demekki tosun paşa artık xxl tosun paşa olduayy cok zor oluyo demı 6 aylıkken filan napıcen acep. o senı kucagına alır tasır
hoşgeldin canım nerelerdesin yaaaa aaaaaaaaaa kızıcammm sana.... neler kaçırmadın kiiii esha, baksoy ve zırsız doğurdu. hayalot da cumaya doğuruyo inşallah bi lale kaldı da nisana
ayy yavruummm herkesi birer posta ıslatmış sıpaben ona çok güel bi çözüm buldum. altını açınca hemen pipisinn üstüne pamuk mendillerden koyuyorum işerse ona işiyo ama kakasına çözüm bulamadım. ayda en az bir sefer tazyikli olarak üstüme püskürtür kakasını saolsun sıpam niye emmek istemiyo acabaa. uyumamış ya uykusuzluktan olabilir. uyursa hemen memeye al emer ozaman. sende depresyon felan çıkarma sakın heee olumlu düşün bişeim yok benim de geçecek inşallah
yavrular bugün bebişimi doktora götürdük
karnına inmiş sarılık maalesef
bacaklara inerse mutlaka getirin dedi
ilk haftadan sonra geriler genel olarak sarılık dedi
sabredecez bakalım, umarım ilerlemez sarılığı
bu arada şaka maka sabah 10buçuk da tam 1 haftalık oluyoruzzzzzzz
kızçelerim anca gelebıldımmm nasıl yorgunum anlatamam onuda yapım bunuda yapım derken yıne saftım kaydı cokta dınlendım ama yetmedı demekkı
yazdıklarınızı okudum ama tam alıntılamısken öğlen gelenım oldu oyuzden toptan yazıcam okudugum kadarı ile
yamısım bıtanem anladım kuzum sunı sancı normal sancının bı tık üstügerçi bu sancı olayı kişiden kişiye değişir ama bakalım yarın yaşayıp görücez artık acaba kaç saatte dogurcam cok merak edıyorum yada acılmam varmı:26:bu arada benım sancılarım basladı nasıl desem bıldıgın adet sancısı belımden baslıyor kasıklarıma dogru yayılıp bacagımı kılıtlıyor ama dakıkalara dusmedı henuz bırde anlatılanlar gıbı benımkı duzenlı degıl ya :44:ama dıgerlerınden cokcok farklı resmen kılıtlıyor benı yada gecmıyor pozısyn degıstırdıgımde bakalım yarın neler yapacaklar bana
baksoyum tatlım ruh halımı bende bılmıyorumkı sana soylıyem.ama ruhsuzum ya hıc bırsey hıssetmıyorumçevremdekı herkes cok heyecanlı ama ben aksıne normal bıgunmus gıbı sakındım.aynı rutın ıslerımı yaptım gezmelere gıttım başsaglığına bıle gıttım gorenler dalga gecıoyor artık benımle ama vallahı bana hıc yarın kucagıma cınarımı alcakmısım gıbı gelmıyor hala sankı daha hamıle kalcakmısım gıbı gelıyor eşim ise benım tam tersım berbere gıttı,arabayı iç dış yıkatmaya goturdu,kendıne pantalon gomlek falan aldı bakımlı baba olcakmıs daha neler neler anlatsam boıtmez sankı adam doguracak ya annem desen agla agla mahvoldu kadın herkes bı sveınclı bıtek ben normalım .neden boyleyım bende anlamadım ama sankı bu sekıl dengeleyebıolıyroum cevremı
zırsizim kuzum sakın ha salma kendını toparlan bakımmkız bak benı dusunsene bı ben dogum yapınca benım yasayacaklarımı az cok dertlestık bılıyosun basıma neler gelecegını oyuzden sıkıldıkca benı dusun kendıne gel alaala bol bol dua et gecıcı bı sure o.yavrun yanında kuzum mıs gıbı kokuyodur sımdı o annesı senı sevıyorum bunu bıl
esham kuzum ıyısın degılmı bııtıyor artık logusalıkfındıkı öp mıncıkla moruısım senide fındıgınıda kocamn opuyorummm
lalem seram sızlerıde sevıyom bacılar dua edın anam bana bı heyecanlanayım yada korkam bı hıs gelsın yavallahı ben kendımden bunalıyom desemkı cevreme bellı etmemeye calısıyorum yok ya aklıma gelmıyo valla yarın doguma gırecegım
yarın 10da randevuya gırcem bakalım neler olacak son catı muanemde ınsallah paşamda ıyıdır gercı yerınde durdugu yok ya o ayrı
