yok canım doktora gıderken bı problemım yok sukur sadece doktor odasına gırmeden esım bı patavatsızlık yapar ama odada gecer gıder butun sınırım ama nstde dınmıyor adam vırvır aglamak ıstıyorum ordamesela esımın suratın ahıc bakmıyorum duvara cevırıyorum kafamı benımkı hala benle dalga gecmeye devam edıyor belkıde bebekte kasılıyor oyuzden oynamıyor işte yarın yıne o işkence var anlıycagın anamm napmışlar öyle arkadasına yazık gunah ya kımbılır nasıl zor allahım vermesın ya
benım eşim gırebılıyor daha dogrusu benı nst ıcın dogum sonrası kalınan odalara cıkartıyorlar dogumhane katına o odardan bırıne yatırıyorlar esımle odada tek kalıyoruz nst boyuncadoktor demıstıkı haftaya sezeryan dersem bebegı 2-3 gun ıcınde alıyorum hatta takvıme bakmıstı şte yılbasını atlatır alırız yenı yılda dedı ama ben diğer haftayı secerım herhalde annem bıraz daha gununu doldur dedı bılmıyorum oda dua edıyor normal yapmıyım acı cekmıyım dıye ana ıste dayanamıyor
zırsizdelım ınan tam hazırlıklı olursam banada ogun dogum olcakmıs gıbı gelıyor tırsıyomuyum anlamadımkıama dogum olsa cantada eksık olsa yerlerı hep bellı esım hemen alır yada baska bırı getırır anında hastane en fazla 10 dakka uzaklıkta cunku ya bende cantaya 2 hastane cıkısı bı tanede tulum koydum yınede dursun dıye fazla ama olsun gıder gelır nolcak yanlız ılk gıydırmelerı ıcın kıyafet hazırladım ya onları bı hurc yaptıom cunku ben vermıycem baskasıda yanlıs kıyafet verırı delı olurum onları hurc yaptım işte içinde bı takım alt üst bere eldıven 1 tane corap koydum nolur nolmaz dıye bıtane bez koydum hastaneyle konusmadım cunku yanlız takım ıcıne gıydırmelerı ıcın çıtçıtlımı yoksa sadece ust zıbınmı koymalaıyım gobek bagı olacak ya kafam karıstı bırraz:44::44:
ay cok heyecanlııı bende dogurmak ıstıyorummmm yaaaa
benım gelmıyor daha bıseyımm poffffffffffffffffff
zırsizdelimmmm anne olmana cok az kaldıııı
kızçeleirmmm komşuda bitane turşu yedm acıydı şimdide wcden çıkamıyorum 9 aydır ilk defa sorunsuz çıktımmm yaaa bileydim hergün yerdim o turşudan benn
Allahım aratmasın ama ben bu ağrılardan sonra bi süre sanırım dinlenmek isterim
hele bebeğim yaramaz da olursa csaret edebilir miyim bilemiyoru hiç
annem başladı 2. planlarına daha ben birinciyi çıkarmadan
o da kız olur süslersin püslersin diye kendince beni gaza getirmeye çalışıyo
eşimde sırf düzelen ruh halim için hep gebe kalmamdan yana olabilir
poklu dötünü ısırcam , pataklayacam hele bi doğsun da
anasına işkence ediyor resmen
cidden totoyu bi dikiyo ki görmen gerek canım
ben çok stresli bi insanım kuzum o yüzden de doktora giderken çok gergin oluyorum
nst de hoplatmak dışında hiçbir iş yapmıyo oğluşum
benim gittiğim hastahanede nst odası diye bi oda var
yataklar var nstler var
gebelerin hepsini oraya gönderiyolar
o yüzden de başka kadınlar rahatsız olmasın diye almıyolar kocişleri
aynı duygu bende de çok fena derec de var
cuma günü doğurmak dışında bi seçeneğim yok sanırım
bende koymadığım şeylerin yerini gösterdim kocişe falan
unuttuğum bişey olursa da dediğin gibi gider alırlar
bende hurç yerine fermuarlı battniyenin içine soktum herşeyini
öylece verecem
iç zıbını önce giydiriyolarmış sonra da çıtçıtlıyı giydiriyolarmış sanırım
valla doğurasım kaçtı nedense
hafif korkum var ama bebişimi çok merak ediyorum
valla şaka maka haftaya bugün anne olacam kısmetse
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şaka gibi
keşke yeseymişsin bacım yaaa
bu kadar çektin boş yere
bak tedavisi basitmiş , bir tanecik turşu
sağol kızçem ya ne yapalım işte ayda yılda bir gezdik kocişimle erkenden yılbaşı kutlamış olduk aslında benim koca yılbaşında da çalışıyorda maalesef hemde şehir dışına gidecek gece geçç gelecek o yüzden pazardan kutlayalım dedik evet kızçem çok şükür allah ikinci çocuguda nasip etti bana ama bilıyormusun ablamda da benim hastalığımdan var 5 yıl tedaviden sonra bi kızı oldu aradan 8 yıl geçti hala olmuyo çocuğu benimde ikinci çocuğu annem çok istedi allah korusun ablan gibi olursun falanda erkendenayy yavrum benim yaaaa
kendim gitmiş kadar sevindim inan senin yerine
ohhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel gezmişsiniz de keyifli bir gün geçirmişsiniz karı koca
bende çok mutluyum bugün istediğim havluyu bulabildim bugün
bayıldım bayıldım ohhhhhhhhh öyle bi içime sindi ki anlatamam
tazmanya canavarı hastasıyım ben, tazın küçük yavrusunun resmi var
hem de istediğim gibi bambudan
ohhh ohhh çok mutluyum çok
ilaç kullanman gerekiyo demek canım
çok şükür ikinci de yolda bak evlat özlemi çekmeden vermiş Rabbim
doktorumu aradım da kanamam devam ederse , ya da suyum falan gelirse gitmeliymişim doktora
sancı namına tık yok çok şükür
kanamanın sebebi ne olabilir acaba diye düşündüm yorgunluk bile olabilirmiş
çatı muayenesinden sonra da kan gelmesi beklenen bir durummuş
sağolasın kızçem biz yılbaşını erken den kutladık vallaha kocişimleekavaltıııı zamanııııııııııııııııı
bu arada lalemmm ben senı dun alıntamamısımmm cok guzel gecmıs gunun ne guzell
cok sevındım senın adına kızçemmm benımmm
ohhh tabi hatun çocukları büyütmüş bizim gibi karnıda yok davul gibi rahat rahat geziyoo dahada bitirememiş gezmeyii ne güzel vallaha kızz demeeee balıkmı öldüü anam ben olsam oturur 2 gün ağlar yas tutardımm yaa benim bi defakuşlarım öldüü muhabbet kuşu soğuğa gelmezmiş bizde kış günü ev falan taşıdık öldü gariplerim 2 gün boyunca ağladım bennn gözlerim şişmişti resmenn seninde yeni yılın kutlu olsun kızçemmanammmm tatile gittim geldim buraya bakimmm kim dogurdu dedim daha doguramamissiniz :92:neyse ben dogurdum simdi gezme zamanidaha bitiremedim birkac yere daha gidecem baliklarimida arkadasa verdim baksin diye bugun biri oldu durup dururken ne guzelde geziyordu birden ters dondu kut gitti rahmetli kizzzlar dogurun hadi bakemmm millet burda basladi yeni yil kutlamaya yikiliyor ortalik havaii fiseklerle heryer isil isil simdiden saglik mutluluk bol sans getirsin yeni yil herkese
hbaksoyum hoş geldin anam maaşallah sıkıntısız bi şekilde geçmiş doğumun darısı bizlerin başına inşallah annelik çok güzel bi duygu değilmi kızçemm kızzz birazda topraktan bahsetsen de meraktan çatlatmasan ya bi,ziii birdaha onuda anlat kızçem olurmuuumeğer bana iğne yaparlarken dışardan kocişten kamera yada fotoğraf makinası varmı çekelim hatıra olur demişler oda kamerayı vermiş çekiyorlarmış bebişimin çıkışını filan gmbeğinin kesilmesini bakımını :) neyse bana sordular iyimisin sakinleştirici yapalımmmı diye hayır dedim ben kendimde olmak hemen emzirmek görmek koklamak için kızlar .çok rahat sakindim birara sadece çok midem ağrıdı söyledim tamam dediler sonrada başım döndü hafif mide bulantısı geldi ama çok sürmedi o arada doktorum berrin rahat ol ben bekliyorum seni dedi oksijen filan derken ben kendime geldim ama sIKINtı yok yani iyiydim kısa süreden sonraaaa hadi geçmiş olsun hayırlı olsun dediler beni çıakrdılar kapıda kocişi gördüm geçmiş olsun falan dedi bişeyler söylüyordu ama benim aklım yukarda yavrumdaydı asansörde beraberdik odama geldim hemşireler herkesi çıakrdı beni giydirdiler karnıma kum torbası koydular bakımımı yaptılar sonra bebek hemşiresi yavrumu getirdi işte ozamana kadar ağlamamıştım onu kapıda görünce çok fena oldum hatta yazarken bile ağlıyorum çok güzeldi kızlar herkes tatsın dilerim ki :) kucağıma verdiler onu hemşire hadi emzirelim herkes çıksın dedi emzirdim allahımmmmm o nasıl bir kokuydu yavrumda sıcacık koluma yatıverdi emdi keratam benim :) ama benim mm uçlarım küçük olduğu için çok zorlandık.ama yinede hallettik bir şekilde.uyandıııı hadi bakalım :)
hayalotum kilodaşımm hamişim anam buradaki herkes normal doğuracam deyip sezeryan oluyo o yüzden ben artık sendende normal doğuracak ümidini keztim vallaha evet catı muayenesinden sonra az bi kanam olabilir ama çok olursa hemen hastaneye git kızçemmbu arada yine sancılarım vardı karnım taş giibiydi zaten gün boyu ama ben hissetmedim bişey bakalım nezmana gerçek sancılar başlıyacak doktor sancıları anlattı biraz inşalah ayırt edebılırım.kanam olabılır cok az korkma dedı
esha ne oldu canım neden aglıyon yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?