slm canlar ben geldimmm benide aranıza alırmısınız
hee yok gelmedi daha bi geleydi iyiydi
adı üstünde bacım deli işte
ayyy benimde dalasım geldi bacım dalacamda dur bi toparlaniym ilk işim oraya gidecem saçını başını yolacam dur sen...
saol canım iyiyiz biz oğluşla da kocişte hala tam olarak geçmedi. ama daha iyi. onu yaptırdım 3. ayında bacım. ama kaka testinde rotavirüs çıktı. oyüzden ikinci dozu olmicak. şimdi kakası normale döndü ama...
sen nasılsın bacım iyice sona geldin artık doğurasın varmı
sağolun kızçeler hepinize teşekkür ederim inşallah bir daha da yapmaz benim kız sabah babasına diyorki ama ben bişey yapmadımki baba doktor amca benim burnumu kanattı diyor kahvaltı hazırlıyorum küçük hanım oturma odasına istiyor kahvaltısını kendi hastaymış mutfağa gelemezmiş koltuğa uzanmış üzerinede battaniyeyi örtmüş tv bakıyo sanırsınız doğurdu benim kızçe ha birde tost istiyor kaşarlı yanındada biberonda cicibebeli sütt anam ben bu kadar iştahı açık bi hasta görmedim vallaha yamiş iyi yapmışın oğlana aşı yaptırmışın vallaha eşinde atlatır inşallah bi an önce ay o senin oğlanın kahkahasını yirim benn maaşallah ömrü boyunca hep gülsün inşallah hayalot senin vajina oğlan doğum kanalına girmeye çalışıyo ya ondan ağrıyo kızçem normal bu hem ağrır şimdi hemde kocaman olur şişer bu arada ne zaman doğuruyon doğurasın gelmedimi daha zırsızım anam bitmez o odanın işi hergün ayrı bişeyi çıkar maalesef ben kızımı doğurmuştum hala bitmemiştii kıyafet ütüle yatak al halısı perdesi bilmem nesii oooo bi sürü iş bugün doktora gidiyon demek aman doğurmadan sağ salim gel oldumuu kız bu arada ben takılıyorum size beni sormadınız diye anam biliyorum hepinizin çeşit çeşit derdi varr benim bu aralar depresifliğim üzerim de gece olunca kalp çarpıntısı nefes daralması bide sıkıntı oluyo canım çok sıkılıyooo ne yapsamki bi pskoloğamı gitsem bilemedimmm vallaha:26::26::26: benim oğlanda yatırmadı bugün bei sabaha kadar tepindi durdu ayaklarını çıkaracak sandım bi ara saat 3 te yattım 9 da kalktım benim kocişe kahvaltıda hazırlayamaıyorum kaç gündür yazık garibim poğaçayla falan idare ediyo normalde kahvaltı yapmadan çıkmaz evden ama ben hastayım birde 2 çocukla uğraşıyorum diye ses etmiyoo
yok anam herşeyini topladı anasının evine bu kız geri nasıl gideceksee eve kız bu sinirlenipte anasıyla herifin dişini kırmış olmasın sakınn
ooo saat kaç olmuş dünya kadar işim varben çıkıyorum kızçelerim akşam gelemeyebılırım ordu gelcek çünkü eve öpüldünüzzz
zırsizdelim şimdi sen nezamana kadar annenlerde kalcanki:44:bütün eşyalarınıda oraya getırttırıyosun:26:sonra onlar nasıl gerı sızın eve gıdecek kaçç saat yol vareşin işten izinmi aldı yanındamı kalıyorki birde annenle kocanın niye dişleri kırıldın yaaa
sağolun kızçeler hepinize teşekkür ederim inşallah bir daha da yapmaz benim kız sabah babasına diyorki ama ben bişey yapmadımki baba doktor amca benim burnumu kanattı diyor kahvaltı hazırlıyorum küçük hanım oturma odasına istiyor kahvaltısını kendi hastaymış mutfağa gelemezmiş koltuğa uzanmış üzerinede battaniyeyi örtmüş tv bakıyo sanırsınız doğurdu benim kızçe ha birde tost istiyor kaşarlı yanındada biberonda cicibebeli sütt anam ben bu kadar iştahı açık bi hasta görmedim vallaha yamiş iyi yapmışın oğlana aşı yaptırmışın vallaha eşinde atlatır inşallah bi an önce ay o senin oğlanın kahkahasını yirim benn maaşallah ömrü boyunca hep gülsün inşallah hayalot senin vajina oğlan doğum kanalına girmeye çalışıyo ya ondan ağrıyo kızçem normal bu hem ağrır şimdi hemde