Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızlar bizim arkadaşlar başka yerde toplanmışlar o yüzden buraya ugramıyorlarmışşşş yeni yerlerine gidin sizde

Ama kuzum niye boyle yapiyon tlfdan kkya girmek hakikaten cok zor. Benim modem bozuldu mesele kac gundur yok 1 hafta daha olmicak.. telden oranin bildirimleri geliyo kknin uygulamasi calismiyo ki indirdim ama siyah bi ekran var baska nane yok. Suanda da sana yazim diye tabletten girdim telden okudum da. Toplanmadik oraya da dogru duzgun ugrayamiyorum sorabilirsin kizlara... onlarda buraya geldikleri kadar geliyolar oraya.. oyle degilmi kizlarr ya sizde bise soyleyin bakin kizmis bizim hatun.. baaakk aglayim haaaaaaa (((

oh oh maşallah hamarat anne seni :) bana bak giripsen emzirmeyi ihmal etme geçmezmiş çocuğa ama mutlaka maske tak cicim .
kız sen kolik olmadıgına eminsin değilmi bi gazmanlık yok bu çocukta
ağladıgında kucagına alıstıysa huy edınmıste olabılır bızım cınar oyle mesela
yok yahu kolik molik akşam mutlaka yapıyor huysuzluk .2 3 saat ağlıyor duruyor sonra kucağımda yorulunca koyuyor kafasını yatağına alıyorum ama gözleini açıyo tamam artık gece 12 1 allah ne verdiyse :) sonra iyice yorulunca uyuyor bende tabii sızıyorum :)
bu kuş ne anlama geliyor acaba

nebilim tatlım bende bugün gördüm birde kalpler var baktım benimki 2 tane neden ki :)

Kizceler ben su depresifi bi haslayip geliyom gene sinirlendim haaaaaaa

kızlar bizim arkadaşlar başka yerde toplanmışlar o yüzden buraya ugramıyorlarmışşşş yeni yerlerine gidin sizde

ne alaka canım benım ya hiç öyle şey olurmu.benim telden kkya gıreıyorumki bin defa yazdım zaten bu topiğede ben gıremıyorum dıye.telden faceye gırebılıyorum ama ondada fazladan duramıyorum 7-24 facem acık oluyo yerı gelıyo ama ben yazamıyorum o ayrı.hemzaten ben sadece dun ugramadım kkya genelde hergun ugrarım.yamısımın modemı bozuktu kuzum o oyuzden gelemıyodu .zırsızdelımın aılesı var ınan faceye bıle gıremıyo o suan.zırvem ve morısımde zaten kkya bızler gıbı hergun gıremıyorlardıkii.kkda baska konustugum yerlede var meela guzel arkadaslıklarım ınan oralarada gıremedım yazamadım gelnımden gıdenımde:26:yani senin anladığın yada söylemek istedıgın sekılde degıl olay:44:

Noldu be niye agliyon simdi sen aa bi gittim karismis buralar bak dellendim zaten bana cabuk doktor lazim bu depresifi bogacam ben yaaa bidaha da gitmemmm gidersem en adi ben olayim. Pis depresif..... aaa dellendirdi iki dk da beni gene

çok yorucuymuş annelik yaaaaa
yaaaa zırsızdelim zor tabi ben ne halt yiyecem bakalım 2 sıpaylaaa

geldim kızçem geldim yettim gayrepcyi açamıyorumki kuzum teldende kkya giremiyorum nasıl yapcam ya sen biliyonmu:44:
hoş geldin kızçemmm kolay gelsin canım ilk 2 3 ay hep misafir falan oluyo ustunede çocuğun gazı sancısı uykusuzluğu derken insan çileden çıkıyo vallaha bende kara kara düşünmekteyim ne yapacam diye ben bazen giriyorum telden kk ya ama bi sorun olmuyo tabi telefondan telefona fark olabilirr

kızçeler anam bi sakin olun ben kötü bişey demedim benim fecem yok vardı ama çalındı şuan benim yerime başkaları
giriyor kim olduğunuda bilmiyorum ama 1 haftadır giremiyorum ama arkadaşımdan benim sayfaya baktım paylaşım falan var
yani kullanılıyor herneyse belki hbaksoyla bestekız ın facesi vardır girerler diye düşündüm
onlarda benim gibi ulaşamayınca size olabilir oradanda konuşabilirsiniz canım arkadaşlarım
ama kötü niyetle sölemedim ben
ha ama ben oradan konuştuğunuz için buraya gelmiyorsunuz zanettm o konuda yanlış anlamış olabilirim sizi
yoksa sizle bi problemim yok yaniii

Noldu be niye agliyon simdi sen aa bi gittim karismis buralar bak dellendim zaten bana cabuk doktor lazim bu depresifi bogacam ben yaaa bidaha da gitmemmm gidersem en adi ben olayim. Pis depresif..... aaa dellendirdi iki dk da beni gene

depresifff kimdir sucu nedir ha hayyy cok heycanli depresife ölum depresife ölum .......bu arada wallah billahhh benim tek teknolojim ahanda bu kocisin minik telefonu ve kadinlar kulubu......baskada sisyal ag bilmem ((( bi mayis topikim war birde hamisligi bekleyen topigim war aranizda geziom iste okadan...........he heyyyy yawrum anladiniz mi simdi beni neler cektigimi oteki topiklerde falan yaziolar ki kafan mi guzel yazdigin hic bisi anlamioz yok diorum telden griorum su ra bole cikio bu ra bole cikio anlat anlat durrr kiz siz o suratlari bi tikla yapionuz ben iki nokta ust uste dort yedi iki nokta hih bu kizgin yuz seytan die yaziom dusunun o suratin beni ne ugrastirdigini

lalem valla seninki iyi cesaret
hem sezeryanın ikincisi hem de çocuğun ikincisi zor valla
ben bi kağan paşamla baş edemiyorum
anne kokusuna alıştığı için kucağımdan hiç inmek istemiyo
kimselere gitmiyo, eskiden sallayarak bi kaç saatte olsa benden alıyolardı da kollarım dinleniyodu
şi,mdi kucağımda memede uyumak istiyo
bıraktım mı uyanıyo, yatarken de benimle uyumak istiyo
keyfine çok düşkün anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…