Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım kırk uçurmaya eltine gidelim dedi annem ama o gün cıkarmma yıkandığı için üşütürüm diye korkuyorum ya :) zaten bana sinir oluyorlar kv eltim falan ben üzerine titriyorum toprağın diye :) kahrolsun amaaan banane sefam olsun yeterki yavrum hastalanmasın .malum grip salgını var onlar ailece hastalardı yeni iyileştiler zaten .

boşver ozamaann. allalaa çocuğun üstüne titricen tabii onlar öyle değilmiş sanki doğurup kapıyamı atmışlar... boşveerrrr çekemiyolar demekki.

yamişim benim doktorun adı lale firidin .muayenede 12 tl .kampanya varmış şimdi hastanede .bi git dene istersen canım numarasını vereyim sana hastanenin .0212 653 93 00

boşver ozamaann. allalaa çocuğun üstüne titricen tabii onlar öyle değilmiş sanki doğurup kapıyamı atmışlar... boşveerrrr çekemiyolar demekki.

canım eltim daha 7 günlük lohusayken avcılara gezmeye gitmiş .2. cocuktada 12 günlükken bursaya kınalı kar dizisinin çekildiği köye gezmeye gitmişler alla allaaa manyak bunalr ya bişey olmaz diyolar zaten durmadan banane deidm senşinki kıymetli değilmiş demekki benimki kıymetli dedim :)

yamişim benim doktorun adı lale firidin .muayenede 12 tl .kampanya varmış şimdi hastanede .bi git dene istersen canım numarasını vereyim sana hastanenin .0212 653 93 00

kız 12 tl ne güzelmiş o öyle. dr da iyi çıkarsa oohh mis valla dur gııı ben buna giderim

aboowww iyi cevap vermişsin kıızzz

süt damarım tıkandıysa napar doktor :26: moricik eskısı kadar ugramıyo canım baya oldu ugramayalı

benim şırıngayla açtılar 2 - 3 dk sürdü acıyor ama sonrası rahatlık

kuzum madem durmuyo oğluşunn o zaman benim gibi yapıcan birtane kanguru alıcann ona koyup yemeğini falan
hazırlıycann böle aç aç sütünde olmazkii ben öle yaptımm kızımda durmazdı sürekli ağlardı bende kanguruya koyar öle iş güç
yapardım evet ya şöyle 6 aylık falan olsaydı rahata ererdin birazz uykusu falanda düzene girerdii süt tıkanmasıyla
ilgili bi fikrim yok canım maalesef hiç yaşamadım böle bi durum ama sağmaya çalış bakalım gelir belki süt

sende keçi peyniri yiyebilirsin ama canımm onun zararı olmaz bence

yowreeeeeemm sen o peynirin tadını bilenzeeee %100 keçi olcak ama öyle bimdeki yada marketlerdeki keçi peyniri yazanlardan değil. onların içinde inek sütü var karıştırmışlar.

Son düzenleme:
kızlar bir şey soracağım aylık koruyucu iğne yaptırmaya karar verdim aranızda daha önce kullanan var mı?

kızlar bir şey soracağım aylık koruyucu iğne yaptırmaya karar verdim aranızda daha önce kullanan var mı?

ben yaptırdım canım bi defa çokkkk ta pişman oldum kanamam durmadı 1 ay boyunca gitmediğim doktor kalmadı en son kürtaj olacaksın dediler ben olmadım ama serumla iğneyle o iğnenin etkisini yok ettilerde öle rahatladım hiç tavsiye etmem ama her bünyede bir değil sonuçta ablam 1 yıldır kullanıyor onda hiç bişey olmuyor bir kez kullanıp denemen lazımm

yowreeeeeemm sen o peynirin tadını bilenzeeee %100 keçi olcak ama öyle bimdeki yada marketlerdeki keçi peyniri yazanlardan değil. onların içinde inek sütü var karıştırmışlar.

