canım demek ki kendinden daha az tecrübeli biri olunca herkes kendi derdini unutuyo ona yardıma koşuyo
sağolsunlar burda hiç yalnız hissettirmediler bana kendimi
şimdilik oda planlamıyorum bu evde 6 ayımız var ve bunun 2 ayı annemde geçecek
oyun parkı alayım diyorum ama hangi marka alsam bilemedim
kraft ı beğendim aslında ama bakacam yeniden inş
yatağını nasıl alsam, kıyafet neler alsam, hastane çantasına neler koysam
offf offf ne kadar çok derdim var
yardımcı olursan sevinirim
canm bende tez canlıyım ama çok dıkkatli olmamaz gerekben mesela cok ayakta kaldığım zaman hemen kasıklarım batıyor iğne gibi geçmişte bu bebeğe sahip olmak için senelerce ağladım bazen insan unutuyor o günleri yine işe dalıyorum ama sonra aklıma geldikçe valla bütün evi o şekil bile bıraktığım oluyor açıkcası sakın korkma meleğin konusundada rabbim nasip edecekse eğer olur kucağınada alırsın askere bile yollarsın inşallah ama bol bol dua et güzel arkadaşım yer gök dua ile
doğru ya sen usta oldun artık alışveriş konusunda
yamacıma oturuver hele
şimdik beşik istiyorum ama büyüyenmi yoksa nomal beşikmi alayım :44:kime sorsam eşit ayrılıyo ikisi bi türlü karar veremedim ya:26:biz de ufak bi köşemiz var kısmetse oda yapıcaz duvar örüp o kısmı hani bi beşik ,ufak bir dolap sığacak kadar kısmetse.bakalım başarabilecekmiyiz
yamisyim ya ben bu bebeğin sarkmasını anlamadım büyüyen beşikte:26nlardada kademe olmuyormuki normal beşikteki gibi:44:normal beşiktede korkuluk var:44:maşallah ne güzel herşeyı almışın yavruna güle güle gıydırırsın ınsallah
yamisyim ya ben bu bebeğin sarkmasını anlamadım büyüyen beşikte:26nlardada kademe olmuyormuki normal beşikteki gibi:44:normal beşiktede korkuluk var:44:maşallah ne güzel herşeyı almışın yavruna güle güle gıydırırsın ınsallah
büyüyen yada normal... altında çekmece olanların hepsinde aynı canım korkuluk boyu en fazla 50 cm oluyo... onu da yaparlarsa... bide yatağı koyunca 30 cm falan kalıyo en iyisinde 40-45 cm kalıyo... bebek ayaklandığında yatağın içinde ayağa kalktığında beşikten aşağı sarkıyo camdan sarkar gibi... gece odasında sen uyuyo zannederken uyanıp sarkmicağını bilemeyiz ki... yeğenim öyle çok düştü beşikten... gündüz yada akşam üzeri uykusundan uyanıyo herkes uyuyo sanıyo çocuk ses de çıkarmıyo sonra küt diye bi ses geliyo sonrada ağlama sesi.. bi gidiyolar ki çocuk yerde... başı morarmıştı şişmişti tam gözünün kenarı... düştüğü yüksekliği de hesaba kat.. korkuluk boyu kadar da aşağıda yatak ve çekmecelerin boyuda var... onunda beşiği büyüyen ve korkuluk boyu yüksek... ama bebek büyüdükçe korkuluk boyu büyümüyo malesef... bebek 1 yaşına geldiğinde yatağını da değiştiremiceğine göre mecbur orda yatırıcaksın yada yanına alıcaksın.. yanına alırsan da bidaha ayıramazsın
ve de o beşiklerde kademe yok canım tek katlı.. sadece korkuluğu asansörlü...
