Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canımmmmm hoşgeldinnn
fırtlatan olmadı henüz ama zırsız haftaya cuma alıyomuş kucağına
ayy canım demek sende tattın o duyguyu hee allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olmayı nasip etsin. nasıl oğluş? kaç kilo boyu kaç.. sarılığınız ne durumda? emebiliyomu? oğluşu anlat biraz yahu
doğumunun güzel geçmesine çok sevindim canım. ağrın sızın varmı? hareket edebilyomusun??
kendine ve oğluşa çok iyi bak canım. öpüyorum ikinizidee

aynen canım benımde bacak aralarım oyle bırde içten baskı yapıyor eşek
gününde belli olmuşş bana denilen tarihte sen olcaksın demekhadı bakalım hayırlısı ayy bende cok heyecanlandım ya kız erken erken dedın sezeryan demese hala gelen gıden yok sendevalla kuzum canın yanar ama dikişlerin açılmaz kuzum inşalahkorkutma kendini sakın güzel düşün bebeiş geliyor kızçemmmmmmmmmmmmayyyyy bende dogurmak ıstıyreeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

lalem monural tek kullanımlık olan evet içtim ama iltihap değil eminim artık çünkü hala geçmedi birde idrarda bembeyaz zaten olsa renk değişimi olurneyse işte zırsizdelimde de varmış demekki senın dediğin gıbı bebekle alakalı bı durumama wc sorunum hala degısmedı nezman gırsem o kısım yıne şişiyor çok kötü oluyorum bu gıdısımde tekrar konusacagım.inşallah yarın falan wcye cıkmamda pazartesı doktor çatı muanesı nasıl yapacak yoksa
ben ağda yaptırmadım hıc hayatımda bı ara cesaretlendım ama olmadı:18:yahu dogumdan korkmuyorum agdadan korkuyorum ıyımı ben malesef jilet kullanıyorum ve hamlıleıkte cok zor oluyor ya aynalarla cebelleşiyorummoooo yılbaşı hedıyelerı gelıyor desene biz eşimle anlaştık bu yıl hedıyeleşme yok bızde artık tasarruf devrı oldu cok para harcadık çınara cunkuama ben yınede kazak aldım bitane onaondan bana gelcekmı bakalım

hoşgeldın baksoyummmmmmmmmmmmgözünn aydın rabbım analaı babalı uzun ömürler nasıp eylesın ınsallah topragımızaaaayy cok sevındım sorunsuz gectıguıne herseyınnn ama su toprak beyıde bıraz anlatsaydın ya cok merak edıyorummmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaa

canım nasılsın oğulcuk nasıl? doğum ne zaman belli oldu mu ....

kaysımmm hoşgeldinnçok şükür canım oğlumda iyi teyzesi pazartesi çatı muanemiz var ozaman belli olacak inşallahsen nasılsın canım teyzeşum nasılnasıl gıdıyor herşey yolunda değilmi

kaysımmm hoşgeldinnçok şükür canım oğlumda iyi teyzesi pazartesi çatı muanemiz var ozaman belli olacak inşallahsen nasılsın canım teyzeşum nasılnasıl gıdıyor herşey yolunda değilmi
hamdosun canım şükür herşey yolunda ya benm hiçmidem bulanmıyo bulanmadıda millet bulantıdan ölüyo:) bu normalmi acaba

kızçelerimmmdün öyle yorulmuşumki anlatamam misafirlerim gece 12 gibi kalktılar sağolsun az çok yardım edenım oldu ama yoruldum vallaneyse gece tam 1 gıbı yattım basladımı ağrılarım sızlaya sızlaya uyumusumgece saat 4 bir uyandım diş ağrısı ölüyorummm7ye kadar uyuyamadım dolandım evın ıcındehalada agrıyorara ara allahtan son haftalarım ya bırde hamılelıgın ortalarında baslasaydı ben napardım bu agrılarlasizler nassınız ıyımısınızzz

hamdosun canım şükür herşey yolunda ya benm hiçmidem bulanmıyo bulanmadıda millet bulantıdan ölüyo:) bu normalmi acaba

ilahi kaysım ne guzel bulanmıyor işteinşallahta ne bulanır ne ekşir nede yanar sorunsuz bır hamılelık gecırırsın ınsallahnormal canım kımısı hıc anlamaz kımıde surunur benım bulantılar 9.haftada falan başlamıstı 20.haftamda bıtmıstı ama yanmalarım hala devam edıyor ınsalalh senın rahat gecer hamılleıgın

dişin ağrıdığında zeytin çiğne ve birazcık beklet kaanfil daha iyi oluyo ama oda rahim kaslarını gevşetiyormuş doğumuna bir iki gün kala çayına bi iki karanfil at arada ağzına al gevele....

inşaallah canım benm bulantı yanma şikayetim yok şükür ama sanki dünyayı yemiş gibi şiş midem o çok rahatsız ediyo

dişin ağrıdığında zeytin çiğne ve birazcık beklet kaanfil daha iyi oluyo ama oda rahim kaslarını gevşetiyormuş doğumuna bir iki gün kala çayına bi iki karanfil at arada ağzına al gevele....

