paşanın niyetini bi anlasak zaten
iyi demişsin bunlarda burunlarından kıl aldırmıyolar hele üni ve devlet doktorları varya sanki zamanını çalmışsın gibi davranıyolar halbukki işin o ne diye surat yapıp dellendiriyosun insanları
morişimmmbacım bende oturamıyom artık pc ye çok fazla... yetişemiyorum bu hatunların hızına artıkın iyicene yaşlandık mı ne
senin durumun daha kötüydü canım şimdi şuyum var buyum var diyosun ya aman diyorum önemli değilmiştekrar nüksetmese enfeksiyonun başka bişeycikler olmaz sana daha
valla bende bi bakıyorum aha geliyo galiba diyorum sora bi bakıyorum gelmeye niyeti yok paşanın oynatıyo beni velet görüyon mu
aboww okadar şişcekmiyim ben yawbende kendimi şiş sanırdım bardak tutamıyo diyon bacım zaten 7. aydan sonra alyansları çıkarın diyeboşuna demiyolar... hee bide sakın unutup da doğuma alyansla girmeyin kızlar doğururken daha çok şişiyomuşuz.... yüzük parmağınıza girer valla allah korusun
kız naapiym daha ogünkü ütü bu... doğru düzgün oturamadımki başına... ogün misafirim geldi bıraktım sonraki gün perdeler yıkandı kardeşim onu ütüledi, dünde baygın gibiydim zaten... bugüne kaldı ama bende hala tık yokçocukda beni oynatıcağına otursun oturduğu yerde aaaaaa o bana göre gelsin bi zahmet
alemsin yaa koptum yine
paşanın niyetini bi anlasak zaten
iyi demişsin bunlarda burunlarından kıl aldırmıyolar hele üni ve devlet doktorları varya sanki zamanını çalmışsın gibi davranıyolar halbukki işin o ne diye surat yapıp dellendiriyosun insanları
morişimmmbacım bende oturamıyom artık pc ye çok fazla... yetişemiyorum bu hatunların hızına artıkın iyicene yaşlandık mı ne
senin durumun daha kötüydü canım şimdi şuyum var buyum var diyosun ya aman diyorum önemli değilmiştekrar nüksetmese enfeksiyonun başka bişeycikler olmaz sana daha
valla bende bi bakıyorum aha geliyo galiba diyorum sora bi bakıyorum gelmeye niyeti yok paşanın oynatıyo beni velet görüyon mu
aboww okadar şişcekmiyim ben yawbende kendimi şiş sanırdım bardak tutamıyo diyon bacım zaten 7. aydan sonra alyansları çıkarın diyeboşuna demiyolar... hee bide sakın unutup da doğuma alyansla girmeyin kızlar doğururken daha çok şişiyomuşuz.... yüzük parmağınıza girer valla allah korusun
kız naapiym daha ogünkü ütü bu... doğru düzgün oturamadımki başına... ogün misafirim geldi bıraktım sonraki gün perdeler yıkandı kardeşim onu ütüledi, dünde baygın gibiydim zaten... bugüne kaldı ama bende hala tık yokçocukda beni oynatıcağına otursun oturduğu yerde aaaaaa o bana göre gelsin bi zahmet
alemsin yaa koptum yine
sen evı sıl supur işlerini hallet sonra haber ver gelebilirsin diye oda bekler zaten tabi
Oluyo canım o ya, bende de var..elleri son ay kullanmayacakmışsız bir de gerignlikten ve sinir rahatsızlığından..sahi kardeşim 39. haftasında balina gibi olmuş, elleriyle hiçbir şeyi kavrayamıyordu...çok fenaydı..bardakları düşürüyor, tutamıyordu
neden erken gelcek dedi :26:
Allahın izniyle antıbıyotıgım yarın bıtıyo ama bana hiç faydası olmamıs gıbı gelıyo şikayetlerım hala varbıdaha verırsede içmem canım cok sıkkın
evde bırınden cekınmelı zaten. bende o kişi olcam buyuk ıhtımal. bizimkıde yap der cunku
şuan nasıl gidiyor benim fındığım geçen ay 34 gram öndeydi teyzesi genelde büyük çıkıyor 3-4 gün .ama tabi asıl kilo 6 aydan sonra belli olcak alıp almadığı.bende 2900 doğmuşum kardeşlerimin içinde en zayıf doğan benim .inşallah benimkide bana çekmez tombik olsunlar azcık hastaneden çıkana kadar eriyecekler zatenmasşallah senınkı kılolu dogcak demekkıbenım içimden hep zayıf dogcak dıye gecıyo ben anamın karnında 9 ay 10 gun kalmısım ama 2kilo 200 gr dogmusum bana cekmez inşallah :26:
desene herkese dişlerimi çıkardım en baştan diyekesin benden çekinir çünkü kocam anam babam bilem çekinir benden, çok disiplinliyimdir
bende temizlik yap yap öldüm bugün ama sonuç ne, gene dağıldı gene dağıldı
off anam offf
saol canım yaaa azıcık üşütmüşüm galiba
bende hiç kusmadım, hatta midem bile bulanmadı, ye babam ye habire yedim
yeşil olan , sebze olan herşey bayılıyorum ama et türü deme bana, öğğğğğğğğğğğ
protein sevmiyom ben yaaaa, hamile kalınca başladı
vitaminin hepsini sebze meyve verir heralde yaaa, vermez mi yosam
maşallah ne kadar az içiyormuşsun çayı
herkesin alışkanlığı farklı işte, bende soğuk çay ya da vişne suyu içiyorum
hem de hiççççççççççççççççç abartmıyorum bi oturuşta bi litrelik kutu bitiyor
öyle sesli hapşuruyorum ki, kocam hangi odada olduğumu hapşurmamdan buluyo
valla annanne ve babanneler kesin şımartacak, eminim yani ondan
erken doğuracam muhtemelen bende ama aralıktan önce de gelmez heralde erken olsa da
siz doğurunda bana da yardımcı olun şunu yap bunu yap şunu al diye
bende çok kararsızım :44:biri bebişime isim önersin yavvvv
bu arada herkes nereye kayboldu yaaaa
az önce benden bi akıntı geldi su gibi sırılsıklam oldum, neden olabilir çok korktum
suyum geldi diyenler gibi oldum, korkuyorum
koca kafalıymış da
gerekliyse ilaçlarını ihmal etme canım
şuan nasıl gidiyor benim fındığım geçen ay 34 gram öndeydi teyzesi genelde büyük çıkıyor 3-4 gün .ama tabi asıl kilo 6 aydan sonra belli olcak alıp almadığı.bende 2900 doğmuşum kardeşlerimin içinde en zayıf doğan benim .inşallah benimkide bana çekmez tombik olsunlar azcık hastaneden çıkana kadar eriyecekler zaten
öyle olunca erken mi oluyomus cocuk zekı olcak demekkı :)
içiyorum canm az kaldı ama gecmedı sanırım bakalım nedıcek doktor :26:
ne guzel masallah inşallah tombul olurbenımkı normal cıkıyo tosuncuk olmıycak sanırım. bundan sonra alırlar inşallah kilo
benimkinede kepçe dediler teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?