laleeem kuzummm yowrem evde net gitti kaç gündür sinyal mi yokmuş neymiş.. sen nasılsın. eşinle sorunlar vardı kuzum noldu geldimi aradımı son durum ne?
yowrem resim için profiline gir soldaki menülerde hani arkadaşlar bloglar felan yazıyo ya heh orda albümler var orda albüm oluştur var ona tıkla. orda sağda yukarda resim ekle var + ya basıp resimlerini seç. anlatabildimmi bilmiyom ama böle bişiler işte. zaten oraları takip edersen bulursun kuzum
hoş geldin kızçem ay kimsecikler yok sinir oldum yavv tek başıma eşimle son durumu konuya yazdım kızçem bakabilirsin oradan
resim işini anladım kızçem yapayım şimdikk
bende artık ağırlaştım hep uyumak istiyorum kızçem eve kadın almam lazım camları falan sildirmek için
bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım odayı düzenlemem lazım ama benn totomu yaymış yatıyom hepp
gözümde büyüyo işler kızçem yani ne vardı buralarda olsaydınızda bana bi el atsaydınız yavvvv
malum günlerim yaklaştı artıkk işlerimi bitirmem lazım birde dışarlık kıyafet almak için bebişe çarşıya gidicem
ama ne alsam bilemedim kızçem yaa ne alsam ki şu dörtlü takımalr oluyo ya pantolon gömlek şapka falan ondanmı
alsam ayy bilemedimki kız olsa alırsın bi elbise bi ayakkabı tamam ama erkek bebeğe ne olur bilemedim
pijaması takımı falan var ama birte dışarlık yada misafir gelince falan giydirecek bişeyi yokk
berrinim canım 40 mevlidiniz hayırlı olsun canım nice 40lar olsun. nasıl geçti kız mevlid anlatıvir hele
sağolun canlarım .apartmandan komşular geldi elti hanım geldi kızlarıyla eski evden komşular geldi 20 kişi bile yoktu ama güzel oldu kızlar iyiydi işte .öğle namazından sonra başladı ikindi ezanından sonra bitti.çok hazırlık yapmak isterdim ama sadece gül suyu ve lokum dağıttım akşamada yakınlara yemek verdik.yemekler tabiiiiiii bendenizin ellerinden çıkıverdi :) yamişim sana bişey sora-ucam tatlım.senin yavrunda ilk aylarda çok ağladımı.benim yavrum sabah çok şeker olur süper uyanrı gecede öyle çok şükür emer uyur en fazla 1 saat uyanık kalır altını alırım emer filan uyur mm de işte.ama akşam 5 6 dan sonra bi başlıyo ağlamaya saatlerce huzursuzlanıyor durmuyo dün bütün ev halkını ayağa kaldırdı .ağrısı sızısı yok çok şükür yani ben öyle zannedyorum yadabilemiyırum.ama hani gazı olsa bacaklarını karnıan çeker karnı şişer sert olur .aç değil yetiyor şükür sütüm .başkada aklıma bişey gelmiyor zaten öyle bişey olsa sadece akşamalrımı huzursuzlanır ki dimi ama ? neden olabilir fikrin varmı tatlım.sendede öyle oldumu ben çok üzülüyorum o öyle gözüme bakıp ağladıkça.sanki bi tarafını acıtmışım gibi bağırıyor ağzını sonuna kadar açıp.öyle sinirleniyor ki mm yi bile almıyor sinirinden aç olsada kerata.acaba ne oalbilir sende de oldumu.sonuçta bbeek bu dimi ağlaya ağlaya büyür nebileyim öfffffffff çok canımı sıKIYOR
yowrem o ağlama nöbetlerine kolik deniyo. doktorunla bi konuş istersen belki gaz damlası verir.
canım ben oğlana ilk zamanlar tulum giydirdim dışarı çıkarken yada misafire çıkarırken. gezmelik gibi tulumlar var. çokda güzel oluyo. 1 aydır da pantolon gömlek yada kazak modunda çıkıyoruz dışarı ayağınada üstüne uygun ayakkabı patiklerden :) çok yakışıklı oluyoruz teyzesizaten ilk 3 ay için gömlek yokki. yenidoğan oluyo 0-3 ay. pantolon gömlekler kazaklar felan hep 3-6 aydan başlıyo. öyle güzel şeyler varki ya görünce insan hepsini almak istiyo da çok giyemiyolarki çok olmasına gerek yok. yowrem senin erken doğum tehliken yokmi ne bu temzlik sevdası yaw aaaa kızıcam heee. konudan okudum canım. inşallah dediği gibi gerçekten anlamıştır hatasını da üzmez bidaha seni. hoş sen kararını vermişsin iyi düşünüyosun yolun açık olsun canım.
