neden ilaç kullanıyorsun eshacım ben anlamadım geçmiş olsun:26:
sen evı sıl supur işlerini hallet sonra haber ver gelebilirsin diye oda bekler zaten tabi
bu çocuklar analarını parmaklarının ucunda oynatmaya bayılıyolar valla
canım sen hiç doğuracak biri gibi değilsin diyim ben sana
yok ütü yapcam yok bunu yapcam yok kızlara derman olcam derken çocuk 42. haftasına ulaşacak demedi deme
üniversite ve devlet hastaneleri çok ama çok kötü gerçekten
Allahım ellerine düşürmesin
Allahın izniyle antıbıyotıgım yarın bıtıyo ama bana hiç faydası olmamıs gıbı gelıyo şikayetlerım hala varbıdaha verırsede içmem canım cok sıkkın
koca kafalıymış da
bende çok kararsızım :44:
şuanlık ÇINAR EMİRE karar verdik bakalım değişecekmi daha:26:
eşiyle tartışan kızçem hala yokmu
ben merak ettim yaa:26:
huuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu
biz geldik güzel anneler ve teyzoşlarımm
temizliğimizide yaptık oğluşumla birazcık ütümüz var ama
yamışim kuzum doğum gelmiş yaaa
Yusuf efemiz çıktı çıkacak artık
ahhh ahhh önemli olan bizim onlara kilo aldırabılmemız cok korkuyorum bazen ya ben yedirdikçe kilo almazsa diye:26:gerçi sağlıklı olsunda birazda ele avuca gelsin ama
benimkinede kepçe dediler teyzesi
içiyorum canm az kaldı ama gecmedı sanırım bakalım nedıcek doktor :26:
öyle olunca erken mi oluyomus cocuk zekı olcak demekkı :)
huuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu
biz geldik güzel anneler ve teyzoşlarımm
temizliğimizide yaptık oğluşumla birazcık ütümüz var ama
yamışim kuzum doğum gelmiş yaaa
Yusuf efemiz çıktı çıkacak artık
eşiyle tartışan kızçem hala yokmu
ben merak ettim yaa:26:
beklesin bi zahmet ben bu kadar bekledim o da beni bekleyiversin ne var yaneolmaamı
hay sen çok yaşa emi kopardın beni yinebu gidişle çocukla bir bütün olarak yaşamımızı devam ettiricez
kız zaten zor içirdik sana onu bidaha verirse aynen devam bak bozuşuruz heee...
zırsızdeli sen bilmezsin neler çektik morişle buna ilaç içircez diyezar zor başlamıştı şimdi de yine sukoyuveriyo kız gelirim yanına heee
hade yaw benimki de koca kafalı
güzelmiş canım düşündüğünüz isim...
ayy bende kaç sefer sordum ama kimsenin haberi yok galibaa kendiside girmemiş sanırım... üzüntüden bişey olmasın kadıncağıza bide bu haliyle :26:
hoşgeldiniz canlar...
benimde ütüm ortada valla beni bekliyobiraz daha durursa esha ya yaptırıcem
yahu geliyomu nazlanıyomu bi anlasak paşanın oyuncağı olduk resmenbi çıksa da rahata ersem
onun kepçe kulaklarını yerim bendogduktan sonra kulagının ustune dogru yatır gecer canım daha kıkırdagı yenı oldugundan hemen şekil alır.
canım benim umarım geçer de ilaç kullanman gerekmez artık bundan sonra
zeki olsa keşke teyzoşu, kocaman bi kafası varmış bebişimin
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz
çok yormasaydınız kendinizi, dün o ev işleri yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı bizim
bende merak ettim, mesaj da attım ama gelmedi nete henüz
idrar yolları iltıhabı canım hamılelıkte cok zor bişey
beklesin bi zahmet ben bu kadar bekledim o da beni bekleyiversin ne var yaneolmaamı
hay sen çok yaşa emi kopardın beni yinebu gidişle çocukla bir bütün olarak yaşamımızı devam ettiricez
zırsızdeli sen bilmezsin neler çektik morişle buna ilaç içircez diyezar zor başlamıştı şimdi de yine sukoyuveriyo kız gelirim yanına heee
ayy bende kaç sefer sordum ama kimsenin haberi yok galibaa kendiside girmemiş sanırım... üzüntüden bişey olmasın kadıncağıza bide bu haliyle :26:
hoşgeldiniz canlar...
