Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

aminn canım bizde göktürkle sizi öpüyoruz tatlımm
gercekten neler paylaştıkk.
ben artık kendıme zarar verebılme derecesınde bı hamılelık depresyonu yasamıstım ama burda benım depresyonum azalmıstı paylastıgımız dertler sorunar benı hafıfletmıstı tekrar buzaman kadar verdıgınız destek ve benle paylaşımlarınız için tesekkur ederım. dostlugumuz hep sursun yuzyuzede olsun inşallah

mşallah cemre hanıma
sütün tamamen mi kesildi canm gece fılan emiyo mu ?
aman sağlıklı olsunlarda hem 4 aylık olmuş.

durmuyo benim oğlan yıne delirdik beraber

Son düzenleme:
;lk;f;slkflffkkfkfkfkfkfkfkfk eksdksdkdkd dkkdkdkdkd askakkakaak

durmuyo benim oğlan yıne delirdik beraber

:) benim bıdıkta dün huysuzlandı yavrum mm yi ağzından çıkartıyo başlıyo vıraklamaya o küçücük ağız nasıl açılıyo kocaman oluyo :) o ağlayınca tedirgin oluyordum dün o yüzünü ağzını gördükçe gülme geldi bana da :) ağlıyo biraz mm yi arayıp buluyo kafasını sağa sola döndürüp sanki 3 günlük aç gibi saldırıyo komik komik sesler çıkartıyo sonra mm yi çıkartıp yaslanıyo uyuyyo yavrum çok komik oluyo yahuu

oyy onun agzını yerımm benn hıc sorma yaa sankı ac bırakmısız gıbı saldırıyolar görmedınmı hıc mama evladım dıyorum
bı hırs bı hırs anaammm bu cocuk buyuyunce baa kafa atar dıyorum

laleemmm geçmiş olsun canım nasılsın. oğluş iyi dimi.. ayy gelde bi haber veriver yaa merak ettim seni.. dr ne dedi nasıl oldun.. inşallah ikinizde iyisinizdir yaa

gelemez o bi süre bence başı çok kalabalıktır onun şimdi..

zirvem hoşgeldin bacım. aramızda 1 hafta var bizim. cemre sultan oturuyomu... ben daha oturtmuyom ama.. hafif hafir oturur pozisyona getiriyom ama oturtmuyom. oturması mı lazımdı acep.. neyse haftaya dr sorim bakim bizim depresif ne dicek sütün kesildi demek.. neyse canım sıkma canını. sağlıklı olsunda..

bi kere o lohusalık sendromundan çık artık aaaaaa yoksam gelir ben seni çıkarırım heeeeeee

bide beni çıkarıver gııııııııı

merhaba kızlar dünden beri hastanedeydik yeni geldim eve dun demiştim eşim gelince doktora gidicez diye gittik nst ye bağladılar beni sancım çıktıı ,,

sonra doktor baktı sancın var ama çok erken daha dedi hemen odaya aldılar serum la iğneyle falan kasılmaları sancıları takip ederek durdurdular bu sabah geldi doktorum tekrar nst sonucuna baktı ve şimdilik geçtı sancı ve kasılma dedi eve yolladı...

yatıyorum şimdi eger tekrar ağrım sancım falan olursa geri gidicez hastaneye bol bl yatıp dinlenmem lazımmış merak edersiniz diye girip bı yazıym dedim hoşçakalın bıraz yatıym yine gelirim okk

oyyy canım aman dikkat et.bol bol dinlen

eeee neredesiniiiiiz .lalem gelde iyiyim bebişimde iyi diye haber ver tatlım.

hepinize teşekkür ederim kızlar merak etmişinizz beni bakalım şimdilik bişey yok dedi doktor ama 2 gun daha riskli dedi bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz tekrara zaten bu aylarda rahim iyice buyudugu için anne adayları sakarlaşırmış bende ole oldum heralde doktor öle dedii

da vincinin şifresi
kızz kadın daha hamıle hemen dogurtuverdınn D

canım yat dınlen kalkma tekrarlamasın sancıların Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…