Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Kızlar beni de aranıza alır mısınız? Taze hamiş olarak :)

tabi canım hosgeldınn.
bebişin hayırlı ugurlu olsun. biz bu topikte hamılelık gecırdık ve dogurduk bı lalemız kaldı hamıle darısı sızın basınıza ama senınkı dogana bızımkıler baya abi abla olcaklar inşallah :)))

sağol esham yatıyorum bakalım bu ıkı gun sagsalım geçsin vallaha başka bişey istemem sen nasılsın tatlım bebeiş nasıl iyisiniz inşallah

inşallah sağ salim atlatırsın tatlımm.
bende iyiyim cok sükür oğlanla ugrasıyorum ağlıyodu kendı kendıne uyudu aslında uyutmıycaktım gece uyumuyo dıye ama kıyamam sımdı kaldırmaya

Hoş bulduk canım. Abilerini ablalarını yerim ben minnoşlar :) benim ki biraz sürpriz oldu beklenmeyen bebek ama şoku atlattık şuan iyi ki olmuş modundayız. Heyecanla bekliyoruz :) P.tesi doktoro gidicem ilk kez ve nereye gideceğime hala karar veremedim. Bakalım, stressiz güzel bir hamilelik geçiririm umarım. Senin nasıldı hamileliğin doğumun. Normal doğum mu oldun?

inşallah sağ salim atlatırsın tatlımm.
bende iyiyim cok sükür oğlanla ugrasıyorum ağlıyodu kendı kendıne uyudu aslında uyutmıycaktım gece uyumuyo dıye ama kıyamam sımdı kaldırmaya

inşallah atlatıcam kızçem oyyyy kıyamam ben onun uykusuna yavv şimdi yanında olup onu koklamak uykusunu seyretmek vardı vallaha biraz daha oyalanıp 9 gibi falan yatsa en azından gece biraz iyi uyurdu kızçem sana dyorum ama benim kızda uyuycam dedi yatırmak istemedim gece kalkar diye ama baktım gözleri küçülmüş kıyamadım uyuduu

süprizde olsa insan alısıyo moda gırıyo hemen demı :) cunku bızımkıde supriz oldu ama hemen bı sahıplık duygusu olusmustu bende analık var ıste kanımızda :)) doktor secımın inşallah ıyı olur canım arastır derım ben. benım hamılelıgım bol enfeksıyonlu gectı ıdrar yollarımdan 9 ay cektım buda pskolojımı bozdu tabı ama cok sukur atlattık yavrumu kucagıma aldım darısı sana.
benim bebeğim dönmediği için sezeryan oldum canım.

ayy hıc sorma bende uyurken ızlıyorum sureklı zaten bı lokmacık boyle agzıma atasım gelıyo
senınkıdemı uyudu oyy kıyamam e oyle uykulu gorunce dayanamıyo ınsan
gece benı ayaga dıkmez ınsallah :/ rezene verırım bende

hoş geldin jengammm kız hem taze gelin hem taze anne olmuşun haa maaşalllah sana

Ay hakikaten daha evlilik moduna yeni yeni girmişken şimdi bir de analık modu çıkageldi :)) Kısmet artık başımızın üstünde yeri var sıpanın. 1 ay sonra tatile gidecektik biletlerimizi bile ayarlamıştık hayatın ne getireceği hakikaten belli olmuyor :)

Hayırlısı canım ben de ilk etapta normal doğum isterim tabiki ama o anki durumlar ne gösterir bilinmez, her şeyin hayırlısı olsun. Doktor konusunda ben de inan çok titizim ama hala bulamadım nereye gideceğimi, Bahçecinin kliniğini istiyodum o da evimize uzak git gel trafik sıkıntısı çekicem hamile hamile. O yüzden onu aklımızdan çıkardık gibi. Sana da çok geçmiş olsun hem hamilelik hem enfeksiyon çok zor olmuştur senin için

