Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızçem oğlanın inek sütü alerjisi varsa keçi sütü alıcan mecbur birde keçi peynirii keçi sütüyle yoğurtda yapabilirsin evdee
marketlerde var keçi sütü canım yapıcak bişey yokk maalesef ee sende 6 ayda başla kızçem ama artık geceleri
doymayabilir onun içinde ağlar uyumaz öyle olursa kaşık maması muhallebi verebilirsin geceleri yatarken
sağolasın kızçem evet bi iyileşemedim gitti vallaha
zırsızımmm nerelerdesin kızçem yavv bi görünüyon bi kayıpsın haa sağol kızçem evet hepimizin bi erken doğum riski
oldu sanırsam benim oğluşda acelecii çıktı iyice inşallah dediğin gibi olurda zamanına yakın doğar evet canım zaman geçtikçe iyileşir düzelir dikişlerin merak etmee iyi olursun inşallah ani kramplar olur maalesef ama kırkın çıkana kadar geçecek demek
huysuz oldu senin oğluş gelip ısırırsamm akıllanır söle onaa
hbaksoyum sağol kızçem yatıyorum vallahı sürekli bugün yemek bile yapamadım düşün halimii midem boşken
bile yanıyo yaa böle bişey varmı deliricem sonundaa
hayalotummm nasılsın kızçem aman sen kimseye bakma aç kalıp ağlamaktansa ver geceleri mama yazık oğluşuna
dışardan konuşma kolay tabii onlara göre bende ne yapıym canım yatıyom hepp vallaha kızçem benim kızda ne yapsın teyzesi
herkese annem çok haştaaa ona kayışmayın okk deyip duruyo annem aramış dün mutfaktaydım bende anneme demiş
anneanne arama annem uyuycakk hasta kuşuyo hep başı agrıyo demiş annem diyo yüzüme kapattı telefonu diyoo
zavallaı oda etkileniyo benim bu halimdennn oğluşu öpp kocaman yerimee
sağol esham evet vakti zamanı belli kızçem ama dahada erken 2 ay bu dile kolay erken doğarsada bi sürü sıkıntı olacak
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah yatıyorum canım süreklii zaten bugün yemek bile yapamadım hazırdan yiycez yine
bu arad benim mide boşken bile yanıyo sancıyo yaa delirmemek elde değil zaten doğru dürüst bişey yiyemiyorum midem yanıcak diyee
demek geçmedi hala oğlanın yutkunma sorunu götür bakalım kızçem ne diyecek doktorr inşallah ciddi beişeyde çıkmaz
sinirlenme canım germe kendini sütün çekilir allah korusun haklısın anlıyorum seni ama geçer bugünler be kızçem
az daha büyüsün oğluşun rahatlarsın inşallah oğluşun büyürse biraz daha sakinleştirir seni annesii
ben varım ama bana yazmıyorlar

merhaba zirvee hoş geldin demek bu prensess senin maaşallah allah nazarlardan saklasın ben geldiğimde
sen yoktun doğum yapmıştın o yüzden pek karşılaşamadık canımm çalışıyormuşsun ne yapıcan canım yaa kısmet
sıkma canını sende böle olsun istemesdin ama hayat şartları iştee herşey kızın için yine vede yabancı biyerde
değilmişkii annenin yanı sonuçta senden daha iyide bakar bence çünkü onlar bize göre daha tecrübeliler
allah kalbine göre versin inşallah üzülmee geçer bunlarr

kontrole gıttıgmde yazdırcam canm yoksa bu boyle olmaz.
Amin canım hepımıznkını taliplerin arasında bızde varız

başka türlü yetişemezsin o damlaya ben hep o şekilde kullandım sonra otrivine perdiatrik verdiler onunla rahatladı çocuk

zaten receteye gecmıyomus para mı dayanır buna. dur su dedıgını bı kenara yazıyımda bızım salak doktora soylıyım yazıversın

inşallah canım ya bıran önce buyuse dıye bakıyorum bı 6 aylık fılan oluverseydı.. daha yemek bıle yapmadım hatta kahvaltı bıle yapamadım ayagmda sallıyorum kkya gırıyorum uyutuyorum tam hazrlıcam aglıyo uyuttum bak yıne uyanmıs.gece zaten nefes alıyomu dıye saatımı kuruyorum ne zor gelıyo o tatlı uykumun kac kez bölunmesı :/ sütümde tıkanmıs zaten

benden çok çok daha iyi bakıyor ama özlüyor insan işte yabancı yerde olsa çıldırırdım herhalde ben

sıktım ama olmuyo cok acıyo az bısey sut gelıyo off bı bu eksıktı tam oldu

korkma ama süt damarın tıkanmış olabilir mi acaba benim doğumdan önce olmuştu

zaten receteye gecmıyomus para mı dayanır buna. dur su dedıgını bı kenara yazıyımda bızım salak doktora soylıyım yazıversın

yazdır tabi burnu açılıyor rahat rahat nefes alıyor çocuk

kontrole gıttıgmde yazdırcam canm yoksa bu boyle olmaz.
Amin canım hepımıznkını taliplerin arasında bızde varız

o gaz sancıları işkenceye dönüyor sabah 7lere kadar az oturmadım evde kızla beraber tabi ne demek moraira uğruyor mu? gören var mı?