yahu geliyomu nazlanıyomu bi anlasak paşanın oyuncağı olduk resmenbi çıksa da rahata ersem
doktora gittim
ped verdi sabaha kadar koy bunu da ıslaklık olursa sabah polikinliğe getirirsin dedi
doktorun tabiri çok komik rahimden su gelmesi patlamış balondan su gelmesi gibi olur dedi, durur mu patlamış balondaki akıntı durmaz senin ki durmazsa gel o zaman endişeleniriz dedi postaladı beni eve
yanımda bir hasta ex oldu, bir başkası da normal doğurmuş ama o kadar yırtmışlar ki narkoz altında dikmişler
kadını baygın getirdiler odaya ve de başındakiler şerefsiz şerefsiz konuşuyodu yok serum dökülmüş ebenin üstüne, yok kadın çişini tutamıyomuş
bunları söyleyen ebe diyo ki durda sonda takayım sana, sağol canım dedim kaçtım
off Allahım kasap gibi resmen bunlar
ayyyy aramızdan ilk bebiş geliyo desene canım
yorma kendini ütüyle fazla
çantaları kontrol et aman ihmal etme, zira paşanın niyeti gelmek gibi duruyo
hastane de moralimi sıfıra indirmeyi başardılar
kadın doğumcu diyo ki böyle bi sebepten gelinir mi
23. haftaya gelmişsin suyun geldiyse bebek yaşamaz zaten ne diye panik yapıyosun
saol dedim devletin doktoruna çok moral verdin
öncelikle cevabın içimi rahatlattı canım teşekkür ederim
bende sipariş edeyim de getirteyim bari
kendi doktorumu aradım da telefonla oda aynısını söylemişti bana, üniversite hastanesine gitmen gerekir eğer amniyon sıvısıysa diye
psikolojim öyle bozuk ki , ayakta kalma dedi doktor ama rapor da vermedi
hem gitme işe diyo hem de rapor veremeem başının çaresine bak diyo
off offf çekilecekk çilemiz varmış gerçekten
kadın tek kalmış burda o yüzden muayene sırası bile alamıyomuşuz
o kadar bunalmış ki kadın doğumcu istifa edecekmiş
ben doğuracakken kesin kadın doğumcu olmaz bu şehirde, Allahım erken doğumdan korusun beni burda
Son durumum akıntı durdu, yeniden başlamasın diye dua ediyorum
gece açıklık var mı diye ebeye alttan muayene et dedi doktor, normal yapılan bişey mi bu
kaçıncı hafta başladı sorunların canım
benim ayağımda çukura girdi, kör topal idare edecez sanırım topik olarak
hepimizde var bi arıza, doğursak da kurtulsak
39. haftayı görebilecek miyiz acaba
hepimizinkiler erkenci olacak gibi geliyo bana
hoşgeldiniz canlar...
bakalım nasıl çıkıcak kepçemi dedikleri gibi olmadı bandana falan takarım uyurkene
aynen bende cok korkuyorum ya yedıklerım yaramıyosa dıye gelişemıyosa diye. ama doktorlar dıyokı zayıf dogan bebekte gayet saglıklı olabılır kilolu dogan bebekten farkı olmaz dıyolar. saglıklı olsunlarda zayıf dogarlarsada tombullastırırız biz onları :))
ayyy yirim ben onun kepçe kulaklarınıbişey olmaz geçer o... şapka takarsın bi süre yatarkende çıkarmazsın, zaten herşeyi oluşum aşamasında olucağı için geçer o kalmaz
inşallah gecerde kullnmam canım. zekı olur annesi merak etme senen fazla sezaryen olursun bişeycik olmaz
ahh kuzum geçer inşallah..bende geçen ay denize falan girdim çok şükür bişey olmadı olmazda:26:
canım benim umarım geçer de ilaç kullanman gerekmez artık bundan sonra
zeki olsa keşke teyzoşu, kocaman bi kafası varmış bebişimin
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz
çok yormasaydınız kendinizi, dün o ev işleri yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı bizim
bende merak ettim, mesaj da attım ama gelmedi nete henüz
bizim bi tanıdıgımızn bebişi kepce kulaklıydı annesi sen tut kulakları bantla arkaya dogru, bi sure oyle yaptı bu seferde cocugun kulakları fazla yapıstımı gülmekten catladık orta yolunu bulamadısende bandanayı fılan fazla takma dıyorum ya hemen sekıl alıyolar dogduklarında
aslında koca karı laflarına göre zayıf doğan bebek daha çabuk gelişirmiş kilolu doğan bebeğe göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?