Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızlarrr yaa ben emzırdıkten sonra göğsüme agrı gırıyo neden acaba :26:

kızçelerim anca gelebıldımmm nasıl yorgunum anlatamam onuda yapım bunuda yapım derken yıne saftım kaydı cokta dınlendım ama yetmedı demekkı
yazdıklarınızı okudum ama tam alıntılamısken öğlen gelenım oldu oyuzden toptan yazıcam okudugum kadarı ile
yamısım bıtanem anladım kuzum sunı sancı normal sancının bı tık üstügerçi bu sancı olayı kişiden kişiye değişir ama bakalım yarın yaşayıp görücez artıkacaba kaç saatte dogurcam cok merak edıyorum yada acılmam varmı:26:bu arada benım sancılarım basladı nasıl desem bıldıgın adet sancısı belımden baslıyor kasıklarıma dogru yayılıp bacagımı kılıtlıyorama dakıkalara dusmedı henuz bırde anlatılanlar gıbı benımkı duzenlı degıl ya :44:ama dıgerlerınden cokcok farklı resmen kılıtlıyor benı yada gecmıyor pozısyn degıstırdıgımdebakalım yarın neler yapacaklar bana
baksoyum tatlım ruh halımı bende bılmıyorumkı sana soylıyem.ama ruhsuzum ya hıc bırsey hıssetmıyorumçevremdekı herkes cok heyecanlı ama ben aksıne normal bıgunmus gıbı sakındım.aynı rutın ıslerımı yaptım gezmelere gıttım başsaglığına bıle gıttım gorenler dalga gecıoyor artık benımle ama vallahı bana hıc yarın kucagıma cınarımı alcakmısım gıbı gelmıyor halasankı daha hamıle kalcakmısım gıbı gelıyoreşim ise benım tam tersım berbere gıttı,arabayı iç dış yıkatmaya goturdu,kendıne pantalon gomlek falan aldı bakımlı baba olcakmıs daha neler neler anlatsam boıtmez sankı adam doguracak ya annem desen agla agla mahvoldu kadın herkes bı sveınclı bıtek ben normalım .neden boyleyım bende anlamadım ama sankı bu sekıl dengeleyebıolıyroum cevremı
zırsizim kuzum sakın ha salma kendını toparlan bakımmkız bak benı dusunsene bı ben dogum yapınca benım yasayacaklarımı az cok dertlestık bılıyosun basıma neler gelecegınıoyuzden sıkıldıkca benı dusun kendıne gel alaala bol bol dua et gecıcı bı sure o.yavrun yanında kuzum mıs gıbı kokuyodur sımdı o annesısenı sevıyorum bunu bıl
esham kuzum ıyısın degılmı bııtıyor artık logusalıkfındıkı öp mıncıkla moruısım senide fındıgınıda kocamn opuyorummm

lalem seram sızlerıde sevıyom bacılar dua edın anam bana bı heyecanlanayım yada korkam bı hıs gelsın ya vallahı ben kendımden bunalıyom desemkı cevreme bellı etmemeye calısıyorum yok ya aklıma gelmıyo valla yarın doguma gırecegım
yarın 10da randevuya gırcem bakalım neler olacak son catı muanemde ınsallah paşamda ıyıdır gercı yerınde durdugu yok ya o ayrı
artık cıkayım bıraz uzanayım cok yporgunum
hakkınız helal edın öpüyorum hepınızı kocaman
bıdahakı gelısımde cocumla gelecegım yer acın ha ön sıralardannn bırde az az konusun yetısemem valla gecmısıde alıntılayamadım zaten

hayalotum , bebişim , tatlım
öncelikle hakkında hayırlısını diliyorum
umarım normal doğurursun, hemencecik kurtulursun
Allahım bir avaz da doğurmanı nasip etsin inşallah
tatlım nedenini bende bilmiyorum ama o hissizlik giriyor elinde olmadan
baksana berrin de hissiz girdi doğuma bende hissiz girdim
ne bekleyeceğini bilmemek mi dersin yoksa doğurcağına inanamamak mı dersin bilemiyorum ama stresli ya da gergin olmaktan iyidir hissiz olmak
bizim babacık da çok heyecanlıydı
doğuracağım gün kardeşim bile benden gergin ve heyecanlıydı
doğum güzel bir duygu ama sezeryan olursa biraz sıkıntılı
hayırlısıyla al çınarını gel , kağan alpimle bekliyoruz
ön sıralarda yerin hazır

