hımmm şimdi anlaşıldıyamiş demir ilacını verdikten sonra kustuysa oğluşu oda kan sanmış olabilir
damla aynıı kana benziyo yaaa,,,,ayy çok müge anlı gördüm kendimi
bende benim kız bi defa oynamıştı damlayla üstüne dökmüştü ben odaya girip bastım çığlığı kızımın üstü başı kan diye megersem damlaymışş
neyse dualarımız onlarla olsun inşallah bişey çıkmazz Yusuf efeciktee
offf kızlar nerdesiniz kafayı yemek üzereryim hadi gelinde konuşalımm yaa başıma neler geldi nelerr
noldu kızçem geldimanlat güzün aplana yawrucuum
offf kızlar nerdesiniz kafayı yemek üzereryim hadi gelinde konuşalımm yaa başıma neler geldi nelerr
kiamam sana yaaaofff kızlar nerdesiniz kafayı yemek üzereryim hadi gelinde konuşalımm yaa başıma neler geldi nelerr
23 ocakta gece oglusumu asırı agladıgından acıle götürdük doktor lavman yaptı ishal olmus ama zehırlı degıl dedı zınnat adlı bı antıbıyotık ve caprol verdı. 2 bucuk gun antıbıyotıgı verdım sonra ıcını okuyum dedım 3 aydan kucuk bebeklerde kullanılmayacagı yazıyo bende dun aksam ve bu sabah vermedım ama öglene dogru ıshalımız cogaldı bende demın yıne verdım. nette arastırırken duzensız verılmesı ölume kadar yol acıyomus bakterılerın dırencını guclendırıyomus ve sımdı perısanım iki arada kaldım doktorumuz telı acmıyo oturdum ağlıyorum napıyım bı bılgınız var mı
ölmek istıyorum yaa bıktımm bı ılacı bıle duzgun veremedım benım yuzumden bebegım ölurse ben naparım! sütüm bıle yok mamayla beslenıyo o yuzden bagısıklıgıda zayıftır ölüyümde kurtuluyum yaa
ölmek istıyorum yaa bıktımm bı ılacı bıle duzgun veremedım benım yuzumden bebegım ölurse ben naparım! sütüm bıle yok mamayla beslenıyo o yuzden bagısıklıgıda zayıftır ölüyümde kurtuluyum yaa
23 ocakta gece oglusumu asırı agladıgından acıle götürdük doktor lavman yaptı ishal olmus ama zehırlı degıl dedı zınnat adlı bı antıbıyotık ve caprol verdı. 2 bucuk gun antıbıyotıgı verdım sonra ıcını okuyum dedım 3 aydan kucuk bebeklerde kullanılmayacagı yazıyo bende dun aksam ve bu sabah vermedım ama öglene dogru ıshalımız cogaldı bende demın yıne verdım. nette arastırırken duzensız verılmesı ölume kadar yol acıyomus bakterılerın dırencını guclendırıyomus ve sımdı perısanım iki arada kaldım doktorumuz telı acmıyo oturdum ağlıyorum napıyım bı bılgınız var mı
esham kuzum ne ölmesi canım aaa bi anda hem kendine hem çocuğa yakıştırdığın şeye bakbişey olmaz merak etme. çok içine sinmezse bi dr götür göster yada sor. bu kadar üstüne titreme çocuğun. titredikçe daha çok sorun çıkar. ayy anam sen çok fazla evhamlıymışsın. antibiyotik bu bacım anne sütü alanlara bile verilmez normalde ama enfeksiyon varsa mecbursun. bende veriyorum şimdi bağırsak enfeksiyonundan dolayı.
ewet nette yazio zaten annenin korkusu sezaryen nedenidir die......bakalim ben ozel esentepe hast gidiorum bakalim bu gittigimde dr soylucem......allah anali bbabali buyutsun hayatim darisi basima ...
ewer canim bursa gemlik wapla bn telden giriorum bazi zaman gelmio bildirimler war ama ici acilmio heralde o yuzden goremedim bn yollim sen kabul et....
sorayım canım da aile hekimine değil de cuma kadın doğumcuya sorayım bari
diğer doktorlara pek güvenmiyorum
ahh ahhh bende mecburiyetten çalışacağım
kara kara düşünüyorum şimdiden
canım benim anlıyorum seni insan evladına çok farklı oluyor aklına neler neler geliyor .dün toprak akşama kadar emdi saat başı kalktı emdi emdi emdiiii.akşama doğru huzursuzlandı bende gaz için şurup verdim anneme uydum da yarım çay kaşığı bile yoktu ama çocuk ben daha arkamı dönmeden annemin kucağında bi kustu arkamı döndüm toprağın ağzı dolu burnundan bile kusuyordu çocuk düşün onu öyle gördüm yavrumun yüzünü bi görsen çocuk nasıl korktu ne olduğunu anlayamadı .çok fena odlum hemen aldım kucağıma çocuk bağırıyor korktu.burnundan baya bi süt geldi ama süt gibi değil midesinden geldiği için koyuydu yazık.çok fena oldum bende akşama kadar beşiğin başında bekledim .gözümün önüne durmadan o görüntü yavrumun yüzü geliyordu.çok üzüldüm fena oldum aslında korkacak bir şey yoktu ama ben hem korktum korkudan da çok üzüldüm.aslında sakin olmamız lazım biz sakin olmazsak yavrularımız daha kötü olur canım soğukkanlı olmazsak onlara iyi bakamayız bilinçli davranmak lazım.üzülme kendini bu kadar mahvetme bişey olmaz canım benim.içini rahatlat git doktora her aklına takılanı sor ama kendi kendini yeme nolursun .öpüyorum seni ve yavrunu.
yamiş mamaiş nbr tatlım :) bağırsak enfeksiyonumu şimdi son durum yavrum ben dün girdim bakayım durum nedir diye ama kesin bir şey yazmamışsın ama sadece kötü bir durum olmadığını öğrendim rahatladım canım.aman birşeycikler olmasın yavrularımıza.
hayalotum sen gene iyisin :)) ben 24 saat emzirdiğimi bilirimartık göğsümde süt kalmaz ama benimki hala emerdi. emerler korkmayın. ilk ay çok emerler. hem emme refleksinden dolayı sık sık aranır hemde her verdiğinde mmeyi alır. biiiir güzel cuk cuk cuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?