canım kardeşlerim ben geldimmmmmmmmmmmm
ilk önce dualarınız vede en güzel dilekleriniz için ALLAH razı olsun hepinizden :)
eveeet kızlar benim gelmez denen toprağım geliverdi annesinin kucağınaaa.o kadar güzel bir koku ve küçücük bir yüz görmedim ben allahımmm bu kadar mı güzel kokulur bu kadar mı tatlı olunur uykusunda bile özlüyorum yavrumu:) isteyen herkese versin rabbim inşallah .
ben yokken fırtlatan olmamış galiba okuyamadım geçmişi hayırlısıyla sizlerde alın missss kokulu yavrularınızı kucağınıza inşallah canlarım .doğumumu merakla bekliyorsunuz biliyorum anlatayım mı :)
ayrıntıya gireyim istersiniz siz kendimden biliyorumdoğum yapacağımdan birgün önceyi rahat geçirmeye çalıştım düşünmemeye ama benim kociş pıt diye gidecekti heyecandan :) daha doktorun odasında yarın alalım bebişi dediğinde eli ayağı kesildi adamın bacağımı tutup durdu yazık adımı söyleyip duruyordu durmadan :) neyse ayyy güzeldi işte.
sabah 7 de çıktık evden kızlar hastaneye gittik güzel bir karşılama oldu yatış işlemlerimi kocişle beraber yaptık ama buarada benim kociş hakkaten pıt diye gidecek heyecandan korkudan ama ALLAH bana öyle bir sabır ve sakinlik verdiki görmeniz lazımdı sanki ogün doğuracak ben değilmişim de sadece muayeneye gitmişiz gibi :) odamıza çıktık bazı evraklar imzaladım form doldurdum anestezi uzmanı geldi banba birşeyler sordu uyuşmayla yada geçirdiğim hastalıklarla tansiyonla kalple ilgili falan.sonra hemşire geldi damar yolu açtı kolumdan .soyundum önlüğümü giydirdiler yattım serum taktılar sonta filan işte .bize doktorumuz saat 1 de demişti ama eğer ameliyathane boşta kalırsa sabahta alabileceğini söylemişti benim içime zaten sabah olacağım doğmuştu geldiler işte biraz sonra alacağız seni dediler bende hala pek heyecan yok ama kocişi söylemeye gerek yok adam gitti gidecek annemde yanımda tabii.neyse kızlar hemşireler geldiiiiiiii doktorum geldiiiiiii beni aldılar ameliyathaneye ama benim sakinliğim herkesi şaşırttı :) kızlar ALLAH yardım ediyor sabrını veriyor inanın ki.sürekli ameliyathane personeli benimle konuştular ama süper bir kadro vardı etrafımda hepsi gençti.o hastanede spinal anestezi yapılıyormuş genelde bende zaten öyle istemiştim hemen göreyim yavrumu diye.
yok bebişim bakmadı bugün alttan
normal ultrason değerleri yeti d arttı bile normal doğuramayacağıma
bende diyorum nasıl doğurcam ki diye ama hemen olup bitecek kısmetse
ben masada sadece yatıcı olacağımdan o korkum yok artık
umarım canım yanmaz dikişlerim açılmaz gibi dualarım var şimdi benim
benim de bacak aramda ağrılar çok fena yaaa
kaldıramadığım yetmiyomuş gibi açamıyorum bile bacaklarımı çok acıtıyo
kızçeler canım çok yanıyooo bugün ağda yaptırdım komple alt tarafımı göremiyorum bacağımı falanda eğilip alamıyorum diye ayyy yaptırırken başladı ağrısı şuan çok kötüyümm vallah helede alt tarafım öle acıyorki artık ağrısı başıma vurdu keşkede yaptırmasaydımm ama hamile kaldığımdan beri jilet vurdum bi kaç defa kalınlaşmışş çoğalmıştııyamiş hoş geldin uzaktan bakma anam gell yamacıma bu arada benim kociş kızıma yılbaşı hediyesi şu telefonlara benzeyen küçük tabletler varya ondan almış benim telefonumu alıyordu internetten pepe videolarına falan bakıyodu şarjım falan bitiyordu eşimde arayınca falan bana ulaşamıyordu diye bende dedim hani benim yılbaşı hediyem dedim sipariş verdim seninkide bi kaç güne gelir dedii ayy çok merak ettim ne aldı acabaaa ne yaptıysam sölemedii
canım kardeşlerim ben geldimmmmmmmmmmmm
ilk önce dualarınız vede en güzel dilekleriniz için ALLAH razı olsun hepinizden :)
eveeet kızlar benim gelmez denen toprağım geliverdi annesinin kucağınaaa.o kadar güzel bir koku ve küçücük bir yüz görmedim ben allahımmm bu kadar mı güzel kokulur bu kadar mı tatlı olunur uykusunda bile özlüyorum yavrumu:) isteyen herkese versin rabbim inşallah .
