benim yavrum nezaman düzelecek ya.burnu tıkalı kızçelerim düzelmedi halaçok zoruma gidiyor nefessız kalıyor yavrum emerken uykusu hep bölünüyor dünden beri zaten uyumuyodu şimdi son noktayıda koymuş olduk:26:
wow bu emzirirken yapilan bisimi her ayrintisini bilmek istiorum
walla aslinda oyle de diebiliriz bana gelmicekler 2 sokak otemdeler sadece bu kadar zaman bnm le ilgileme sozu wermislerdi yani alisweris temizlik oda falan telase iste ama hala tik yok p sebeplerden dolayi.....
tatlım bebekler için olan burun pompalarından alsana .ben onlardan kullanıyorum valla bir haftalıkta bile kullandım çok memnunum.hatta bugün tek taraf tıkalı peşindeyim burnunun bi müsait yakalasam hemen temizlicem sıpanın burnunu :) weebaby burun pompası.kullanışlı bişey.he eğer burnuna baktığında bir şey görünmüyorsa ozaman serum al yavrum bende o tek kullanımlıklardan vardı çok kullanmadım ama temizliyormuş.
selam kızçeler nasılsınız baksoyum anca geldim kızçem midem yanıyooo çokkk ağlıycam nerdeyse artıkk
sizde ne var ne yokk nasılsınız ben gelemeyelii bebişler nasıll
benim dün kontolüm vardı doktorda oğlum iyice aşağıya inmiş doğuma hazırlanıyo
doktor dediki eğer istersen 25 martta alırım artık bebeği dedi aşağıda olması hem kendine hem bebeğe eziyet dedi
nrmalde 4 nisanda alacaktı biraz daha erken alabilirim dedi bende 25 mart olsun eğer sıkıntım olursa alın yoksa gününe kadar
bekleyelim dedim allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah
benim yavrum nezaman düzelecek ya.burnu tıkalı kızçelerim düzelmedi halaçok zoruma gidiyor nefessız kalıyor yavrum emerken uykusu hep bölünüyor dünden beri zaten uyumuyodu şimdi son noktayıda koymuş olduk:26:
kuzum var zaten chıcconun:26:demın yıkadımda bıraz geldı sukur burnunda gozuken bırsey yok serumda dogdugundan berı kullanıyodum dun gece doktora gıttık serumu cogalttı damla olarak ben gunde 3 defa sıkıyodum o gunde 8 defa 2 ser damla damlat dedı.banyodan sonra bırazdaha rahatladı sukurler olsun..zor yahu daha mınnaklar bırde dun cok tıkandı yuregım agzımda emzırdım heptatlım bebekler için olan burun pompalarından alsana .ben onlardan kullanıyorum valla bir haftalıkta bile kullandım çok memnunum.hatta bugün tek taraf tıkalı peşindeyim burnunun bi müsait yakalasam hemen temizlicem sıpanın burnunu :) weebaby burun pompası.kullanışlı bişey.he eğer burnuna baktığında bir şey görünmüyorsa ozaman serum al yavrum bende o tek kullanımlıklardan vardı çok kullanmadım ama temizliyormuş.