kızlar resimleri koydum albümüme bakabilirsiniz
sağolun canlarım .apartmandan komşular geldi elti hanım geldi kızlarıyla eski evden komşular geldi 20 kişi bile yoktu ama güzel oldu kızlar iyiydi işte .öğle namazından sonra başladı ikindi ezanından sonra bitti.çok hazırlık yapmak isterdim ama sadece gül suyu ve lokum dağıttım akşamada yakınlara yemek verdik.yemekler tabiiiiiii bendenizin ellerinden çıkıverdi :) yamişim sana bişey sora-ucam tatlım.senin yavrunda ilk aylarda çok ağladımı.benim yavrum sabah çok şeker olur süper uyanrı gecede öyle çok şükür emer uyur en fazla 1 saat uyanık kalır altını alırım emer filan uyur mm de işte.ama akşam 5 6 dan sonra bi başlıyo ağlamaya saatlerce huzursuzlanıyor durmuyo dün bütün ev halkını ayağa kaldırdı .ağrısı sızısı yok çok şükür yani ben öyle zannedyorum yadabilemiyırum.ama hani gazı olsa bacaklarını karnıan çeker karnı şişer sert olur .aç değil yetiyor şükür sütüm .başkada aklıma bişey gelmiyor zaten öyle bişey olsa sadece akşamalrımı huzursuzlanır ki dimi ama ? neden olabilir fikrin varmı tatlım.sendede öyle oldumu ben çok üzülüyorum o öyle gözüme bakıp ağladıkça.sanki bi tarafını acıtmışım gibi bağırıyor ağzını sonuna kadar açıp.öyle sinirleniyor ki mm yi bile almıyor sinirinden aç olsada kerata.acaba ne oalbilir sende de oldumu.sonuçta bbeek bu dimi ağlaya ağlaya büyür nebileyim öfffffffff çok canımı sıKIYOR
hoş geldin kızçem ay kimsecikler yok sinir oldum yavv tek başıma eşimle son durumu konuya yazdım kızçem bakabilirsin oradan
resim işini anladım kızçem yapayım şimdikk
bende artık ağırlaştım hep uyumak istiyorum kızçem eve kadın almam lazım camları falan sildirmek için
bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım odayı düzenlemem lazım ama benn totomu yaymış yatıyom hepp
gözümde büyüyo işler kızçem yani ne vardı buralarda olsaydınızda bana bi el atsaydınız yavvvv
malum günlerim yaklaştı artıkk işlerimi bitirmem lazım birde dışarlık kıyafet almak için bebişe çarşıya gidicem
ama ne alsam bilemedim kızçem yaa ne alsam ki şu dörtlü takımalr oluyo ya pantolon gömlek şapka falan ondanmı
alsam ayy bilemedimki kız olsa alırsın bi elbise bi ayakkabı tamam ama erkek bebeğe ne olur bilemedim
pijaması takımı falan var ama birte dışarlık yada misafir gelince falan giydirecek bişeyi yokk
kızçeler nerdesiniz oğluşlar nasıl oldu iyilermi merakta bırakmayın yazın emiii
yettım gayreoglusum ıyı oluyo kuzum duzelıyo artık sukur daha tıkanıklığımız var ama eskısı gıbı degıl yınede
cınar fırsat bırakmıyor nezaman kendıme zaman ayırsam kesın uyanıyor ağlıyor kızçem ya bu cocugun sanırsam bana garezı var
hayalot hoş geldin kızçem tulum var evde 2 tane tane daha alırım canım onlarıda biraz büyük alırım
onlarla idare eder ondan sonrada yazlık alırım oğluşuma
ayyy iyi kızçem iyi düzelsin oğluşunda gerisi mühim değil kızçem bu durum benim kızım 2bucuk yaşında olmasına rağmen
bizdede var hala ne zaman kendime zaman ayıracak olsam bişey yapacak olsam benim kız başlar mızmızlanmaya evet gerçekten bize garezleri varr gercektende
ayyy bende doğuruverseysim artık yavvv yemek yedim midem yanmaya nefesim daralmaya başladı vallaha ağırlaştım da artıkk
hiç bişey yapamıyorum
lalem cınar kalkmak uzerekıyafet ayarlıyayım o uyanmadan öpüyorum uyutabılırsem gerı gelırım ıyı bak kendıne bebıse ve kızçeye
Haha ne güzel bir başlık bu böyle :))
Rabbim hepinizin çocuğuna sağlık versin :))
amin canım sendemi hamişsin yoksaaa
Yok daha evli bile değilim 3 ay sonra düğünüm var ama gözüm hep bebeklerle ilgili başlıklarda :)
Nişanlımla da sürekli bebek hayali kuruyoruz İnşaallah Allah bana da nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?