Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

oyy canım kıyamam ama sen büle yaparsan minnakta üzülür sıkma o tatlı canını onların canları sağolsun telefondan duyalım seslerini yeter güzelim

öyle tabi canları sağolsun baska bısey istemem. ama hasret işte ilk defa ayrı kaldık ailemden orda yasıyoduk onceden. ben aılemın yanından hıc ayrılmadıgm ıcın özluyorum cok. üniyi bile memleketımde okudum ayrı yapamam dıye. eşimden destek alıyorum sağolsun dertlesır fılan ama onunda işi gucu var bıde ben uzmek ıstemıyorum. sonra kendı kendıme aglıyorum bebişte oynuyodu agayınca oynamaz oldu kıyamam

ya bak ağlayınca oda üzülüyor haraketsiz kalıyolar yapma eshacım sağlıklı şekilde doğum yap sonram ağla bol bol
bende hiç ayrılmadım ama aynı şehirdeyiz çok şükür ama aramızda otobüsle 1 buçuk saatlik yol var ama istersem kalkıp gıderım yındde .işin çok zor rabbım kolaylık versın.bizde kardeşimi bu pazar eskişehire gondericez üniverste için.nasıl olcak bılmıyorum annem babam nasıl yapcaklar kara kara bunları düşünüyorum sımdı:26:

zirvecim merhabageçmiş olsun gözünüz aydın rabbım uzun sağlıklı ömür nasip eylesin yavruna

ne güzel aynı sehırde olmak inşallah bızde tekrar aynı sehırde olabılırız aılemle kardesı yollamakta cok zor gözun gönlun oda kalıyo annen baban inşallah cok üzülmezler. basta yoklugunu cok hıssederler ama zamanla alısırlar kardesınde okula alısır devamıda gelır Allah hayırlısıyla okulunu bıtırmesını elıne meslegını almasını nasıp etsın canım.

inşallah tekrar beraber olursanız canım
sağol güzel dileklerin için inşallah güzel güzel okur şimdi devir çok kötü arkadaş çevreside çok kötü:26:inşallah yanlış kişilerle arkadşlık kurmaz tek duamız bu

Allah karsısına iyilerı cıkarsın canım. dua et bıseycık olmaz inşallah. benımde bıtane kızkardesım var Allahım yoklugunu gostermesın dunya bı yana o bı yana

Allah karsısına iyilerı cıkarsın canım. dua et bıseycık olmaz inşallah. benımde bıtane kızkardesım var Allahım yoklugunu gostermesın dunya bı yana o bı yana

aminn canım aminnn rabbım yokluklarını göstermısın benim bide tekne kazıntısı var bende 17 yaş ufak 2ye gidiyo daha ablasıoda tam afacan erkeklerle ugrasmak zor bakalım biz ne yapıcaz bu sıpalarla

aminn canım aminnn rabbım yokluklarını göstermısın benim bide tekne kazıntısı var bende 17 yaş ufak 2ye gidiyo daha ablasıoda tam afacan erkeklerle ugrasmak zor bakalım biz ne yapıcaz bu sıpalarla

anöömm minnakmış oda daha. dogunca sızın papucunuz dama iyi atılmıstır küçük dayı var bide demekkı erkek cocukları daha yaramaz oluyo gercekten napıcaz bılemıyorum artık peslerınde dolanır dururuz

ya kuzum ben evlendiğimde o sıpa 1 yaşındaydı tamannem diyordu sakın doğurma rezıl etme beni diye
küçük dayı biraz kıskanıyor gibi hem seviyor hemde gözü hem karnımda
bana güvenme ben gezdiremem onu sokakta dyor niye diyorum dayı olucaksın ama diyo daha ben karsıda karsıya bıle tek gecemıyorum nasıl koruycam onu dıyor sıpa

ay ben onu yerım laflarada bak sıpadakı
annen bısey dedımı hamıle oldgunu ogrenınce

ay ben onu yerım laflarada bak sıpadakı
annen bısey dedımı hamıle oldgunu ogrenınce

ahh canım 3 yıla yakındır bekliyoruz bız bu sıpayı.gelmek bilmedi.bende pko vardı.tam tüp bebek merkeziyle görüştk parayı falan ayarladık o ay hamile kalmışım tanıdık tanımadık kim varsa sevindi herkes bekliyordu çünkü ..tam anneler günümde öğrendim hamile olduğumuilk hediyemi aldım annemede güzel bi anneler günü hediyesi oldu çok şükür

