lalem valla seninki iyi cesaret
hem sezeryanın ikincisi hem de çocuğun ikincisi zor valla
ben bi kağan paşamla baş edemiyorum
anne kokusuna alıştığı için kucağımdan hiç inmek istemiyo
kimselere gitmiyo, eskiden sallayarak bi kaç saatte olsa benden alıyolardı da kollarım dinleniyodu
şi,mdi kucağımda memede uyumak istiyo
bıraktım mı uyanıyo, yatarken de benimle uyumak istiyo
keyfine çok düşkün anlayacağın
kızz sen hala o depresif doktoru bırakmadınmıı başka doktor araştırıyordun
ne oldu neden dellendirdi seniii
depresifff kimdir sucu nedir ha hayyy cok heycanli depresife ölum depresife ölum.......bu arada wallah billahhh benim tek teknolojim ahanda bu kocisin minik telefonu ve kadinlar kulubu......baskada sisyal ag bilmem ((( bi mayis topikim war birde hamisligi bekleyen topigim war aranizda geziom iste okadan...........he heyyyy yawrum anladiniz mi simdi beni neler cektigimi oteki topiklerde falan yaziolar ki kafan mi guzel yazdigin hic bisi anlamioz yok diorum telden griorum su ra bole cikio bu ra bole cikio anlat anlat durrr kiz siz o suratlari bi tikla yapionuz ben iki nokta ust uste dort yedi iki nokta hih bu kizgin yuz seytan die yaziom dusunun o suratin beni ne ugrastirdigini
kız bacım benim sıpanın geçen perşembe sonuçlarını göstermeye gitmişti eşim. benim o ara sütüm azalmıştı. böyle durumlarda ne yapalım demiş. bizim depresif bi mama kutusu vermiş. bundan başlayabilirsiniz demiş. katı gıdaya da başlayabilirsiniz süt azaldıysa demiş. ben ne mama verdim ne katı gıdaya başladım. şimdi bak. dün aradım ki ilaç bitmişti yazsında reçete no versin diye. aradım aradım açmıyo en son meşgule verdi. neyse sonra açtı yoksa hastaneyi aricaktım. ilk dedim reçete. bna diyoki ben vermiştim reçete eşinize o noldu.. dedim günü geçti. hesap soruyo yaw.. neyse sonra dedim mama vermişsiniz. ama sevmedi almıyo. pekmez koy felanm dedi. bide katı gıda demişsiniz dedim. gerek olursa başlayın dedm dedi bna diyoki ben bunları eşinize anlattım anlatmadımı size. bn dedim anlattı onunla konuştum ben sizden duymak istiyorum dedim. bna diyoki siz eşinizle konuşun iyice anlaşın. ya o sze yanlış anlatmış ya siz yanlış anlamışsınız. iyice konuşun. sonra anlaşılmayan byer olursa yeniden görüşelim. sustum bişe demedim tmm hoşçakal dedim kspattım. bidaha gidersem ne olayım emi...eşim kafaya koydu şikayet etcek. hem işini doğru düzgün yapma hem tersle. arıyom açmıyo kız ne gece ne gündüz ulaşabilene aşkolsun. bide açma lütfunda bulunursa eğer niye aradın der gibi tavır yapıyo başında savıp kapatmaya çalışıyo. yahu sen çocuk dr olduysan o telefona bakmak zorundasın. söz konusu olan bir bebek. benimki değil hangi çocuk olursa olsun... o an acil bişe olsa yanmışız demek.
depresif bizim sıpanın dr idi. artık değildir. suçu yukarıda belirtilmiştir....
cok komik ya sen değil bu dr lar cok komik......sizin oralarda nasıl bilmem ma bizim burda para konuşuo.....ben özel dr a gidiodum hamileliğim ii giderse bırakıp hastaneye baslarım diodum...ayda 200 tl muayne ve bi dunya test yetişemeyiz die simdi allaha sukur hamilelğim ii özel sgk karışık bi hastaneye gidiorum ama dr arada bulallahtan buyuk bır sıkayetim olmadı bugune kadr.......ama allahım guc kuwwet wersn ınallah cocugumu ozele gotureımm....cunku bazen gercekten bizlerin buyuk sandıgı ufacık telle halledilcek sorunlar olabılıo en azından 2 ayda bi götürüm dr ama tellede ulasırım.....allah yardımcımız olsun.....