ben yokken fırtlatan olmamış galiba okuyamadım geçmişi hayırlısıyla sizlerde alın missss kokulu yavrularınızı kucağınıza inşallah canlarım .doğumumu merakla bekliyorsunuz biliyorum anlatayım mı :)
ayrıntıya gireyim istersiniz siz kendimden biliyorumdoğum yapacağımdan birgün önceyi rahat geçirmeye çalıştım düşünmemeye ama benim kociş pıt diye gidecekti heyecandan :) daha doktorun odasında yarın alalım bebişi dediğinde eli ayağı kesildi adamın bacağımı tutup durdu yazık adımı söyleyip duruyordu durmadan :) neyse ayyy güzeldi işte.
sabah 7 de çıktık evden kızlar hastaneye gittik güzel bir karşılama oldu yatış işlemlerimi kocişle beraber yaptık ama buarada benim kociş hakkaten pıt diye gidecek heyecandan korkudan ama ALLAH bana öyle bir sabır ve sakinlik verdiki görmeniz lazımdı sanki ogün doğuracak ben değilmişim de sadece muayeneye gitmişiz gibi :) odamıza çıktık bazı evraklar imzaladım form doldurdum anestezi uzmanı geldi banba birşeyler sordu uyuşmayla yada geçirdiğim hastalıklarla tansiyonla kalple ilgili falan.sonra hemşire geldi damar yolu açtı kolumdan .soyundum önlüğümü giydirdiler yattım serum taktılar sonta filan işte .bize doktorumuz saat 1 de demişti ama eğer ameliyathane boşta kalırsa sabahta alabileceğini söylemişti benim içime zaten sabah olacağım doğmuştu geldiler işte biraz sonra alacağız seni dediler bende hala pek heyecan yok ama kocişi söylemeye gerek yok adam gitti gidecek annemde yanımda tabii.neyse kızlar hemşireler geldiiiiiiii doktorum geldiiiiiii beni aldılar ameliyathaneye ama benim sakinliğim herkesi şaşırttı :) kızlar ALLAH yardım ediyor sabrını veriyor inanın ki.sürekli ameliyathane personeli benimle konuştular ama süper bir kadro vardı etrafımda hepsi gençti.o hastanede spinal anestezi yapılıyormuş genelde bende zaten öyle istemiştim hemen göreyim yavrumu diye.
canım nasılsın oğulcuk nasıl? doğum ne zaman belli oldu mu ....
hamdosun canım şükür herşey yolunda ya benm hiçmidem bulanmıyo bulanmadıda millet bulantıdan ölüyo:) bu normalmi acabakaysımmm hoşgeldinnçok şükür canım oğlumda iyi teyzesi pazartesi çatı muanemiz var ozaman belli olacak inşallah sen nasılsın canım teyzeşum nasıl nasıl gıdıyor herşey yolunda değilmi
hamdosun canım şükür herşey yolunda ya benm hiçmidem bulanmıyo bulanmadıda millet bulantıdan ölüyo:) bu normalmi acaba
dişin ağrıdığında zeytin çiğne ve birazcık beklet kaanfil daha iyi oluyo ama oda rahim kaslarını gevşetiyormuş doğumuna bir iki gün kala çayına bi iki karanfil at arada ağzına al gevele....kızçelerimmmdün öyle yorulmuşumki anlatamam misafirlerim gece 12 gibi kalktılar sağolsun az çok yardım edenım oldu ama yoruldum valla neyse gece tam 1 gıbı yattım basladımı ağrılarım sızlaya sızlaya uyumusum gece saat 4 bir uyandım diş ağrısı ölüyorummm 7ye kadar uyuyamadım dolandım evın ıcınde halada agrıyorara ara allahtan son haftalarım ya bırde hamılelıgın ortalarında baslasaydı ben napardım bu agrılarla sizler nassınız ıyımısınızzz
inşaallah canım benm bulantı yanma şikayetim yok şükür ama sanki dünyayı yemiş gibi şiş midem o çok rahatsız ediyoilahi kaysım ne guzel bulanmıyor işte inşallahta ne bulanır ne ekşir nede yanar sorunsuz bır hamılelık gecırırsın ınsallah normal canım kımısı hıc anlamaz kımıde surunur benım bulantılar 9.haftada falan başlamıstı 20.haftamda bıtmıstı ama yanmalarım hala devam edıyor ınsalalh senın rahat gecer hamılleıgın
dişin ağrıdığında zeytin çiğne ve birazcık beklet kaanfil daha iyi oluyo ama oda rahim kaslarını gevşetiyormuş doğumuna bir iki gün kala çayına bi iki karanfil at arada ağzına al gevele....