annesi kaldı ıslatmadığı ama ben altını alamıyorum tatlım şu an
eğilmek çok zor
bizimkilerde aynı çözüm yoluna gittiler
her seferinde kıyafet değiştirmek de sıkıntı bebiş için malum
canım dikkatinin dağıtılmasından hiç hoşlanmıyor
ben emzirirken konuşan oldu mu kafayı çeviriyo
sonra da sinirleniyo ve sinirinden ağlamaya başlıyo
sakinleşene kadar da memişi almıyo
bazen de diyelim keyfi yerinde uyandı, memişim ağzında oynamayı çok seviyo
sağ sol yapıyo, ama emmek istemiyo
ağzına alıp bırakmak istiyo, ağzını kaşıyo sanki ara ara da
korkuyorum yaa niye böyle anlamadım
depresyona girmemeye çalışıyorum

yavrular bugün bebişimi doktora götürdük
karnına inmiş sarılık maalesef
bacaklara inerse mutlaka getirin dedi
ilk haftadan sonra geriler genel olarak sarılık dedi
sabredecez bakalım, umarım ilerlemez sarılığı
bu arada şaka maka sabah 10buçuk da tam 1 haftalık oluyoruzzzzzzz

tatlım korkma bızımkıde sarılık olmustu hatta uyanmıyodu sarılıktan vede gözlerının içi bile sararmıstı ama cok şükür tedavisiz atlattı. bolca emzır bıde odanın ışığını acık tut gece. cunku ışık fayda edıyo bıde güneş ışığı.
niceee haftalara oğluşunlaa

ayyy tatlımmm sen şimdi doğumamı gıttın yaa Allahım sağlıcakla evladını kucagına almayı nasip etsin dua ettim sana. hadi oğluşunu al gel bekliyoruz

aaah ah kendimi hatırladım şimdi az önce de doğum öncesi doğum anı ve sonrasında çekilen videomu izledim hala ağlıyorum izlerken .canım hayalotum benim olsun hissiz ol sen çünki o doğum anı çok farklı sonraısnda yavrunu kucağına alınca zaten ağlamaktan için dışına çıkyor ve hislerin tavan yapıyor resmen hep ağlamaklı oluyorsun çok hassas oluyorsun heycanın artıyor hep koklamak sarılmak kucağında uyutmak istiyorsun.dualarımız seninle canımıniçi hayırlısyla git gel sIk dişini tatlım geçince çooook mutlu oluyorsun dünyalar senin oluyor.ennn ön sıra senin kurul anam kuruuul ohh.hadi allah yarumcınız olsun hayırlı evlatlarımız olsun inşallah .heyecanla bekliyorum seni.
evet yavrum ben çok hissizdim videomu izledim de az önce hakikaten bi tepki ver be kadın diyorum kendi kendime izlerken hatta.ama öyle olması biizm avantajımıza oldu zırsızım çünki biz genel anestezi olmadık ve heyecan yapmamamız çok önemliydi.ayyy çok heyecanlandım hayalotum için .

korkma tatlım sen bol bol emzir azıcıkta emse yeter senin ilk haftadaki emzirmen çok önemli o gelen süt kıymetliymiş.kaldır emzir dedi bana hemşireler 2 saatte bir kaldır mm leri sırayla emzir dediler öyle yaptım çok şükür sarılık falan olmadı .sende içini ferah tut tatlım bol bol emzir ve sakın bunalma sIkIntı yapma aman ha.eveeet şu saatlerde yavrun bir haftalık oldu canım benimmm.gün gün okadar çok değişiyorlar ki gözünün önünde .çok şükür bugünleri de gördük daha 24 gün önce karnımdaydı toprağımmm

Oncelikle hepinize selamlr kızlar, hayalotum suan hastanede ve saat 11 den beri suni sanci alıyor ama sancıları baslamamis henüz dru 14:30da sezeryana alirim demiş, hastaneye gittiginde bir parmak acikligi varmis simdide ntsye alacaklarmis, rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah,bizede bu güzelliği yasatsın insallah Allahım...

kızlarrr yaa ben emzırdıkten sonra göğsüme agrı gırıyo neden acaba :26:

bende hiç olmadı öyle bişe ya dr bi sor istersen kızçem mastit felan olmasın da..

