Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hımmm bende 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim sende aynı benim gibiymişinn ama ben senden hızlıymışım 4 yıla iki bebiş sığdırmışımm
maaşallah bana hımm hap kullanamana rağmen hemen oldu demek bebişin allah bağışlasın canım inşallah
apartmanda kavga mı vardı ayy sen niye heyecan yapıyon kendine sen duymamazlıktan gell okk

tatlım sırf senin hamiş haline olan saygımdan girmeyim lohusa depresyonuna
valla bol bol yiyip emzirerek , az ağlatmaya çalışıp , onu uyutmaya çalışarak kilo aldırmayı deneyecem
vallah girme kızçem depresyona falann koca göbeğimle gelip çıkaramam senii durun ben bi doğuram ondan sonra istediğinizi yapın
gelir yardım ederim ama şimdi olmazzzzz
valla lalem kocişimi çok özledim
ama kaynanam bizle döneceği için biraz zor uzun süre yakınlaşmamız
olabilir kızçem sen bakma bize insan kocişini özler tabikide anam sen kaynananlamı yatacan odada sessiz sedasız halledin işttee
aaaaa herşeyi benmi anlatam bu yaştan sonra sizee

hımmm şimdi anlaşıldı yamiş demir ilacını verdikten sonra kustuysa oğluşu oda kan sanmış olabilir
damla aynıı kana benziyo yaaa,,,,ayy çok müge anlı gördüm kendimi
bende benim kız bi defa oynamıştı damlayla üstüne dökmüştü ben odaya girip bastım çığlığı kızımın üstü başı kan diye megersem damlaymışş
neyse dualarımız onlarla olsun inşallah bişey çıkmazz Yusuf efeciktee

canım doğum kontrol hapı kullanmak hamileliği daha da kolaylaştırıyo aslında
bebeğiniz de hayırlı olsun
umarım sağlıklı sıhhatli doğar

sorma ya zaten yine ayni korunmayi dusunuorummmmm ama ne zaman baslanir bilmem pekte rahat oluo kafam rahat kocis rahat falan

ewet nette yazio zaten annenin korkusu sezaryen nedenidir die......bakalim ben ozel esentepe hast gidiorum bakalim bu gittigimde dr soylucem......allah anali bbabali buyutsun hayatim darisi basima ...

özelden arkadaş ekleme talebi gönderdim istersen özelden de görüşebiliriz yanlış anlamadıysam bursa'da yaşıyorsun değil mi?

ewer canim bursa gemlik wapla bn telden giriorum bazi zaman gelmio bildirimler war ama ici acilmio heralde o yuzden goremedim bn yollim sen kabul et....

esim ayirmaya inince mapesef bnde pesinden onu tutmaya.....wayyy baya hamaratmisin sen canimmmm masallah

hayolot teze cinarim uykusundami guluo du oyle yoksa uykusuz biraktiigi anasina miiiii bu arada enistem nasil havalardan inebildi mi

kizlar hep endiselerimden bahsettim bi de basimda mucadele ettikleriim warrrrr.....karnim cok gergi ve 1 hafta once catlaklarim basladi cok agladim uzuldum nie bu kadar erken die ama 10 kg alirken cildime danismadim ya mustehak bana ama simdi alistim bella b die en ii catlak kremin kullaniorum ama ddurumuz o kadar muhtesem degil birazda elim ayari yok cobuk bitio az koymislar icine onlardan oturu yani bnden degil....welasim sorum su tavsiye etceginiz orta yollu bi catlak kremi war mi bir de bnm cok akintim wR basta normal akintiydi ama son haftalarda koyu ve kokulu olunca dr soledim erken dogum tehlikesi dedi fitil werdi we 3 haftadir araliksiz fitil werip duruo dun gece bitti fitil ama akintim hala ayni biliom yine wercek gel gorim dicek istemiorum ya nie bu kadar fitil werioooooooo ya yada nie bitmio bu akinti........basina gelen yada fikri olan var mi ????

beste kızçem akıntı için yapılabılcek baska bırsey varmı bılmıyorumkı basıma gelmedı cunku.ama bı baska doktora daha gorunsen su akıntı ıcn.kafana takılan dıger sorularıda sorarsın cunku kokulu olan tehlıkelı kuzum dıkkatlı ol aman haben olsaydım bı defaıgına baska bı doktora daha gorunurdum
catlaklara gelıncesen benı bı gorsen turkıye harıtasından bı farkım yokama alışılıyo emzırme donemı bıtınce bı cıldıyecıye gıdıcem lazer tedavısımı ne varmıs bı arasıtcam zamanı gelınce ama bebegını dusun sadece suan bosver catlak matlak artık yapcak bısey yok.krem olarakta ben aldım ama hıc surmedımkı yarım yamalak kullandım oyuzden tavsıye edemıycem

