ayy sınır oldum o doktoraaa
geçicek hepsi inş.sen bitirceksın bız başlıyacagız
dostlar sağolsun canım benim
yaramaz varyaa teyzesi korkuttu beni
valla anlatan herkes sezeryanı öyle kötü anlatıyoki elimde olmadan olumsuz etkileniyorum
bende umarım hemen toparlanırım
Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder umarım
kızçem bende polikistik over var yumurtalıklarımda o yüzden lazer olmadı bana yani oluyorda tüylerin azalacağına bitecegıne garanti vermiyorlar rahatsızlığım yüzünden zaten benim çocukalrımda tedavi ile oluyo bu rahatsızlık yüzünden git canım git lazere inşallah seninkiler biterr evet kızçemin yeni yıl hediyesi geldi ya benimkiside yolda bende bişey almadım kocişime daha acaba ne alsam bilemedimkii kızz senin kocişin işi daha zor haa sonuçta sen ona oğluş hediye ediyon onunda çokkk güzel bişey alması lazım sanaa anam senin görümce yemeyip içmeyi epidural anestezi olanların hayatınımı araştırmışş 100 kişii hemde maaşallah doktorlardan çok insan tanıyo demekki bu kadar anestezi alan kişi var kızçem ama ben duymadım hiç evet bel ağrısı yapıyo 1 yıl kadar eğilirken çok yol yürüyünce falan sıkıntı çekiyon ama sonra geçiyo ama evet tehlikelieri var bel fıtığı falan yapıyo fizik tedavi olmak zorunda kalıyon ama bilemiycem benim ablalarımın 1 nin 3 çocuğu var epidurale olan birinide 4 çocuğu varr olsaydı çok büyük sıkıntılar onlardada olması lazımdıı şimdi çocukları okula gidiyorlar hepp üzerinden baya zaman geçtii mesela öle sıkıntıları yok ama insan oğluyuz başımıza tabiki ne gelecegının garantisi yokk görümcede çok düşünceliymiş maaşallah kızz neler düşünüyon planlıyon ananla kociş için bakalımm dur kızçem bişicikler yapma lazım onlar daha sana b,i doğurda ondan sonra yaparsın yapacagınıı
hoş geldin kızçem anam nerelerdesin gözümüz kulağımız sende ne zmandır sağsalim miskokulunu aldın kucağına tabiki unuttun bizi şaka kızcem cok sevindim bi sıkıntı yaşamamana he vallaha doğmaz doğmaz dedik doğdu bak senin oğlann kız birazda oğlanı anlat bakem nasıl kime benziyo meme emiyomu gaz sorunu varmı kaç kilo doğdu sarılık falan oldumuu ayy ne meraklı melahatım bende yavvvv
yes canım bebekle alakalı bi durumm kız birde senle zırsız doğursaydı biraz daha rahatlardık her sabah hmen pc yi açıyom acaba doğurdunuzmu ne yaptınız diye hep aklımdasınız vallaha kızçem sorma ya özel bölgemi ağda yaptırırken bayılacağım sandım vallaha elim ayağım boşaldı kalbim çarpmaya başladı emin olki doğumdan zor oluyo özel bölgeyi aldırmak ben hep ağdayla alıyordum önceleri ama bi ara düşük tehlikem falan oldu ya o zamanlar bi kaç defa jiletle aldım ama oda kalınlaştırdı tüylerimi o yüzden kötü oldum demekki bu defa evet kızçemin hediyesi geldi ama ben hala almadım kocişe bişey o almış bana ben ne alsamki bilemedim yaa bi akıl verin bana evet canım maalesef bebiş gelince devir bi anda tasarruf devri oluyo aynen bizde öleyiz ama bizim daha kızçmeme oda almamız lazım maalesef beşikte oğlan yatacak kızçem ne yapacak mecburen alıcaz onada taksitlenicez birde doğum masrafları falan iyice darlaştık vallaha hımm dmek kazak aldın sen ama benim kocam giymiyor maalesef kazak hep gömlek giyiyor giyseydi bende alırdımm ama maalesef
