kızlar bizim arkadaşlar başka yerde toplanmışlar o yüzden buraya ugramıyorlarmışşşş yeni yerlerine gidin sizde
yamısımmmmmodemin düzeldimi bacım
bu kuş ne anlama geliyor acaba
oh oh maşallah hamarat anne seni :) bana bak giripsen emzirmeyi ihmal etme geçmezmiş çocuğa ama mutlaka maske tak cicim .kızçlerim nasılsınız bakalım..
ben çok yoğunum gelen gidenim çok dün peşpeşe 3 ayrı misafirim vardı grup halınde ayrı ayrı gediler ve hepsi aniden geldi ve hepsine ayrı menü hazırlamak zorunda kaldım haberim olmadığı için.önlerine ne indireceğimi şşaşırdımama çok şükür atlattım.
birde grip olmuşum gece çınara kalkınca üstümde bi kırıklık vardı ama bu sabah felaketım
inşallah çınara geçirmeden atlatırım:26:sizler napıyosunuzçınarda emdi yattı şimdi ama bugun hastayım ya oda huysuz aksine
yok yahu kolik molik akşam mutlaka yapıyor huysuzluk .2 3 saat ağlıyor duruyor sonra kucağımda yorulunca koyuyor kafasını yatağına alıyorum ama gözleini açıyo tamam artık gece 12 1 allah ne verdiyse :) sonra iyice yorulunca uyuyor bende tabii sızıyorum :)kız sen kolik olmadıgına eminsin değilmi bi gazmanlık yok bu çocukta
ağladıgında kucagına alıstıysa huy edınmıste olabılır bızım cınar oyle mesela
bu kuş ne anlama geliyor acaba
yamiş mamiş nasılsın cannıımm
Iyiyim canim nolsun emziriyodum da tel sarjda tabletten size bakem dedim bende. Sen nasilsin tatlim toprin nasil
iyiyim bende tatlım toprim uyuyor akşama mesaideyim yine :) akşama kadar uyuyo sonra akşam kalkıp bağırıyor yafrim :)
kızlar bizim arkadaşlar başka yerde toplanmışlar o yüzden buraya ugramıyorlarmışşşş yeni yerlerine gidin sizde
Yok be kuzum nerde peeh modem dun gitti servise 1 hafta yokmus
Hangi kus giiii kusu nerde gordun aaaa
gelen var
valla kuzum bebek olunca iş değişiyorda birde misafirdi temizlikti derken senide buralarda görmek zor
yaaaa zırsızdelim zor tabi ben ne halt yiyecem bakalım 2 sıpaylaaaçok yorucuymuş annelik yaaaaa
kızçlerim nasılsınız bakalım..
ben çok yoğunum gelen gidenim çok dün peşpeşe 3 ayrı misafirim vardı grup halınde ayrı ayrı gediler ve hepsi aniden geldi ve hepsine ayrı menü hazırlamak zorunda kaldım haberim olmadığı için.önlerine ne indireceğimi şşaşırdımama çok şükür atlattım.
birde grip olmuşum gece çınara kalkınca üstümde bi kırıklık vardı ama bu sabah felaketım
inşallah çınara geçirmeden atlatırım:26:sizler napıyosunuzçınarda emdi yattı şimdi ama bugun hastayım ya oda huysuz aksine
hoş geldin kızçemmm kolay gelsin canım ilk 2 3 ay hep misafir falan oluyo ustunede çocuğun gazı sancısı uykusuzluğu derken insan çileden çıkıyo vallaha bende kara kara düşünmekteyim ne yapacam diye ben bazen giriyorum telden kk ya ama bi sorun olmuyo tabi telefondan telefona fark olabilirrgeldim kızçem geldim yettim gayrepcyi açamıyorumki kuzum teldende kkya giremiyorum nasıl yapcam ya sen biliyonmu:44:
Ama kuzum niye boyle yapiyon tlfdan kkya girmek hakikaten cok zor. Benim modem bozuldu mesele kac gundur yok 1 hafta daha olmicak.. telden oranin bildirimleri geliyo kknin uygulamasi calismiyo ki indirdim ama siyah bi ekran var baska nane yok. Suanda da sana yazim diye tabletten girdim telden okudum da. Toplanmadik oraya da dogru duzgun ugrayamiyorum sorabilirsin kizlara... onlarda buraya geldikleri kadar geliyolar oraya.. oyle degilmi kizlarr ya sizde bise soyleyin bakin kizmis bizim hatun.. baaakk aglayim haaaaaaa(((
kızçeler anam bi sakin olun ben kötü bişey demedim benim fecem yok vardı ama çalındı şuan benim yerime başkalarıne alaka canım benım ya hiç öyle şey olurmu.benim telden kkya gıreıyorumki bin defa yazdım zaten bu topiğede ben gıremıyorum dıye.telden faceye gırebılıyorum ama ondada fazladan duramıyorum 7-24 facem acık oluyo yerı gelıyo ama ben yazamıyorum o ayrı.hemzaten ben sadece dun ugramadım kkya genelde hergun ugrarım.yamısımın modemı bozuktu kuzum o oyuzden gelemıyodu .zırsızdelımın aılesı var ınan faceye bıle gıremıyo o suan.zırvem ve morısımde zaten kkya bızler gıbı hergun gıremıyorlardıkii.kkda baska konustugum yerlede var meela guzel arkadaslıklarım ınan oralarada gıremedım yazamadım gelnımden gıdenımde:26:yani senin anladığın yada söylemek istedıgın sekılde degıl olay:44:
Kizceler ben su depresifi bi haslayip geliyom gene sinirlendim haaaaaaa
Noldu be niye agliyon simdi sen aa bi gittim karismis buralar bak dellendim zaten bana cabuk doktor lazim bu depresifi bogacam ben yaaa bidaha da gitmemmm gidersem en adi ben olayim. Pis depresif..... aaa dellendirdi iki dk da beni gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?