yavrum doktor diyo ki o haftada izne ayrılmasam kesin doğururmuşum
ama şimdi kafa büyük ve suyu çok olduğundan sokamıyomuş kafayı
sancım yok çıkıyo bu yaramaz sıpa nst de duruyo
canımda yanmaz umarım, atlatırız acısız sızısız
güzel düşünmeye başladım kuzum , epidurali de izledim bugün netten
doğuma da baktım, çok korkmamak için hazırlanayım dedim
çünkü eğer epidural olacaksam gördüklerimi kaldırmam lazım
umarım kaldırırm da
kuzum pazartesi doktorun dermiş gel cuma sezeryanla alalım
aynı gün doğururmuşuzzzzzzzzzzzz
canlarım benim..inşallah güzel haberlerinizi alacağız..minnaklarınız kucaklarınızda olacak ve tam da oğluşlar kulubu kuracağız burada..sizleri öpüyor ve hayrlı haberlerinizi bekliyorum oğluşumla..
kendi ailem başka şehirde ben tek başımayım burada kaynanamlardan başkada kimsem yok kendileride bana karşı çok iyiler bakalım bi şekilde bu dönemi kendi evimde geçirmeye çalışacağım.. Allah tan eşim anlıyo beni evim evim güzel evim valla :)
lalem sendemi pkolusunbende pkoluyum malesef ben lazer hiç olmadım ama olsamda bendede fayda saglamıycak demekki benim kocişte gömlek giyiyor ama kazağı hiç yoktu nerdeyse o yüzden ihtiyacı olanı aldım ben genelde ondan pahalı hedıye beklıyorum bi kazakla yırtamıyor ama şimdi hedıyede almasın valla çok sıkıştı adamcagız ben 2.olursa eger yırrtım yatak konusunda cünkü hem buyuyen beşik aldım hemde beşiğin yavrulayan yatağı mevcut
ayyy deme yaaa kıyamam ben ona yavrum benım:26:geçmiş olsun kjuzum soın olur bu ınsvalla kızçem gelmıyo daha sınır edıyor benı yanlız 2 gundur belli bi yerde toplanıyor göbeğim aynı yumurta gibi sipsivri duruyor belli bi müddet yanlarım bomboş oluyor ama sancım falan yok dah var herhalde zamanı ya anlamadımkii
ahh kuzum ben bu nstde cok streslı oluyorum ya esımı hep terslıyorum oda sınırden guluyor artık
ama hep bu cocugun yuzunden okadar yıyorum yıyorum oynamıyor ya delı oluyorum hep nstden once oynuyor ordayken duruyor.son gıdısımde cok sukur oynadıda az az sancım cıktı onuda ben hıssetmedım zatenbakalım yarın nasıl olacak
can yanmayı unut azcık acır kilodasımcanın normal dogum olsaydı daha fazla yanacaktı hem
valla derse nederım bılmıyorum bır yandan ıcımde kalsın ıstıyorum bır yandan hemen kavusmak ıstıyorumbır yandan kardesım ayın 9una kadar dogurma ben gelmeden dıyor bende dıyorum 9 a kadar beklersem 14e kadarda beklerım bakalım normal der belkıde su tarıh secımınden kurtulurum
kımsecıklerrr yookkk
çantamızda eksıklerımız var ya onları koymaya üşenıyorumm
acaba ilk dogdugunda gıydırmelerı ıcın iç zıbınmı koysam yoksa çıtçtlı badimi :44:siz ne koydunuz ya
kızçem ben bebek sahibi olma için ilaç kullanıyorum 6 ay falan sürüyoo klomen progestan falan kullanıyorum yumurtlama günlerimi falan takip ediyorum ancak öle oluyoo bebişlerr lazerde hiç acımıyomu kızçemm vallah ben ağdada bayılacağım sandımm evet doğumdan daha zorr özel bölgeye agda yaptırmak vallaha hımm sende kıyafet aldın demek kocişe ya ben ne alcam daha bulamadımm üstelik 2 günüm kaldıı evet canım bebişlere al al bitmiyor vallaha bugün benım kıza oda baktık baktığımızlada kalıp öle geldik vallaha eve ne yapcam bilmiyorum oğlanı beşiğe koyarsam kız nerede yatacak kız beşikte yatsa oğlan nerede yatacak vallaha bilemiyorum kii allah yardımcımız olsun inşallahyavrum ne gibi tedavi görüyosun çocuk sahibi olmak için ?