son zamanlarda öyle agrılar cok oluyo tatlım korkma benım 15 gun bıcak saplanır gıbı agrım oldu bebek son 1 hafta hep bıyere toplandı meger o dogum habercısıymıs benım haberım yok :))
benım dogumum gıbı dogum nasıp etsın allahım hepınıze. sezeryan oldugum içinde olduktan sonra uzulmedım normal yapsam bukadar ıyı olurdum. ama herkesın farklı tabı kımınınde sezeryanı kötü gecer. kımininde normal dogumu. oyuzden hayırlısını dile
lalem monural tek kullanımlık olan evet içtim ama iltihap değil eminim artık çünkü hala geçmedi birde idrarda bembeyaz zaten olsa renk değişimi olurneyse işte zırsizdelimde de varmış demekki senın dediğin gıbı bebekle alakalı bı durum ama wc sorunum hala degısmedı nezman gırsem o kısım yıne şişiyor çok kötü oluyorum bu gıdısımde tekrar konusacagım.inşallah yarın falan wcye cıkmamda pazartesı doktor çatı muanesı nasıl yapacak yoksa
ben ağda yaptırmadım hıc hayatımda bı ara cesaretlendım ama olmadı:18:yahu dogumdan korkmuyorum agdadan korkuyorum ıyımıben malesef jilet kullanıyorum ve hamlıleıkte cok zor oluyor ya aynalarla cebelleşiyorumm oooo yılbaşı hedıyelerı gelıyor desene biz eşimle anlaştık bu yıl hedıyeleşme yok bızde artık tasarruf devrı oldu cok para harcadık çınara cunku ama ben yınede kazak aldım bitane ona ondan bana gelcekmı bakalım
canım kardeşlerim ben geldimmmmmmmmmmmm
ilk önce dualarınız vede en güzel dilekleriniz için ALLAH razı olsun hepinizden :)
eveeet kızlar benim gelmez denen toprağım geliverdi annesinin kucağınaaa.o kadar güzel bir koku ve küçücük bir yüz görmedim ben allahımmm bu kadar mı güzel kokulur bu kadar mı tatlı olunur uykusunda bile özlüyorum yavrumu:) isteyen herkese versin rabbim inşallah .
ben yokken fırtlatan olmamış galiba okuyamadım geçmişi hayırlısıyla sizlerde alın missss kokulu yavrularınızı kucağınıza inşallah canlarım .doğumumu merakla bekliyorsunuz biliyorum anlatayım mı :)
bacım valla tuvalete çıkamak büyük sıkntı
benimde başka bi sorunum var son günlerde
söylemesi ayıp ama bir gaz bir gaz var ki sorma gitsin
hava değişiminden kaynaklanıyomuş
karnımdan sanki canavr sesleri yükseliyo
tatlım benim suyum fazla bebeğin kafasıda doğum kanalından büyük olduğundan uğraşıp uğraşıp sokamıyomuş kafasını kanala
umarım seninki sokarda doğurursun güzel güzel
ayrıntıya gireyim istersiniz siz kendimden biliyorumdoğum yapacağımdan birgün önceyi rahat geçirmeye çalıştım düşünmemeye ama benim kociş pıt diye gidecekti heyecandan :) daha doktorun odasında yarın alalım bebişi dediğinde eli ayağı kesildi adamın bacağımı tutup durdu yazık adımı söyleyip duruyordu durmadan :) neyse ayyy güzeldi işte.