yowrem sizin ora nire ?? bizim burda asıl paranın yüzünü görmeyen su bilem vermez. burası istanbul bacoooobu depresif güya özel bir muayenesi de 90 tl. a sınıf hastane. iyinin iyisi diye güya gidiyoruz ama yaptığına bak.. valla aynı hastanede doğum yaptım. hamileliğim boyunca aynı hastanede muayene oldum kadın doğumcum orda. allaha şükür çok memnunum. birdaha hamile kalsam aynı ekiple devam ederim ama doğurduktan sonra devam etmem. doğumla çocuk bölümünü karşılaştır deseler iki bölümün aynı hastanede iş yapıyo olması imkansız derim ama malesef aynı hastanenin bölümleri. doğumdan ne kadar memnunsam çocuk bölümünden de o kaadar nefret ettim..
yowrem sizin ora nire ?? bizim burda asıl paranın yüzünü görmeyen su bilem vermez. burası istanbul bacoooobu depresif güya özel bir muayenesi de 90 tl. a sınıf hastane. iyinin iyisi diye güya gidiyoruz ama yaptığına bak.. valla aynı hastanede doğum yaptım. hamileliğim boyunca aynı hastanede muayene oldum kadın doğumcum orda. allaha şükür çok memnunum. birdaha hamile kalsam aynı ekiple devam ederim ama doğurduktan sonra devam etmem. doğumla çocuk bölümünü karşılaştır deseler iki bölümün aynı hastanede iş yapıyo olması imkansız derim ama malesef aynı hastanenin bölümleri. doğumdan ne kadar memnunsam çocuk bölümünden de o kaadar nefret ettim..
Noldu be niye agliyon simdi sen aa bi gittim karismis buralar bak dellendim zaten bana cabuk doktor lazim bu depresifi bogacam ben yaaa bidaha da gitmemmm gidersem en adi ben olayim. Pis depresif..... aaa dellendirdi iki dk da beni gene
walla kuzucum okurken poponu kasi senin masallahin war senin kadar hayata donsem raziyim ben
yaaaa zırsızdelim zor tabi ben ne halt yiyecem bakalım 2 sıpaylaaa
hoş geldin kızçemmm kolay gelsin canım ilk 2 3 ay hep misafir falan oluyo ustunede çocuğun gazı sancısı uykusuzluğu derken insan çileden çıkıyo vallaha bende kara kara düşünmekteyim ne yapacam diye ben bazen giriyorum telden kk ya ama bi sorun olmuyo tabi telefondan telefona fark olabilirr
kızçeler anam bi sakin olun ben kötü bişey demedim benim fecem yok vardı ama çalındı şuan benim yerime başkaları
giriyor kim olduğunuda bilmiyorum ama 1 haftadır giremiyorum ama arkadaşımdan benim sayfaya baktım paylaşım falan var
yani kullanılıyor herneyse belki hbaksoyla bestekız ın facesi vardır girerler diye düşündüm
onlarda benim gibi ulaşamayınca size olabilir oradanda konuşabilirsiniz canım arkadaşlarım
ama kötü niyetle sölemedim ben
ha ama ben oradan konuştuğunuz için buraya gelmiyorsunuz zanettm o konuda yanlış anlamış olabilirim sizi
yoksa sizle bi problemim yok yaniii
kız bacım benim sıpanın geçen perşembe sonuçlarını göstermeye gitmişti eşim. benim o ara sütüm azalmıştı. böyle durumlarda ne yapalım demiş. bizim depresif bi mama kutusu vermiş. bundan başlayabilirsiniz demiş. katı gıdaya da başlayabilirsiniz süt azaldıysa demiş. ben ne mama verdim ne katı gıdaya başladım. şimdi bak. dün aradım ki ilaç bitmişti yazsında reçete no versin diye. aradım aradım açmıyo en son meşgule verdi. neyse sonra açtı yoksa hastaneyi aricaktım. ilk dedim reçete. bna diyoki ben vermiştim