kızçem bu sıpalar belli bi zaman sonra rezeneyi falan alışkanlık yapıp uyumuyorlar sende işey yarıyormu barıı malaum benim kız biraz büyüdüğü içinn artık unutmuşum bu işlerii benim de benim kız uyuyunca nedense hep canım sıkılır hemencecik uyansın isterimm kızım uyuyunca evdeki seste kesiliyor ya demekki ondan diyorum benn

hımmmcanım gidebilirsin tatile nereye gidecektin bebeğin daha yeni olduğu için tatil yapmana engel değil bence eee yeni evlisin e birde korunmadıysan tabiki olur canım bebeğin allah sağ salim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah benimde iki buçuk yaşında bir kızım var birde minnacık bi oğlum olacak teyzesi nasipse

hımmmcanım gidebilirsin tatile nereye gidecektin bebeğin daha yeni olduğu için tatil yapmana engel değil bence eee yeni evlisin e birde korunmadıysan tabiki olur canım bebeğin allah sağ salim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah benimde iki buçuk yaşında bir kızım var birde minnacık bi oğlum olacak teyzesi nasipse[/QUOTE]

Oyy maşallah onlara annesi allah eline almayı nasip etsin oğlunu da :) biz bayağı uzağa gidecektik Bali adasına :) muhtemelen doktor izin vermez ya da bilmiyorum nasıl oluyo hamilelikte uçuş, izin verse bile biz gider miyiz emin değilim yorucu olur çünkü 15 saat filan sürüyo uçak yolculuğu :)

Bu arada korunuyorduk biz Zaten o yüzden ilk kabullenemedim şoku atamadık üzerimizden :)

Oyy maşallah onlara annesi allah eline almayı nasip etsin oğlunu da :) biz bayağı uzağa gidecektik Bali adasına :) muhtemelen doktor izin vermez ya da bilmiyorum nasıl oluyo hamilelikte uçuş, izin verse bile biz gider miyiz emin değilim yorucu olur çünkü 15 saat filan sürüyo uçak yolculuğu :)[/QUOTE]

Bu arada korunuyorduk biz Zaten o yüzden ilk kabullenemedim şoku atamadık üzerimizden :)

hımmm baya uzunmuş uçak olculuğu onun için bişey diyemeiycem sağol canım allah sanada annelik duygusunu en güzel şekilde tattırır inşallah aaaa demek korunuyordunuz demekki gelesi varmış bebişin dinlememiş korunmayı falan yiyecek ekmeği varmış bu dünyada

hımmm baya uzunmuş uçak olculuğu onun için bişey diyemeiycem sağol canım allah sanada annelik duygusunu en güzel şekilde tattırır inşallah aaaa demek korunuyordunuz demekki gelesi varmış bebişin dinlememiş korunmayı falan yiyecek ekmeği varmış bu dünyada [/QUOTE]

Aynen aynen teyzesi tam sürpriz yumurta oldu bizimkisi :) babası da öyle olmuş kaza çocuğu aldırmanın köşesinden dönmüş. Babasına çekmiş bu huyu :) Biz 2014 sonu gibi hamile kalmayı düşünüyorduk kısmet işte 2014 sonu yıl dönümümüz gibi doğum yapıcam allah izin verirse :)

tabiki ilk tercıhın normal olsun. ben dogum yapalı 1 ay oluyo hala dikiş agrım var bazı işleri yapamıyorum bıle.
sagol canım o enfeksıyon zaten mahfettı benı gıt gel azalmadı aksıne cogaldı ama zamanında dogdu allahtan bebegım.

alıskanlıkmı yapıyolar ozman ben ayvayı yedım bende yarıyodu tatlım ama su 2 gundur gece oda fayda etmemeye basladı kolik mi oldu nolduysa morarıyo kızarıyo yaa bu gece delırmek uzereydım oyy kızınla vakıt gecırmeye alısmıssın demekkı bızde oyle oluruz ılerde ınsallah.
tabı agzı laf yapıyodur sımdı onun. canın sıkıldıkca konustur prensesı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…