Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ben çok stresli bi insanım kuzum o yüzden de doktora giderken çok gergin oluyorum
nst de hoplatmak dışında hiçbir iş yapmıyo oğluşum
benim gittiğim hastahanede nst odası diye bi oda var
yataklar var nstler var
gebelerin hepsini oraya gönderiyolar
o yüzden de başka kadınlar rahatsız olmasın diye almıyolar kocişleri

aynı duygu bende de çok fena derec de var
cuma günü doğurmak dışında bi seçeneğim yok sanırım
bende koymadığım şeylerin yerini gösterdim kocişe falan
unuttuğum bişey olursa da dediğin gibi gider alırlar
bende hurç yerine fermuarlı battniyenin içine soktum herşeyini
öylece verecem
iç zıbını önce giydiriyolarmış sonra da çıtçıtlıyı giydiriyolarmış sanırım

ay cok heyecanlııı bende dogurmak ıstıyorummmm yaaaa
benım gelmıyor daha bıseyımm poffffffffffffffffff
zırsizdelimmmm anne olmana cok az kaldıııı

valla doğurasım kaçtı nedense
hafif korkum var ama bebişimi çok merak ediyorum
valla şaka maka haftaya bugün anne olacam kısmetse
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şaka gibi

bizimkiler biiraz ikiye bölünmüş durumda annem bana kıyamıyor aslında o istemıyor ama diğerleri karışık iştedaha dogurmadan millet plan yapıyor zaten daha dur bi doğuralaım allahın izniyle bu sefer cevreden baslıycaklar 2.yi düşünüyomusunuz diyeeebernde kız isterim ama nasip tabi hayırlısı artık

he anladım canım oda kötü ya ama benimkide kötü ikisinin bi ortası lazım aslında

kızçem ozaman 2 atlet bi dış zıbın olur fazla yaw okadarı:44:
ayy iyice kafam karıştı şimdi ama ben iç zıbın ve dış zıbını koyacagım yanıma geldiğinde bakarım duruma göre artık
gece abuk sabuk rüyalarla uğraştım hepölümden kaçıyordum bu koca göbeğimle:26:eşim beni havuz kenarında bekliyor o sırada denız tasıyormus ben eşiminde elini öyle bi tutuyorumki eşim tökezliyo yoruluyooo ben onu çekiyorum boyle dag tepe tırmanıyoruz dalgalar gelmesın dıye ama bi düzlüğe erdikmi ermedikmi uyandım hatırlamıyorum o kısmıhayırlara cıksın inşbirde işin tuhafı havuza girmeye gidiyorum elimde bılaşık süngeri var sözde girmeden havuzun taşlarına sürtüyormusum yeşill içi havuzun çıksın diyesüngeri bi sıkıyorum beyaz köpük domestos kokusu geliyobide saklıyorum milletten süngeri kimse görmesin diyeeeorda bile temizlikle bozdum kafayı neden benim rüyalarım böylee yaaa

valla doğurasım kaçtı nedense
hafif korkum var ama bebişimi çok merak ediyorum
valla şaka maka haftaya bugün anne olacam kısmetse
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şaka gibi

kızçem ilk defa aşerdim ben galibaaaakocişe aldırttım hemen tabı bende onla gıttım de ama içtimmm aşerdiğimitam canım cekmıstı oglen eşim almadı bana aşerme değildir o diye akşam fılm izliyodum bi bakarım tvde içiyorlarrdedim hemennnn alıyorsunnnn bana bunu1lıtre ıctım hatta sımdıde 2 bardak içtim midem bozulmassa ıyıdır
dun bende esıme dedım sezeryan olmasam bıle cok az kaldı ben nasıl dogurcam dyorum hala adamakorkuda degıl de tuhaf bır heyecan var ne olcagını bılsem belkı bu heyecanım gıder sadece bebege yogunlasırım ozamanama işte ilk hamılelık mecbur kurbanlık koyun gıbı gıdecegız o hastaneyeben hala gözümde canlandıramıyorum birde ben hamıle kalmak ıstıyorum galıba bıraz daha korkudanmı acaba bu

