en güzeli canım. bende ekstra bişe yapmadım. oğlanı yıkadım son suyunu kaynanam 41 ihlas okudu öyle döktük o banyo suyunu da ağaç dibine döktük. bebişimi yıkadıktan sonrada o uyudu ben yıkandım bttii. istersen kırk uçurmaya çıkabilrsin okadar.
canım kırk uçurmaya eltine gidelim dedi annem ama o gün cıkarmma yıkandığı için üşütürüm diye korkuyorum ya :) zaten bana sinir oluyorlar kv eltim falan ben üzerine titriyorum toprağın diye :) kahrolsun amaaan banane sefam olsun yeterki yavrum hastalanmasın .malum grip salgını var onlar ailece hastalardı yeni iyileştiler zaten .
boşver ozamaann. allalaa çocuğun üstüne titricen tabii onlar öyle değilmiş sanki doğurup kapıyamı atmışlar... boşveerrrr çekemiyolar demekki.
yamişim benim doktorun adı lale firidin .muayenede 12 tl .kampanya varmış şimdi hastanede .bi git dene istersen canım numarasını vereyim sana hastanenin .0212 653 93 00
canım eltim daha 7 günlük lohusayken avcılara gezmeye gitmiş .2. cocuktada 12 günlükken bursaya kınalı kar dizisinin çekildiği köye gezmeye gitmişler alla allaaa manyak bunalr ya bişey olmaz diyolar zaten durmadan banane deidm senşinki kıymetli değilmiş demekki benimki kıymetli dedim :)
aboowww iyi cevap vermişsin kıızzz
hayırsızzzz ben sen ilk mesaj attığında yazdım sana görmemişsin bide yazmıyolar diyosun küstüm işte konuşmuyorum hıhh
ama ama bende sana özelden msj attım tatlımmmmmm numaram değişti diyeee küsmeeeeeeeeeeeee
canım oğlun acıkıyosa dinleme kimseyi sen ver mamayı. açlıktan ağlasn mı yani. onların dediği şöyle bebek emdikçe göğüsteki süt bitse bile süt gelirmiş ya ondan öyle diyolar.. ama o iş çok uzun sürer. bide sütün artması için boş göğsünlede emzir biraz ki beynine süt yok mesajı gitsin bol bol.
benimde ilk baktığım çocuk yusuf efe değil ondan rahatım. doğduğundan beri her işini kendim yaptım. canım ozaman bez değiştir. başka marka al. ben huggies yenidoğanı öneririm. tercih senin.
valla enson başka hastaneye geçicez bu nedir yaa.. sırf tartı farkı olmasın diye değiştirmek istemiyodum çünkü heryerde farklı çıkıyo. ama napiym böylede çekilmezki...
ooyyy yerim ben seniiiiiiiii maşallah sana...
Not: anasına hala küsüm ben bebişimi sevdim hıhhhh
ama ağlarım bak ühühüüüüü ühühüühüüüüüüüü
kuzum benim kullandığım onlardan değil. onlar öyleymiş tek kullanımlık sevmedim. xlear kids diye bi damla benimki. tek kullanımlık değil.
yowrem ben mevlitte etli pilav baklava börek dağıttım. kadir has ta bi şekerci var. orda bebek şekeri yaptırdım dur sana onun resminide koyayım albüme birazsora gör. tıpalı şişe şeklinde içine de gül suyu koydum. öyle dağıttım.
kuzum elinle önce masaj yaparak sağmaya çalış. olmuyosa banyoya gir masaj yap bebek yağıyla. sonra sağ. ama en kısa zamanda bi pompa al.
benimkide uyumuyodu geceleri ama dün 12 de uyudu ve bende uyudum
kızçem öyle olcak artık napım valla peynir yemeyi özledim ki peynir benim için herşey demektir çok çok severim kendilerini.
sende dikkat et kendine..
süt damarım tıkandıysa napar doktor :26: moricik eskısı kadar ugramıyo canım baya oldu ugramayalı
kuzum madem durmuyo oğluşunn o zaman benim gibi yapıcan birtane kanguru alıcann ona koyup yemeğini falaninşallah canım ya bıran önce buyuse dıye bakıyorum bı 6 aylık fılan oluverseydı.. daha yemek bıle yapmadım hatta kahvaltı bıle yapamadım ayagmda sallıyorum kkya gırıyorum uyutuyorum tam hazrlıcam aglıyo uyuttum bak yıne uyanmıs.gece zaten nefes alıyomu dıye saatımı kuruyorum ne zor gelıyo o tatlı uykumun kac kez bölunmesı :/ sütümde tıkanmıs zaten
hayırsızzzz ben sen ilk mesaj attığında yazdım sana görmemişsin bide yazmıyolar diyosun küstüm işte konuşmuyorum hıhh
canım oğlun acıkıyosa dinleme kimseyi sen ver mamayı. açlıktan ağlasn mı yani. onların dediği şöyle bebek emdikçe göğüsteki süt bitse bile süt gelirmiş ya ondan öyle diyolar.. ama o iş çok uzun sürer. bide sütün artması için boş göğsünlede emzir biraz ki beynine süt yok mesajı gitsin bol bol.
benimde ilk baktığım çocuk yusuf efe değil ondan rahatım. doğduğundan beri her işini kendim yaptım. canım ozaman bez değiştir. başka marka al. ben huggies yenidoğanı öneririm. tercih senin.
valla enson başka hastaneye geçicez bu nedir yaa.. sırf tartı farkı olmasın diye değiştirmek istemiyodum çünkü heryerde farklı çıkıyo. ama napiym böylede çekilmezki...
ooyyy yerim ben seniiiiiiiii maşallah sana...
