kızlaaaaar hepinizi öpüyorum yavrularınızı da kokluyorum .ne günler yaşadık dimi neler paylaştık hamileliği birlikte geçirdik burada veeeeeee doğuruverdik iştee yavrularımız sağlıklı çok şükür ve evlerimizdeyiz .ALLAH bozmasın inşallah.
kızım kocaman oldu oturmaya başladığı için reflüsü azaldı kusmamız bitti çok şükür ben çalışıyorum artık buralardayım kızıma annem bakıyor sütüm kesildi bizde doktorun önerdiği gibi yoğurt çorba ve diğer ek gıdalara başladık. Allah hepinizee ve bebişlerinize sağlık versin kızlar. Moraira ile görüşürüyoruz bir tek ondan haberim vardı burda olmadığım süreçte fakat ben hala sezaryen ağrısı çekiyorum lohusalık sendromuda devam ediyor
durmuyo benim oğlan yıne delirdik beraber
;lk;f;slkflffkkfkfkfkfkfkfkfk eksdksdkdkd dkkdkdkdkd askakkakaak
:) benim bıdıkta dün huysuzlandı yavrum mm yi ağzından çıkartıyo başlıyo vıraklamaya o küçücük ağız nasıl açılıyo kocaman oluyo :) o ağlayınca tedirgin oluyordum dün o yüzünü ağzını gördükçe gülme geldi bana da :) ağlıyo biraz mm yi arayıp buluyo kafasını sağa sola döndürüp sanki 3 günlük aç gibi saldırıyo komik komik sesler çıkartıyo sonra mm yi çıkartıp yaslanıyo uyuyyo yavrum çok komik oluyo yahuu
bu ne gıssss şifremi :) yavrularınız analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun mu demek istedin
;lk;f;slkflffkkfkfkfkfkfkfkfk eksdksdkdkd dkkdkdkdkd askakkakaak
ayyyy yarıldımm yorumuna tatlımm yaaa kopptumm
merhaba kızlar nasılsınız ben kaç gündür gelemedim grip olmuşum en ağırından ustune bırde sinüzit eklendi çok köütüm yatıyorum kaç gündür ilaçta kullanamıyorum malumm.....
birde bunlar yetmezmiş gibi akşam kızımı yatırmaya gidiyordum odaya yere su dökmüş benim kız görmedim suya bastım ayağım kaydı çatım ayrıldı ölüyorum sandım biliyorsunuz benim baştan beri bebekte eşide aşağıda zaten ondan çekiyordum kaç gündür bu geldi bide başıma,,
akşamdan beri duvarlardan tutup yürüyorum gercı yürüyemiyorumda sürünüyorum eşimi bekliyorum gelsin doktora gidicezinşallah bebekte bı sıkıntı yoktur sancımda var cunküü ..
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım oturamıyorum çünkü neyse ben yatıymm kızlr duramıyorum hoşçakalınn
olsun olsun hayırlısı böyleymiş demekki canlarım önemli olan hepimizin de aynı şekilde düşündüğü gibi bebişimizde bir şey olmasın .oldu da bitti işte yakın zamanda gelse de anlatsa bize .küçücük suratına ilk baktığında ne hissetti odasına geldiği ve onu kucağına ilk aldığında ne düşündü ona nasıl seslendi :) ay yavrularım benim sağlıklı sıhhatli gelsinler evlerine inşallah.
kızım kocaman oldu oturmaya başladığı için reflüsü azaldı kusmamız bitti çok şükür ben çalışıyorum artık buralardayım kızıma annem bakıyor sütüm kesildi bizde doktorun önerdiği gibi yoğurt çorba ve diğer ek gıdalara başladık. Allah hepinizee ve bebişlerinize sağlık versin kızlar. Moraira ile görüşürüyoruz bir tek ondan haberim vardı burda olmadığım süreçte fakat ben hala sezaryen ağrısı çekiyorum lohusalık sendromuda devam ediyor
laleemmm geçmiş olsun canım nasılsın. oğluş iyi dimi.. ayy gelde bi haber veriver yaa merak ettim seni.. dr ne dedi nasıl oldun.. inşallah ikinizde iyisinizdir yaa
gelemez o bi süre bence başı çok kalabalıktır onun şimdi..
