Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

park yatağı ben bitürlü sevemedim.... oyun alanı olarak evet ama yatmak ve uyku için ııhh.... sağlıklı değil zaten, içne konulan yatak bikere bebeğin uyku sağlığı için uygun değilmiş.... uzmanlar da oyun alanı olarak kullanılmalı uyku için kullanılmamalı dyolar... ama park yatakların ahşap olanları var... onlardan alabilirsin.. katlanabilen iki katlı tekerlekli sallanan falan... ben öyle aldım mesela... büyüyen beşiğe de güvvenemedim... çocuk en hareketli zamanında yataktan ayağa kalksa sarksa anında yerde... yeğenim öyle düştü beşikten çok... o yüzden büyüyeni de eledim... ahşap park beşik aradım... babytech markasının buldum. her boyu var ben 70*130 luk aldım... enazından 5-6 sene içinde yatsın... oyun alanı olarak kullansın... falan...

illa park yatak alcam diyosan kumaşına çok dikkat et.. naylon olanlardan alma... naylon hem sağlıklı değil hemde sallarken naylonun çıkardıığı sesten çocuk uyuyamıyo... kumaşı pamuklu olanlara bak... yada annende kalacağın süre için sepet beşik de bakabilirsin... evine geldğinde mobilya beşiğini alırsın...

yatak olarak da yarı ortopedik yatakta yatırman lazım enazından ilk 1 sene kadar kemik gelişimi için... ama o konuda bende muzdaribim çünkü hala bi yatak bulamadım... hangi markanın yatağı iiyidir bilemediğim için hala araştırıyorum.. hatta konu da açmıştım ama kimseden ses çıkmadı...

yedek çarşaf al... lastikli olan çarşaflar daha kullanışlı olucaktır... yatak koruyucu alez al... çişini falan yaparsa yatağa geçmesin enazından alezi atar yıkarsın ama yatağı yıkayamazsın...

kıyafet olarak da tulum kullanışlı olcak gibi geliyo bana... tulum aldım ben.. aslında ben her çeşit kıyafet aldım yaa ilk zamanlar için kendinden eldivenli modeller daha iyi olucaktır... onlara bakabilirsin... çıtçıtlı bodylere ağırlık verebilirsin... battaniye bol al derim. patikli patiksiz alt aldım bolca... bide çoraptolon diye bişey var çoraplı tayt gibi.. hatta kilotlu çorap gibi... onlardan aldım... hırka yelek aldım... pijama aldım... alt üst takımlardan aldım. eşofman takımları aldım. içi yünlü alt üst takımlardan aldım... çorap patik bol bol aldım. bide e bebeğin mağazasında gördüm çorap tutucu var çorap gibi giydiriyosun çorabın üstüne çorabın ayaktan kaymasını önlüyo onlardan da iki tane aldım... ağız mendili bolca al. ama pamuklu kumaştan olandan al.

hastane çantasına ben iki takım hastane çıkışı koydum... biri 20li biri 10lu ... 4 tane yenidoğan bebek bezi koydum... biberonu ve emziğini de her ihtimale karşı koydum belki lazım olur diye... göğüs ucu kalkanı koydum... emzirme atleti ve sütyeni koydum. kendim için 2 gecelik 2 pijama takımı koydum 1 tane de uzun kollu pijama takımı koydum... çorap koydum... taçlarımı koydum terliğimi daha alamadım bide onu alsam tamam olucak... bide babişimize çanta yaptım bi eşofman takımı bi terlik de ona koydum... hastane odası için süsleme aldım onları koydum süslemesiz olmaz tabiikiside demi

süt sağma cihazı, yoğurtçu, sterilizatör aldım... çok lazım olacağını düşünüyorum... yoğurdu ben kalkıp da kendim yapamam yani o arada uğraşamam... sterilizatörü kulandım gayet iyi... süt sağma cihazını da artık doğurunca test edicez

telsiz aldım, kulaktan ateşölçer aldım...

