doktora gittim
ped verdi sabaha kadar koy bunu da ıslaklık olursa sabah polikinliğe getirirsin dedi
doktorun tabiri çok komik rahimden su gelmesi patlamış balondan su gelmesi gibi olur dedi, durur mu patlamış balondaki akıntı durmaz senin ki durmazsa gel o zaman endişeleniriz dedi postaladı beni eve
yanımda bir hasta ex oldu, bir başkası da normal doğurmuş ama o kadar yırtmışlar ki narkoz altında dikmişler
kadını baygın getirdiler odaya ve de başındakiler şerefsiz şerefsiz konuşuyodu yok serum dökülmüş ebenin üstüne, yok kadın çişini tutamıyomuş
bunları söyleyen ebe diyo ki durda sonda takayım sana, sağol canım dedim kaçtım
off Allahım kasap gibi resmen bunlar
ne guzel işte eksik kapatıyorumsenın oğlusta gündüz durdu durdu geceyi buldu
doktora gittim
ped verdi sabaha kadar koy bunu da ıslaklık olursa sabah polikinliğe getirirsin dedi
doktorun tabiri çok komik rahimden su gelmesi patlamış balondan su gelmesi gibi olur dedi, durur mu patlamış balondaki akıntı durmaz senin ki durmazsa gel o zaman endişeleniriz dedi postaladı beni eve
yanımda bir hasta ex oldu, bir başkası da normal doğurmuş ama o kadar yırtmışlar ki narkoz altında dikmişler
kadını baygın getirdiler odaya ve de başındakiler şerefsiz şerefsiz konuşuyodu yok serum dökülmüş ebenin üstüne, yok kadın çişini tutamıyomuş
bunları söyleyen ebe diyo ki durda sonda takayım sana, sağol canım dedim kaçtım
off Allahım kasap gibi resmen bunlar
müneccim bize de bi yorum yapsa
canım bu gece doğum başlayacak gibi duruyo hadi hayırlısı
panik havasını kocama bağırdıktan sonra attım üzerimden
suysa yaşamaz daha 22 haftalık dedikleri için hastane de, bayılmadığıma göre dirençliymişim
bisey cıkmaz inşallah içini ferah tut. ora nasıl hastaneymıs yaaaaaaa hasta niye ex oldu :26: insanı korkutuyo bu kasaplar
gecenın bı yarısı uyandım ellerim okadar şişmişki acısına kalktım bıda uyuyamadım
bisey cıkmaz inşallah içini ferah tut. ora nasıl hastaneymıs yaaaaaaa hasta niye ex oldu :26: insanı korkutuyo bu kasaplar
gecenın bı yarısı uyandım ellerim okadar şişmişki acısına kalktım bıda uyuyamadım
dur kız zaten bütün gece ağrım geçmedi uyumuşum öyleakıntı artarak gelmeye devam ediyo renklenmeye başladı sanırsam paşam gelmeye hazırlık yapıyo bende yapiym bari demi ütüyü bitiriym artık çantaları kontrol ediym
öff bee o ne biçim hastaneymiş öylesuyun değildi bence suyun olsaydı çoktan bişe olurdu hala doğurmadığına göre o başka bişey korkma
doktorda alemmiş yani hee
aman hastanede moral verceklerne paniğe sokmakda üstlerine yok yaa... boşver dinleme sen onları
ayy başladı mı şişliklerin.... balon gibi olcen bacım balon
topikimizin bi müneccimi eksikti o açığımızı da sen kapatmış oldun canım
bana da geliyo gibi geliyo ama dk tutuyorum sancım öyle sık değil yani yirmi dk falan sürüyo arası... daha azlıcakmı bakalım sancı sıklığı bekliyorum işte...
canım önce panik yapma sakin ol.... ne olduğunu bilmiyooruz sonuçta.. hemen nöbetçi bi eczane bul turnusol pedi al hemen... en iyi sonucu sana o söylicek... haberde ver mutlaka bize merak ederiz... inşallah su değildir... sen yine de bol su iç... eğer gelen suysa takviye olsun... önlemimizi alalım her ihtimale karşı...
