Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Cok saol bi tanem yaaa allah razi olsun ah neler kuruom ah neler weeee bu konunun basligi ondan ilgimi cekti bu kadar strese bu kiz kesin hirlayarak cikar )))))

Tatlim lokumum idolummmmm yerim ben bu weledi allahim nazaan saklasinnnn kirk birkere masallahhh allahim ,korusunnnnn'''''ne kadar tatli ne kadar tontissssss bu boleeeee allahim icime sokasim geldi kizin yanina :)))))) muhtesem allaim dilerimmm bnde bole geciririm herseiiii weeee bole bi tontisss cikarrrrrr cok ii anliorum,mmm demek istediklerinizi bi tanemmmmmm

Cok saol bi tanem yaaa allah razi olsun ah neler kuruom ah neler weeee bu konunun basligi ondan ilgimi cekti bu kadar strese bu kiz kesin hirlayarak cikar )))))

Tatlim lokumum idolummmmm yerim ben bu weledi allahim nazaan saklasinnnn kirk birkere masallahhh allahim ,korusunnnnn'''''ne kadar tatli ne kadar tontissssss bu boleeeee allahim icime sokasim geldi kizin yanina :)))))) muhtesem allaim dilerimmm bnde bole geciririm herseiiii weeee bole bi tontisss cikarrrrrr cok ii anliorum,mmm demek istediklerinizi bi tanemmmmmm

hırlayarak çıkmayı bırak bu kız sana doğar doğmaz kafa atacak emin olll kızçemm yapma stress relakss oll hatta
kapa bu konuyu başka şeylerden konuşalım kaç yaşındasın nerede oturuyon ne iş yapıyon falan anlatt bakem
birazda bunlardan konuşalımm

25 yasindayim 4 yilimza girdik ewliligimizde calisiodum hic istemedik bebis....sonra bni istwn cikardilar ehhj dedi esimim bi daha calismadan arada cocuk isini halledelim yasmin kullanmama rahmen hemen oldu bebisim ilk cocugum bursa gemlikte ouruoum iste boylleeeeee.kisa ozetim hayatim size ....su saatte nie ayaktasiniz derseninz sekerler kawga wardi apartmanda hala kalbim cikcak yerimdennnnn........

kızlar yamişimden size haber getirdim
oğluşunun kanında idrarında falan bişey çıkmamış
gece kusarsa geri hastaneye götüreceklermiş
muhtemelen doktorun verdiği demir ya da kan damlasından kanlı kusmuş olabilir demiş doktor
damlayı keseceklermiş ve gece kusma takibi yapacaklar

yarın misafiri falan gelebilirmiş o yüzden giremezse merak etmeyin diye ben yazıyorum

dua edin bol bol yusuf efeye de bu geceyi kusmadan atlatsın

canım benim ilk bebeğim
kafasını doğum kanalına sokamadığından normal doğuramadım
o yüzden sezeryana aldı doktorum mecburen

tatlım sırf senin hamiş haline olan saygımdan girmeyim lohusa depresyonuna
valla bol bol yiyip emzirerek , az ağlatmaya çalışıp , onu uyutmaya çalışarak kilo aldırmayı deneyecem

ben yasmin kullanıyordum önceleri bacım
bi araştırayım bakalım

yavrucum strese sokuyolar adamı zorla vallaaa yaaaaaaaaaa
sütüm çok olmasına çok da yaraması için ne yapabilirim ki yaaa
zaten sıkıntıdan sütüm de azaldı
böyle devam ederse tamamen kesilecek gidecek sütüm mütüm kalmayacak
mama arayışına da girmek istemiyorum bacım yaaa

ney ney ney
nerde gördünüz çınarın fotosunuuuuuuuuuuuuu
ben neden görmüyorum , görmedim, göremeyecek miyim?

canım doğum kontrol hapı kullanmak hamileliği daha da kolaylaştırıyo aslında
bebeğiniz de hayırlı olsun
umarım sağlıklı sıhhatli doğar

Mide kanamasi olabilirmis berrinim yaa dokunsalar aglicam valla zor tutuyorum kendimi. Guclu durmam lazim diye kendimi zorlluyorum. Saol canim eksik etme emi duani.

canım zırsızım haberlerini getirdi bize dualarımız sizinle üzülme yavrum benim.içinizi ferah tutun eşinle birlikte .en kısa zamanda hayırlı ve iyi haberlerle gel inşallah canım.

onu ebeye yada doktora sor canım ben emzirirken sorduğumda izin vermemişlerdi.

olamamak insanı mahvediyor çok yoruyor çok üzüyor alışmaya çalışıyorsun sürekli ama aklının bir tarafı hep orda kalıyor canım

Aramıza hoşgeldinnnn bende eylülde doğum yaptım sütünün olmasını istiyorsan yeşil üzüm, tahin helvası, yoğurt, süt, tarhana çorbası birde 8 tane kuru inciri ikiye kes 2,5 bardak suda 7-8 dakika kaynat sabah akşam iç ben hep böyle arttırdım. Bende sezeryan doğum yaptım doktorum şevket yılmazda emin bey tavsiyem ona gitmen. Normal doğumdan aşırı korkanlar sezeryan olabiliyor araştır istersen

özelden arkadaş ekleme talebi gönderdim istersen özelden de görüşebiliriz yanlış anlamadıysam bursa'da yaşıyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…