reçete eşinize o noldu.. dedim günü geçti. hesap soruyo yaw.. neyse sonra dedim mama vermişsiniz. ama sevmedi almıyo. pekmez koy felanm dedi. bide katı gıda demişsiniz dedim. gerek olursa başlayın dedm dedi bna diyoki ben bunları eşinize anlattım anlatmadımı size. bn dedim anlattı onunla konuştum ben sizden duymak istiyorum dedim. bna diyoki siz eşinizle konuşun iyice anlaşın. ya o sze yanlış anlatmış ya siz yanlış anlamışsınız. iyice konuşun. sonra anlaşılmayan byer olursa yeniden görüşelim. sustum bişe demedim tmm hoşçakal dedim kspattım. bidaha gidersem ne olayım emi...eşim kafaya koydu şikayet etcek. hem işini doğru düzgün yapma hem tersle. arıyom açmıyo kız ne gece ne gündüz ulaşabilene aşkolsun. bide açma lütfunda bulunursa eğer niye aradın der gibi tavır yapıyo başında savıp kapatmaya çalışıyo. yahu sen çocuk dr olduysan o telefona bakmak zorundasın. söz konusu olan bir bebek. benimki değil hangi çocuk olursa olsun... o an acil bişe olsa yanmışız demek.
depresif bizim sıpanın dr idi. artık değildir. suçu yukarıda belirtilmiştir....
kızçem valla çınar gece misafirler gündüz yoruyor beniiideli oluyorum birde hep aynı kişiler aynı kişiler hiç ara vermeden çıanrı sevmeye gelıyolar hayır tamam özlüyorlar anladım ama gelıyosunuz madem saatlerce oturmayın ya işim olur uyumam gerekir belki:26:birde artık gözlerimden yaşlar akıyor uykusuzluktan bana diyorlarki ayyy uykunmu var evet cınar uyutmadı dıyorum gunduzlerı uyusan bıraz dıyorlar deliler gidin evlerinize nasıl uyuyayım siz varken.ee halıyle onlar gıdınce yemektı camasırdı utuydu zaten gundelık makıne ve utu cınarın yetıyorda artıyor bıle işte boyle yazarken yoruldum yaa
off valla bende okurken yoruldum yeni dogum yapmis kadina bi firsat verin
yaa biraz cocuguyla uyum surecini ayarlasin yatsin dinlensin ama yok bi
rahat vermezler bende cok gicik olurdum kizcem anliyorum senii ama ben
benim kv ye teslim eder kizimi uyurdum bakalim bunda ne yapicaz
insallah biraz zaman gecince rahat birakirlar seni allah yardimcin olsun
cok zormus isin cevrendekilerle
geziyorum yamisim dogurmadan once zirsizin memleketindeyimm benim odunun isi var burada onun icin gidiyordu bende burada arkadasim var onun yanina geldim bi kac gun gezip donucemm sen nasilsin bakalim oglus nasil:)
valla ben hep buralardayim ama siz kayipsiniz bendede var bi cocuk sizdede ama malum.sizinkiler kucuk o yuzden fazla ilgi isterler bu arada hbaksoyum senin oglanin cani sikiliyordur ondan agliyordur biraz kucagina al evin icinde gezdir bol bol konus ne yapsin yatmaktan sikilmistir kucuk beyy
geziyorum yamisim dogurmadan once zirsizin memleketindeyimm benim odunun isi var burada onun icin gidiyordu bende burada arkadasim var onun yanina geldim bi kac gun gezip donucemm sen nasilsin bakalim oglus nasil:)
evet belkide ayni yerlerdeyizdir zirsizla.
gıslaaaar nassınız bakalım :) ben iyiyim çok şükür toprim de iyi.ağlama nöbetlerimiz olmasa maşallahımız var yani.sen nasılsın yamişim mamişim nerd bu millet yahuu.anam bi fırtlattık dağıldık he.hamilelik iyiymiş dimi gız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?