ayyyy aramızdan ilk bebiş geliyo desene canım
yorma kendini ütüyle fazla
çantaları kontrol et aman ihmal etme, zira paşanın niyeti gelmek gibi duruyo
hastane de moralimi sıfıra indirmeyi başardılar
kadın doğumcu diyo ki böyle bi sebepten gelinir mi
23. haftaya gelmişsin suyun geldiyse bebek yaşamaz zaten ne diye panik yapıyosun
saol dedim devletin doktoruna çok moral verdin
hiç bilmiyorum niye ex olmuş
doktor ölüm raporunu doldurmaya çalışıyodu
bende sabaha kadar döndüm durdum
şimdi nasıl ellerinin şişi, indi mi
Oluyo canım o ya, bende de var..elleri son ay kullanmayacakmışsız bir de gerignlikten ve sinir rahatsızlığından..sahi kardeşim 39. haftasında balina gibi olmuş, elleriyle hiçbir şeyi kavrayamıyordu...çok fenaydı..bardakları düşürüyor, tutamıyordu
dur kız zaten bütün gece ağrım geçmedi uyumuşum öyleakıntı artarak gelmeye devam ediyo renklenmeye başladı sanırsam paşam gelmeye hazırlık yapıyo bende yapiym bari demi ütüyü bitiriym artık çantaları kontrol ediym
öff bee o ne biçim hastaneymiş öylesuyun değildi bence suyun olsaydı çoktan bişe olurdu hala doğurmadığına göre o başka bişey korkma
doktorda alemmiş yani hee
aman hastanede moral verceklerne paniğe sokmakda üstlerine yok yaa... boşver dinleme sen onları
ayy başladı mı şişliklerin.... balon gibi olcen bacım balon
Zırsizdeli merhaba,
sana yazmak istedim çünkü gönlün ferahlasın istedim şu su konusunda..bak 21. haftadan beri bende de hep su geliyor..ben bunun için hastanede yattım ..istanbul'dan birçok test de getirttim..Çünkü eczanelerde o turnusol kağıdı satılmıyor..mor bir kağıt ..maviye dönerse amniyon sıvısı ya da mantar olduğunu gösteriyor..sadece ünivertsite hastaneleri ellerinde tutuyor o kağıdı..bir de kimyagerler ..o yüzden sadece "all sense" adlı başka bir markanın testi vardı..onu da istanbul'dan sipariş ettik..3-4 kutu aldık ve düzenli aralıklarla kullanıyorum.. bir de o teste güven olmaz diye "amniyo sure" adlı başka bir test bile yaptım..gene amniyon sıvısı değil diyor test..
o kadar sıvı gelmesine rağmen benden dr çocuğun suyunun olmadığını söylüyor..çünkü hep su iyi çıkıyor ultrasonda..aynı zamanda bu zamana kadar çoktan çocuk susuz kalırdı diyor eğer öyle olsaydı..
sen mutlaka dorktora git ama bahsettiğim testleri de sipariş et istersen firmalardan netten ya da telefonla..gönül rahatlığı için..drlar hep savsaklar..sen gidip sıkmadıkça boğazlarını yapacak bir şey olmuyor..
bir de benim doktorum bile ilk sıvı geldiğinde bana "22. haftada yaşamaz, benim burada yapacağım bir şey yok, üniversite bakar bu işlere" demişti..
yani o kadar psikolojim bozuktu..
şu an gene geliyor benden..ve doktor artık senin salgın fazla ya da mantar var diye fitil veriyor..