sabah 7 de çıktık evden kızlar hastaneye gittik güzel bir karşılama oldu yatış işlemlerimi kocişle beraber yaptık ama buarada benim kociş hakkaten pıt diye gidecek heyecandan korkudan ama ALLAH bana öyle bir sabır ve sakinlik verdiki görmeniz lazımdı sanki ogün doğuracak ben değilmişim de sadece muayeneye gitmişiz gibi :) odamıza çıktık bazı evraklar imzaladım form doldurdum anestezi uzmanı geldi banba birşeyler sordu uyuşmayla yada geçirdiğim hastalıklarla tansiyonla kalple ilgili falan.sonra hemşire geldi damar yolu açtı kolumdan .soyundum önlüğümü giydirdiler yattım serum taktılar sonta filan işte .bize doktorumuz saat 1 de demişti ama eğer ameliyathane boşta kalırsa sabahta alabileceğini söylemişti benim içime zaten sabah olacağım doğmuştu geldiler işte biraz sonra alacağız seni dediler bende hala pek heyecan yok ama kocişi söylemeye gerek yok adam gitti gidecek annemde yanımda tabii.neyse kızlar hemşireler geldiiiiiiii doktorum geldiiiiiii beni aldılar ameliyathaneye ama benim sakinliğim herkesi şaşırttı :) kızlar ALLAH yardım ediyor sabrını veriyor inanın ki.sürekli ameliyathane personeli benimle konuştular ama süper bir kadro vardı etrafımda hepsi gençti.o hastanede spinal anestezi yapılıyormuş genelde bende zaten öyle istemiştim hemen göreyim yavrumu diye.
aynen canım benımde bacak aralarım oyle bırde içten baskı yapıyor eşek
gününde belli olmuşşbana denilen tarihte sen olcaksın demek hadı bakalım hayırlısı ayy bende cok heyecanlandım ya kız erken erken dedın sezeryan demese hala gelen gıden yok sende valla kuzum canın yanar ama dikişlerin açılmaz kuzum inşalah korkutma kendini sakın güzel düşün bebeiş geliyor kızçemmmmmmmmmmmm ayyyyy bende dogurmak ıstıyreeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tam buğday unundan yapılmış ekmek yiyin kızlar tuvalet ihtiyaacını biraz rahatlatıyo..
gaza da bi çare bulursanız banada söyleyin hamileliğimin başından beri çekiyorum.. özelliklede kaynanama gittiğimde oluyo yatılı kalmaya korkuyorumev kalabalık oluyo çıkaramıyorum utanıyorum bi kaç kez çatlayacak hale geldim gecenin bi vakti eve döndük eşim sonra karnıma masaj yapıo öyle rahatlıyorum..
ben 22 haftamdan beri tam buğday ekmeği yiyorum canım
diyete uymak içindi ama alıştım şimdi
ahhh ahh patlayacak bomba gibi dolaşıyoruz ortada
bende kimselerin yanında oturamaz oldum
yaaa karnımdan canavara benzer sesler çıkıyo durup dururken
canlarım benim..inşallah güzel haberlerinizi alacağız..minnaklarınız kucaklarınızda olacak ve tam da oğluşlar kulubu kuracağız burada..sizleri öpüyor ve hayrlı haberlerinizi bekliyorum oğluşumla..
alttan üstten gaz geliyo karnım kocaman büyüyo benimdeüstelik kaynanama hemen hemen her hafta sonu gidip yatılı kalmam gerekiyo gitmesem hiç gelmiyosun oluyo tuvalet eski tip evde klozetlede rahat oluyo daha da beteri evim istanbul da biraz uzak bi yerde doğuma yakın burda kal diyo hatta lohusalığıda burda geçir diyo bi çözüm bulmazsam ve orda kalmak zorunda kalırsam sırf gaz yüzünden doğurcam yaa
canım benim bence biraz mesafe koy madem bu kadar sıkıntılısın
çünkü hamilelik de lohusalık da zor bir dönem
gaz zaten en çok zorlayan şey doğumdan sonra
o yüzden iyi düşün derim ben