artık cıkayım bıraz uzanayım cok yporgunum
hakkınız helal edın öpüyorum hepınızı kocaman
bıdahakı gelısımde cocumla gelecegım yer acın ha ön sıralardannnbırde az az konusun yetısemem valla gecmısıde alıntılayamadım zaten
aaah ah kendimi hatırladım şimdi az önce de doğum öncesi doğum anı ve sonrasında çekilen videomu izledim hala ağlıyorum izlerken .canım hayalotum benim olsun hissiz ol sen çünki o doğum anı çok farklı sonraısnda yavrunu kucağına alınca zaten ağlamaktan için dışına çıkyor ve hislerin tavan yapıyor resmen hep ağlamaklı oluyorsun çok hassas oluyorsun heycanın artıyor hep koklamak sarılmak kucağında uyutmak istiyorsun.dualarımız seninle canımıniçi hayırlısyla git gel sIk dişini tatlım geçince çooook mutlu oluyorsun dünyalar senin oluyor.ennn ön sıra senin kurul anam kuruuul ohh.hadi allah yarumcınız olsun hayırlı evlatlarımız olsun inşallah .heyecanla bekliyorum seni.kızçelerim anca gelebıldımmm nasıl yorgunum anlatamam onuda yapım bunuda yapım derken yıne saftım kaydı cokta dınlendım ama yetmedı demekkı
yazdıklarınızı okudum ama tam alıntılamısken öğlen gelenım oldu oyuzden toptan yazıcam okudugum kadarı ile
yamısım bıtanem anladım kuzum sunı sancı normal sancının bı tık üstügerçi bu sancı olayı kişiden kişiye değişir ama bakalım yarın yaşayıp görücez artık acaba kaç saatte dogurcam cok merak edıyorum yada acılmam varmı:26:bu arada benım sancılarım basladı nasıl desem bıldıgın adet sancısı belımden baslıyor kasıklarıma dogru yayılıp bacagımı kılıtlıyor ama dakıkalara dusmedı henuz bırde anlatılanlar gıbı benımkı duzenlı degıl ya :44:ama dıgerlerınden cokcok farklı resmen kılıtlıyor benı yada gecmıyor pozısyn degıstırdıgımde bakalım yarın neler yapacaklar bana
baksoyum tatlım ruh halımı bende bılmıyorumkı sana soylıyem.ama ruhsuzum ya hıc bırsey hıssetmıyorumçevremdekı herkes cok heyecanlı ama ben aksıne normal bıgunmus gıbı sakındım.aynı rutın ıslerımı yaptım gezmelere gıttım başsaglığına bıle gıttım gorenler dalga gecıoyor artık benımle ama vallahı bana hıc yarın kucagıma cınarımı alcakmısım gıbı gelmıyor hala sankı daha hamıle kalcakmısım gıbı gelıyor eşim ise benım tam tersım berbere gıttı,arabayı iç dış yıkatmaya goturdu,kendıne pantalon gomlek falan aldı bakımlı baba olcakmıs daha neler neler anlatsam boıtmez sankı adam doguracak ya annem desen agla agla mahvoldu kadın herkes bı sveınclı bıtek ben normalım .neden boyleyım bende anlamadım ama sankı bu sekıl dengeleyebıolıyroum cevremı
zırsizim kuzum sakın ha salma kendını toparlan bakımmkız bak benı dusunsene bı ben dogum yapınca benım yasayacaklarımı az cok dertlestık bılıyosun basıma neler gelecegını oyuzden sıkıldıkca benı dusun kendıne gel alaala bol bol dua et gecıcı bı sure o.yavrun yanında kuzum mıs gıbı kokuyodur sımdı o annesı senı sevıyorum bunu bıl
esham kuzum ıyısın degılmı bııtıyor artık logusalıkfındıkı öp mıncıkla moruısım senide fındıgınıda kocamn opuyorummm
lalem seram sızlerıde sevıyom bacılar dua edın anam bana bı heyecanlanayım yada korkam bı hıs gelsın yavallahı ben kendımden bunalıyom desemkı cevreme bellı etmemeye calısıyorum yok ya aklıma gelmıyo valla yarın doguma gırecegım
yarın 10da randevuya gırcem bakalım neler olacak son catı muanemde ınsallah paşamda ıyıdır gercı yerınde durdugu yok ya o ayrı
