Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

yarın 40 mız cıkıyo cok sukur hemde kandıl mubarek gune denk geldı

Evet canım allah izin verirse iyşalla normal istiyorum ama biliyorsun şimdiki doktorlar sezeryancı :) özel durumlar hariç tabiki gerekirse yapacak bir şey yok. Oh ne guzel sen bütün süreçleri iyisiyle kötüsüyle atlatmışsın bebeğini eline almışsın darısı da benim başıma :)

kizlar nasilsiniz bakayim dedim bayadir yazmiyordum buraya diger sitelere yaziyorum burayada ugrayayim dedim benim tatilim bitmedi daha cocuklarla heryeri geziyoruz ben oyle uzun sure bir yere gidip kalamam hic bana gore degil en fazla 3 gece sonra geri eve gelip tekrar baska yere giderim hamile bacular nasil gidiyor hamilelik ve bebislerin anneleri nasil annelik hem uykusuz geceler hemde onlarin huzurlu kokulari super birsey degilmi bende yeni dogum yapmis arkadaslarimla bulusdum dun aksam hepsi dokuluyor uykusuzlukdan makyajsiz disari cikmayanlar bile ne makyaji ustlerini degistirmeye usenmisler ayyyyy cok tatli seyler bunlar yaaa

hımm demek artık fayda etmemeye başladı kızçem kolık olabilir eger ağlarken çok kasılıyorsa ondandır mutlaka birde sen yediklerine dikkat etmelisin yediğin şeyler ona gaz yapıyo olabilir

evet teyzesi kızımla vakit geçirmeye alışık olduğum için o uyuyunca canım sıkılıyoo

demek kırkınız çıktı ohh maaşallah doğum günlerinide görürüsünüz inşallah sağlıkla mutluluklaa

amin canım inşallah
ya sanırım kolik oldu bu tatlım ya cunku cok kasıyo kendını kıc dısarda kollar büzüşük morarıyo canımı sıkmaya basladı bu durum bı ılac varmıs bıtkısel ondan denıycem bakalım.
prensesın kac yasında sımdı :)

evet artık sezeryancı oldu doktorlar olarında ısıne gelıyo tabı planını programlarını bozmuyolar
atlattık ıyı kotu canım ya ama en guzelı hamılelık ıyı gecır derım uykusuz kalcaksın sonra
ama onun bı gülümsemesine bütün uykumu degısırım

evettt kolik olmuş canım maalesef senin oğlan zınco şurup denedinmii o iyi geliyor bırde nurseharveys diye bi bitkisel ilaç var oda iyi geliyor eczanelerde varr

ben benim kıza bu ikisini birbirine katıp içiriyordum benim kızdada aşırı derecede gaz ve kolik vardı kaç gece acilde sabahladık artık ağlamaktan havale geciridi ateşi çıkardıı benim prenses tam ikibuçuk yaşında teyzesii ellerinden öpsünn

canım öncelikle hoşgeldin aramıza
beklenmeyen süprizler iyidir merak etme
bende hiç beklemezken hamile kalmıştım ve bak oğluşumu kucağıma aldım
hemide tam tamına 10 gün oldu
umarım sen rahat bir hamilelik geçirirsin
doktor çok önemli, ona göre dikkatli seç doktorunu canım

laleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
çok çok çok geçmiş olsun bacım
aman dikkat et yavremmmmmmmmmmmmmmm
dualarım seninle
iyisin dimi şimdi biraz daha

kızçelerim benim oğluşum 1 saatte bir emiyo
hem de bi bağırıyo ki sanki hiç memiş vermemişim ona gibi saldırıyo
normal midir bu durum?
bu arada ailecek gezmeye çıktık bugün
anne baba ve oğluş olarak dışarı çıktık ama işin kötü yanı araba da bas bas bağırıyo benim sıpam
herkesin ki susar benim ki yırtınıyo mübarek arabaya binince

normal doğum taraftarı özel hastahane ve doktor sayısı maalesef az
şaka maka burda morişim ve yamişim normal doğurdu sadece
ben, zirvem, esham, hbaksoyum ve hayalotum sezeryan olduk maalesef
hem de hepimizin doğumu birbirine çok yakın
lalem de ilk çocuğu sezeryan olduğundan ikincisi de sezeryan doğacak
senin için de hayırlısı neyse o olsun

bacım benimki hemen tadını aldı
ve nefret etti
inat etti sütümde kokusu varken emmedi yavv
zorla verdim geri çıkardı sütü, bende içmiyorum artık

ahh ahhh o dikişler varya o dikişlerrrrrrrrrrrrrrrrr
ne desem az
düğüm ağrısı özellikle daha fena
bu arada ben idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım, tuvaletimi yaparken aşırı bi yanma var
ne yapsam ki acaba

