çıktık evden kızlar hastaneye gittik güzel bir karşılama oldu yatış işlemlerimi kocişle beraber yaptık ama buarada benim kociş hakkaten pıt diye gidecek heyecandan korkudan ama ALLAH bana öyle bir sabır ve sakinlik verdiki görmeniz lazımdı sanki ogün doğuracak ben değilmişim de sadece muayeneye gitmişiz gibi :) odamıza çıktık bazı evraklar imzaladım form doldurdum anestezi uzmanı geldi banba birşeyler sordu uyuşmayla yada geçirdiğim hastalıklarla tansiyonla kalple ilgili falan.sonra hemşire geldi damar yolu açtı kolumdan .soyundum önlüğümü giydirdiler yattım serum taktılar sonta filan işte .bize doktorumuz saat 1 de demişti ama eğer ameliyathane boşta kalırsa sabahta alabileceğini söylemişti benim içime zaten sabah olacağım doğmuştu geldiler işte biraz sonra alacağız seni dediler bende hala pek heyecan yok ama kocişi söylemeye gerek yok adam gitti gidecek annemde yanımda tabii.neyse kızlar hemşireler geldiiiiiiii doktorum geldiiiiiii beni aldılar ameliyathaneye ama benim sakinliğim herkesi şaşırttı :) kızlar ALLAH yardım ediyor sabrını veriyor inanın ki.sürekli ameliyathane personeli benimle konuştular ama süper bir kadro vardı etrafımda hepsi gençti.o hastanede spinal anestezi yapılıyormuş genelde bende zaten öyle istemiştim hemen göreyim yavrumu diye.

canımmmmm hoşgeldinnn
fırtlatan olmadı henüz ama zırsız haftaya cuma alıyomuş kucağına
ayy canım demek sende tattın o duyguyu hee allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olmayı nasip etsin. nasıl oğluş? kaç kilo boyu kaç.. sarılığınız ne durumda? emebiliyomu? oğluşu anlat biraz yahu
doğumunun güzel geçmesine çok sevindim canım. ağrın sızın varmı? hareket edebilyomusun??
kendine ve oğluşa çok iyi bak canım. öpüyorum ikinizidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…