Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ayy sınır oldum o doktoraaa

düzelmedi tatlım yaa bugun kontrol vardı tekrar aynı seyi yaptı oğluma bugun daha cok agladı sesı kısıldı aglamaktan daha yenı uyudu benimde ömrüm gitti sen ne alemdesın bu oğluş gelmıyomu artıkkkk

son zamanlarda öyle agrılar cok oluyo tatlım korkma benım 15 gun bıcak saplanır gıbı agrım oldu bebek son 1 hafta hep bıyere toplandı meger o dogum habercısıymıs benım haberım yok :))
benım dogumum gıbı dogum nasıp etsın allahım hepınıze. sezeryan oldugum içinde olduktan sonra uzulmedım normal yapsam bukadar ıyı olurdum. ama herkesın farklı tabı kımınınde sezeryanı kötü gecer. kımininde normal dogumu. oyuzden hayırlısını dile

yavrum ne gibi tedavi görüyosun çocuk sahibi olmak için ?
lazerde bir çk insan için tehlikeli diyolar ama ben senin yaptığını yapamazdım hiç
normal doğururum ama ağda yaptıramam gibi geliyor orama
makineyle alıyordum önceden , o bile daha dayanılır benim için
ben bişey almayacam diyordum duramadım bugün gittim taksitle kocişime hedfiyeler aldım
kazak pantolon ve mont aldım
kaban giymeyi pek sevmiyo , ceketlerle geziyo bende mont aldım ki ağır olmazsa giyer belki diye
pantolonu da kotlarına geçen boya dökmüş de misafir çocfuğu
aldık bakalım , güle güle giysin inşallah
doğunca tasarruf yapacam artık ben napıyım
alınacak ne çok şey varmış da bizim haberimiz yokmuş meğersem

valla o ağrılar çok fena cidden
benim bebeğim de bi tarafa toplanıyo ama doğum habercisi değildir sanırım
çünkü sancı falan yok dedi doktor, ondan alıyo sezeryana
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah öyle güzel bir doğum olurda benim için de bende senin gibi söyleyebilirim
Allahım hayırlısını versin

bacım valla tuvalete çıkamak büyük sıkntı
benimde başka bi sorunum var son günlerde
söylemesi ayıp ama bir gaz bir gaz var ki sorma gitsin
hava değişiminden kaynaklanıyomuş
karnımdan sanki canavr sesleri yükseliyo
tatlım benim suyum fazla bebeğin kafasıda doğum kanalından büyük olduğundan uğraşıp uğraşıp sokamıyomuş kafasını kanala
umarım seninki sokarda doğurursun güzel güzel

hoşgeldin dadlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahh ahh şu oğluşundan azıcık bahsetseydin yaa
kaç kilo boyu nasıl
ama en çok merak ettiğim doğumunun nasıl geçtiği
cuma günü de benim oğluşum gelecek kısmetse , hayırlısı bakalım
o ne dadlıdır şimdi, ohh kokla bol bol

tam buğday unundan yapılmış ekmek yiyin kızlar tuvalet ihtiyaacını biraz rahatlatıyo..
gaza da bi çare bulursanız banada söyleyin hamileliğimin başından beri çekiyorum.. özelliklede kaynanama gittiğimde oluyo yatılı kalmaya korkuyorum ev kalabalık oluyo çıkaramıyorum utanıyorum bi kaç kez çatlayacak hale geldim gecenin bi vakti eve döndük eşim sonra karnıma masaj yapıo öyle rahatlıyorum..

ahh dadlım benim yaaa
sen böyle anlatınca bende rahatladım sanki
dün doktor bana şu gün doğum deyince annem ve kocişin benzi oldu kül gibi
ben sanki doğuracak onlarmış gibi onları teselli ediyorum
valla ilk sezeryan lafında korktum ama gevşemeye başladım
sonuç kaçınılmaz olunca kabullenmek en mantıklısı
umarım doğumun sorunsuz geçmiştir
spinal anesteziden memnun kaldın mı
doğumda heyecanlandın mı , kalp atışın hızlandı mı?
bende epidural olmaya karar verdim gibi de merak ediyorum acaba kaldırabilir mi bünyem diye
bende yavrumu hemenccik görmek istiyorum