şmdilik aklıma gelenler bunlar canım daha gelirse ekleme yaparım sende aklına bişe takılırsa yada sormak istediğin bişe olursa çekinmeden sorabilirsin

yamisyim ya ben bu bebeğin sarkmasını anlamadım büyüyen beşikte:26nlardada kademe olmuyormuki normal beşikteki gibi:44:normal beşiktede korkuluk var:44:maşallah ne güzel herşeyı almışın yavruna güle güle gıydırırsın ınsallah

Son düzenleme:

odan ufaksa bi beşik bi de iki kapılı dolap alman yeterli yada dolap yerine bi şifonyer de düşünebilirsin ama dolap daha kullanışlı olucaktır bence hem daha çok yük alır üstüne de bişeyler koyarsın...
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi benim aldığım beşik bu... istersen boyutunu değiştirebilirsin her boyu var... tavsiye ederim her bakımdan oldukça kullanışlı beşik ben çok beğenerek aldım... kullanımıda çok rahat ben çok sevdim... ona bi de 3 kapılı dolap ve şifonyer aldım... oda tekstilini de bir tek üründen aldım perdesi abajuru avizesi uyku seti cibinlği altaçma minderi falan hepsi takım aldım... halısınıda english home dan aldım... oda sanki tam takım olarak almışım gibi oldu

büyüyen beşiği tavsiye etmiyorum ben tamam ilersi için iyi olablir ama büyüyene kadar en hareketli zamanında da onda yatıcak içine koyucaksın gece ayağa kalktımı kalkmadımı sarktımı düştümü aklın kalıcak.. yok yok büyüyen sadece büyüdğü için iyi onun dışında elle tutulur bi yanı yok maalesef.... bu benim görüşüm tabii herkesin fikri kendine... kimisi de büyüyen diye aşık oluyo mobilyaya...

son karar yine sizin tabiiki

büyüyen yada normal... altında çekmece olanların hepsinde aynı canım korkuluk boyu en fazla 50 cm oluyo... onu da yaparlarsa... bide yatağı koyunca 30 cm falan kalıyo en iyisinde 40-45 cm kalıyo... bebek ayaklandığında yatağın içinde ayağa kalktığında beşikten aşağı sarkıyo camdan sarkar gibi... gece odasında sen uyuyo zannederken uyanıp sarkmicağını bilemeyiz ki... yeğenim öyle çok düştü beşikten... gündüz yada akşam üzeri uykusundan uyanıyo herkes uyuyo sanıyo çocuk ses de çıkarmıyo sonra küt diye bi ses geliyo sonrada ağlama sesi.. bi gidiyolar ki çocuk yerde... başı morarmıştı şişmişti tam gözünün kenarı... düştüğü yüksekliği de hesaba kat.. korkuluk boyu kadar da aşağıda yatak ve çekmecelerin boyuda var... onunda beşiği büyüyen ve korkuluk boyu yüksek... ama bebek büyüdükçe korkuluk boyu büyümüyo malesef... bebek 1 yaşına geldiğinde yatağını da değiştiremiceğine göre mecbur orda yatırıcaksın yada yanına alıcaksın.. yanına alırsan da bidaha ayıramazsın

ve de o beşiklerde kademe yok canım tek katlı.. sadece korkuluğu asansörlü...