keşke yeseymişsin bacım yaaa
bu kadar çektin boş yere
bak tedavisi basitmiş , bir tanecik turşu

ya ben cok tursu yedım aslında acıda yedım ama bu turşu başkaydıvalla bi ısırdım zaten bagırsaklarım dönmeye basladı
öyle oluncada acıydıda hemde zorakı hepsını yedım valla
ama güzel oldu haaa kadınada dedım sen neyle kurdun bunu ilaçla kurmus midemi bozdu benimmm
valla allah razı olsun ondann

kavaltıııı zamanııııııııııııııııı
bu arada lalemmm ben senı dun alıntamamısımmm cok guzel gecmıs gunun ne guzell
cok sevındım senın adına kızçemmm benımmm

anammmm tatile gittim geldim buraya bakimmm kim dogurdu dedim daha doguramamissiniz :92:neyse ben dogurdum simdi gezme zamani daha bitiremedim birkac yere daha gidecem baliklarimida arkadasa verdim baksin diye bugun biri oldu durup dururken ne guzelde geziyordu birden ters dondu kut gitti rahmetlikizzzlar dogurun hadi bakemmm millet burda basladi yeni yil kutlamaya yikiliyor ortalik havaii fiseklerle heryer isil isil simdiden saglik mutluluk bol sans getirsin yeni yil herkese

kızlar yine bennnnnnnnnnn :)

tam size ayrıntılarıyla yazıyordum benim yavrişim uyandı oyy annesinin mis kokulusu canım benim :) ondan sonra da kocişin ananesi büyükbabası geldi ahanda az önce gittiler offff.bu kv hala benim başımda ya bi duada şuna edinde gitsin kııııız :) neyse yavrularım nerede kaldım hatırlamıyorum ama ameliyathanedeydim sanırım.işte ameliyathaneye aldılar beniiii etraftakiler çok iyiydi kalabalık bir kadro vardı sonra beni ameliyat masasına aldılar oturttular ama buarada hep konuşuyorlar benimle heyevcanlımısın bebeğinin adını ne koyacaksın neden o isim filan işte mesleğin ne ne iiş yapıyorsun gibi.bende bir rahatlık bir rahatlık sormayın.ameliyathaneye girerken bile el sallayarak girdim ağlamamak için birara gözlerimi kapattım hadi ben toprağımı alıp geleceğim dedim girerken :) sonra masada beni oturttular öne eğildim ellerimi dizlerime koydum belimden anestezi uzmanı anlatarak( ama ayrıntılarıyla anlatıyor adam ) eliyle kontrol etti şimdi iğneyi yapıyorum kımıldamamaya çalış dedi rahatmısın nasılsın acıyormu diye soruyor beni konuştururken yaptı iğneyi acımadı zaten rahatsız edici değildi yani canlarım.sonra yattım ayaklarımı hareket ettiriyorum ama ben parmaklarımı açıp kapatıyorum adam sordu bir sıcaklık varmı ayaklarında diye zaten iğneyi yapar yapmaz sol ayağımda sıcaklık oldu.adama önlüğümü çıakrdılar kollarımı yanlara bağladılar tansiyonumu ölçtüler göğsüme aletler bağlandı.ben ayak parmaklarımı oynatıyorum zannediyorum adama diyorum ki bak ayaklarımı kımıldatıyorum :) tamam bacakların kısa süreliğine bizim dedi sonra yeşil ve mavi örtülerle kapattılar ön tarafı.benimle konuşurken filan kesmişler beni :) başın dönebilir miden bulanabilir falan bana olacak şeyleri anlattı adam doktor işini yaparken bak dedi baskıyı çekmeyi falan hissedeceksin ama acı olmayacak tamam dedim benle konuşurlarken 10 yada 15 dk sonra karnına bastıracaklar biraz dişini sIk bebğini alabilmek için dedi zaten ben herşeye hazırdım yani biran evvel yavrumu göreyim diye .baskıdan sonra doktorumun sesini duydum çek fındığı çek diyordu sonra ağladı doktorum bak berrin ayakları dedi ayyyyy yavrumun ayaklarını gördüm hemen sardılar yanıma geldi kucağıma veremediler tabii kollarım bağlı birde koyacak yer yoktu olsun gördüm ya onu yanıma geldi bir bakıştık ağlıyordu benim yanıma gelince sustu :) doktorlarda dedi annesinin yanına gelince sustu diye sadece yavrum benim toprak canım benim dediğimi hatırlıyorum :)

