Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

sen evı sıl supur işlerini hallet sonra haber ver gelebilirsin diye oda bekler zaten tabi

bu çocuklar analarını parmaklarının ucunda oynatmaya bayılıyolar valla
canım sen hiç doğuracak biri gibi değilsin diyim ben sana
yok ütü yapcam yok bunu yapcam yok kızlara derman olcam derken çocuk 42. haftasına ulaşacak demedi deme

üniversite ve devlet hastaneleri çok ama çok kötü gerçekten
Allahım ellerine düşürmesin

Allahın izniyle antıbıyotıgım yarın bıtıyo ama bana hiç faydası olmamıs gıbı gelıyo şikayetlerım hala var bıdaha verırsede içmem canım cok sıkkın

masşallah senınkı kılolu dogcak demekkı benım içimden hep zayıf dogcak dıye gecıyo ben anamın karnında 9 ay 10 gun kalmısım ama 2kilo 200 gr dogmusum bana cekmez inşallah :26:
şuan nasıl gidiyor benim fındığım geçen ay 34 gram öndeydi teyzesi genelde büyük çıkıyor 3-4 gün .ama tabi asıl kilo 6 aydan sonra belli olcak alıp almadığı.bende 2900 doğmuşum kardeşlerimin içinde en zayıf doğan benim .inşallah benimkide bana çekmez tombik olsunlar azcık hastaneden çıkana kadar eriyecekler zaten

desene herkese dişlerimi çıkardım en baştan diyeyok canım ben sebzede yemiyorsun sandım karşılarsın ozaman hiç merak etme bende sebze severim ama çiğ yemem kıvırcık roka vb ..ama sebze yemeği olarak bayılırımtavuktan tıksındım hamılelıkte daha yıyemıyorum

huuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu
biz geldik güzel anneler ve teyzoşlarımm
temizliğimizide yaptık oğluşumla birazcık ütümüz var ama
yamışim kuzum doğum gelmiş yaaa
Yusuf efemiz çıktı çıkacak artık

ne guzel masallah inşallah tombul olur benımkı normal cıkıyo tosuncuk olmıycak sanırım. bundan sonra alırlar inşallah kilo

ne guzel masallah inşallah tombul olur benımkı normal cıkıyo tosuncuk olmıycak sanırım. bundan sonra alırlar inşallah kilo

ahhh ahhh önemli olan bizim onlara kilo aldırabılmemız cok korkuyorum bazen ya ben yedirdikçe kilo almazsa diye:26:gerçi sağlıklı olsunda birazda ele avuca gelsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…