canım eşim geldi ben çıkıyorum görüşürüz yine teyzeşumuda üzme tamammı annesi

aman allahım siz naptınız yaaw 4 kişi bir yatakta... anacım ananla babanı niye rahat bırakmadınız belki size kardeş gelcekti bu kalabalıkta da kardeşin nasıl olmuş hayret doğrusu

canım maskoya ve modokoya bak... en çok çeşit oralarda var çünkü hiç bulamazsan bi bebek mobilyacısına yada marangoza sor bakalım kaça yaparmış... en iyisi bebek mobilyacısına sipariş verip yaptırmak... marangoza verdiğin zaman ahşabını boyasını tek tek sen şu malzeme olsun demek zorundasın bebek mobilyacıları bebeklere özel malzemeler kullandığından içinde rahat olur

canım kendi doktorunla konuş o yönlendirsin seni... mesela ben kum döktüğümde yada midem ağrıdığındaa ilk kendi doktorumu arıyorum o çağırıyo bakıyo bebeğe bi etkisi varmı onunla ilgilimi diye sonra da ilgili bölüm hangisiyse oraya bi git baksınlar diyo... wc de doğurmazsın merak etme
ağlayasım var içim cok daraldı

oyy kuzum niye daraldın sen ağlama bebişini üzücen yaa

:95::95::95::95::95::95:

heey sana noldu anacım bugün de toplu depresyon günümüz galibaa kızlar

burda arkadasım fılan yok eşimin memleketındeyım canım ailem uzakta onları fılan özledim duygulandım

ayyy kıyamam canım yaa ağlama sen karnındakini düşün... insan yanlızlıktan yapacak bişey de bulamayınca habire düşünüyo işte... seninde aklına bu geldi demekki...
çok şükür sütüm var ama kızıma yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. Sarılığımız düştü iyiyiz. Ehehe keşke bağlanabilseydim ne süper olurdu

aman iyi iyi geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz... hehe morişle eshaya yapcem onu doğumlarına canlı bağlantı yapcem öyle doğurcaklar bi de ebeleri olcem onların iyi mi

ben taşıması kolay olur diye istiyodum
biz odasını ancak tayin döneminden sonra yapabilecez o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum açıkcası
sanırım hastane çıkışı alarak başlamalıyım işe
sterilizatör de tavsiye ettiğin marka var mı, sen ne almıştın
beşiğin içine değişik yatak önerileri var ama henüz ne alacağımı bilmiyorum
sen al bizde seni taklit edelim
oooooooooo neler almışsın neleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
bende bunların hepsini alacam deseene
peki hastane için özel çantalardan mı aldın, yoksa normal bi çanta alıp hastane çantası mı yaptın

Allah yardımcısı olsun, inşalah bebişi de tutunur bırakmaz onu..

ne güzel aldın kucağına bebişi artık..gelsin güzel ciciler şimdi..sonra 6. ayda o tombik ellerle tamtamlar,9-10 . ayda tay taylar..çok tatlı minişler..Allah bize de nasip etsin inşallah..

peki sütün iyi de mi zirve?

Weewell Kurutuculu Sterilizatör ve Mama Isıtıcı - e-bebek.com
sterilizatörüm bu canım.... ben memnun kaldım...

evet yaa ben çok şey aldım... alırken dikkat çekmiyo da aldıklarını say dediğnde ohoooo oluyo insan daha da yazmadığım şeyler var sankim

hastane çantasını da bunu aldım canım buna kendi esyalarımı koydum. sonrada bebek eşyalarını koymak için dışarı falan çıkarken bakım çantası olarak kullanıcam.... zaten çanta anne-bebek bakım çantası diye geçiyo... içinde termosu alt açması var kirli torbası da vardı galibaa...
hastane çantası

birde niveanın çantalı bakım seti var.. onun çantasına babişin eşyalarını koydum bide küçük ıvırzıvırları

bir de aldığım bebek arabası setinin bakım çantası var onada bebişin eşyalarını koydum

kız kardeşimin tayini Muşa çıktı ağlasam mı gülsem mi kararsız kaldım

hayırlısı olsun canım üzülme ne güzel atanmış atanamayabilirdi...

kızçem neediyon kızççemmm nirelerdesin yawrucuum sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…