kocaman olur şişer bu arada ne zaman doğuruyon doğurasın gelmedimi daha zırsızım anam bitmez o odanın işi hergün ayrı bişeyi çıkar maalesef ben kızımı doğurmuştum hala bitmemiştii kıyafet ütüle yatak al halısı perdesi bilmem nesii oooo bi sürü iş bugün doktora gidiyon demek aman doğurmadan sağ salim gel oldumuu kız bu arada ben takılıyorum size beni sormadınız diye anam biliyorum hepinizin çeşit çeşit derdi varr benim bu aralar depresifliğim üzerim de gece olunca kalp çarpıntısı nefes daralması bide sıkıntı oluyo canım çok sıkılıyooo ne yapsamki bi pskoloğamı gitsem bilemedimmm vallaha:26::26::26: benim oğlanda yatırmadı bugün bei sabaha kadar tepindi durdu ayaklarını çıkaracak sandım bi ara saat 3 te yattım 9 da kalktım benim kocişe kahvaltıda hazırlayamaıyorum kaç gündür yazık garibim poğaçayla falan idare ediyo normalde kahvaltı yapmadan çıkmaz evden ama ben hastayım birde 2 çocukla uğraşıyorum diye ses etmiyoo
yok anam herşeyini topladı anasının evine bu kız geri nasıl gideceksee eve kız bu sinirlenipte anasıyla herifin dişini kırmış olmasın sakınn
demediyse belkide bakmaz canım 4 kiloyu normal doğuran cok ınsan var ama 4 kilo kaç gram olcak bakalımsımdıkı doktorlar 4 kilouyu gordumu dırek sezeryan dıyor cunku bu arada bende bu sıralar bi cümle dilime dolandı durup durup eşime ben nasıl doğurcam ki diyorum ya yanlış bişey yaparsam o masada bebeği tehlikeye sokarsam dıye cok korkuyorum yaa hakkımızda hayırlısı olsun kuzum gırıp gırıp odaya bakıyorum Allahım dıyorum nasıl dogcak bu cocuk bu arada gecmıs aylar nasıl sancılanıyordum bacım ben sımdı sancılarım gıttı sık sık agrılarım var sadece tekrarlayan:44:ama vajinam cok kotu hıc uyuyamadım dun gece bacagımı oramın agrısından yukarı kaldıramıyorum valla:26:bugun kontrolun var hadı bakalım guzel haberlerle ıns
sabahtan beri bi naz bi naz sorma gitsin vallah babasıyla konuştu telefonda diyorki ay ay çok hastayım baba doktor amca benim burnumu kanattı yatıyoyuumm tyt cucukta canım kardeşime bakıyoyum sende geliykenn bana oyuncaklı yumurta biyde muşş all tamamıı hadi göyüşüyüz ay ay çpkk haştayım bennn gülmekten öldüm o konuşurken vallaha canım ben bunalıyorum artık vallaha benim birde eskiden panik atak rahatsızlığım varya pskolojik kv sağolsunn o yüzden araştırıymda pazartesi iyi bi pskoloğa gidiymmtatlım o ne tatlı hastaymış öyle yerim yaaa
demek battaniyesini aldı üstüne hasta keyfi yapıyo şekerpare
ohh bende yapardım anneme hasta olunca
nazlanırdım da bol bol
nefes daralması kalp çarpıntısı çok normal bu haftalarda
tıkanırsın tabi, hele bebeğin az daha büyüsün neler olur neler
cici bebeli süt ve kaşarlı tost demek ohhhhhhhhhhh yarasın
depresifliğin en üst düzeyde olduğu döneme hamilelik diyolar bacım
aman dikkat et kendine
kızım oğlum kocam derken ihmal etme kendini
kızçem oğlan başını doğum kanalına sokmaya çalışıyo ondan dolayı bölesin şansın varsa geçer yoksada maalesef doğuma kadar böle kalırsın monurolu biliyorum evet tek kullanımlık değilmi evet seninki bebekle alakalı bence iltihap olsa idrarda yanma falan olurduulalem bu nasıl bir kanaldır ya ben bacağımı oynatamıyorumbirsürüde işim var akşam misafirim varr offffff offffffff dün bütün gün karnım kasıldı doktor bu vajina için gecen hafta ilaç verdı anlattımmm iltihap degıl anlattıgına gore ıdrar testıne gerek yok dedi bana monurol verdi içtim ama geçmedi bu şeyy:26:demekki bebekle alakalı bişey.iltihap olmasında korkuyorum iltihaptan çünkü ama iltihaba falan benzemiyor bunda etim ağrıo yaaa birde şiş iştee
