Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hoşgeldin canım öncelikle
tatlım normal doğumdan korkma emin ol en doğalı o
bedenimiz yaradılış olarak normal doğurmaya yatkınv
ve en güzeli en doğalı da bedenşn yaradılışına uygun olanı yapmak
bebek bile sezeryanda bi şaşkınlık yaşıyo
diğerinde kendi dünyaya gelirken sezeryande atıyorum uyurken doktor alıveriyo
bi bocalıyo bebişler
ayrıca emin ol normal sancısı çektim ve
90 küsürlük doğum sancısının acısı sezeryanın ilk yataktan kaldırılırken yaşattığı acının yanında sinek ısırığı gibi
benim müsait olsaydı bebeğim normal doğururdum
hiç korkmadım normalden, bak doğurduğum gün bile sancılarımı anlamadım
doğum kasılmalarım olurken ben müzik dinliyor acı sızı hissetmiyordum
kendini motive edersen hiç bir sorun yaşamazsın
alttan dikişlerinde 3-4 gün sızlar ama geçer
eğilip kalkabilirsin
bebeğini kucağında emzirebilirsin
benim için en önemli olan kısmına gelirsek sezeryanda başkalarına muhtaç oluyosun
ilk gece mesela yatmak kalkmak için destek lazım
giyinip soyunmama bile başkaları yardım etti benim
o yüzden tavsiyem normal olur
gene de senin bileceğin iş

Mide kanamasi olabilirmis berrinim yaa dokunsalar aglicam valla zor tutuyorum kendimi. Guclu durmam lazim diye kendimi zorlluyorum. Saol canim eksik etme emi duani.

bebişim benim yaaa
kıyamam hiç, nazar mı dğdi acaba yusuf efeme
sen gönlünü ferah tut tatlım, Allahın izniyle herşey yoluna girecek
dualarım seninle

canım iyi düşün iyi olsun derler
kendini olumlu motive edersen hiç bi şey olmaz emin ol
bak ben sezeryan oldum ve dünyaları verseler kendi istegimle olmazdım

canım yetiyo diyemiyorum
baksana çocuk hiç kilo almıyo ki
ama kakasını ve çisini çok yapıyo
bak 3 haftalık oldu bebeğim 140 bez olmak üzere kullandığı bez sayısı
sürekli bırakıyo altına

canım doğum kontrol hapını ne zaman kulanmaya başlayabiliyoruz

ahh tatlım yaaa neler hissettiğini öyle iyi anlıyorum ki
onun her halind yanında olmak istiyorsun ama olamamak üzüyodur
benim bebişe de kayınvalidem bakacak gibi duruyo canım
bakalım o günlere gelelim de nasıl bırakırım bilemiyorum

bitanem cok saol cok haklsin inaniorum anlattiklarina yani karar wermedim fakat normal doum eksi sezaryen arti die bi sekil kafamda :)))))))) allahim biraz aranizda icime sundrsa ((((

tatlim cok saagollll cewaplar icinnnn haklisin aranizda kalip zamana birakicam yemin ederim dik kafalilik etmiorummmm ruyalarima kadar girioooo.......emzirme tamamdir benim sutum olucak tosun olucak kizimdaaaaaaa .........hani sunu icince sutu bol olur bunu ye sut yapar derleeerr yaaaa hep masal mi yani :)))))

yamişşşş kız sabah sabah çokkk güldüm yazdıklarına anam beş dakikada senaryoları ard arda yazmışın kızçem
ewet aslinda bnm kopyam bende hemen acil durumlarda seneryo ustasiyimdir....
gecmis olsun allah dualarimizi kabul etsin sifalar wersin bebisine
tatlim sen ilk normal ikincin sezaryen mi cok saol cewaplar icin bitanem yaaa biraz dusunmeyi birakicam.....
canım iyi düşün iyi olsun derler
kendini olumlu motive edersen hiç bi şey olmaz emin ol
bak ben sezeryan oldum ve dünyaları verseler kendi istegimle olmazdım

