25 yasindayim 4 yilimza girdik ewliligimizde calisiodum hic istemedik bebis....sonra bni istwn cikardilar ehhj dedi esimim bi daha calismadan arada cocuk isini halledelim yasmin kullanmama rahmen hemen oldu bebisim ilk cocugum bursa gemlikte ouruoum iste boylleeeeee.kisa ozetim hayatim size ....su saatte nie ayaktasiniz derseninz sekerler kawga wardi apartmanda hala kalbim cikcak yerimdennnnn........
vallah girme kızçem depresyona falann koca göbeğimle gelip çıkaramam senii durun ben bi doğuram ondan sonra istediğinizi yapıntatlım sırf senin hamiş haline olan saygımdan girmeyim lohusa depresyonuna
valla bol bol yiyip emzirerek , az ağlatmaya çalışıp , onu uyutmaya çalışarak kilo aldırmayı deneyecem
olabilir kızçem sen bakma bize insan kocişini özler tabikide anam sen kaynananlamı yatacan odada sessiz sedasız halledin iştteevalla lalem kocişimi çok özledim
ama kaynanam bizle döneceği için biraz zor uzun süre yakınlaşmamız
kızlar yamişimden size haber getirdim
oğluşunun kanında idrarında falan bişey çıkmamış
gece kusarsa geri hastaneye götüreceklermiş
muhtemelen doktorun verdiği demir ya da kan damlasından kanlı kusmuş olabilir demiş doktor
damlayı keseceklermiş ve gece kusma takibi yapacaklar
yarın misafiri falan gelebilirmiş o yüzden giremezse merak etmeyin diye ben yazıyorum
dua edin bol bol yusuf efeye de bu geceyi kusmadan atlatsın
canım benim ilk bebeğim
kafasını doğum kanalına sokamadığından normal doğuramadım
o yüzden sezeryana aldı doktorum mecburen
canım doğum kontrol hapı kullanmak hamileliği daha da kolaylaştırıyo aslında
bebeğiniz de hayırlı olsun
umarım sağlıklı sıhhatli doğar
Aramıza hoşgeldinnnnbende eylülde doğum yaptım sütünün olmasını istiyorsan yeşil üzüm, tahin helvası, yoğurt, süt, tarhana çorbası birde 8 tane kuru inciri ikiye kes 2,5 bardak suda 7-8 dakika kaynat sabah akşam iç ben hep böyle arttırdım. Bende sezeryan doğum yaptım doktorum şevket yılmazda emin bey tavsiyem ona gitmen. Normal doğumdan aşırı korkanlar sezeryan olabiliyor araştır istersen
özelden arkadaş ekleme talebi gönderdim istersen özelden de görüşebiliriz yanlış anlamadıysam bursa'da yaşıyorsun değil mi?
hımmm bende 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim sende aynı benim gibiymişinn ama ben senden hızlıymışım 4 yıla iki bebiş sığdırmışımm
maaşallah banahımm hap kullanamana rağmen hemen oldu demek bebişin allah bağışlasın canım inşallah
apartmanda kavga mı vardı ayy sen niye heyecan yapıyon kendine sen duymamazlıktan gell okk
kizlar hep endiselerimden bahsettim bi de basimda mucadele ettikleriim warrrrr.....karnim cok gergi ve 1 hafta once catlaklarim basladi cok agladim uzuldum nie bu kadar erken die ama 10 kg alirken cildime danismadim ya mustehak bana ama simdi alistim bella b die en ii catlak kremin kullaniorum ama ddurumuz o kadar muhtesem degil birazda elim ayari yok cobuk bitio az koymislar icine onlardan oturu yani bnden degil....welasim sorum su tavsiye etceginiz orta yollu bi catlak kremi war mibir de bnm cok akintim wR basta normal akintiydi ama son haftalarda koyu ve kokulu olunca dr soledim erken dogum tehlikesi dedi fitil werdi we 3 haftadir araliksiz fitil werip duruo dun gece bitti fitil ama akintim hala ayni biliom yine wercek gel gorim dicek istemiorum ya nie bu kadar fitil werioooooooo ya yada nie bitmio bu akinti........basina gelen yada fikri olan var mi ????