hoşgeldinizz anammm şaka maka derken sende doğuruyon demek hemde gününü bitirneye yakın erken doğuracam deyip duruyordun hâlbuki maşşalah senin oğlana tombiş bi oğlan olacak demekki ben sezeryanda epiduralden yanayım kızçem doğar doğmaz görürsün oğlunu ayılma derdi yok ayıldığında çevreye saatlerce boş boş bakmana gerek yok epiduralde sanki normal doğum yapıyomuş gibi herşeyi duyuyonn falan ay bence ben epidural derim kızçem yinede sen bilirsin fotocuylada anlaş bakalım sen ne diyon kızçem epiduralmi yoksam genelmi aklın hangisine yatıyoo sağ salim sende al bakalım oğluşunu kucağına kız baksoy gibi doğurupta bizleri unutma sakın hatun ne zamandır yokk meraktan çatlatacak biziiiiikızçeler ve yavrucukları , pıtırcıları biz geldik sonunda
öncelikle doğum zamanımıza karar verdik doktor teyzesiyle
benim boğaçım belli oldu haftaya cuma yani 03.01.2014 de gelecek aramıza kısmetse
doktor teyzesi normal doğum için şans vermedi
baş çevresi 100,8 cm olmuş yani yasal sınırı geçmiş şimdiden
daha da vakti var biliyorsunuz
ama asıl bombaya gelecek olursak 4200 dedi kilosuna
artık vücudumda taşıyamıyor sıpayı doğal olarak
bekletmenin bi anlamı yok haftaya alalım dedi
kilosu boyu gelişimi iyi maşallah dedi
daha durursa sana zarar verir topaç gibi oldu maşalah dedi
bakalım ne kadarı bebeğin suyunun fazla olmasından kaynaklanıyo
şişliği de inince kilosu ne kadar olur bilemiyoruz
epidural ol derim ben ama seçimi sana bırakıyorum dedi doktorum
ilk bebeğin olacağı için karnından çıktığını gör isterim dedi
hem daha acısız hem de uyanmama riski yok dedi
ayrıca bebeği doğar doğmaz getirdikleri için süt salgın da başlıyo, biz hazırlayıp odanda hazır olduğunda emzirecek sütün oluyo dedi
salıya kadar zamanım var düşünecem ve epidural ya da genel anesteziye karar verecem
yarında doğu fotocusuyla anlaşacam kısmetse
sert besin kurbanlarımı kız bende ağrıdan sancıdan vurup ananla kocişin dişini kırdın sandım vallahabebişim 15 tatil dönüşüne kadar burdayım kısmetse
dönüşte arabaya sığdırabildiklerimizi arabaya koyacaz gerisi kargoyla geleck napalım
eşim rapor aldı 2 ocağa kadar
sonrada 1 gün babalık izni kullanacak kısmetse
kocişimin dolgusu vardı simit almıştık yolda ısırdı ki dolgunun kenarı kırıldı
annemle komşuya gittiğimizde annemin ısırdığı bişey yapıştırma dişini düşürdü
bugün götürdüm yapıştırmaları çıkarttı doktor asılları taktı
ikisi de sert besin kurbanı oldu kısaca
kızçeler canım çok yanıyooo bugün ağda yaptırdım komple alt tarafımı göremiyorum bacağımı falanda eğilip alamıyorum diye ayyy yaptırırken başladı ağrısı şuan çok kötüyümm vallah helede alt tarafım öle acıyorki artık ağrısı başıma vurdu keşkede yaptırmasaydımm ama hamile kaldığımdan beri jilet vurdum bi kaç defa kalınlaşmışş çoğalmıştııyamiş hoş geldin uzaktan bakma anam gell yamacıma bu arada benim kociş kızıma yılbaşı hediyesi şu telefonlara benzeyen küçük tabletler varya ondan almış benim telefonumu alıyordu internetten pepe videolarına falan bakıyodu şarjım falan bitiyordu eşimde arayınca falan bana ulaşamıyordu diye bende dedim hani benim yılbaşı hediyem dedim sipariş verdim seninkide bi kaç güne gelir dedii ayy çok merak ettim ne aldı acabaaa ne yaptıysam sölemedii
sabahtan beri bi naz bi naz sorma gitsin vallah babasıyla konuştu telefonda diyorki ay ay çok hastayım baba doktor amca benim burnumu kanattı yatıyoyuumm tyt cucukta canım kardeşime bakıyoyum sende geliykenn bana oyuncaklı yumurta biyde muşş all tamamıı hadi göyüşüyüz ay ay çpkk haştayım bennn gülmekten öldüm o konuşurken vallaha canım ben bunalıyorum artık vallaha benim birde eskiden panik atak rahatsızlığım varya pskolojik kv sağolsunn o yüzden araştırıymda pazartesi iyi bi pskoloğa gidiymm