bıdahakı gelısımde cocumla gelecegım yer acın ha ön sıralardannnbırde az az konusun yetısemem valla gecmısıde alıntılayamadım zaten
evet yavrum ben çok hissizdim videomu izledim de az önce hakikaten bi tepki ver be kadın diyorum kendi kendime izlerken hatta.ama öyle olması biizm avantajımıza oldu zırsızım çünki biz genel anestezi olmadık ve heyecan yapmamamız çok önemliydi.ayyy çok heyecanlandım hayalotum için .hayalotum , bebişim , tatlım
öncelikle hakkında hayırlısını diliyorum
umarım normal doğurursun, hemencecik kurtulursun
Allahım bir avaz da doğurmanı nasip etsin inşallah
tatlım nedenini bende bilmiyorum ama o hissizlik giriyor elinde olmadan
baksana berrin de hissiz girdi doğuma bende hissiz girdim
ne bekleyeceğini bilmemek mi dersin yoksa doğurcağına inanamamak mı dersin bilemiyorum ama stresli ya da gergin olmaktan iyidir hissiz olmak
bizim babacık da çok heyecanlıydı
doğuracağım gün kardeşim bile benden gergin ve heyecanlıydı
doğum güzel bir duygu ama sezeryan olursa biraz sıkıntılı
hayırlısıyla al çınarını gel , kağan alpimle bekliyoruz
ön sıralarda yerin hazır
kızlarrr yaa ben emzırdıkten sonra göğsüme agrı gırıyo neden acaba :26:
kızçelerim anca gelebıldımmm nasıl yorgunum anlatamam onuda yapım bunuda yapım derken yıne saftım kaydı cokta dınlendım ama yetmedı demekkı
merhaba kızlar nasılsınız ben kaç gündür gelemedim grip olmuşum en ağırından ustune bırde sinüzit eklendi çok köütüm yatıyorum kaç gündür ilaçta kullanamıyorum malumm.....
birde bunlar yetmezmiş gibi akşam kızımı yatırmaya gidiyordum odaya yere su dökmüş benim kız görmedim suya bastım ayağım kaydı çatım ayrıldı ölüyorum sandım biliyorsunuz benim baştan beri bebekte eşide aşağıda zaten ondan çekiyordum kaç gündür bu geldi bide başıma,,
akşamdan beri duvarlardan tutup yürüyorum gercı yürüyemiyorumda sürünüyorum eşimi bekliyorum gelsin doktora gidicezinşallah bebekte bı sıkıntı yoktur sancımda var cunküü ..
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım oturamıyorum çünkü neyse ben yatıymm kızlr duramıyorum hoşçakalınn
bende hiç olmadı öyle bişe ya dr bi sor istersen kızçem mastit felan olmasın da..
hadi inşallah bir avazda kurtulucaksın canım. doğurmuşsundur da sen şimdi.. ayyy allahım analı babalı büyütsün...
bolbooolll emzir sarılık felan kalmaz. benimki saat başı emiyodu. hem çok hafif hemde çok kısa sürede atlattık sarılığı. darısı size inşallah.
hayalotum sezeryn mı olcakmış yaw..suni alıp sezeryan olmaktn korkuyodu başına geldi işte.. sağlıkla sıhhatle alsın inşallah kucağına oğluşunu
vayyy zırve hanım sız yasıyomuydunuz nerlerdeydın canım :)
prenses napıyo kocaman olmustur.
herseyı kacırdın :) ben dogurdum arkamdan baksoyumuz dogurdu 5 gun öncede zırsızımız dogum yaptı
hoşgeldin canım nerelerdesin yaaaa aaaaaaaaaa kızıcammm sana.... neler kaçırmadın kiiii esha, baksoy ve zırsız doğurdu. hayalot da cumaya doğuruyo inşallah bi lale kaldı da nisana
ayy yavruummm herkesi birer posta ıslatmış sıpaben ona çok güel bi çözüm buldum. altını açınca hemen pipisinn üstüne pamuk mendillerden koyuyorum işerse ona işiyo ama kakasına çözüm bulamadım. ayda en az bir sefer tazyikli olarak üstüme püskürtür kakasını saolsun sıpam niye emmek istemiyo acabaa. uyumamış ya uykusuzluktan olabilir. uyursa hemen memeye al emer ozaman. sende depresyon felan çıkarma sakın heee olumlu düşün bişeim yok benim de geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?