Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

benim yavrum nezaman düzelecek ya.burnu tıkalı kızçelerim düzelmedi halaçok zoruma gidiyor nefessız kalıyor yavrum emerken uykusu hep bölünüyor dünden beri zaten uyumuyodu şimdi son noktayıda koymuş olduk:26:

tatlım bebekler için olan burun pompalarından alsana .ben onlardan kullanıyorum valla bir haftalıkta bile kullandım çok memnunum.hatta bugün tek taraf tıkalı peşindeyim burnunun bi müsait yakalasam hemen temizlicem sıpanın burnunu :) weebaby burun pompası.kullanışlı bişey.he eğer burnuna baktığında bir şey görünmüyorsa ozaman serum al yavrum bende o tek kullanımlıklardan vardı çok kullanmadım ama temizliyormuş.

anladım canım
bence de kimseden bişey beklemeden sen kendi kafana göre hazırlıklarına başla
annen de olsa istediğin gibi yardımı olmaz kimsenin

canım benimkinin içinde bişey yok ama tıkalı anlıyorum
ne serumu bu?

kıyamam yavru sana yaa
doğurunca mide yanman geçer umarım
hayırlısı ne zamansa o zaman dğar umarım

adına karar verdin mi canım

kuzum var zaten chıcconun:26:demın yıkadımda bıraz geldı sukur burnunda gozuken bırsey yok serumda dogdugundan berı kullanıyodum dun gece doktora gıttık serumu cogalttı damla olarak ben gunde 3 defa sıkıyodum o gunde 8 defa 2 ser damla damlat dedı.banyodan sonra bırazdaha rahatladı sukurler olsun..zor yahu daha mınnaklar bırde dun cok tıkandı yuregım agzımda emzırdım hep

kizzzzzzlarrrrr nasilsiniz bakayim tatli bebislerin anneleri sizleri unuttum zannetmeyincok mesgulum bu aralar yavrularim inanin kizlar sizleri gercek hayatta o kadar cok isterdimki yanimda olsaniz cocuklariminda tatli teyzisleri olurdunuz zirsiz hbaksoy lale yamisy moiraia hayalot hepinizi cok sevdim facebookumda yok sizleri goremedimama cooooookkkk merakkk ettim sizleri hayat bu belki birgun karsilasiriz bir yerlerde kizlarrrrr ben kres isine girdim actim cok yorgunum ama hiccc bana gore degil beynim cok yorgun kapatmak icin 6 ay beklemem lazim gicik enisteniz bari masraflarini cikar dedi cocuk gibi azarladi yahuuuu sirf kendimi kucumsetmemek icin aksamlari laf soz etmiyorum heryere yetismeye calisiyorum bakalim nereye kadar bugun cocuklar yok enisteniz yok bende ise gitmedim evde kendime parti vercem yasasin pyjama ve bol muzikli birgun beni bekliyorrrrrrrrrrrrbenden bu kadar hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorumyegenlerime iyi bakin bakayim yoksa cok kizarim heeeeee

yavrum dur bakalım daha acele etme yeni açmışsın ekmek tekneni . öncelikle hayırlı uğurlu uzun ömürlü bereketli olur inşallah senina dına sevindim insanın kendi işi gibisi varmı akıllım kendi işinin patronusun sen hey yavrum benim :) ohhh sefan olsun anam parti vay beeeee.bana gel kız temizlik bvar yavrum yarın toprimin mevlüdü var kısmetse. bakalım hayırlısıyla bunu da bir atlatalımda evladımla .hadi öpenziiiiiiiiii gel arada deli kız

kızlaaaaar efem yarın mevlüdümüz var toprimin yavrumun kuzumun hepinizi beklerim buyrun gelin anacııııııım :) yavruşlarınızıda süsleyin getirin arkadaş olsunlar birbirlerine anaları can ciğer onalrda sarmaş dolaş oynasınlar :) ayyyy keşke öyle bir imkanımız olsa dimi .hepiini öpüyorum hadi hoşçakalınnnn.

