tabiki ilk tercıhın normal olsun. ben dogum yapalı 1 ay oluyo hala dikiş agrım var bazı işleri yapamıyorum bıle.
sagol canım o enfeksıyon zaten mahfettı benı gıt gel azalmadı aksıne cogaldı ama zamanında dogdu allahtan bebegım.
alıskanlıkmı yapıyolar ozman ben ayvayı yedımbende yarıyodu tatlım ama su 2 gundur gece oda fayda etmemeye basladı kolik mi oldu nolduysa morarıyo kızarıyo yaa bu gece delırmek uzereydım oyy kızınla vakıt gecırmeye alısmıssın demekkı bızde oyle oluruz ılerde ınsallah.
tabı agzı laf yapıyodur sımdı onun. canın sıkıldıkca konustur prensesı :))
hımm demek artık fayda etmemeye başladı kızçem kolık olabilir eger ağlarken çok kasılıyorsa ondandır mutlaka birde sen yediklerine dikkat etmelisin yediğin şeyler ona gaz yapıyo olabilir
evet teyzesi kızımla vakit geçirmeye alışık olduğum için o uyuyunca canım sıkılıyoo
demek kırkınız çıktı ohh maaşallah doğum günlerinide görürüsünüz inşallah sağlıkla mutluluklaa
Evet canım allah izin verirse iyşalla normal istiyorum ama biliyorsun şimdiki doktorlar sezeryancı :) özel durumlar hariç tabiki gerekirse yapacak bir şey yok. Oh ne guzel sen bütün süreçleri iyisiyle kötüsüyle atlatmışsın bebeğini eline almışsın darısı da benim başıma :)
amin canım inşallah
ya sanırım kolik oldu bu tatlım ya cunku cok kasıyo kendını kıc dısarda kollar büzüşük morarıyo canımı sıkmaya basladı bu durum bı ılac varmıs bıtkısel ondan denıycem bakalım.
prensesın kac yasında sımdı :)
Hoş bulduk canım. Abilerini ablalarını yerim ben minnoşlar :) benim ki biraz sürpriz oldu beklenmeyen bebek ama şoku atlattık şuan iyi ki olmuş modundayız. Heyecanla bekliyoruz :) P.tesi doktoro gidicem ilk kez ve nereye gideceğime hala karar veremedim. Bakalım, stressiz güzel bir hamilelik geçiririm umarım. Senin nasıldı hamileliğin doğumun. Normal doğum mu oldun?
yarın 40 mız cıkıyo cok sukur hemde kandıl mubarek gune denk geldı
Evet canım allah izin verirse iyşalla normal istiyorum ama biliyorsun şimdiki doktorlar sezeryancı :) özel durumlar hariç tabiki gerekirse yapacak bir şey yok. Oh ne guzel sen bütün süreçleri iyisiyle kötüsüyle atlatmışsın bebeğini eline almışsın darısı da benim başıma :)
alıskanlıkmı yapıyolar ozman ben ayvayı yedımbende yarıyodu tatlım ama su 2 gundur gece oda fayda etmemeye basladı kolik mi oldu nolduysa morarıyo kızarıyo yaa bu gece delırmek uzereydım oyy kızınla vakıt gecırmeye alısmıssın demekkı bızde oyle oluruz ılerde ınsallah.
tabı agzı laf yapıyodur sımdı onun. canın sıkıldıkca konustur prensesı :))
tabiki ilk tercıhın normal olsun. ben dogum yapalı 1 ay oluyo hala dikiş agrım var bazı işleri yapamıyorum bıle.
sagol canım o enfeksıyon zaten mahfettı benı gıt gel azalmadı aksıne cogaldı ama zamanında dogdu allahtan bebegım.