hadi inşallah bir avazda kurtulucaksın canım. doğurmuşsundur da sen şimdi.. ayyy allahım analı babalı büyütsün...

bolbooolll emzir sarılık felan kalmaz. benimki saat başı emiyodu. hem çok hafif hemde çok kısa sürede atlattık sarılığı. darısı size inşallah.

hayalotum sezeryn mı olcakmış yaw..suni alıp sezeryan olmaktn korkuyodu başına geldi işte.. sağlıkla sıhhatle alsın inşallah kucağına oğluşunu

merhaba kızlar nasılsınız ben kaç gündür gelemedim grip olmuşum en ağırından ustune bırde sinüzit eklendi çok köütüm yatıyorum kaç gündür ilaçta kullanamıyorum malumm.....

birde bunlar yetmezmiş gibi akşam kızımı yatırmaya gidiyordum odaya yere su dökmüş benim kız görmedim suya bastım ayağım kaydı çatım ayrıldı ölüyorum sandım biliyorsunuz benim baştan beri bebekte eşide aşağıda zaten ondan çekiyordum kaç gündür bu geldi bide başıma,,

akşamdan beri duvarlardan tutup yürüyorum gercı yürüyemiyorumda sürünüyorum eşimi bekliyorum gelsin doktora gidicezinşallah bebekte bı sıkıntı yoktur sancımda var cunküü ..

geçmişi okudum ama alıntı yapamadım oturamıyorum çünkü neyse ben yatıymm kızlr duramıyorum hoşçakalınn

arkadaşından aldık haberini canım sezeryan olacakmışsın doğmamış bebiş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle olsun öpüyorum senide miskokulu oğluşunudaa

gecmıs olsun canım benım inşallah en kısa surede atlatırsın.
kanaman fılan oldumu bı sıkıntınn varmı ?
off böyle durumlarda hamıleyken insanın basına gelıyo ya.
bende banyoda kaymıstım bacaklarım ayrılmıstı 1 hafta toparlanamamıstım.
inşallah bı sorun olmadan gecer canm

bılmıyorum kı sadece sol gögsumde oluyo ama o agrı off smdı bıle var

canımm kızçemm şimdiye dogurmussundur. Allahım analı babalı büyütmeni nasip etsin toparlanınca gelde bı anlatıver oğlusunu :)
oyy minnak minnaktır sımdı o kokla bızım yerımıze

hayalotum sezeryn mı olcakmış yaw..suni alıp sezeryan olmaktn korkuyodu başına geldi işte.. sağlıkla sıhhatle alsın inşallah kucağına oğluşunu

olsun olsun hayırlısı böyleymiş demekki canlarım önemli olan hepimizin de aynı şekilde düşündüğü gibi bebişimizde bir şey olmasın .oldu da bitti işte yakın zamanda gelse de anlatsa bize .küçücük suratına ilk baktığında ne hissetti odasına geldiği ve onu kucağına ilk aldığında ne düşündü ona nasıl seslendi :) ay yavrularım benim sağlıklı sıhhatli gelsinler evlerine inşallah.

kızlaaaaar hepinizi öpüyorum yavrularınızı da kokluyorum .ne günler yaşadık dimi neler paylaştık hamileliği birlikte geçirdik burada veeeeeee doğuruverdik iştee yavrularımız sağlıklı çok şükür ve evlerimizdeyiz .ALLAH bozmasın inşallah.

vayyy zırve hanım sız yasıyomuydunuz nerlerdeydın canım :)
prenses napıyo kocaman olmustur.
herseyı kacırdın :) ben dogurdum arkamdan baksoyumuz dogurdu 5 gun öncede zırsızımız dogum yaptı

kızım kocaman oldu oturmaya başladığı için reflüsü azaldı kusmamız bitti çok şükür ben çalışıyorum artık buralardayım kızıma annem bakıyor sütüm kesildi bizde doktorun önerdiği gibi yoğurt çorba ve diğer ek gıdalara başladık. Allah hepinizee ve bebişlerinize sağlık versin kızlar. Moraira ile görüşürüyoruz bir tek ondan haberim vardı burda olmadığım süreçte fakat ben hala sezaryen ağrısı çekiyorum lohusalık sendromuda devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…