kızçem nerelerdesin yaaanasıl özlemişim ben seniiitekrar dön aramıza vakit buldukçakızçem zaten 6 ay devam etsen alışırsın yahu o tempoyaeniştemde haklı sende haklısın 3 cocuk kres ev işirabbım kolaylık versın ıns öüyorum ve kocaman sarılıyorum sıkı sıkııı

allah kabul etsın yavruna saglıklı mutlu huzurlu ve bolllllllllll paralı bir ömür nasıp eylesin inşkeşke imkanımız olaydı belkı bırgun olur kuzumgerçi bizim kırkımız cıkmadı bu sıra yıne gelemezdıkkıama olsun ben gelmiş kadar oldum sende gelmiş gıbı kabul edersın napalımbizmde bugun yarı kırkımız cıktı yıkandık akşam uçmaya gıdıcez annemlere

kızçeler biz geldik nasılsın iyisiniz inşallah dün gelemedim temizlik yaptım biraz yani temizlik derken rutin süpürme silme işi
ayyy çok yoruldum ya o kadar büyüdüki gözümde anlatamam eee artık ağırlaştımm kızçeler yapamıyorum bi iş hep yatma istiyorum yeni gebeymişim gibii sizler neler yapıyonuz bakem haa birde buraya nasıl resim yükleniyo anlatında biriniz kızçemle benim resmimizi koyucamm hem seram merak ediyo hemde silzr görmüş olursunuz yav birde artık oğluşumun koıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazımmoff çok büyüyo gözümde vallaha bi şubat ayı kaldıı martın kaçında doğuracağım bellisiz doğurana kadar yapsaydım iyiydi yavvvv
ayyy allah hayirlisini nasip etsin hayatim benim heycanlar basladi desene
evet kızçem başladı heyecanlar hazırlıklar falan sonn rahat zamanlarımı yaşıyorum ondan sonrası malumm uykusuz her geceee
kıyamam yavru sana yaa
doğurunca mide yanman geçer umarım
hayırlısı ne zamansa o zaman dğar umarım

adına karar verdin mi canım
inşallah geçer kızçem yavv yoksa midemi çıkarıp bi tarafa koyasım var doğurana kadarr
ya isim konusunda arda ve egemen arasındayım ardayı benim kızçe çok istiyo bende egemen diyorum eğer babası olacak insan müsvetteside bişey söylerse tama kararımı vericemm
seraaa nerelerdesin demek açtın işyerini çok sevindim senin adına hakkında hayırlı uğurlu olsun inşallah ya ilk zamanlarda zorlanırsın tabi biraz sürekli evde olduğun için ama sonrada alışırsın bırakamazsın kendine biraz zaman tanıı belki alışırsan ,hiçte kapatmazsın bizdende sana kucak dolusu sevgilerr unutma bizi gel arada sıradada olsaaa
sağol kızçme gelmiş kadar olduk vallaha buralarda olsan alır kızımı gelirdim ama maalesef canımm allah kabul etsin mevlütünüzü inşallah
iyiyim canım nasıl olayım iş güç uğraşmaca devam sen nasılsın?
ne olsun kızçem bendede sürekli uyumak istiyorum nedensee ağırlaştım artık halbuki kızıma hamileyken hiç böle olmamıştım hatta enerj patlaması yaşıyordum ama şimdi gözüm sürekli yataktaaa nasıl fırsat bulsamda yatsam diye düşünmekteyimm

kızçeler nerdesiniz oğluşlar nasıl oldu iyilermi merakta bırakmayın yazın emiii

bende sürekli uyuyordum hiç uyanmak istemiyordum uykumdan ya

kızçeler aaaa nerdesiniz ayol bi kaç gün gelemedik diye hepiniz kayboldunuz kızıyom haaaa

alüüü alüüüü:102::102:kimse yokmuuu tamam gelmeyin bende ağlarım işte artıkk hep hep yalnız bırakın benii

alüüü alüüüü:102::102:kimse yokmuuu tamam gelmeyin bende ağlarım işte artıkk hep hep yalnız bırakın benii

laleeem kuzummm yowrem evde net gitti kaç gündür sinyal mi yokmuş neymiş.. sen nasılsın. eşinle sorunlar vardı kuzum noldu geldimi aradımı son durum ne?

yowrem resim için profiline gir soldaki menülerde hani arkadaşlar bloglar felan yazıyo ya heh orda albümler var orda albüm oluştur var ona tıkla. orda sağda yukarda resim ekle var + ya basıp resimlerini seç. anlatabildimmi bilmiyom ama böle bişiler işte. zaten oraları takip edersen bulursun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…