zeytin bizim evde bulunmaz ama alayım ben birazdan gıdıp dursun pek sevmıyoruz eşimde bende
canım burdan bı arkadas demıstı karanfıl almıstım koyuyorum onu bı kaç defadır:26:bu karnfıl yuzunden açılmam başlamasın şimdide

inşaallah canım benm bulantı yanma şikayetim yok şükür ama sanki dünyayı yemiş gibi şiş midem o çok rahatsız ediyo

kaysım daha neleri çıkacak ortaya kuzumallah yardımcın olsun valla yavaş yavaş ye fazla yaglı agır şeyler yeme zaten faydasıda olmuyor soda iç rahatlatır seni bendede cok oluyordu o ılk zamanlar soda elimde gezerdım saatlerce

bi kaç yerde okumuştum bende netten bi araştır için rahat olsun sanırım aidin salihin kitabıydı benm okudum ama emn değilim.....

hayalot ben çıktım allah yardımcın olsun zeytini ihmal etme doğumdan sonrada ye hatta siyah zeytinin çekideğini yut tuvalete daha rahat çıkarsın mide yanmana faydası olur.... beş taneye kadar yutabilirsin hatta ben hiç çıkarmam zeytin çekirdeğini:)acizane tavsiyem hem gençlik iksiri binlerce yıl yaşıyo zeytin ağacı bizede bi faydası olur herhalde:)

zeytın cekırdegınımı yutayımmdenerimm sırf su tuvalet içinn
sağol canım benım amın ıns senınde yardımcın olsunsağol bılgıler için

kızçem bende polikistik over var yumurtalıklarımda o yüzden lazer olmadı bana yani oluyorda tüylerin azalacağına bitecegıne garanti vermiyorlar rahatsızlığım yüzünden zaten benim çocukalrımda tedavi ile oluyo bu rahatsızlık yüzünden git canım git lazere inşallah seninkiler biterr evet kızçemin yeni yıl hediyesi geldi ya benimkiside yolda bende bişey almadım kocişime daha acaba ne alsam bilemedimkii kızz senin kocişin işi daha zor haa sonuçta sen ona oğluş hediye ediyon onunda çokkk güzel bişey alması lazım sanaa anam senin görümce yemeyip içmeyi epidural anestezi olanların hayatınımı araştırmışş 100 kişii hemde maaşallah doktorlardan çok insan tanıyo demekki bu kadar anestezi alan kişi var kızçem ama ben duymadım hiç evet bel ağrısı yapıyo 1 yıl kadar eğilirken çok yol yürüyünce falan sıkıntı çekiyon ama sonra geçiyo ama evet tehlikelieri var bel fıtığı falan yapıyo fizik tedavi olmak zorunda kalıyon ama bilemiycem benim ablalarımın 1 nin 3 çocuğu var epidurale olan birinide 4 çocuğu varr olsaydı çok büyük sıkıntılar onlardada olması lazımdıı şimdi çocukları okula gidiyorlar hepp üzerinden baya zaman geçtii mesela öle sıkıntıları yok ama insan oğluyuz başımıza tabiki ne gelecegının garantisi yokk görümcede çok düşünceliymiş maaşallah kızz neler düşünüyon planlıyon ananla kociş için bakalımm dur kızçem bişicikler yapma lazım onlar daha sana b,i doğurda ondan sonra yaparsın yapacagınıı
hoş geldin kızçem anam nerelerdesin gözümüz kulağımız sende ne zmandır sağsalim miskokulunu aldın kucağına tabiki unuttun bizi şaka kızcem cok sevindim bi sıkıntı yaşamamana he vallaha doğmaz doğmaz dedik doğdu bak senin oğlann kız birazda oğlanı anlat bakem nasıl kime benziyo meme emiyomu gaz sorunu varmı kaç kilo doğdu sarılık falan oldumuu ayy ne meraklı melahatım bende yavvvv
yes canım bebekle alakalı bi durumm kız birde senle zırsız doğursaydı biraz daha rahatlardık her sabah hmen pc yi açıyom acaba doğurdunuzmu ne yaptınız diye hep aklımdasınız vallaha kızçem sorma ya özel bölgemi ağda yaptırırken bayılacağım sandım vallaha elim ayağım boşaldı kalbim çarpmaya başladı emin olki doğumdan zor oluyo özel bölgeyi aldırmak ben hep ağdayla alıyordum önceleri ama bi ara düşük tehlikem falan oldu ya o zamanlar bi kaç defa jiletle aldım ama oda kalınlaştırdı tüylerimi o yüzden kötü oldum demekki bu defa evet kızçemin hediyesi geldi ama ben hala almadım kocişe bişey o almış bana ben ne alsamki bilemedim yaa bi akıl verin bana evet canım maalesef bebiş gelince devir bi anda tasarruf devri oluyo aynen bizde öleyiz ama bizim daha kızçmeme oda almamız lazım maalesef beşikte oğlan yatacak kızçem ne yapacak mecburen alıcaz onada taksitlenicez birde doğum masrafları falan iyice darlaştık vallaha hımm dmek kazak aldın sen ama benim kocam giymiyor maalesef kazak hep gömlek giyiyor giyseydi bende alırdımm ama maalesef

ama horluyo gibi ses gelıyo :/ öpücük atar gıbımı uyuyo oyy yeee maşallah koca adam olmuss yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…