Son düzenleme:

ütüler de duruyo hala gel yardıma gel kızçem

ayy beynim karışıyo bu yatak olayında
yanımda yatırmakmı asla diyorum ama yinede büyük konuşmayayım ben annemlerle ilk okul 5 e kadar yattımannem dayanamz öyle kışın ayrı odada çocuk yatırmayaanneler ısıtır düşüncesiyle hala küçük kardeşimi odası olduğu halde yanında yatırıyor ilkokul 2ye gidiyor şimdi kardeşimben de tam tersi bu şekilde olmasını istemiyorum.kendi yatağını bilsin ve korkmasın kendisine özgüveni olsun istiyorum.oyuzden bebeğe ayrı bir yatak şart bakalım baktığım büyüyen beşik korkuluk çıkınca koltuk tarzı oluyo kkdan bi arakads almış minnakına istanbulda bulabılırsem eğer onu düşünüyorum .bi bak bakalım nasıl benim çok hoşuma gitti eğer korkuluk sorun olursa yatak kenarlarına takılan korkuluklar oluyo koltuk şekline etirip onlardan da takılabılır dıye duşundum :26:beşik alırsamda yine mobilya alırım sanırım park tarzı istemiyorum kardeşimde vardı pek sevmedim açıkçası ama annem gıbı hastası olanlarda var
senin yatağında çok güzelmiş güle güle yatır ama benim yerim ufak olacağından çekmeceleride olsaydı daha ıyı olurdu benım acımdan:26:

Eki Görüntüle 782393 Eki Görüntüle 782392

neeeee 5. sınıfa kadar annenle mi yattın ??? senin bebişin ergenliğe kadar nerde yatacağı belli oldu

resimde gördüğüm kadarıyla korkuluk boyu bayaa bi uzun gibi duruyo yine de canlı görmek lazım... 1 yaş civarı için iyi gibi düşmez sanki... sonra da dediğin gibi ön taraf çıkar artık o haliyle de yatak olarak da koltuk olarakda kullanabilir... mobilya güzelmiş canım... genelde bu tarz beşiklerde alt çekmece boyu kadar korkuluk yapıyolar alt çekmeceyi de iki tane üstüste koyuyolar ya... benim dediğim o modellerdi. bunun altı da azmış, korkuluğu da yüksek gibi duruyo... nekadar yüksek korkuluk okadar iyi canım
hemen geliyorummmmmm

hemmen bekliyorummmmmm

Son düzenleme:

yaaa yaaa üstelik ayrı bi odam bile vardıama kışın annemin kollarından kurtulamazdım malesefbirde i babam bi annem sarılırdı pişerdim kat kat yorganların altındaçift kişilk yatakta annem babam kızkardeşim ve ben düşünebiliyomusun korku filmi gibi
benimde çok hoşuma gitti ama bu mobilyayı alan arkadaş ankarada ben istanbulda nerden bulurum böyle koltuk olan bilmiyorum:26:

kızçelerim ayıptır sülemesi wc sıkıntısı çekiyorum felaket bişey günlük tuvalete çıksamda yapamıyorumüstelik hamilelikte hemoraidte çıktıartık bebeği iticemde wcde doğum yapcam diye korkuyorum:26lmaz dime böyle bişey
bide ben kadın doğumcuyamı diycem yine bu sorunu.yoksa başka bi bölümemi gidicem :26:çok kötüyüm ya aylardır:26:

Allah analı babalı büyütsün.doğumun zorda olsa sonucunda kucagına bebeğini almak paha biçilemez bişey olsa gerek , inşallah sarılığıda hemen geçerde toparlan kendini prenses

sarılığımız düştü çok şükür darısı başınıza

en on duyduğumda küvöze alınmıştı ne oldu bilmiyorum umarım yaşıyordur Allah herkese yardım etsin çok zor. Ben sezeryana girmek için ortalığı ayağa kaldırdım yoksa suni sancı vereceklerdi şükürler olsun ki doktorum çok iyiydi. Zor oldu ama herşeye bedelmiş ilk kucağıma aldığımda ne ağrı ne sancı kaldı bende mükemmel harika tarifsiz bir duygu

burda arkadasım fılan yok eşimin memleketındeyım canım ailem uzakta onları fılan özledim duygulandım

oyy canım kıyamam ama sen büle yaparsan minnakta üzülür sıkma o tatlı canını onların canları sağolsun telefondan duyalım seslerini yeter güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…