benimki de öyle canım
burnu da temiz oysaki
kizzzzzzlarrrrr nasilsiniz bakayim tatli bebislerin annelerisizleri unuttum zannetmeyin cok mesgulum bu aralar yavrularim inanin kizlar sizleri gercek hayatta o kadar cok isterdimki yanimda olsaniz cocuklariminda tatli teyzisleri olurdunuz zirsiz hbaksoy lale yamisy moiraia hayalot hepinizi cok sevdim facebookumda yok sizleri goremedim ama cooooookkkk merakkk ettim sizleri hayat bu belki birgun karsilasiriz bir yerlerde kizlarrrrr ben kres isine girdim actim cok yorgunum ama hiccc bana gore degil beynim cok yorgun kapatmak icin 6 ay beklemem lazim gicik enisteniz bari masraflarini cikar dedi cocuk gibi azarladi yahuuuu sirf kendimi kucumsetmemek icin aksamlari laf soz etmiyorum heryere yetismeye calisiyorum bakalim nereye kadar bugun cocuklar yok enisteniz yok bende ise gitmedim evde kendime parti vercem yasasin pyjama ve bol muzikli birgun beni bekliyorrrrrrrrrrrr benden bu kadar hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum yegenlerime iyi bakin bakayim yoksa cok kizarim heeeeee
kizzzzzzlarrrrr nasilsiniz bakayim tatli bebislerin annelerisizleri unuttum zannetmeyin cok mesgulum bu aralar yavrularim inanin kizlar sizleri gercek hayatta o kadar cok isterdimki yanimda olsaniz cocuklariminda tatli teyzisleri olurdunuz zirsiz hbaksoy lale yamisy moiraia hayalot hepinizi cok sevdim facebookumda yok sizleri goremedim ama cooooookkkk merakkk ettim sizleri hayat bu belki birgun karsilasiriz bir yerlerde kizlarrrrr ben kres isine girdim actim cok yorgunum ama hiccc bana gore degil beynim cok yorgun kapatmak icin 6 ay beklemem lazim gicik enisteniz bari masraflarini cikar dedi cocuk gibi azarladi yahuuuu sirf kendimi kucumsetmemek icin aksamlari laf soz etmiyorum heryere yetismeye calisiyorum bakalim nereye kadar bugun cocuklar yok enisteniz yok bende ise gitmedim evde kendime parti vercem yasasin pyjama ve bol muzikli birgun beni bekliyorrrrrrrrrrrr benden bu kadar hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum yegenlerime iyi bakin bakayim yoksa cok kizarim heeeeee
kızlaaaaar efem yarın mevlüdümüz var toprimin yavrumun kuzumun hepinizi beklerim buyrun gelin anacııııııım :) yavruşlarınızıda süsleyin getirin arkadaş olsunlar birbirlerine anaları can ciğer onalrda sarmaş dolaş oynasınlar :) ayyyy keşke öyle bir imkanımız olsa dimi .hepiini öpüyorum hadi hoşçakalınnnn.
amin canım nasılsın iyimisin görüşmeyeliii
evet kızçem başladı heyecanlar hazırlıklar falan sonn rahat zamanlarımı yaşıyorum ondan sonrası malumm uykusuz her geceeeayyy allah hayirlisini nasip etsin hayatim benim heycanlar basladi desene
inşallah geçer kızçem yavv yoksa midemi çıkarıp bi tarafa koyasım var doğurana kadarrkıyamam yavru sana yaa
doğurunca mide yanman geçer umarım
hayırlısı ne zamansa o zaman dğar umarım
adına karar verdin mi canım
seraaa nerelerdesin demek açtın işyerini çok sevindim senin adına hakkında hayırlı uğurlu olsun inşallah ya ilk zamanlarda zorlanırsın tabi biraz sürekli evde olduğun için ama sonrada alışırsın bırakamazsın kendine biraz zaman tanıı belki alışırsan ,hiçte kapatmazsın bizdende sana kucak dolusu sevgilerr unutma bizi gel arada sıradada olsaaakizzzzzzlarrrrr nasilsiniz bakayim tatli bebislerin annelerisizleri unuttum zannetmeyin cok mesgulum bu aralar yavrularim inanin kizlar sizleri gercek hayatta o kadar cok isterdimki yanimda olsaniz cocuklariminda tatli teyzisleri olurdunuz zirsiz hbaksoy lale yamisy moiraia hayalot hepinizi cok sevdim facebookumda yok sizleri goremedim ama cooooookkkk merakkk ettim sizleri hayat bu belki birgun karsilasiriz bir yerlerde kizlarrrrr ben kres isine girdim actim cok yorgunum ama hiccc bana gore degil beynim cok yorgun kapatmak icin 6 ay beklemem lazim gicik enisteniz bari masraflarini cikar dedi cocuk gibi azarladi yahuuuu sirf kendimi kucumsetmemek icin aksamlari laf soz etmiyorum heryere yetismeye calisiyorum bakalim nereye kadar bugun cocuklar yok enisteniz yok bende ise gitmedim evde kendime parti vercem yasasin pyjama ve bol muzikli birgun beni bekliyorrrrrrrrrrrr benden bu kadar hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum yegenlerime iyi bakin bakayim yoksa cok kizarim heeeeee
sağol kızçme gelmiş kadar olduk vallaha buralarda olsan alır kızımı gelirdim ama maalesef canımm allah kabul etsin mevlütünüzü inşallahkızlaaaaar efem yarın mevlüdümüz var toprimin yavrumun kuzumun hepinizi beklerim buyrun gelin anacııııııım :) yavruşlarınızıda süsleyin getirin arkadaş olsunlar birbirlerine anaları can ciğer onalrda sarmaş dolaş oynasınlar :) ayyyy keşke öyle bir imkanımız olsa dimi .hepiini öpüyorum hadi hoşçakalınnnn.