Not: anasına hala küsüm ben bebişimi sevdim hıhhhh
kuzum benim kullandığım onlardan değil. onlar öyleymiş tek kullanımlık sevmedim. xlear kids diye bi damla benimki. tek kullanımlık değil.
yowrem ben mevlitte etli pilav baklava börek dağıttım. kadir has ta bi şekerci var. orda bebek şekeri yaptırdım dur sana onun resminide koyayım albüme birazsora gör. tıpalı şişe şeklinde içine de gül suyu koydum. öyle dağıttım.
kuzum elinle önce masaj yaparak sağmaya çalış. olmuyosa banyoya gir masaj yap bebek yağıyla. sonra sağ. ama en kısa zamanda bi pompa al.
benimkide uyumuyodu geceleri ama dün 12 de uyudu ve bende uyudum
kızçem öyle olcak artık napım valla peynir yemeyi özledim ki peynir benim için herşey demektir çok çok severim kendilerini.
sende dikkat et kendine..
yowreeeeeemm sen o peynirin tadını bilenzeeeekuzum madem durmuyo oğluşunn o zaman benim gibi yapıcan birtane kanguru alıcann ona koyup yemeğini falan
hazırlıycann böle aç aç sütünde olmazkii ben öle yaptımm kızımda durmazdı sürekli ağlardı bende kanguruya koyar öle iş güç
yapardım evet ya şöyle 6 aylık falan olsaydı rahata ererdin birazz uykusu falanda düzene girerdii süt tıkanmasıyla
ilgili bi fikrim yok canım maalesef hiç yaşamadım böle bi durum ama sağmaya çalış bakalım gelir belki süt
sende keçi peyniri yiyebilirsin ama canımm onun zararı olmaz bence
kızlar bir şey soracağım aylık koruyucu iğne yaptırmaya karar verdim aranızda daha önce kullanan var mı?
yowreeeeeemm sen o peynirin tadını bilenzeeee%100 keçi olcak ama öyle bimdeki yada marketlerdeki keçi peyniri yazanlardan değil. onların içinde inek sütü var karıştırmışlar.
lalem hiç duydun mu bilmiyorum ama istanbul da sezeryandan yaklaşık iki yıl sonra normal doğurtuyorlarmış
bi sor bence kendi doktoruna
sen sezeryan olalı yaklaşık 2 yıl olmuş olmalı
zırsızım hoş geldin kızçemnasılsın bakalım teyzesinin kuzusu nasılll büyüyormuu sıpacık
valla bende duydum bunu çokta araştırdım ama doktorum dediki uterusun yani iç rahmin parçalama riski varmış
önceki içteki dikişler varya onlar patlayabilirmiş hem kızçem benim çatım dardı zaten ben o yüzden sezeryan oldum
birde kızım aşağıya inmiyorduu ama bende hep şöle bişey kaldı içimde belki suni sancı alırsam açılma olur kızımda
aşağıya inerdi diye suni sancı almadığım için çokk pişmanımama demekki hakkımda bu hayırlıymış kızçem
yoksa doğum yapalı 2 yıl 6 ay oldu benimmm
ayy ne guzel gaz sancılarınız azalmıs tatlımm Allah bızede nasıp etsın yoksa bayılıp kalcam bıgun evde yorgunluktan :/ bende o metsili denemek ıstıyorum daha rezeneden baska gazla ılgılı bısey vermedım ama artık baska carem kalmadıanam butun doktorlar mama meraklısı zaten laktamıl nasıl fayda ettımı? bende süt artırıcı malt ıcecegı almsıtım o cok sut yapmıstı demınde multılac multı more içtim sut artırıcı cok guzel meyve suyu gıbı bı ıcecek bebek magazasndan almıs esım bakalım 2 saate sutum cogalıp oglum doyarsa tavsıye etcem :) inşallah oğlusun kılo almıstırda mamaya gerek kalmaz
yazıyorum cevap yazmıyorsunuz ağlayacaktım bu seferde yazmasanız yaanasıl olayım kızımdan ayrı yaşamaya devam, çalışıyorum işe girdim. Kızım annemde kalıyor cumartesi pazarları görüyorum bir tek depresyondayım :' 2:
nasıl özlüyorum var ya kokusu burnumda tütüyor resmen. Mecburiyetten dayanıyorum ama gittikçe sinir sistemim çöküyor ne doğru düzgün emzirebildim ne de bakabildim. Hasta olduğunda bile başında yoktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?