yavrum doktor diyo ki o haftada izne ayrılmasam kesin doğururmuşum
ama şimdi kafa büyük ve suyu çok olduğundan sokamıyomuş kafayı
sancım yok çıkıyo bu yaramaz sıpa nst de duruyo
canımda yanmaz umarım, atlatırız acısız sızısız
güzel düşünmeye başladım kuzum , epidurali de izledim bugün netten
doğuma da baktım, çok korkmamak için hazırlanayım dedim
çünkü eğer epidural olacaksam gördüklerimi kaldırmam lazım
umarım kaldırırm da
kuzum pazartesi doktorun dermiş gel cuma sezeryanla alalım
aynı gün doğururmuşuzzzzzzzzzzzz

canlarım benim..inşallah güzel haberlerinizi alacağız..minnaklarınız kucaklarınızda olacak ve tam da oğluşlar kulubu kuracağız burada.. sizleri öpüyor ve hayrlı haberlerinizi bekliyorum oğluşumla..

ben 22 haftamdan beri tam buğday ekmeği yiyorum canım
diyete uymak içindi ama alıştım şimdi
ahhh ahh patlayacak bomba gibi dolaşıyoruz ortada
bende kimselerin yanında oturamaz oldum
yaaa karnımdan canavara benzer sesler çıkıyo durup dururken

alttan üstten gaz geliyo karnım kocaman büyüyo benimde üstelik kaynanama hemen hemen her hafta sonu gidip yatılı kalmam gerekiyo gitmesem hiç gelmiyosun oluyo tuvalet eski tip evde klozetlede rahat oluyo daha da beteri evim istanbul da biraz uzak bi yerde doğuma yakın burda kal diyo hatta lohusalığıda burda geçir diyo bi çözüm bulmazsam ve orda kalmak zorunda kalırsam sırf gaz yüzünden doğurcam yaa

inşallah tatlım Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder
oğluşun nasıl? neler yapıyor kereta

canım benim bence biraz mesafe koy madem bu kadar sıkıntılısın
çünkü hamilelik de lohusalık da zor bir dönem
gaz zaten en çok zorlayan şey doğumdan sonra
o yüzden iyi düşün derim ben

canım benim bence biraz mesafe koy madem bu kadar sıkıntılısın
çünkü hamilelik de lohusalık da zor bir dönem
gaz zaten en çok zorlayan şey doğumdan sonra
o yüzden iyi düşün derim ben

kendi ailem başka şehirde ben tek başımayım burada kaynanamlardan başkada kimsem yok kendileride bana karşı çok iyiler bakalım bi şekilde bu dönemi kendi evimde geçirmeye çalışacağım.. Allah tan eşim anlıyo beni evim evim güzel evim valla :)

lalem sendemi pkolusun bende pkoluyum malesefben lazer hiç olmadım ama olsamda bendede fayda saglamıycak demekki benim kocişte gömlek giyiyor ama kazağı hiç yoktu nerdeyse o yüzden ihtiyacı olanı aldım ben genelde ondan pahalı hedıye beklıyorumbi kazakla yırtamıyor ama şimdi hedıyede almasın valla çok sıkıştı adamcagızben 2.olursa eger yırrtım yatak konusunda cünkü hem buyuyen beşik aldım hemde beşiğin yavrulayan yatağı mevcut

ayyy deme yaaa kıyamam ben ona yavrum benım:26:geçmiş olsun kjuzum soın olur bu ınsvalla kızçem gelmıyo daha sınır edıyor benıyanlız 2 gundur belli bi yerde toplanıyor göbeğim aynı yumurta gibi sipsivri duruyor belli bi müddet yanlarım bomboş oluyor ama sancım falan yok dah var herhalde zamanı ya anlamadımkii

ahh ahha bi geçsede oğlum iyileşse. hamıleliğiizin son gunlerını ıyı degerlendırın en guzelı hamılelıkmıs dıceksınız :))

ama benim hamileliğim çok mutsuz geçti yaagerçi doğum sonrası daha mutsuz olcagım benım bu gunlerımı arıyacagım kesın

hamılelıkten olur canım o gaz.gerçi şuan benim çok şükür o sorunum yokkarnında ufak bı canavar var zaten annesıinş kuzum hayırlısı hakkımda hangısı ıse o olur ınsalalh ben ıkısınede razıyım yeterkı bebegım saglıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…