ohhhhhhhhhhhhhhh iyi gezmeler canım benim
bende gezsem keşke, hele bu lohusalık döneminde nasıl canım istiyor nasılllllllllllllllllllllllllllll anlatamam
bi yerlere kaçasım var
hamile sayımız maalesef çok azaldı
tatlım beni görenlerde aynen senin yorumundan yapıyolar
ben makyajsız gezmezdim , oysa şimdi donumu değiştirmek bilem zor gelir oldu
offf offfff bi düzene girseydi şu uykularımız

canım ben gecen hafta saçımı kestirip boyattım çıktım dışarı ama hepsi toplam 2 saat bile sürmedi :) sütümü sağdım anneme verdim toprağı uyuttum gittim hemen.doğumgünüm dü o gün zaten ayın 9 unda kocişe sürpriz yaptım :) allah senin iyiliğini versin emi demek donunu değiştirmek zor geliyor :) tatlım benim yaaa.daha çok erken yavrum uykularımız için.bneim toprimm saat başı kalkıp emiyo gece maşallah :) saat başı emmesi normal tatlım ne güzel emiyo daha ne isteriz kıııııııız

laleeeem nasıl oldun tatlım iyimisin.yamişim gelmiyormu ya nerelerde hasta filanmı acaba haberi olan varmı kışlar banada haber verin .hayalotum ne yapıyor acaba sütü geldimi emzirebildimi dikişleri nasıl doğumu nasıl geçti acaba ? esham kırkınız hayırlı olsun tatlım herşey gönlümüzce olsun.nasıl yaptın kırkını neler yaparsınız siz kırkında malum benim bıdığımında az kaldı kırkına nasıl yaparım bilmiyorum .morişim de gelmiyor galiba bu ara dimi yoksa ben mi görmedim inşallah iyidir.ohhhhhh serama bak seeeeen hey yavrum hey büyüttün tabi yavruları ohh gezersin maşallah.

laleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
çok çok çok geçmiş olsun bacım
aman dikkat et yavremmmmmmmmmmmmmmm
dualarım seninle
iyisin dimi şimdi biraz daha
sağolasın kızçem iyiyim şimdi biraz daha hamile halimde bi bu gelmemişti başıma birde bu geldi tamm olduu sen nasılsın oğluşun nasıl opp misler gibi bizim yerimize bizi anlat ona deki bi sürüü teyzen var hepsi bizi çok seviyo hele lale teyzen burada olsa seni yiyip bitirecek

ben bebeklerin doğduğundan itibaren bizi anladıklarını düşünürüm benim kızın kırkı çıktıtan sonra hep konuşurdum onunla beraber oturup çizgifilm falan izlerdim benim kv beni deli ilan etmişti küçücük bebek ne anlar diye bak benim kız ben konuşa konuşa hep onunla hem erken dillendi hemde konuşkan biri oldu bazı çocuklar adını sölemek falan istemezken o soran olunca hemen söler adını falan o yüzden sende onunla bol bol konuşş ki aynı benim kız gibi bıcı bıcı konuşup dursunn büyüyüncee
hımm sinirliymiş senin oğlan kızçem üzerine birde acıkınca dayanamıyor demekki benim kızım da öyleydi ben memeyi çıkarana kadar apartmanı başına toplardıı
bacım benimki hemen tadını aldı
ve nefret etti
inat etti sütümde kokusu varken emmedi yavv
zorla verdim geri çıkardı sütü, bende içmiyorum artık
aman sakın bir daha içme ozaman kızçem tiksinti olursa bı daha emmez memeyi benim kız çiğ soğan yediğiö için tiksinip 2 ay meme emmedi 2 ay sağıp verdim sütümü memeye yaklaşmazdı bilee sonra ben pes etmedim hergün deneye deneye uyku arasında falan tekrar alıştırdım onu emmeye
idrar yolu enfeksiyonun varsa bol su iç ve doktora görün bence kızçem daha yeni dikişlerin falan allah korusun ne olur ne olmaz rahmine falan yayılmasın sonra
iyiyim şimdilik kızçem sen nasılsın ne var ne yok oğluşla aranız nasıl bak kavga etmeyin uzaktayım gelip aralayamam sizi ona göree şu halimdeeyamişi çoktandır bende göremiyomrum kızçem kaybaoldu yine bizim kızçeee rezene hem gaz önler hemde uykuya yardımcı olur gecelerii ama çok vermiycen oğlana haa 2 3 çay kaşığı yeter senin oğlan küçük daha sonra alışkanlık yaparsa işe yaramazz

tatlım daha rezeneden baska bısey vermedım ne versek dıye dusunuyoduk nurseharveysı yegemde kulanmıs cok memnun kaldım al dedı bende dedıklerını yapıyım inşallah fayda eder yaa. daha yenı susturdum hem sınırlenıyorum hem üzülüyüyorum
senın kızda kök sökturmus masallahh :) ınsallah bebişin öyle olmaz tatlım ikinci cocuk ilk cocugun tersı olur derler :) koca kız olmus masallah yaa bende onu yanaklarından gocaman öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…