hımm anladım inşallah allah sanada nasip eder sağlıcakla bi bebişş düğünden sonra bi bakmışız mutlu haberi alıp gelmişin yine burayaaa
İNŞAALLAH senin de az kalmış bebeğini kucağına almana ne güzel
evet yaaa az kaldı oğluşumun gelmesine ama hiç bişeyim hazır değil bende dahil
birazda korku var sanırsam ikinci bebeğim ve sezaryan olmama rağmen offf çok karışığım yavvv
birde üstüne ağrı sızı falan eklenince dahada kötü oluyorum
ayy RABBİM şifa versin bu sefer de mi sezeryan olacak?
evet canım 2 buçuk yaşında bi kızım var onu sezeryanla doğum yaptım buda mecburen sezeryan olacak
kızlaaaaar efem yarın mevlüdümüz var toprimin yavrumun kuzumun hepinizi beklerim buyrun gelin anacııııııım :) yavruşlarınızıda süsleyin getirin arkadaş olsunlar birbirlerine anaları can ciğer onalrda sarmaş dolaş oynasınlar :) ayyyy keşke öyle bir imkanımız olsa dimi .hepiini öpüyorum hadi hoşçakalınnnn.
hakikaten hu hu nerlerdesiniz yaaaw ay cocuk olunca bnde mi bole olucammmm hic bisi firsat bulamicam...
hu huuuuuuuu gıslaaar yamiş mamiiiş nassın yavrım :) benim toprim dün gece 1 e kadar ağladı yahu içim gitti :) sen nasılsın nasıl bebiş .
hakikaten hu hu nerlerdesiniz yaaaw ay cocuk olunca bnde mi bole olucammmm hic bisi firsat bulamicam...
ne zannettin şaşkınnnnbenden söylemesi bu günlerinin tadını çıkart sen bestecan
kızlaaaar nasılsınız canlarım bebişler nasıl keyifler yerindemi bakalım :) benim toprağım iyi çok şükür ama akşamları ağlama krizleri geliyor yavruma kucakta piş piş piş gecenin bi yarısında :)
kızçelerr aaa nerdesiniz ayol kaç gündür hepiniz birden kayıpsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?