lazerde bir çk insan için tehlikeli diyolar ama ben senin yaptığını yapamazdım hiç
normal doğururum ama ağda yaptıramam gibi geliyor orama
makineyle alıyordum önceden , o bile daha dayanılır benim için
ben bişey almayacam diyordum duramadım bugün gittim taksitle kocişime hedfiyeler aldım
kazak pantolon ve mont aldım
kaban giymeyi pek sevmiyo , ceketlerle geziyo bende mont aldım ki ağır olmazsa giyer belki diye
pantolonu da kotlarına geçen boya dökmüş de misafir çocfuğu
aldık bakalım , güle güle giysin inşallah
doğunca tasarruf yapacam artık ben napıyım
alınacak ne çok şey varmış da bizim haberimiz yokmuş meğersem
evet kızçem bende pkoluyum o yüzden tedavi olmadan bebişimde olmuyoo maalesef lazer içinde hastaneye gittim test falan yaptılar maalesef boşuna yaptırmış olursun dediler garanti vermediler kız anam bi kazak alıyon herife pahalı hediye istiyon sende maaşallah evet sen yırttın ikinci bebiştee yavrulayan yatağa yatırırsın onuda ama benim durum vahim bugün benim kıza oda sorduk sorduğumuzla kalıp geri eve geldik ne yapcaz bilmiyorumlalem sendemi pkolusunbende pkoluyum malesef ben lazer hiç olmadım ama olsamda bendede fayda saglamıycak demekki benim kocişte gömlek giyiyor ama kazağı hiç yoktu nerdeyse o yüzden ihtiyacı olanı aldım ben genelde ondan pahalı hedıye beklıyorum bi kazakla yırtamıyor ama şimdi hedıyede almasın valla çok sıkıştı adamcagız ben 2.olursa eger yırrtım yatak konusunda cünkü hem buyuyen beşik aldım hemde beşiğin yavrulayan yatağı mevcut
kızçem sen ikisinide koy bence bişey olmazz lazım olamayanı geri getirirsin eveekımsecıklerrr yookkk
çantamızda eksıklerımız var ya onları koymaya üşenıyorumm
acaba ilk dogdugunda gıydırmelerı ıcın iç zıbınmı koysam yoksa çıtçtlı badimi :44:siz ne koydunuz ya
kızçem nişanınmı geldi nasıl anladın nişanın olduğunu suyun falanda gelebilir dikkat ett kendine ağrın sancın falan olursa hemen hastaneye gitt biraz bekliym falan deme sakınnkızçelerim size bi haberim var
bebek yerleşemez derken derken bugün nişanım gelmeye başladı iyi mi
sancım falan başlamazsa gününde sezeryan olacam
yoksa zamanından önce alacak sanırsam
vala ben dşünüyorum tatlım 2.yi şöyle nasipse aradan 1 bucuk 2 yıl gecsın ıstıyorum araya zaman koymamak ama tabı zaman ne getırır ne goturur bılmıyorumki
ohhhhhhhhhh rahatsın o zaman desene bacım
daha birinciyi fırtlatmadan ikinciyi düşünür gördüm seni
hayırlısı olsun tatlım
kuzucum benimki doktorda da aynen yumurta gibi oldu
hemen sordum burası neresi çıkık çıkık yapıyo karnımı dedim
totosuymuş meğer paşamın
yirim ben onun totişini yaaaa
sen gene sadece nst de sinirli stresli oluyomuşsun
ben doktora giderken barut gibi oluyorum
doktor bilem eşime acımaya başladı yazık
bu arada nstye almıyolar eşimi benim gittiğim hastanede
dün normal doğurmuş bir arkadaşıma gittik bebek görmeye
tam 35 dikiş atmışlarrrrrrrrrrrrrrrr
ayy dedim ne yaptılar , ben hata yaptım doğumevine gittimde ondan diyo
bi üzüldüm ki
yavrum doktor normal demezse öyle gün seçeyim seçeneğin olmuyo maalesef
benimki haftasını seçti sadece gününü bana bıraktı
seninkide haftayı seçer , onun arasından sen gün belirleyebilirsin ancak
benim kardeşcezim de gelecek , bende ona göre seçtim gününü
bende aynı durumdayım
tam hazır olursa hemen doğururmuşu gibime geliyor nedense
ama koymadıklarımı da dedim anneme şurdan alırsın bak doğuma gidecek olursam diyorum
koysana kızım diyo , ama elim gitmiyo koymaya
canım ikisinide koy dedi benim doktor
hatta bol parçalı olanlardan 2 takm hastane çıkışı koyda ne olur ne olmaz ddi
kızçelerim size bi haberim var
bebek yerleşemez derken derken bugün nişanım gelmeye başladı iyi mi
sancım falan başlamazsa gününde sezeryan olacam
yoksa zamanından önce alacak sanırsam
kızçeler ben geldim nasılsınız bakalım beni sorarsanız ben çokk mutluyumm bugün benim kocişle başbaşa gezmeye gittik benim kızı babaannesine bıraktık kocişim beni sinemaya götürdü ardından bebek mağazasına gittik oğluşuma bişeyler aldık en sonda şık bi yerde balık yedikk yeni geldim eve kocişimde kızımı almaya gitti malum ben o kv nin yüzünü görmek istemiyorumdaa balık yedik ama ben doymadım kızçeler ya bugünlerde hiç doymuyorum sürekli bişeyler yemek istiyorumm tartıda bu sabah şok oldum zaten 10 kilo almışımm maalesefki ne yapcam bilemiyorum vallaha offf offf
