anladim hayatim bakalim duruma gore artik giderim olmazsa ama tehlikeli derken erken dogumu mu kast ettim yoksa bilmedigim baska sey mi waroyle dir bu isler eniste beyyyy iple cektik bu gunleri ......
canım benim yaa yapacak bişeyin olması lazım
ben anne sütü yarasın istiyorum bebişime
mama desteği vermek de istemiyorum
kaşıkla ver istersen dedi doktor ama bilemiyorum , karar veremedim
valla benimki en iyi uyudu mu 4 saat uyudu
onda da bir iki sefer
ortalama 2-3 saatte bir uyanıyor
canım aç olmayabilir, meme aranıyor olabilir
benimki memeden ayrılmıyor açlıktan mı dedim
doktor da hayır annede güvende hissediyor, orada uyumak ve ağzında memeyle durmak ona güven telkin ediyor dedi
kızlar aylık doğum kontrol iğnesi aldım olduktan sonra bilgilendirme yapacağım hepinize
e hadi bakalım hayırlısı :) biz hala kocişle ayrı yatıyoruz valla adam isyanlarda :) .
kızlar buarada ayrı yatmak demişken aklıma geldi benim kanamam hala son sürat devam ediyor yahuuu :)kocişlede ayrı yatıyoruz hala adam bekar hayatına alıştı :) dün kırkımız cıktı arkidişler toprağı yıkadık sonrada karşı komşuya gittik akşama kadar oturduk geldik :) dışarı çıkamadık kar yağıyordu malum çok soğuktu İstanbul
nerdesiniz yaaaaaa kaldım burada yalnız.
kızlar buarada ayrı yatmak demişken aklıma geldi benim kanamam hala son sürat devam ediyor yahuuu :)kocişlede ayrı yatıyoruz hala adam bekar hayatına alıştı :) dün kırkımız cıktı arkidişler toprağı yıkadık sonrada karşı komşuya gittik akşama kadar oturduk geldik :) dışarı çıkamadık kar yağıyordu malum çok soğuktu İstanbul
hastane cantami hazirlamaya basladi kizimla kendimin........koydum koseeye hernekadar hastane cikisimiz falan olmasada yigenimin verdigi bi kac zibin ve sapkalar ceyizimden orme battaniler sapkalar yikanip utulenip koncak sirayla yaptim bi sele yarin renklerine gore yikicam.....biberon alicakmiyim yanima bilemiorum ama koydum cantaya islak mendilini pisik kremini pamugunu falannnnn bu saat olmus bunlarla ugrasiommm pkadar hirslandim ki bu gun orda anlatamam annemde yani onlar beni kale almadan plan yaptikca tezemler halamlar yani benim icim yandi annem biraz beni katti ama umurlarinda degildim......kimse de artil bnm umurumda degil hic kimseye sewdirmicem kizimi bi yigenim war aileden kimsele gorusmez saygisiz umirsamaz bi tip boyle olmazsam neyim bende bayramdan bayrama artik herkes biiti bnm icin.....ben kendi istek we zewkime gore istedigim tarih ve zman da baslicam hazirligima isteyen yanimda olur anneme canta hazirliom diom napion die aradi aaaa hazirlanirdi nie hazirlion dedi ne dicektin anne dedim cewap bile wrmedim ........ kuzenim netten gel yarin kahwaltiya dedi ona gitcem yarin pisman oldum tamam dedigime kafa da ne warsa gelcek benle bi de yapmacik gulmeye caliscam......surekli bnm gibi basi hep dert icinde olan var mi yawrum tef gibi gergin cikcak bnm yuzumden.....anti parantez acim size annemler zeytinde koydeydi bn 4 ayliklen geldiler dayan biz gelcez die oyaladilar hep....geldiler ananem hasta ve babami babasi hasta bi o bi o gelip kaliolar 15 gun 15 gun ve ben 7 aylik oldum annemler 5 babamlar 3 kardes ama 2 kisi arasinda bakilip sadece ve ben hla bekliprum esya ve hazirliklar oda icin falan sno kararimda yukarda yazanlar((
wow bu emzirirken yapilan bisimi her ayrintisini bilmek istiorumkızlar aylık doğum kontrol iğnesi aldım olduktan sonra bilgilendirme yapacağım hepinize
canım tam olarak anlayamadım sorunu ben
annenler falan yanına gelecekti de bu kadar süre geçmesine rağmen gelmediler mi?
wow bu emzirirken yapilan bisimi her ayrintisini bilmek istiorum
walla aslinda oyle de diebiliriz bana gelmicekler 2 sokak otemdeler sadece bu kadar zaman bnm le ilgileme sozu wermislerdi yani alisweris temizlik oda falan telase iste ama hala tik yok p sebeplerden dolayi.....
iğneyi yaptırdım kızlar kocaman ucu vardı şırınganın yeri hala acıyor yaaaa
selam kızçeler nasılsınız baksoyum anca geldim kızçem midem yanıyooo çokkk ağlıycam nerdeyse artıkk
sizde ne var ne yokk nasılsınız ben gelemeyelii bebişler nasıll
benim dün kontolüm vardı doktorda oğlum iyice aşağıya inmiş doğuma hazırlanıyo
doktor dediki eğer istersen 25 martta alırım artık bebeği dedi aşağıda olması hem kendine hem bebeğe eziyet dedi
nrmalde 4 nisanda alacaktı biraz daha erken alabilirim dedi bende 25 mart olsun eğer sıkıntım olursa alın yoksa gününe kadar
bekleyelim dedim allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
selam kızçeler nasılsınız baksoyum anca geldim kızçem midem yanıyooo çokkk ağlıycam nerdeyse artıkk
sizde ne var ne yokk nasılsınız ben gelemeyelii bebişler nasıll
benim dün kontolüm vardı doktorda oğlum iyice aşağıya inmiş doğuma hazırlanıyo
doktor dediki eğer istersen 25 martta alırım artık bebeği dedi aşağıda olması hem kendine hem bebeğe eziyet dedi
nrmalde 4 nisanda alacaktı biraz daha erken alabilirim dedi bende 25 mart olsun eğer sıkıntım olursa alın yoksa gününe kadar
bekleyelim dedim allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?