hayolot teze cinarim uykusundami guluo du oyle yoksa uykusuz biraktiigi anasina miiiii bu arada enistem nasil havalardan inebildi mi

kızçem burda dalmak üzereydı ama sonrasında daldımı derin uykuya tabiki hayır
enişten hızlı bi inişe geçti kuzum mesela şuan devriyeyi o aldı ben kkda o çınarı pişpişliyorhadi anneye diyor ama hiç pas vermiyorumahanda geliyo diyoki şuan annesi bu acıkmış galiba diyor özledinmi çınarı diyor bende özledim ama acıkmadı dedim sürünnnn herifim sürünnnn

kızçem benımde sutum azaldı bu sıralarşu baksoyumun verdıgı tarıfıde bı yapamadım ya ıncır alamadım hala
sütün yaraması için bişey yapabılcegını sanmıyorumkı sutun cogalması ıcın yapılabılen seylerın oldugunu sanıyorum ben.yaramadıgı zaman mama destegı oluyor dıye bılıyoum ama sen yınede besın olarak uzle beslen kuzum..emdıkce sutumuz kaynıycak hala yenı sayılırız.ama mama destegı ver cocuga en azından kasıkla deneme yapabılırsın.ben dun gece cınarın ac oldugunu farkettımyavrum sanırım gecelerı oyuzden uyumuyordu ve ben anlamıyordumdun mamayı kasıkla yemeyınce bıberon denedım pat dedı sak sak emdı ve 2 de yattı sanah 6da kalktıoda ben uykuda kalınca bı kalkarımkı 6 cınar hala uyuyo hemen uyandırdım emzırdım dusun yanı nasıl emmıs te doymus yavrum acıkmadı bılesonra gun boyu emzırdım.şimdide tam saat tuttum 25 dakka bırını 15 dakka bırını emdı cınar emmek ıstıyor ama doymuyor mama verdım yıne ve hala ac apcagımı sasırdım ya:26:yamıs bı el at kuzum bu cocuk oburmu kı acep:44:

anladim hayatim bakalim duruma gore artik giderim olmazsa ama tehlikeli derken erken dogumu mu kast ettim yoksa bilmedigim baska sey mi war oyle dir bu isler eniste beyyyy iple cektik bu gunleri ......

canım benim yaa yapacak bişeyin olması lazım
ben anne sütü yarasın istiyorum bebişime
mama desteği vermek de istemiyorum
kaşıkla ver istersen dedi doktor ama bilemiyorum , karar veremedim
valla benimki en iyi uyudu mu 4 saat uyudu
onda da bir iki sefer
ortalama 2-3 saatte bir uyanıyor
canım aç olmayabilir, meme aranıyor olabilir
benimki memeden ayrılmıyor açlıktan mı dedim
doktor da hayır annede güvende hissediyor, orada uyumak ve ağzında memeyle durmak ona güven telkin ediyor dedi

sorma ya zaten yine ayni korunmayi dusunuorummmmm ama ne zaman baslanir bilmem pekte rahat oluo kafam rahat kocis rahat falan

canım bende yasminle korunmaya devam etmeyi planlıyorum
açıkcası çok etkili ve yan etkisi minimum olan bi ilaç
ayrıca dediğin gibi güvenilir, kafan rahat
ben bir kere almayı unuttuğumdan hamile kaldım
yoksa çok koruyucu bu konuda güveniyorum

canım kokulu akıntı konusunda bişey diyemeyecem
ama başka bi kadın doğumcuya daha görünmende fayda var bence

valla benim çatlak kremi kullanmama rağmen çatlağım çok oldu
20 kilodan da fazla almış olmamın etkisi büyük tabi bu konuda

ben şu an lierac kullanıyorum
75 tl ye aldım ben ama pahalanmış mıdır bilemiyorum
çatlak önleyici ve oluşan çatlakların görünümünü azaltıcı bi krem

avrupa da en çok kullanılan kremlerdenmiş
bi dene istersen

sorayım canım da aile hekimine değil de cuma kadın doğumcuya sorayım bari
diğer doktorlara pek güvenmiyorum

ahh ahhh bende mecburiyetten çalışacağım
kara kara düşünüyorum şimdiden

göbeğin kocaman oldu mu kızçem
doğurduktan sonra bi süre gelemezsin gibi nete

ahh ahh sende doğursan, bizde sıpacıklarımızı azıcık büyütsek de ele gelir olsalar

yavrum kaynanam yan odada yatacak
kağan bizim odada olduğu için de kapı açık kalacak
gece odaya gelip gelip kontrol ediyo da çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…