hımmm yok canım hiç yemedim keçi peyniri tadı nasıl bilemiycemm içinde inek sütü mü oluyo bimdekinin falan doğru olabilir

lalem hiç duydun mu bilmiyorum ama istanbul da sezeryandan yaklaşık iki yıl sonra normal doğurtuyorlarmış
bi sor bence kendi doktoruna
sen sezeryan olalı yaklaşık 2 yıl olmuş olmalı

lalem hiç duydun mu bilmiyorum ama istanbul da sezeryandan yaklaşık iki yıl sonra normal doğurtuyorlarmış
bi sor bence kendi doktoruna
sen sezeryan olalı yaklaşık 2 yıl olmuş olmalı

zırsızım hoş geldin kızçem nasılsın bakalım teyzesinin kuzusu nasılll büyüyormuu sıpacık
valla bende duydum bunu çokta araştırdım ama doktorum dediki uterusun yani iç rahmin parçalama riski varmış
önceki içteki dikişler varya onlar patlayabilirmiş hem kızçem benim çatım dardı zaten ben o yüzden sezeryan oldum
birde kızım aşağıya inmiyorduu ama bende hep şöle bişey kaldı içimde belki suni sancı alırsam açılma olur kızımda
aşağıya inerdi diye suni sancı almadığım için çokk pişmanım ama demekki hakkımda bu hayırlıymış kızçem
yoksa doğum yapalı 2 yıl 6 ay oldu benimmm

hoşbuldum canım
sinirliyim aslına baakarsan
doktora gittik bugün , 4145 olmuş kilosu oğlumun
az hem de çok az kilo alımı diyo
sütün yetmiyo kesin bu çocuk aç diyo
dedim doktor bey bebeğim aç değil ama hiç uyumuyo
bebekler uyuyarak büyür, uyumadan kilo almaması normal değil mi dedim
uyumamakla alakası yok kilo almamasının dedi
mama ver mama diyo
dedim ki benim sütüm var neden mama veriyim
emince tamamen göğsünü boşaltıyo mu dedi
yok dedim, hatta bazen tek göğüsle doyuyo da benim diğer göğsüm akıyo bile
eğiliyorum damla damla damlamaya başlıyo mesela
ben öyle deyince hııı iyi madem sık sık emzir diyo
sinir oldum sinir

çocuk hemşiresi vardı onun elinde ki tablo da ilk üç ay 5500 ideal kilo dedi
benimki bu kadar almaya devam etse bile geçer ortalama kiloyu
off offf kafam karıştı

tatlım iç dikişlerin yırtılma ihtimalini bende duydum
ama dün arayan arkadaşım birsürü doğuran olmuş benim doktorda dedi
hatta 2 yılın ardından doğurmuşlar
ben ondan önce 6 yılda bir normale dönme şansı oluyo diye duymuştum

valla gaz sancımız azaldı da huysuzluğumuz tam gaz devam ediyo teyzesi
annelikten istifa edecektim artık uykusuzluktan dün o hale gelmiştim
canım laktamil sütümü artırdı farkındayım
ama strese girdiğimden tekrar azalıyo
annem sürekli mama verelim bu çocuk doymuyo ondan kilo almıyo diyo
sütün yaramıyo muhtemelen
sütün çok olması değil bebeğe yaraması önemli diyo
bende sıkıntıya girdim , bunaldım iyice

kızçem yazını görür görmez ben bilem yazdım aşkolsun küsme sakın
seni çok özledik biz
ahh ahh bebeği bırakıp çalışmak ne zor dimi
bende martta bebeği kayınvalideme bırakıp işe başlayacam mecburen
offfffffffffffffffffffffffffffffffff

nasıl özlüyorum var ya kokusu burnumda tütüyor resmen. Mecburiyetten dayanıyorum ama gittikçe sinir sistemim çöküyor ne doğru düzgün emzirebildim ne de bakabildim. Hasta olduğunda bile başında yoktum

yavrımmmmmmmmmmmmmm kıyamam hiç yaaaa
ahh ahh ben de o günleri düşündükce aynısını hissediyorum
ben yanında olamayacam maalesef marttan sonra
başkasına teslim edip çalışmak da çok zor geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…