kızçem ben bebek sahibi olma için ilaç kullanıyorum 6 ay falan sürüyoo klomen progestan falan kullanıyorum yumurtlama günlerimi falan takip ediyorum ancak öle oluyoo bebişlerr lazerde hiç acımıyomu kızçemm vallah ben ağdada bayılacağım sandımm evet doğumdan daha zorr özel bölgeye agda yaptırmak vallaha hımm sende kıyafet aldın demek kocişe ya ben ne alcam daha bulamadımm üstelik 2 günüm kaldıı evet canım bebişlere al al bitmiyor vallaha bugün benım kıza oda baktık baktığımızlada kalıp öle geldik vallaha eve ne yapcam bilmiyorum oğlanı beşiğe koyarsam kız nerede yatacak kız beşikte yatsa oğlan nerede yatacak vallaha bilemiyorum kii allah yardımcımız olsun inşallah
evet kızçem bende pkoluyum o yüzden tedavi olmadan bebişimde olmuyoo maalesef lazer içinde hastaneye gittim test falan yaptılar maalesef boşuna yaptırmış olursun dediler garanti vermediler kız anam bi kazak alıyon herife pahalı hediye istiyon sende maaşallah evet sen yırttın ikinci bebiştee yavrulayan yatağa yatırırsın onuda ama benim durum vahim bugün benim kıza oda sorduk sorduğumuzla kalıp geri eve geldik ne yapcaz bilmiyorum
kızçem sen ikisinide koy bence bişey olmazz lazım olamayanı geri getirirsin evee
kızçem nişanınmı geldi nasıl anladın nişanın olduğunu suyun falanda gelebilir dikkat ett kendine ağrın sancın falan olursa hemen hastaneye gitt biraz bekliym falan deme sakınn
kızçeler ben geldim nasılsınız bakalım beni sorarsanız ben çokk mutluyumm bugün benim kocişle başbaşa gezmeye gittik benim kızı babaannesine bıraktık kocişim beni sinemaya götürdü ardından bebek mağazasına gittik oğluşuma bişeyler aldık en sonda şık bi yerde balık yedikk yeni geldim eve kocişimde kızımı almaya gitti malum ben o kv nin yüzünü görmek istemiyorumdaa balık yedik ama ben doymadım kızçeler ya bugünlerde hiç doymuyorum sürekli bişeyler yemek istiyorumm tartıda bu sabah şok oldum zaten 10 kilo almışımm maalesefki ne yapcam bilemiyorum vallaha offf offf
kızçem ben bebek sahibi olma için ilaç kullanıyorum 6 ay falan sürüyoo klomen progestan falan kullanıyorum yumurtlama günlerimi falan takip ediyorum ancak öle oluyoo bebişlerr lazerde hiç acımıyomu kızçemm vallah ben ağdada bayılacağım sandımm evet doğumdan daha zorr özel bölgeye agda yaptırmak vallaha hımm sende kıyafet aldın demek kocişe ya ben ne alcam daha bulamadımm üstelik 2 günüm kaldıı evet canım bebişlere al al bitmiyor vallaha bugün benım kıza oda baktık baktığımızlada kalıp öle geldik vallaha eve ne yapcam bilmiyorum oğlanı beşiğe koyarsam kız nerede yatacak kız beşikte yatsa oğlan nerede yatacak vallaha bilemiyorum kii allah yardımcımız olsun inşallah
evet kızçem bende pkoluyum o yüzden tedavi olmadan bebişimde olmuyoo maalesef lazer içinde hastaneye gittim test falan yaptılar maalesef boşuna yaptırmış olursun dediler garanti vermediler kız anam bi kazak alıyon herife pahalı hediye istiyon sende maaşallah evet sen yırttın ikinci bebiştee yavrulayan yatağa yatırırsın onuda ama benim durum vahim bugün benim kıza oda sorduk sorduğumuzla kalıp geri eve geldik ne yapcaz bilmiyorum
kızçem sen ikisinide koy bence bişey olmazz lazım olamayanı geri getirirsin evee
kızçem nişanınmı geldi nasıl anladın nişanın olduğunu suyun falanda gelebilir dikkat ett kendine ağrın sancın falan olursa hemen hastaneye gitt biraz bekliym falan deme sakınn
vala ben dşünüyorum tatlım 2.yi şöyle nasipse aradan 1 bucuk 2 yıl gecsın ıstıyorum araya zaman koymamak ama tabı zaman ne getırır ne goturur bılmıyorumki1.için çokuğraşınca korkuyorum aynı sorunları tekrar yaşamaktan açıkcası gerçi rabbim birine can sağlığı versin ama isterim valla yok dememki ben eşim düşünmüyor ama
anam totosumu gelıyo yanı ozamanbılmıyodum demekki benımkıde totoyu havaya dıkıyor ozaman bende yirim annesi onun poklu dötünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?