inşaallah canım benm bulantı yanma şikayetim yok şükür ama sanki dünyayı yemiş gibi şiş midem o çok rahatsız ediyo
bi kaç yerde okumuştum bende netten bi araştır için rahat olsun sanırım aidin salihin kitabıydı benm okudum ama emn değilim.....zeytin bizim evde bulunmaz ama alayım ben birazdan gıdıp dursun pek sevmıyoruz eşimde bende
canım burdan bı arkadas demıstı karanfıl almıstım koyuyorum onu bı kaç defadır:26:bu karnfıl yuzunden açılmam başlamasın şimdide
bi kaç yerde okumuştum bende netten bi araştır için rahat olsun sanırım aidin salihin kitabıydı benm okudum ama emn değilim.....
hayalot ben çıktım allah yardımcın olsun zeytini ihmal etme doğumdan sonrada ye hatta siyah zeytinin çekideğini yut tuvalete daha rahat çıkarsın mide yanmana faydası olur.... beş taneye kadar yutabilirsin hatta ben hiç çıkarmam zeytin çekirdeğini:)acizane tavsiyem hem gençlik iksiri binlerce yıl yaşıyo zeytin ağacı bizede bi faydası olur herhalde:)
kızçem bende polikistik over var yumurtalıklarımda o yüzden lazer olmadı bana yani oluyorda tüylerin azalacağına bitecegıne garanti vermiyorlar rahatsızlığım yüzünden zaten benim çocukalrımda tedavi ile oluyo bu rahatsızlık yüzünden git canım git lazere inşallah seninkiler biterr evet kızçemin yeni yıl hediyesi geldi ya benimkiside yolda bende bişey almadım kocişime daha acaba ne alsam bilemedimkii kızz senin kocişin işi daha zor haa sonuçta sen ona oğluş hediye ediyon onunda çokkk güzel bişey alması lazım sanaa anam senin görümce yemeyip içmeyi epidural anestezi olanların hayatınımı araştırmışş 100 kişii hemde maaşallah doktorlardan çok insan tanıyo demekki bu kadar anestezi alan kişi var kızçem ama ben duymadım hiç evet bel ağrısı yapıyo 1 yıl kadar eğilirken çok yol yürüyünce falan sıkıntı çekiyon ama sonra geçiyo ama evet tehlikelieri var bel fıtığı falan yapıyo fizik tedavi olmak zorunda kalıyon ama bilemiycem benim ablalarımın 1 nin 3 çocuğu var epidurale olan birinide 4 çocuğu varr olsaydı çok büyük sıkıntılar onlardada olması lazımdıı şimdi çocukları okula gidiyorlar hepp üzerinden baya zaman geçtii mesela öle sıkıntıları yok ama insan oğluyuz başımıza tabiki ne gelecegının garantisi yokk görümcede çok düşünceliymiş maaşallah kızz neler düşünüyon planlıyon ananla kociş için bakalımm dur kızçem bişicikler yapma lazım onlar daha sana b,i doğurda ondan sonra yaparsın yapacagınııbacım bi kaç gün yanar maalesef
geçmiş olsun şimdiden
maalesef jilet sürdün mü sıkıntı oluyo işte daha fazla acıyo canın
bana doktor ağdayı yasakladı teee ne zaman
alerjik bir bünyem var hemen alerji çıkıyo
ağdada sağolsun enfeksiyon dahil bulaştırıyomuş da ondan jilete döndürdü
bebişim doğsun ne zaman yeniden başlayabilirsem lazere gidecem
bi tam yok oldu mu birdaha çıkmıyor malum
ohhhhhhhhhhhh yeni yıl hediyesi geldi demek hasta hatunun
güle güle kullansın bacım
seninki ne acep bende çok merak ettim şimdi
peki sen herife ne alacan o da senden bekliyodur muhtemelen
benim herifim de bana alsa keşke
bak ben yeni yıl hediyesi oğluş vercem kucağına