ütüler de duruyo hala gel yardıma gel kızçem
ayy beynim karışıyo bu yatak olayında
yanımda yatırmakmı asla diyorum ama yinede büyük konuşmayayım ben annemlerle ilk okul 5 e kadar yattımannem dayanamz öyle kışın ayrı odada çocuk yatırmaya anneler ısıtır düşüncesiyle hala küçük kardeşimi odası olduğu halde yanında yatırıyor ilkokul 2ye gidiyor şimdi kardeşim ben de tam tersi bu şekilde olmasını istemiyorum.kendi yatağını bilsin ve korkmasın kendisine özgüveni olsun istiyorum.oyuzden bebeğe ayrı bir yatak şart bakalım baktığım büyüyen beşik korkuluk çıkınca koltuk tarzı oluyo kkdan bi arakads almış minnakına istanbulda bulabılırsem eğer onu düşünüyorum .bi bak bakalım nasıl benim çok hoşuma gitti eğer korkuluk sorun olursa yatak kenarlarına takılan korkuluklar oluyo koltuk şekline etirip onlardan da takılabılır dıye duşundum :26:beşik alırsamda yine mobilya alırım sanırım park tarzı istemiyorum kardeşimde vardı pek sevmedim açıkçası ama annem gıbı hastası olanlarda var
senin yatağında çok güzelmiş güle güle yatır ama benim yerim ufak olacağından çekmeceleride olsaydı daha ıyı olurdu benım acımdan:26:
Eki Görüntüle 782393 Eki Görüntüle 782392
hemen geliyorummmmmm
neeeee 5. sınıfa kadar annenle mi yattın ??? senin bebişin ergenliğe kadar nerde yatacağı belli oldu
resimde gördüğüm kadarıyla korkuluk boyu bayaa bi uzun gibi duruyo yine de canlı görmek lazım... 1 yaş civarı için iyi gibi düşmez sanki... sonra da dediğin gibi ön taraf çıkar artık o haliyle de yatak olarak da koltuk olarakda kullanabilir... mobilya güzelmiş canım... genelde bu tarz beşiklerde alt çekmece boyu kadar korkuluk yapıyolar alt çekmeceyi de iki tane üstüste koyuyolar ya... benim dediğim o modellerdi. bunun altı da azmış, korkuluğu da yüksek gibi duruyo... nekadar yüksek korkuluk okadar iyi canım
hemmen bekliyorummmmmm
ağlayasım var içim cok daraldı
Allah analı babalı büyütsün.doğumun zorda olsa sonucunda kucagına bebeğini almak paha biçilemez bişey olsa gerek , inşallah sarılığıda hemen geçerde toparlan kendini prenses
şu an riskli gidiyor benim de gebelik zirvecim..bu enfeksiyonlardan bir türlü kurtulamadım.(( hep ağrı ve sancım var..geçen hafta kum yüzünden drmadan acile gittim..bu hafta grip oldum, boğaz yollarım ve göğsüm kötü..yine acile gittim..burası da küçük bir şehir doktorum da korkuyor başına bir şey gelirse özel hastaned doğuramazsın diye sürekli üniversiteye sevk ediyor..geçen öksürük krizinden sancım saatte 5'e çıktı..üniversite acile gittim..acilde o sancı ile 3 saatten daha fazla bekledim..kadın doğuma gönderdiklerinde daha beter ettiler beni..neden geldin sen acillik değilsin ki muamelesi yaptılar..nst'ye zor koydular..yanımdaki hasta da doğum sanıcsı ile inliyor düşün kadını orada terk edip yatağında doğurttular..an an ben yaşadım doğumunu..zavallı...kafası çıkınca bebeğin dışarı, ağlamaya başladı herkes o zaman koştu.yani böyle bir rezil hastane..o amaçla şu rsikli haftaları en azından 32'ye kadar geçersem doktorla sezaryeni konuşacağım...
peki o kadıncağızın bebeği yaşıyor mu yedi ayda doğuranın..Allah tüm hamilelierin yardımcısı olsun inşallah...
sarılığımız düştü çok şükür darısı başınıza
nolduuuhayırdır esham kötü bişey yokya:26:
burda arkadasım fılan yok eşimin memleketındeyım canım ailem uzakta onları fılan özledim duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?