kizlar nasilsiniz bakayim dedim bayadir yazmiyordum buraya diger sitelere yaziyorum burayada ugrayayim dedim benim tatilim bitmedi daha cocuklarla heryeri geziyoruz ben oyle uzun sure bir yere gidip kalamam hic bana gore degil en fazla 3 gece sonra geri eve gelip tekrar baska yere giderimhamile bacular nasil gidiyor hamilelik ve bebislerin anneleri nasil annelik hem uykusuz geceler hemde onlarin huzurlu kokulari super birsey degilmi bende yeni dogum yapmis arkadaslarimla bulusdum dun aksam hepsi dokuluyor uykusuzlukdan makyajsiz disari cikmayanlar bile ne makyaji ustlerini degistirmeye usenmisler ayyyyy cok tatli seyler bunlar yaaa
ohhhhhhhhhhhhhhh iyi gezmeler canım benim
bende gezsem keşke, hele bu lohusalık döneminde nasıl canım istiyor nasılllllllllllllllllllllllllllll anlatamam
bi yerlere kaçasım var
hamile sayımız maalesef çok azaldı
tatlım beni görenlerde aynen senin yorumundan yapıyolar
ben makyajsız gezmezdim , oysa şimdi donumu değiştirmek bilem zor gelir oldu
offf offfff bi düzene girseydi şu uykularımız
sağolasın kızçem iyiyim şimdi biraz daha hamile halimde bi bu gelmemişti başıma birde bu geldi tamm olduu sen nasılsın oğluşun nasıl opp misler gibi bizim yerimize bizi anlat ona deki bi sürüü teyzen var hepsi bizi çok seviyo hele lale teyzen burada olsa seni yiyip bitireceklaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
çok çok çok geçmiş olsun bacım
aman dikkat et yavremmmmmmmmmmmmmmm
dualarım seninle
iyisin dimi şimdi biraz daha
hımm sinirliymiş senin oğlan kızçem üzerine birde acıkınca dayanamıyor demekki benim kızım da öyleydi ben memeyi çıkarana kadar apartmanı başına toplardııkızçelerim benim oğluşum 1 saatte bir emiyo
hem de bi bağırıyo ki sanki hiç memiş vermemişim ona gibi saldırıyo
normal midir bu durum?
bu arada ailecek gezmeye çıktık bugün
anne baba ve oğluş olarak dışarı çıktık ama işin kötü yanı araba da bas bas bağırıyo benim sıpam
herkesin ki susar benim ki yırtınıyo mübarek arabaya binince
aman sakın bir daha içme ozaman kızçem tiksinti olursa bı daha emmez memeyi benim kız çiğ soğan yediğiö için tiksinip 2 ay meme emmedi 2 ay sağıp verdim sütümü memeye yaklaşmazdı bilee sonra ben pes etmedim hergün deneye deneye uyku arasında falan tekrar alıştırdım onu emmeyebacım benimki hemen tadını aldı
ve nefret etti
inat etti sütümde kokusu varken emmedi yavv
zorla verdim geri çıkardı sütü, bende içmiyorum artık
idrar yolu enfeksiyonun varsa bol su iç ve doktora görün bence kızçem daha yeni dikişlerin falan allah korusun ne olur ne olmaz rahmine falan yayılmasın sonraahh ahhh o dikişler varya o dikişlerrrrrrrrrrrrrrrrr
ne desem az
düğüm ağrısı özellikle daha fena
bu arada ben idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım, tuvaletimi yaparken aşırı bi yanma var
ne yapsam ki acaba
iyiyim şimdilik kızçem sen nasılsın ne var ne yok oğluşla aranız nasıl bak kavga etmeyin uzaktayım gelip aralayamam sizi ona göree şu halimdeelaleeeem nasıl oldun tatlım iyimisin.yamişim gelmiyormu ya nerelerde hasta filanmı acaba haberi olan varmı kışlar banada haber verin .hayalotum ne yapıyor acaba sütü geldimi emzirebildimi dikişleri nasıl doğumu nasıl geçti acaba ? esham kırkınız hayırlı olsun tatlım herşey gönlümüzce olsun.nasıl yaptın kırkını neler yaparsınız siz kırkında malum benim bıdığımında az kaldı kırkına nasıl yaparım bilmiyorum .morişim de gelmiyor galiba bu ara dimi yoksa ben mi görmedim inşallah iyidir.ohhhhhh serama bak seeeeen hey yavrum hey büyüttün tabi yavruları ohh gezersin maşallah.
evettt kolik olmuş canım maalesef senin oğlan zınco şurup denedinmii o iyi geliyor bırde nurseharveys diye bi bitkisel ilaç var oda iyi geliyor eczanelerde varr
ben benim kıza bu ikisini birbirine katıp içiriyordum benim kızdada aşırı derecede gaz ve kolik vardı kaç gece acilde sabahladık artık ağlamaktan havale geciridi ateşi çıkardıı benim prenses tam ikibuçuk yaşında teyzesii ellerinden öpsünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?