meğer bana iğne yaparlarken dışardan kocişten kamera yada fotoğraf makinası varmı çekelim hatıra olur demişler oda kamerayı vermiş çekiyorlarmış bebişimin çıkışını filan gmbeğinin kesilmesini bakımını :) neyse bana sordular iyimisin sakinleştirici yapalımmmı diye hayır dedim ben kendimde olmak hemen emzirmek görmek koklamak için kızlar .çok rahat sakindim birara sadece çok midem ağrıdı söyledim tamam dediler sonrada başım döndü hafif mide bulantısı geldi ama çok sürmedi o arada doktorum berrin rahat ol ben bekliyorum seni dedi oksijen filan derken ben kendime geldim ama sIKINtı yok yani iyiydim kısa süreden sonraaaa hadi geçmiş olsun hayırlı olsun dediler beni çıakrdılar kapıda kocişi gördüm geçmiş olsun falan dedi bişeyler söylüyordu ama benim aklım yukarda yavrumdaydı asansörde beraberdik odama geldim hemşireler herkesi çıakrdı beni giydirdiler karnıma kum torbası koydular bakımımı yaptılar sonra bebek hemşiresi yavrumu getirdi işte ozamana kadar ağlamamıştım onu kapıda görünce çok fena oldum hatta yazarken bile ağlıyorum çok güzeldi kızlar herkes tatsın dilerim ki :) kucağıma verdiler onu hemşire hadi emzirelim herkes çıksın dedi emzirdim allahımmmmm o nasıl bir kokuydu yavrumda sıcacık koluma yatıverdi emdi keratam benim :) ama benim mm uçlarım küçük olduğu için çok zorlandık.ama yinede hallettik bir şekilde.uyandıııı hadi bakalım :)

kızlar doktordan geldik çok sıra vardı bugün çok yoruldum ve sıkıldım beklerken..
nstde yine hiç oynamadı eşekazcık oynadı neyseki doktor tekrar cekıme gerek yok dedi.
çatı muanemide oldum çok şükürrahmin ne çok dar nede çok geniş dedi.ön tarafta ufak bi çıkıklık var dedi eğer bebek o kısmı aşabilirse normal doğurabilirmişim açılmama bağlı olarak.eğer o kısım olmassa sezeryana alırız şuan normal gözüküyor dedibebek başını daha kanala yaslamamış doğuma var gözüküyor ani hareket falan yapmmasam günümde doğarmış çok şükür
normal istiyodum ama korkmaya başladım inşallah doğurabılrıım yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum o esnada
işte böyle canlarım yoruldum bi duş alıp dineleneyim biraz

bu arada yine sancılarım vardı karnım taş giibiydi zaten gün boyu ama ben hissetmedim bişey bakalım nezmana gerçek sancılar başlıyacak doktor sancıları anlattı biraz inşalah ayırt edebılırım.kanam olabılır cok az korkma dedı

geri sayım başladı dimek.. ya hu kaç kişi kaldı doğurmadık bu topikte? ne günlerden ne günlere...normal doğuracam deriz sezeryana gireriz...benim gb sezeryan tarihi bile alırsnız aksini bile düşünmezken normal doğum yaparsınız...Bizim sıpa askerlik oldu artık teyzoşları, cin gb fıldır fıldır gözleri değmesin kuzuşumun..bugün dedesinin kucağında maç seyretti yaaa ya düşünün bir gün karnımdaydı , yatakta dönemiyordum bile ki doğum yaptıktan sonra bile tam bir ay yanıma sağıma soluma dönemedim çoğuğa zarar veriririm diye :)))

hbaksoyum bebişini tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün inşallah mis kokulunuzu resim bekleriz artıkkkk