kızçem oğlan başını doğum kanalına sokmaya çalışıyo ondan dolayı bölesin şansın varsa geçer yoksada maalesef doğuma kadar böle kalırsın monurolu biliyorum evet tek kullanımlık değilmi evet seninki bebekle alakalı bence iltihap olsa idrarda yanma falan olurduu
hoşgeldinizz anammm şaka maka derken sende doğuruyon demek hemde gününü bitirneye yakın erken doğuracam deyip duruyordun hâlbuki maşşalah senin oğlana tombiş bi oğlan olacak demekki ben sezeryanda epiduralden yanayım kızçem doğar doğmaz görürsün oğlunu ayılma derdi yok ayıldığında çevreye saatlerce boş boş bakmana gerek yok epiduralde sanki normal doğum yapıyomuş gibi herşeyi duyuyonn falan ay bence ben epidural derim kızçem yinede sen bilirsin fotocuylada anlaş bakalım sen ne diyon kızçem epiduralmi yoksam genelmi aklın hangisine yatıyoo sağ salim sende al bakalım oğluşunu kucağına kız baksoy gibi doğurupta bizleri unutma sakın hatun ne zamandır yokk meraktan çatlatacak biziiiii
sert besin kurbanlarımı kız bende ağrıdan sancıdan vurup ananla kocişin dişini kırdın sandım vallaha
canım kardeşlerim ben geldimmmmmmmmmmmm
ilk önce dualarınız vede en güzel dilekleriniz için ALLAH razı olsun hepinizden :)
eveeet kızlar benim gelmez denen toprağım geliverdi annesinin kucağınaaa.o kadar güzel bir koku ve küçücük bir yüz görmedim ben allahımmm bu kadar mı güzel kokulur bu kadar mı tatlı olunur uykusunda bile özlüyorum yavrumu:) isteyen herkese versin rabbim inşallah .
ben yokken fırtlatan olmamış galiba okuyamadım geçmişi hayırlısıyla sizlerde alın missss kokulu yavrularınızı kucağınıza inşallah canlarım .doğumumu merakla bekliyorsunuz biliyorum anlatayım mı :)
ayrıntıya gireyim istersiniz siz kendimden biliyorumdoğum yapacağımdan birgün önceyi rahat geçirmeye çalıştım düşünmemeye ama benim kociş pıt diye gidecekti heyecandan :) daha doktorun odasında yarın alalım bebişi dediğinde eli ayağı kesildi adamın bacağımı tutup durdu yazık adımı söyleyip duruyordu durmadan :) neyse ayyy güzeldi işte.
sabah 7 de çıktık evden kızlar hastaneye gittik güzel bir karşılama oldu yatış işlemlerimi kocişle beraber yaptık ama buarada benim kociş hakkaten pıt diye gidecek heyecandan korkudan ama ALLAH bana öyle bir sabır ve sakinlik verdiki görmeniz lazımdı sanki ogün doğuracak ben değilmişim de sadece muayeneye gitmişiz gibi :) odamıza çıktık bazı evraklar imzaladım form doldurdum anestezi uzmanı geldi banba birşeyler sordu uyuşmayla yada geçirdiğim hastalıklarla tansiyonla kalple ilgili falan.sonra hemşire geldi damar yolu açtı kolumdan .soyundum önlüğümü giydirdiler yattım serum taktılar sonta filan işte .bize doktorumuz saat 1 de demişti ama eğer ameliyathane boşta kalırsa sabahta alabileceğini söylemişti benim içime zaten sabah olacağım doğmuştu geldiler işte biraz sonra alacağız seni dediler bende hala pek heyecan yok ama kocişi söylemeye gerek yok adam gitti gidecek annemde yanımda tabii.neyse kızlar hemşireler geldiiiiiiii doktorum geldiiiiiii beni aldılar ameliyathaneye ama benim sakinliğim herkesi şaşırttı :) kızlar ALLAH yardım ediyor sabrını veriyor inanın ki.sürekli ameliyathane personeli benimle konuştular ama süper bir kadro vardı etrafımda hepsi gençti.o hastanede spinal anestezi yapılıyormuş genelde bende zaten öyle istemiştim hemen göreyim yavrumu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?