anaaaaammm zirvem gelmiş cınııım prensesimizi de getirmişşşhemde 3 eylül de... benim dde ogün nişanım geldi ama hala tık yok gözün aydın canım çok sevindim... allah analı babalı büyütsün inşallah... darısı bize olsun...biiraz zorlu geçmiş anlattığın kadarıyla ama şuan iyisiniz ya önemli olan da bu dimi... ahh sen ordan bana bağlanıcaktın ben canlı doğurtucaktım seni, ne strese girerdin ne bişe morişle esha ya öyle yapcem yoksa stresten düşüp kalcaklar oracıkta
sarılığınız da çok önemli boyutta değil galibaa rahat anlatmışsın... inşallah o da çabucak geçer canım... sütün de stresten gelmiyodur seninbana bak gene strese bağladım
çok şükür sütüm var ama kızıma yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. Sarılığımız düştü iyiyiz. Ehehe keşke bağlanabilseydim ne süper olurdu
ayy çok şükür canım cok sevindim inşallah bida tekrarlamaz prensesi kokla bizim yerimize
oyy canım kıyamamama sen büle yaparsan minnakta üzülür sıkma o tatlı canını onların canları sağolsun telefondan duyalım seslerini yeter güzelim
öyle tabi canları sağolsun baska bısey istemem. ama hasret işte ilk defa ayrı kaldık ailemden orda yasıyoduk onceden. ben aılemın yanından hıc ayrılmadıgm ıcın özluyorum cok. üniyi bile memleketımde okudum ayrı yapamam dıye. eşimden destek alıyorum sağolsun dertlesır fılan ama onunda işi gucu var bıde ben uzmek ıstemıyorum. sonra kendı kendıme aglıyorum bebişte oynuyodu agayınca oynamaz oldu kıyamam
ya bak ağlayınca oda üzülüyor haraketsiz kalıyolar yapma eshacımsağlıklı şekilde doğum yap sonram ağla bol bol
bende hiç ayrılmadım ama aynı şehirdeyiz çok şükür ama aramızda otobüsle 1 buçuk saatlik yol var ama istersem kalkıp gıderım yındde .işin çok zor rabbım kolaylık versın.bizde kardeşimi bu pazar eskişehire gondericez üniverste için.nasıl olcak bılmıyorum annem babam nasıl yapcaklar kara kara bunları düşünüyorum sımdı:26:
ne güzel aynı sehırde olmak inşallah bızde tekrar aynı sehırde olabılırız aılemlekardesı yollamakta cok zor gözun gönlun oda kalıyo annen baban inşallah cok üzülmezler. basta yoklugunu cok hıssederler ama zamanla alısırlar kardesınde okula alısır devamıda gelır Allah hayırlısıyla okulunu bıtırmesını elıne meslegını almasını nasıp etsın canım.
Allah karsısına iyilerı cıkarsın canım. dua et bıseycık olmaz inşallah. benımde bıtane kızkardesım var Allahım yoklugunu gostermesın dunya bı yana o bı yanainşallah tekrar beraber olursanız canım
sağol güzel dileklerin için inşallah güzel güzel okur şimdi devir çok kötü arkadaş çevreside çok kötü:26:inşallah yanlış kişilerle arkadşlık kurmaz tek duamız bu
Allah karsısına iyilerı cıkarsın canım. dua et bıseycık olmaz inşallah. benımde bıtane kızkardesım var Allahım yoklugunu gostermesın dunya bı yana o bı yana
aminn canım aminnn rabbım yokluklarını göstermısın benim bide tekne kazıntısı varbende 17 yaş ufak 2ye gidiyo daha ablası oda tam afacan erkeklerle ugrasmak zor bakalım biz ne yapıcaz bu sıpalarla
anöömm minnakmış oda daha. dogunca sızın papucunuz dama iyi atılmıstırküçük dayı var bide demekkı erkek cocukları daha yaramaz oluyo gercekten napıcaz bılemıyorum artık peslerınde dolanır dururuz
ya kuzum ben evlendiğimde o sıpa 1 yaşındaydı tamannem diyordu sakın doğurma rezıl etme beni diye
küçük dayı biraz kıskanıyor gibi hem seviyor hemde gözü hem karnımda
bana güvenme ben gezdiremem onu sokakta dyorniye diyorum dayı olucaksın ama diyo daha ben karsıda karsıya bıle tek gecemıyorum nasıl koruycam onu dıyor sıpa
ay ben onu yerım laflarada bak sıpadakı
annen bısey dedımı hamıle oldgunu ogrenınce
yaaa yaaa üstelik ayrı bi odam bile vardıama kışın annemin kollarından kurtulamazdım malesef birde i babam bi annem sarılırdı pişerdim kat kat yorganların altında çift kişilk yatakta annem babam kızkardeşim ve ben düşünebiliyomusun korku filmi gibi
