Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hımm anladım inşallah allah sanada nasip eder sağlıcakla bi bebişş düğünden sonra bi bakmışız mutlu haberi alıp gelmişin yine burayaaa

İNŞAALLAH senin de az kalmış bebeğini kucağına almana ne güzel

İNŞAALLAH senin de az kalmış bebeğini kucağına almana ne güzel

evet yaaa az kaldı oğluşumun gelmesine ama hiç bişeyim hazır değil bende dahil
birazda korku var sanırsam ikinci bebeğim ve sezaryan olmama rağmen offf çok karışığım yavvv
birde üstüne ağrı sızı falan eklenince dahada kötü oluyorum

ayy RABBİM şifa versin bu sefer de mi sezeryan olacak?

hu huuuuuuuu gıslaaar yamiş mamiiiş nassın yavrım :) benim toprim dün gece 1 e kadar ağladı yahu içim gitti :) sen nasılsın nasıl bebiş .

kızlaaaar nasılsınız canlarım bebişler nasıl keyifler yerindemi bakalım :) benim toprağım iyi çok şükür ama akşamları ağlama krizleri geliyor yavruma kucakta piş piş piş gecenin bi yarısında :)

tatlim sana arkadaslik yolladim allah kabul etsin mevludunu bi kac foto ekler yada yollarsan bakim cok merak ediorum...daha dogrusu soyle duzeltiyim bebis ne giydi sen ne giydin ne dagittin hani fikir acisinda eger sakicasi yoksa

Son düzenleme:
ay canim yazmissin zaten sen nasil oldugunu mevludun ama bn telden abuk subuk takip ediorum sanirim.....bizde lohusa kuafore gider bebege ozel takim alinir ve cok kisi cagirilip hedie ve yiyecek ikram edilir.....ha boyle anlattim hewesli sanma okadar gereksiz masraf ve zorlucak bizi ilk bebek yapmamak sansimiz yok........bana kalsa annemle alir ne okuncaksa okuyalim bebegi yikayalim fapan filan bitsin ama iste o yuzden sen nasil atlattin kurtuldun die merak etmistim ama okudum.....tekrar allah kabul etsin.....

hakikaten hu hu nerlerdesiniz yaaaw ay cocuk olunca bnde mi bole olucammmm hic bisi firsat bulamicam...

hu huuuuuuuu gıslaaar yamiş mamiiiş nassın yavrım :) benim toprim dün gece 1 e kadar ağladı yahu içim gitti :) sen nasılsın nasıl bebiş .

hakikaten hu hu nerlerdesiniz yaaaw ay cocuk olunca bnde mi bole olucammmm hic bisi firsat bulamicam...

kızlar bizim arkadaşlar başka yerde toplanmışlar o yüzden buraya ugramıyorlarmışşşş yeni yerlerine gidin sizde

kızçlerim nasılsınız bakalım..
ben çok yoğunum gelen gidenim çok dün peşpeşe 3 ayrı misafirim vardı grup halınde ayrı ayrı gediler ve hepsi aniden geldi ve hepsine ayrı menü hazırlamak zorunda kaldım haberim olmadığı için.önlerine ne indireceğimi şşaşırdımama çok şükür atlattım.
birde grip olmuşum gece çınara kalkınca üstümde bi kırıklık vardı ama bu sabah felaketım
inşallah çınara geçirmeden atlatırım:26:sizler napıyosunuz çınarda emdi yattı şimdi ama bugun hastayım ya oda huysuz aksine

kız sen kolik olmadıgına eminsin değilmi bi gazmanlık yok bu çocukta
ağladıgında kucagına alıstıysa huy edınmıste olabılır bızım cınar oyle mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…