hayolot teze cinarim uykusundami guluo du oyle yoksa uykusuz biraktiigi anasina miiiii bu arada enistem nasil havalardan inebildi mi
yavrucum strese sokuyolar adamı zorla vallaaa yaaaaaaaaaa
sütüm çok olmasına çok da yaraması için ne yapabilirim ki yaaa
zaten sıkıntıdan sütüm de azaldı
böyle devam ederse tamamen kesilecek gidecek sütüm mütüm kalmayacak
mama arayışına da girmek istemiyorum bacım yaaa
beste kızçem akıntı için yapılabılcek baska bırsey varmı bılmıyorumkı basıma gelmedı cunku.ama bı baska doktora daha gorunsen su akıntı ıcn.kafana takılan dıger sorularıda sorarsın cunku kokulu olan tehlıkelı kuzum dıkkatlı ol aman haben olsaydım bı defaıgına baska bı doktora daha gorunurdum
catlaklara gelıncesen benı bı gorsen turkıye harıtasından bı farkım yok ama alışılıyo emzırme donemı bıtınce bı cıldıyecıye gıdıcem lazer tedavısımı ne varmıs bı arasıtcam zamanı gelınce ama bebegını dusun sadece suan bosver catlak matlak artık yapcak bısey yok.krem olarakta ben aldım ama hıc surmedımkı yarım yamalak kullandım oyuzden tavsıye edemıycem
kızçem burda dalmak üzereydı ama sonrasında daldımı derin uykuya tabiki hayır
enişten hızlı bi inişe geçti kuzum mesela şuan devriyeyi o aldı ben kkda o çınarı pişpişliyorhadi anneye diyor ama hiç pas vermiyorum ahanda geliyo diyoki şuan annesi bu acıkmış galiba diyor özledinmi çınarı diyor bende özledim ama acıkmadı dedim sürünnnn herifim sürünnnn
kızçem benımde sutum azaldı bu sıralarşu baksoyumun verdıgı tarıfıde bı yapamadım ya ıncır alamadım hala
sütün yaraması için bişey yapabılcegını sanmıyorumkı sutun cogalması ıcın yapılabılen seylerın oldugunu sanıyorum ben.yaramadıgı zaman mama destegı oluyor dıye bılıyoum ama sen yınede besın olarak uzle beslen kuzum..emdıkce sutumuz kaynıycak hala yenı sayılırız.ama mama destegı ver cocuga en azından kasıkla deneme yapabılırsın.ben dun gece cınarın ac oldugunu farkettımyavrum sanırım gecelerı oyuzden uyumuyordu ve ben anlamıyordum dun mamayı kasıkla yemeyınce bıberon denedım pat dedı sak sak emdı ve 2 de yattı sanah 6da kalktı oda ben uykuda kalınca bı kalkarımkı 6 cınar hala uyuyo hemen uyandırdım emzırdım dusun yanı nasıl emmıs te doymus yavrum acıkmadı bıle sonra gun boyu emzırdım.şimdide tam saat tuttum 25 dakka bırını 15 dakka bırını emdı cınar emmek ıstıyor ama doymuyor mama verdım yıne ve hala ac apcagımı sasırdım ya:26:yamıs bı el at kuzum bu cocuk oburmu kı acep:44:
sorma ya zaten yine ayni korunmayi dusunuorummmmm ama ne zaman baslanir bilmem pekte rahat oluokafam rahat kocis rahat falan
kizlar hep endiselerimden bahsettim bi de basimda mucadele ettikleriim warrrrr.....karnim cok gergi ve 1 hafta once catlaklarim basladi cok agladim uzuldum nie bu kadar erken die ama 10 kg alirken cildime danismadim ya mustehak bana ama simdi alistim bella b die en ii catlak kremin kullaniorum ama ddurumuz o kadar muhtesem degil birazda elim ayari yok cobuk bitio az koymislar icine onlardan oturu yani bnden degil....welasim sorum su tavsiye etceginiz orta yollu bi catlak kremi war mibir de bnm cok akintim wR basta normal akintiydi ama son haftalarda koyu ve kokulu olunca dr soledim erken dogum tehlikesi dedi fitil werdi we 3 haftadir araliksiz fitil werip duruo dun gece bitti fitil ama akintim hala ayni biliom yine wercek gel gorim dicek istemiorum ya nie bu kadar fitil werioooooooo ya yada nie bitmio bu akinti........basina gelen yada fikri olan var mi ????
onu ebeye yada doktora sor canım ben emzirirken sorduğumda izin vermemişlerdi.
olamamak insanı mahvediyor çok yoruyor çok üzüyor alışmaya çalışıyorsun sürekli ama aklının bir tarafı hep orda kalıyor canım
vallah girme kızçem depresyona falann koca göbeğimle gelip çıkaramam senii durun ben bi doğuram ondan sonra istediğinizi yapın
gelir yardım ederim ama şimdi olmazzzzz
olabilir kızçem sen bakma bize insan kocişini özler tabikide anam sen kaynananlamı yatacan odada sessiz sedasız halledin işttee
aaaaa herşeyi benmi anlatam bu yaştan sonra sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?