ne olsun kızçem bendede sürekli uyumak istiyorum nedensee ağırlaştım artık halbuki kızıma hamileyken hiç böle olmamıştım hatta enerj patlaması yaşıyordum ama şimdi gözüm sürekli yataktaaa nasıl fırsat bulsamda yatsam diye düşünmekteyimmiyiyim canım nasıl olayım iş güç uğraşmaca devam sen nasılsın?
kızçeler biz geldik nasılsın iyisiniz inşallah dün gelemedim temizlik yaptım biraz yani temizlik derken rutin süpürme silme işi
ayyy çok yoruldum ya o kadar büyüdüki gözümde anlatamam eee artık ağırlaştımm kızçeler yapamıyorum bi iş hep yatma istiyorum yeni gebeymişim gibii sizler neler yapıyonuz bakem haa birde buraya nasıl resim yükleniyo anlatında biriniz kızçemle benim resmimizi koyucamm hem seram merak ediyo hemde silzr görmüş olursunuz yav birde artık oğluşumun koıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazımmoff çok büyüyo gözümde vallaha bi şubat ayı kaldıı martın kaçında doğuracağım bellisiz doğurana kadar yapsaydım iyiydi yavvvv
evet kızçem başladı heyecanlar hazırlıklar falan sonn rahat zamanlarımı yaşıyorum ondan sonrası malumm uykusuz her geceee
inşallah geçer kızçem yavv yoksa midemi çıkarıp bi tarafa koyasım var doğurana kadarr
ya isim konusunda arda ve egemen arasındayım ardayı benim kızçe çok istiyo bende egemen diyorum eğer babası olacak insan müsvetteside bişey söylerse tama kararımı vericemm
seraaa nerelerdesin demek açtın işyerini çok sevindim senin adına hakkında hayırlı uğurlu olsun inşallah ya ilk zamanlarda zorlanırsın tabi biraz sürekli evde olduğun için ama sonrada alışırsın bırakamazsın kendine biraz zaman tanıı belki alışırsan ,hiçte kapatmazsın bizdende sana kucak dolusu sevgilerr unutma bizi gel arada sıradada olsaaa
sağol kızçme gelmiş kadar olduk vallaha buralarda olsan alır kızımı gelirdim ama maalesef canımm allah kabul etsin mevlütünüzü inşallah
ne olsun kızçem bendede sürekli uyumak istiyorum nedensee ağırlaştım artık halbuki kızıma hamileyken hiç böle olmamıştım hatta enerj patlaması yaşıyordum ama şimdi gözüm sürekli yataktaaa nasıl fırsat bulsamda yatsam diye düşünmekteyimm
alüüü alüüüü:102::102:kimse yokmuuu tamam gelmeyin bende ağlarım işte artıkkhep hep yalnız bırakın benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?