süt damarım tıkandıysa napar doktor :26: moricik eskısı kadar ugramıyo canım baya oldu ugramayalı

telden okudum ıkı dakka gırıp yazayım dedım.
o süt gelmemesi acayıp sınır bozucu bısey..
ben ılac kullanırken ılk gunu elle sıkıyodum bırde el pompasıyla ama ertesı gunune goguseler kafam kadar oldu yazmıstım.bulabılıyosan medıcalcılerde medelanın gogus pompasını kırala kuzum.doktor tavsıye etmıstı bana.acayıp bı makıne .damızlık inek gıbı sgaıyor senı ve bı damla acı bıle hıssetmıyosun ınan cınar emerken aglıyorum cohgu zaman ama pompayı hıssetmıyorum bıle
2165455842 tel numarası sümer medıcal benım aldıgım yer.ben anadolu yakasında oturuyorum
burayı arayıp baska nerden temın edebılecegını bı sor bakalım aylık kıralanıyo 80 tl.
bunun dısında bulamassan doktorun tavsıyesı avent gogus pompası yıne elektırıklı.
bı arastır kuzum.valla ıcınde sut bırakmaz benden demesı
ben kaçtım cınar uyancak daha yemegım yok yetişemiyorum hıc bıseye ya bu cocuk nıye gazını cıkaramıyo gazını hala

allah bagıslasın kızını bende talıbım çınarımarabbım uzun ömürler nasıp eylesın ıns.sana yazdım ama gormedın sanırsam
baksoyum bıdahakı gelısımdede sana yazarımmm kaçtım bennn

ben varım ama bana yazmıyorlar

hayırsızzzz ben sen ilk mesaj attığında yazdım sana görmemişsin bide yazmıyolar diyosun küstüm işte konuşmuyorum hıhh

canım oğlun acıkıyosa dinleme kimseyi sen ver mamayı. açlıktan ağlasn mı yani. onların dediği şöyle bebek emdikçe göğüsteki süt bitse bile süt gelirmiş ya ondan öyle diyolar.. ama o iş çok uzun sürer. bide sütün artması için boş göğsünlede emzir biraz ki beynine süt yok mesajı gitsin bol bol.

benimde ilk baktığım çocuk yusuf efe değil ondan rahatım. doğduğundan beri her işini kendim yaptım. canım ozaman bez değiştir. başka marka al. ben huggies yenidoğanı öneririm. tercih senin.
valla enson başka hastaneye geçicez bu nedir yaa.. sırf tartı farkı olmasın diye değiştirmek istemiyodum çünkü heryerde farklı çıkıyo. ama napiym böylede çekilmezki...

ooyyy yerim ben seniiiiiiiii maşallah sana...
Not: anasına hala küsüm ben bebişimi sevdim hıhhhh

kuzum benim kullandığım onlardan değil. onlar öyleymiş tek kullanımlık sevmedim. xlear kids diye bi damla benimki. tek kullanımlık değil.

yowrem ben mevlitte etli pilav baklava börek dağıttım. kadir has ta bi şekerci var. orda bebek şekeri yaptırdım dur sana onun resminide koyayım albüme birazsora gör. tıpalı şişe şeklinde içine de gül suyu koydum. öyle dağıttım.
kızlar gögsum asırı şiş ve içinde sertlık var ama oglum emıyo gelmıyo napıcam ben :26: sutum az dıye pompa fılanda almamıstım

kuzum elinle önce masaj yaparak sağmaya çalış. olmuyosa banyoya gir masaj yap bebek yağıyla. sonra sağ. ama en kısa zamanda bi pompa al.
maşallah ne guzel uyuyolar benım oğlum nıye uyumuyo ya
benimkide uyumuyodu geceleri ama dün 12 de uyudu ve bende uyudum

kızçem öyle olcak artık napım valla peynir yemeyi özledim ki peynir benim için herşey demektir çok çok severim kendilerini.
sende dikkat et kendine..

kızlaarrrr dün çıkmayan test için hastaneye gittik. detayları gelince anlatıcam şimdi hazır oğlan oyun oynuyoken kahvaltımı yapayım demi.. berrincim resmi birazsora çekip yüklicem canım.

canım kardeşlerim özelden bana destek mesajları yazmışsınız ben alıntı diye bakmıyordum özele bundan sonra bakarım ama :)
ALLAH kimseye yaşatmasın evladıyla sınamasın sağlık sıhhat versin düşüncesi ihtimali bile kötüydü o 3 gün geçmedi benim için anlatamam.çok şükür iyiymiş 6 aylık olduğunda yeniden bu yönde kontrolü var inşallah hiçbir bulgu olmaz .öpüyorum sizi canlarım benim destekleriniz için ...

ne demek tatlım inşallah bişey çıkmicak ozamanda içini ferah tut sen emi

ne demek tatlım inşallah bişey çıkmicak ozamanda içini ferah tut sen emi

tmm canım sağolasın .sen büyüttün miniği maşallah benimkide büyüyor pazartesi kırkımız var kısmetse :) tatlım ben kırkında bişey yapmıcam sadece normal herzaman ki gibi yıkarım toprağı yatırırım sonra da ben yıkanırım ohh mis tamamdır.kv elti falan gelir başıma zaten ne gerek varsa :) zaten çocuk kırkı diye bir şey yokmuş yavrum sadece kadının lohusalıktan çıkışı abdestlenip namaza falan başlayabilmesiymiş :) ama adet olarak herkes farklı farklı şeyler çıakrmışlar.altın yüzüğü suya atanlar kırk delikten su akıtanlar falan mesela benim bişeyden haberi olmayan gereksiz fuzuli kv tutturdu süzgeçten kırk delikli olacakmış su geçirecekmişiz yıkayacakmışız bebişi töbeeeee :) bende dedim gerek yok bişeye

en güzeli canım. bende ekstra bişe yapmadım. oğlanı yıkadım son suyunu kaynanam 41 ihlas okudu öyle döktük o banyo suyunu da ağaç dibine döktük. bebişimi yıkadıktan sonrada o uyudu ben yıkandım bttii. istersen kırk uçurmaya çıkabilrsin okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…