Zirsizdelim varmış memlekete; alışveriş konusunda sakın sıkıntı yapma, en bastinden en seni zora sokmayacak şekilde rahat rahat davran..ben gafil avlanıp erken doğum yaptığım için çok da etkisini görmedim o afilli hastane takımlarının vs vs..birçok şeyin..

Hayalotum..son günler karnın elbette ağrıyacak ve elbette sıkılacaksın hamişlikten..ben 20. haftadan 36'ya nasıl dayandım ya hu bunu hep düşünür dururum

Sera canım sen niredesin..sana mesaj da attıydım ama cvp vermedin..kele ne oldu ?

Zirveeeeee! niredesin ...? artık yosun topikte..cemroş prenses nasıl...

En son yamysim..geceleri benim gb nöbet turan uykusuz arkadaşım..ben de inan senin gb zombiyim...tam zombi

sağol kızçem ya ne yapalım işte ayda yılda bir gezdik kocişimle erkenden yılbaşı kutlamış olduk aslında benim koca yılbaşında da çalışıyorda maalesef hemde şehir dışına gidecek gece geçç gelecek o yüzden pazardan kutlayalım dedik evet kızçem çok şükür allah ikinci çocuguda nasip etti bana ama bilıyormusun ablamda da benim hastalığımdan var 5 yıl tedaviden sonra bi kızı oldu aradan 8 yıl geçti hala olmuyo çocuğu benimde ikinci çocuğu annem çok istedi allah korusun ablan gibi olursun falanda erkenden
tedavi falan olursun dedi annemin zoruyla oldu birazda benim bu oğlan iştee yaa demek tazmanyalı havlu aldın oğluşuna ne güzel misler gibi sarasın oğluşunu kızçem evet catı muayenesinden sonra kanama oluyormuş benide teee 38 haftada yaptılardı çatı muayenesi o yüzden aman kanaman devam ederse suyun falan gelirse hemencecik git hastaneye aman bekleyim falan deme sakınn sağolasın kızçem biz yılbaşını erken den kutladık vallaha kocişimlee
ohhh tabi hatun çocukları büyütmüş bizim gibi karnıda yok davul gibi rahat rahat geziyoo dahada bitirememiş gezmeyii ne güzel vallaha kızz demeeee balıkmı öldüü anam ben olsam oturur 2 gün ağlar yas tutardımm yaa benim bi defakuşlarım öldüü muhabbet kuşu soğuğa gelmezmiş bizde kış günü ev falan taşıdık öldü gariplerim 2 gün boyunca ağladım bennn gözlerim şişmişti resmenn seninde yeni yılın kutlu olsun kızçemm
hbaksoyum hoş geldin anam maaşallah sıkıntısız bi şekilde geçmiş doğumun darısı bizlerin başına inşallah annelik çok güzel bi duygu değilmi kızçemm kızzz birazda topraktan bahsetsen de meraktan çatlatmasan ya bi,ziii birdaha onuda anlat kızçem olurmuuu
hayalotum kilodaşımm hamişim anam buradaki herkes normal doğuracam deyip sezeryan oluyo o yüzden ben artık sendende normal doğuracak ümidini keztim vallaha evet catı muayenesinden sonra az bi kanam olabilir ama çok olursa hemen hastaneye git kızçemm
esha ne oldu canım neden aglıyon yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…