hoş geldin kızçem anam nerelerdesin gözümüz kulağımız sende ne zmandır sağsalim miskokulunu aldın kucağına tabiki unuttun bizi şaka kızcem cok sevindim bi sıkıntı yaşamamana he vallaha doğmaz doğmaz dedik doğdu bak senin oğlann kız birazda oğlanı anlat bakem nasıl kime benziyo meme emiyomu gaz sorunu varmı kaç kilo doğdu sarılık falan oldumuu ayy ne meraklı melahatım bende yavvvvcanım kardeşlerim ben geldimmmmmmmmmmmm
yes canım bebekle alakalı bi durumm kız birde senle zırsız doğursaydı biraz daha rahatlardık her sabah hmen pc yi açıyom acaba doğurdunuzmu ne yaptınız diye hep aklımdasınız vallaha kızçem sorma ya özel bölgemi ağda yaptırırken bayılacağım sandım vallaha elim ayağım boşaldı kalbim çarpmaya başladı emin olki doğumdan zor oluyo özel bölgeyi aldırmak ben hep ağdayla alıyordum önceleri ama bi ara düşük tehlikem falan oldu ya o zamanlar bi kaç defa jiletle aldım ama oda kalınlaştırdı tüylerimi o yüzden kötü oldum demekki bu defa evet kızçemin hediyesi geldi ama ben hala almadım kocişe bişey o almış bana ben ne alsamki bilemedim yaa bi akıl verin bana evet canım maalesef bebiş gelince devir bi anda tasarruf devri oluyo aynen bizde öleyiz ama bizim daha kızçmeme oda almamız lazım maalesef beşikte oğlan yatacak kızçem ne yapacak mecburen alıcaz onada taksitlenicez birde doğum masrafları falan iyice darlaştık vallaha hımm dmek kazak aldın sen ama benim kocam giymiyor maalesef kazak hep gömlek giyiyor giyseydi bende alırdımm ama maaleseflalem monural tek kullanımlık olan evet içtim ama iltihap değil eminim artık çünkü hala geçmedi birde idrarda bembeyaz zaten olsa renk değişimi olurneyse işte zırsizdelimde de varmış demekki senın dediğin gıbı bebekle alakalı bı durum ama wc sorunum hala degısmedı nezman gırsem o kısım yıne şişiyor çok kötü oluyorum bu gıdısımde tekrar konusacagım.inşallah yarın falan wcye cıkmamda pazartesı doktor çatı muanesı nasıl yapacak yoksa
ben ağda yaptırmadım hıc hayatımda bı ara cesaretlendım ama olmadı:18:yahu dogumdan korkmuyorum agdadan korkuyorum ıyımıben malesef jilet kullanıyorum ve hamlıleıkte cok zor oluyor ya aynalarla cebelleşiyorumm oooo yılbaşı hedıyelerı gelıyor desene biz eşimle anlaştık bu yıl hedıyeleşme yok bızde artık tasarruf devrı oldu cok para harcadık çınara cunku ama ben yınede kazak aldım bitane ona ondan bana gelcekmı bakalım
yok canım ne kusuru.. kafana göre takıl senmisafirlerin geldiğinde çok yormaamaya dikkat et kendini. yorulduğunda oturuver biyere az dinlen geri kalk. kolay gelsin.
paşam da napsın teyzesi bazen kucağımda bazen tek başına öyle cnı nasıl isterse öyle uyuyoşu anda da oyun oynuyo sıpa
canım sen lohusa depresyonuna girmiş olmayasın sakın.. senden beklerim de heee... bi psikologa mi görünsen.. ilerlerse daha kötü olabilirsin allah korusun...
ağzı açık uyuyo diye nefes alamıyo deme. benimkide ağzı açık uyur bazen çok derin dalmış olursa ya ağzı açık yada dudakları öpücük atar gibi dışarı dönük uyurduduşlu o teyzesi duduşlu napsın o da şimdi oyun oynuyo da mızıklanmaya başladı. mont arıyorum şimdi ona. hazır heryer indirimdeyken bi tane aliym dedim. ama bizimki 1 beden önde gittiği için bulamıyoruz. şuanda boyu 62 cm . 62 cm montlar dar geliyo. 68 arıyom onu da bulamıyom. bakalım şimdiki sorun bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?