Allah korusun bebişlerimizi nazardan
günaydınn :)
şimdiden böyle olursak son ayı düşünemiyorum bizim evde bardak kalmaz ozman
zaten minnacık ellerim var dahada şişince ne hal alır bilemem
günaydınnn :)
biraz inmiş şişi ama cok fenaydı.
turnusol işe yaradımı son durum nee:44:
yamisym günaydın..ben de seni özledim bacımm.... ya şu haftara beraber vardık..sen 29 ben 21 idim :) ama çok konuşamıyoruz artık..ben bir tuhaf oldum kaç gündür..nete de bakamıyorum artık düzenli..buradakileri bile okuyamadım..almış başını gitmiş konular
uf benim de çok sancım var işte..ara ara çok kuvvetleniyor..grip olmuşum her tarafım dökülüyor..sol böbreğim ağrıyor..hala altımdan acayip bir sıvı geliyorbak kaç hafta oldu kele bacım hala gitmiyor...ne bu ya..bir de kabızlık ve hemoroit ..süper kombinasyon..gene bir ayağımız çukurda sayılı gün bekler pozisyona geçtik
sen nasılsın..seni hep merak ediyorum..sen de çok girememişsin dün..artık telaşesin haklı olarak ne diyeyim..ama ben senin hala 38'den aşağı doğuracağını pek sanmıyorum.. :111:
Oluyo canım o ya, bende de var..elleri son ay kullanmayacakmışsız bir de gerignlikten ve sinir rahatsızlığından..sahi kardeşim 39. haftasında balina gibi olmuş, elleriyle hiçbir şeyi kavrayamıyordu...çok fenaydı..bardakları düşürüyor, tutamıyordu
o kadar şişersek bütün nazarlar çıkar evden, züccaciyeciyle de akraba oluruz
Son durumum akıntı durdu, yeniden başlamasın diye dua ediyorum
gece açıklık var mı diye ebeye alttan muayene et dedi doktor, normal yapılan bişey mi bu
kaçıncı hafta başladı sorunların canım
benim ayağımda çukura girdi, kör topal idare edecez sanırım topik olarak
hepimizde var bi arıza, doğursak da kurtulsak
39. haftayı görebilecek miyiz acaba
hepimizinkiler erkenci olacak gibi geliyo bana
demi adımızda sakara çıkar bide
durmasına sevındm canm ama merak etme su degıldır o.
ben daha hiç alttan muayene olmadım bilmıyorum kı :44:
banada öyle geliyo günümüzden önce doğurcaz sankim :26:
sakarlık yapmamızı istemeyenler bize iş göstermesinler
benim bu kaçıncı alttan muayenem canım offf offff
gelen giden muayene etti zamanında, kanamam var diye alttan ultrason baktırmıştım ama elle muayene biraz şey :26:
benimkine muhtemelen erken gelecek demişti doktor teyzesi
ayyyy aramızdan ilk bebiş geliyo desene canım
yorma kendini ütüyle fazla
çantaları kontrol et aman ihmal etme, zira paşanın niyeti gelmek gibi duruyo
hastane de moralimi sıfıra indirmeyi başardılar
kadın doğumcu diyo ki böyle bi sebepten gelinir mi
23. haftaya gelmişsin suyun geldiyse bebek yaşamaz zaten ne diye panik yapıyosun
saol dedim devletin doktoruna çok moral verdin
yamisym günaydın..ben de seni özledim bacımm.... ya şu haftara beraber vardık..sen 29 ben 21 idim :) ama çok konuşamıyoruz artık..ben bir tuhaf oldum kaç gündür..nete de bakamıyorum artık düzenli..buradakileri bile okuyamadım..almış başını gitmiş konular
uf benim de çok sancım var işte..ara ara çok kuvvetleniyor..grip olmuşum her tarafım dökülüyor..sol böbreğim ağrıyor..hala altımdan acayip bir sıvı geliyorbak kaç hafta oldu kele bacım hala gitmiyor...ne bu ya..bir de kabızlık ve hemoroit ..süper kombinasyon..gene bir ayağımız çukurda sayılı gün bekler pozisyona geçtik
sen nasılsın..seni hep merak ediyorum..sen de çok girememişsin dün..artık telaşesin haklı olarak ne diyeyim..ama ben senin hala 38'den aşağı doğuracağını pek sanmıyorum.. :111:
günaydınn :) sen hala ütü mü yapıyosun bi alemsincocuk cıktı cıkcak bı oturda bekle şişmeler basladı hemde fena basladı iğne batırsan patlarım
o kadar şişersek bütün nazarlar çıkar evden, züccaciyeciyle de akraba oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?