zirvem hoşgeldin bacım. aramızda 1 hafta var bizim. cemre sultan oturuyomu... ben daha oturtmuyom ama.. hafif hafir oturur pozisyona getiriyom ama oturtmuyom. oturması mı lazımdı acep.. neyse haftaya dr sorim bakim bizim depresif ne diceksütün kesildi demek.. neyse canım sıkma canını. sağlıklı olsunda..
bi kere o lohusalık sendromundan çık artık aaaaaa yoksam gelir ben seni çıkarırım heeeeeee
hayırdır çocuk kafayı daha doğmadan geçiriyo herhal;lk;f;slkflffkkfkfkfkfkfkfkfk eksdksdkdkd dkkdkdkdkd askakkakaak
hayırdır çocuk kafayı daha doğmadan geçiriyo herhal
merhaba kızlar dünden beri hastanedeydik yeni geldim eve dun demiştim eşim gelince doktora gidicez diye gittik nst ye bağladılar beni sancım çıktıı ,,
sonra doktor baktı sancın var ama çok erken daha dedi hemen odaya aldılar serum la iğneyle falan kasılmaları sancıları takip ederek durdurdular bu sabah geldi doktorum tekrar nst sonucuna baktı ve şimdilik geçtı sancı ve kasılma dedi eve yolladı...
yatıyorum şimdi eger tekrar ağrım sancım falan olursa geri gidicez hastaneye bol bl yatıp dinlenmem lazımmış merak edersiniz diye girip bı yazıym dedim hoşçakalın bıraz yatıym yine gelirim okk
eeee neredesiniiiiiz .lalem gelde iyiyim bebişimde iyi diye haber ver tatlım.
laleemmm geçmiş olsun canım nasılsın. oğluş iyi dimi.. ayy gelde bi haber veriver yaa merak ettim seni.. dr ne dedi nasıl oldun.. inşallah ikinizde iyisinizdir yaa
gelemez o bi süre bence başı çok kalabalıktır onun şimdi..
zirvem hoşgeldin bacım. aramızda 1 hafta var bizim. cemre sultan oturuyomu... ben daha oturtmuyom ama.. hafif hafir oturur pozisyona getiriyom ama oturtmuyom. oturması mı lazımdı acep.. neyse haftaya dr sorim bakim bizim depresif ne diceksütün kesildi demek.. neyse canım sıkma canını. sağlıklı olsunda..
bi kere o lohusalık sendromundan çık artık aaaaaa yoksam gelir ben seni çıkarırım heeeeeee
gecmıs olsun canım benım inşallah en kısa surede atlatırsın.
kanaman fılan oldumu bı sıkıntınn varmı ?
off böyle durumlarda hamıleyken insanın basına gelıyo ya.
bende banyoda kaymıstım bacaklarım ayrılmıstı 1 hafta toparlanamamıstım.
inşallah bı sorun olmadan gecer canm
da vincinin şifresie gelmiş madem birşeyler yazmak yerine hiç üşenmemiş şifrelemiş.kıs belkide bebişini emzirirken uyuyakaldı kadıncağız eli klavyeye değdidi olabilir ben gece kaç kere daldımda sıçradım anam anam
merhaba kızlar dünden beri hastanedeydik yeni geldim eve dun demiştim eşim gelince doktora gidicez diye gittik nst ye bağladılar beni sancım çıktıı ,,
sonra doktor baktı sancın var ama çok erken daha dedi hemen odaya aldılar serum la iğneyle falan kasılmaları sancıları takip ederek durdurdular bu sabah geldi doktorum tekrar nst sonucuna baktı ve şimdilik geçtı sancı ve kasılma dedi eve yolladı...
yatıyorum şimdi eger tekrar ağrım sancım falan olursa geri gidicez hastaneye bol bl yatıp dinlenmem lazımmış merak edersiniz diye girip bı yazıym dedim hoşçakalın bıraz yatıym yine gelirim okk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?