eeee neredesiniiiiiz .lalem gelde iyiyim bebişimde iyi diye haber ver tatlım.
canım yat dınlen kalkma tekrarlamasın sancıların Allah korusun.
oyyy canım aman dikkat et.bol bol dinlen
Kızlar beni de aranıza alır mısınız? Taze hamiş olarak :)
sağol esham yatıyorum bakalım bu ıkı gun sagsalım geçsin vallaha başka bişey istemem sen nasılsın tatlım bebeiş nasıl iyisiniz inşallah
tabi canım hosgeldınn.
bebişin hayırlı ugurlu olsun. biz bu topikte hamılelık gecırdık ve dogurduk bı lalemız kaldı hamıle darısı sızın basınıza ama senınkı dogana bızımkıler baya abi abla olcaklar inşallah :)))
inşallah sağ salim atlatırsın tatlımm.
bende iyiyim cok sükür oğlanla ugrasıyorum ağlıyodu kendı kendıne uyuduaslında uyutmıycaktım gece uyumuyo dıye ama kıyamam sımdı kaldırmaya
Kızlar beni de aranıza alır mısınız? Taze hamiş olarak :)
Hoş bulduk canım. Abilerini ablalarını yerim ben minnoşlar :) benim ki biraz sürpriz oldu beklenmeyen bebek ama şoku atlattık şuan iyi ki olmuş modundayız. Heyecanla bekliyoruz :) P.tesi doktoro gidicem ilk kez ve nereye gideceğime hala karar veremedim. Bakalım, stressiz güzel bir hamilelik geçiririm umarım. Senin nasıldı hamileliğin doğumun. Normal doğum mu oldun?
inşallah atlatıcam kızçem oyyyy kıyamam ben onun uykusuna yavv şimdi yanında olup onu koklamak uykusunu seyretmek vardı vallaha biraz daha oyalanıp 9 gibi falan yatsa en azından gece biraz iyi uyurdu kızçem sana dyorum ama benim kızda uyuycam dedi yatırmak istemedim gece kalkar diye ama baktım gözleri küçülmüş kıyamadım uyuduu
hoş geldin jengammmkız hem taze gelin hem taze anne olmuşun haa maaşalllah sana
süprizde olsa insan alısıyo moda gırıyo hemen demı :) cunku bızımkıde supriz oldu ama hemen bı sahıplık duygusu olusmustu bende analık var ıste kanımızda :)) doktor secımın inşallah ıyı olur canım arastır derım ben. benım hamılelıgım bol enfeksıyonlu gectı ıdrar yollarımdan 9 ay cektım buda pskolojımı bozdu tabı ama cok sukur atlattık yavrumu kucagıma aldım darısı sana.
benim bebeğim dönmediği için sezeryan oldum canım.
kızçem bu sıpalar belli bi zaman sonra rezeneyi falan alışkanlık yapıp uyumuyorlar sende işey yarıyormu barıı malaum benim kız biraz büyüdüğü içinn artık unutmuşum bu işlerii benim de benim kız uyuyunca nedense hep canım sıkılır hemencecik uyansın isterimm kızım uyuyunca evdeki seste kesiliyor ya demekki ondan diyorum bennayy hıc sorma bende uyurken ızlıyorum sureklı zaten bı lokmacık boyle agzıma atasım gelıyo
senınkıdemı uyudu oyy kıyamam e oyle uykulu gorunce dayanamıyo ınsan
gece benı ayaga dıkmez ınsallah :/ rezene verırım bende
Ay hakikaten daha evlilik moduna yeni yeni girmişken şimdi bir de analık modu çıkageldi :)) Kısmet artık başımızın üstünde yeri var sıpanın. 1 ay sonra tatile gidecektik biletlerimizi bile ayarlamıştık hayatın ne getireceği hakikaten belli olmuyor :)
kızçem bu sıpalar belli bi zaman sonra rezeneyi falan alışkanlık yapıp uyumuyorlar sende işey yarıyormu barıı malaum benim kız biraz büyüdüğü içinn artık unutmuşum bu işlerii benim de benim kız uyuyunca nedense hep canım sıkılır hemencecik uyansın isterimm kızım uyuyunca evdeki seste kesiliyor ya demekki ondan diyorum benn
hımmmcanım gidebilirsin tatile nereye gidecektin bebeğin daha yeni olduğu için tatil yapmana engel değil bence eee yeni evlisin e birde korunmadıysan tabiki olur canım bebeğin allah sağ salim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah benimde iki buçuk yaşında bir kızım var birde minnacık bi oğlum olacak teyzesi nasipse
hımmmcanım gidebilirsin tatile nereye gidecektin bebeğin daha yeni olduğu için tatil yapmana engel değil bence eee yeni evlisin e birde korunmadıysan tabiki olur canım bebeğin allah sağ salim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah benimde iki buçuk yaşında bir kızım var birde minnacık bi oğlum olacak teyzesi nasipse
Bu arada korunuyorduk biz Zaten o yüzden ilk kabullenemedim şoku atamadık üzerimizden :)
Oyy maşallah onlara annesi allah eline almayı nasip etsin oğlunu da :) biz bayağı uzağa gidecektik Bali adasına :) muhtemelen doktor izin vermez ya da bilmiyorum nasıl oluyo hamilelikte uçuş, izin verse bile biz gider miyiz emin değilim yorucu olur çünkü 15 saat filan sürüyo uçak yolculuğu :)
Hayırlısı canım ben de ilk etapta normal doğum isterim tabiki ama o anki durumlar ne gösterir bilinmez, her şeyin hayırlısı olsun. Doktor konusunda ben de inan çok titizim ama hala bulamadım nereye gideceğimi, Bahçecinin kliniğini istiyodum o da evimize uzak git gel trafik sıkıntısı çekicem hamile hamile. O yüzden onu aklımızdan çıkardık gibi. Sana da çok geçmiş olsun hem hamilelik hem enfeksiyon çok zor olmuştur senin için
kızçem bu sıpalar belli bi zaman sonra rezeneyi falan alışkanlık yapıp uyumuyorlar sende işey yarıyormu barıı malaum benim kız biraz büyüdüğü içinn artık unutmuşum bu işlerii benim de benim kız uyuyunca nedense hep canım sıkılır hemencecik uyansın isterimm kızım uyuyunca evdeki seste kesiliyor ya demekki ondan diyorum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?