lalem sendemi pkolusunkızçem bende polikistik over var yumurtalıklarımda o yüzden lazer olmadı bana yani oluyorda tüylerin azalacağına bitecegıne garanti vermiyorlar rahatsızlığım yüzünden zaten benim çocukalrımda tedavi ile oluyo bu rahatsızlık yüzünden git canım git lazere inşallah seninkiler biterr evet kızçemin yeni yıl hediyesi geldi ya benimkiside yolda bende bişey almadım kocişime daha acaba ne alsam bilemedimkii kızz senin kocişin işi daha zor haa sonuçta sen ona oğluş hediye ediyon onunda çokkk güzel bişey alması lazım sanaa anam senin görümce yemeyip içmeyi epidural anestezi olanların hayatınımı araştırmışş 100 kişii hemde maaşallah doktorlardan çok insan tanıyo demekki bu kadar anestezi alan kişi var kızçem ama ben duymadım hiç evet bel ağrısı yapıyo 1 yıl kadar eğilirken çok yol yürüyünce falan sıkıntı çekiyon ama sonra geçiyo ama evet tehlikelieri var bel fıtığı falan yapıyo fizik tedavi olmak zorunda kalıyon ama bilemiycem benim ablalarımın 1 nin 3 çocuğu var epidurale olan birinide 4 çocuğu varr olsaydı çok büyük sıkıntılar onlardada olması lazımdıı şimdi çocukları okula gidiyorlar hepp üzerinden baya zaman geçtii mesela öle sıkıntıları yok ama insan oğluyuz başımıza tabiki ne gelecegının garantisi yokk görümcede çok düşünceliymiş maaşallah kızz neler düşünüyon planlıyon ananla kociş için bakalımm dur kızçem bişicikler yapma lazım onlar daha sana b,i doğurda ondan sonra yaparsın yapacagınıı
hoş geldin kızçem anam nerelerdesin gözümüz kulağımız sende ne zmandır sağsalim miskokulunu aldın kucağına tabiki unuttun bizi şaka kızcem cok sevindim bi sıkıntı yaşamamana he vallaha doğmaz doğmaz dedik doğdu bak senin oğlann kız birazda oğlanı anlat bakem nasıl kime benziyo meme emiyomu gaz sorunu varmı kaç kilo doğdu sarılık falan oldumuu ayy ne meraklı melahatım bende yavvvv
yes canım bebekle alakalı bi durumm kız birde senle zırsız doğursaydı biraz daha rahatlardık her sabah hmen pc yi açıyom acaba doğurdunuzmu ne yaptınız diye hep aklımdasınız vallaha kızçem sorma ya özel bölgemi ağda yaptırırken bayılacağım sandım vallaha elim ayağım boşaldı kalbim çarpmaya başladı emin olki doğumdan zor oluyo özel bölgeyi aldırmak ben hep ağdayla alıyordum önceleri ama bi ara düşük tehlikem falan oldu ya o zamanlar bi kaç defa jiletle aldım ama oda kalınlaştırdı tüylerimi o yüzden kötü oldum demekki bu defa evet kızçemin hediyesi geldi ama ben hala almadım kocişe bişey o almış bana ben ne alsamki bilemedim yaa bi akıl verin bana evet canım maalesef bebiş gelince devir bi anda tasarruf devri oluyo aynen bizde öleyiz ama bizim daha kızçmeme oda almamız lazım maalesef beşikte oğlan yatacak kızçem ne yapacak mecburen alıcaz onada taksitlenicez birde doğum masrafları falan iyice darlaştık vallaha hımm dmek kazak aldın sen ama benim kocam giymiyor maalesef kazak hep gömlek giyiyor giyseydi bende alırdımm ama maalesef
düzelmedi tatlım yaa bugun kontrol vardı tekrar aynı seyi yaptı oğluma bugun daha cok agladı sesı kısıldı aglamaktan daha yenı uyudu benimde ömrüm gittisen ne alemdesın bu oğluş gelmıyomu artıkkkk
ahh ahha bi geçsede oğlum iyileşse. hamıleliğiizin son gunlerını ıyı degerlendırın en guzelı hamılelıkmıs dıceksınız :))
bacım valla tuvalete çıkamak büyük sıkntı
benimde başka bi sorunum var son günlerde
söylemesi ayıp ama bir gaz bir gaz var ki sorma gitsin
hava değişiminden kaynaklanıyomuş
karnımdan sanki canavr sesleri yükseliyo
tatlım benim suyum fazla bebeğin kafasıda doğum kanalından büyük olduğundan uğraşıp uğraşıp sokamıyomuş kafasını kanala
umarım seninki sokarda doğurursun güzel güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?