geçmiş olsun canım yaa inan çok üzüldüm dualarım Yusuf efecikle olsun inşallah rabbim hemencecik sağlığına kavuştursun canımmm

offf ya kızçem ne yapılirki acaba kilo alması için kağan alpcige hiç bişey gelmiyor aklıma sen bol bol ye
ve emzir kızçem kötü düşünceleri at kafandan birde sen girme lohusa depresyonuna vallaha çıkaramam
kızçem seni bu halımdeee

kızçem doğum kontrol hapına normalde 6 ayda başlanıyordu ama artık yeni çıkan bitkisel içerikli olanlar
doğumdan itibaren kullanılabiliyoo mesela benim en son kullandığım bi ilaç vardı cerazette diye onu içinde yazıyordu
süte geçme ihtimali yokk diye bi araştır istersen

rica ederim canım evet aramızda kal kendini sakin tutt iyi düşün iyi olsun kafanda çok atıp tutarsan böle
rüyana bile girer tabii
o süt çoğaltan şeyleri doğum yaptıktan sonra yiyeceksin kızçem şimdi bi işe yaramazz onları sana o zaman yazarız
merak etme sen yanındayız hepimiz destek oluruz sanaa

kuzum nıye bukadar strese sokuyosun kendını Allah korusun olan sütünden kesılır hıc anlamassın.
bu durumda sütün çokluğu öenmli değil bebeğe yaraması önemli olan.sütün çok olur ama yağsız olur ozaman bebek kilo almaz kuzum.
bu durumda hem mama hem anne sütü verebilirsin.en azından benim gibi geceleri mama verebilirsin sende.hemde bebişin kilo almış olur kuzum.
ama tabi yinede en dogrusunu sen bılırsınmamalarda bile cocuklara yarayanı bulmak lazım her mama her bebege yaramaz her bebek farklı mamada kılo alır

kuzum noldu sıze bıtanem ya cok gecmıs olsun :26:ınsallah bısey olmıcak dualarım senınle bıtanem.son gelısmelerı yazdınmı bakamadım daha .inşallah ıyısınızdır

hoşgeldın sefalar getırdınnnkuzum benım sana nedemelı bılmıyorumkı kuzum ya.normal dogumu tavsıye edemem cunku yasamadım.ama sunı sancı takıldı bana ve aynı adet sancısı gıbı benım acılmam olmadıgı ıcın ben sezeryana alındım.ama normal ıstıyordum bılıyorsun zaten.sezeryana gelınce dogum oncesı bısey yok ama dogum sonrası nerden oldum dıyosuncok sukur ben 1 haftada toparlandım ama eskısı gıbı olamıyorsun toparlandım derken sadece bırınden destek almadan yataktan kalkıyorsun,yada bebegını anca yardımsız müdahale edebılıyosun kuzum.ha bırde stresı,atesı bılmemnesı cabası ve dıkıs acısı.amagecıyormu gecıyor önemli olan ilk 2 gunu atlatmak sanada az kaldı sende gel yaz kuuzm burda herşeyını paylaşabılırsın süte gelınce bunun bı sırrı yo dogum oncesı ben buyuk gogusluyum bana hep dedılerkı buyuk gogusluler sut vermez kuucuklerde olur sendekıler hep yag dedıler.ama ben hep ınandım olcak dıye.ve normalde sezeryanda hemen sut gelmez ama bende hemen geldıoyuzden ınancaksın.ınsallah olcak sutun.sut ıcın hersey beyınde bıtıyor bence

canbonlarım çınarımın resımlerını albume ekledım bakabılırsınız

hayalott hoş geldin kızçem nasılsın bakalım iyileştinmi biraz Çınarcık nasıll ayyy fotoğraflarına baktımm çok datluuuu
ayy maaşallah allah nazarlardan saklasın inşallah bahtıda yoluda hep açık olsun kızçemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…