benimde çok hoşuma gitti ama bu mobilyayı alan arkadaş ankarada ben istanbulda nerden bulurum böyle koltuk olan bilmiyorum:26:
kızçelerim ayıptır sülemesi wc sıkıntısı çekiyorumfelaket bişey günlük tuvalete çıksamda yapamıyorum üstelik hamilelikte hemoraidte çıktı artık bebeği iticemde wcde doğum yapcam diye korkuyorum:26 lmaz dime böyle bişey
bide ben kadın doğumcuyamı diycem yine bu sorunu.yoksa başka bi bölümemi gidicem :26:çok kötüyüm ya aylardır:26:
ağlayasım var içim cok daraldı
:95::95::95::95::95::95:
burda arkadasım fılan yok eşimin memleketındeyım canım ailem uzakta onları fılan özledim duygulandım
çok şükür sütüm var ama kızıma yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. Sarılığımız düştü iyiyiz. Ehehe keşke bağlanabilseydim ne süper olurdu
park yatağı ben bitürlü sevemedim.... oyun alanı olarak evet ama yatmak ve uyku için ııhh.... sağlıklı değil zaten, içne konulan yatak bikere bebeğin uyku sağlığı için uygun değilmiş.... uzmanlar da oyun alanı olarak kullanılmalı uyku için kullanılmamalı dyolar... ama park yatakların ahşap olanları var... onlardan alabilirsin.. katlanabilen iki katlı tekerlekli sallanan falan... ben öyle aldım mesela... büyüyen beşiğe de güvvenemedim... çocuk en hareketli zamanında yataktan ayağa kalksa sarksa anında yerde... yeğenim öyle düştü beşikten çok... o yüzden büyüyeni de eledim... ahşap park beşik aradım... babytech markasının buldum. her boyu var ben 70*130 luk aldım... enazından 5-6 sene içinde yatsın... oyun alanı olarak kullansın... falan...
illa park yatak alcam diyosan kumaşına çok dikkat et.. naylon olanlardan alma... naylon hem sağlıklı değil hemde sallarken naylonun çıkardıığı sesten çocuk uyuyamıyo... kumaşı pamuklu olanlara bak... yada annende kalacağın süre için sepet beşik de bakabilirsin... evine geldğinde mobilya beşiğini alırsın...
yatak olarak da yarı ortopedik yatakta yatırman lazım enazından ilk 1 sene kadar kemik gelişimi için... ama o konuda bende muzdaribim çünkü hala bi yatak bulamadım... hangi markanın yatağı iiyidir bilemediğim için hala araştırıyorum.. hatta konu da açmıştım ama kimseden ses çıkmadı...
yedek çarşaf al... lastikli olan çarşaflar daha kullanışlı olucaktır... yatak koruyucu alez al... çişini falan yaparsa yatağa geçmesin enazından alezi atar yıkarsın ama yatağı yıkayamazsın...
kıyafet olarak da tulum kullanışlı olcak gibi geliyo bana... tulum aldım ben.. aslında ben her çeşit kıyafet aldım yaailk zamanlar için kendinden eldivenli modeller daha iyi olucaktır... onlara bakabilirsin... çıtçıtlı bodylere ağırlık verebilirsin... battaniye bol al derim. patikli patiksiz alt aldım bolca... bide çoraptolon diye bişey var çoraplı tayt gibi.. hatta kilotlu çorap gibi... onlardan aldım... hırka yelek aldım... pijama aldım... alt üst takımlardan aldım. eşofman takımları aldım. içi yünlü alt üst takımlardan aldım... çorap patik bol bol aldım. bide e bebeğin mağazasında gördüm çorap tutucu var çorap gibi giydiriyosun çorabın üstüne çorabın ayaktan kaymasını önlüyo onlardan da iki tane aldım... ağız mendili bolca al. ama pamuklu kumaştan olandan al.
hastane çantasına ben iki takım hastane çıkışı koydum... biri 20li biri 10lu ... 4 tane yenidoğan bebek bezi koydum... biberonu ve emziğini de her ihtimale karşı koydum belki lazım olur diye... göğüs ucu kalkanı koydum... emzirme atleti ve sütyeni koydum. kendim için 2 gecelik 2 pijama takımı koydum 1 tane de uzun kollu pijama takımı koydum... çorap koydum... taçlarımı koydumterliğimi daha alamadım bide onu alsam tamam olucak... bide babişimize çanta yaptım bi eşofman takımı bi terlik de ona koydum... hastane odası için süsleme aldım onları koydum süslemesiz olmaz tabiikiside demi
süt sağma cihazı, yoğurtçu, sterilizatör aldım... çok lazım olacağını düşünüyorum... yoğurdu ben kalkıp da kendim yapamam yani o arada uğraşamam... sterilizatörü kulandım gayet iyi... süt sağma cihazını da artık doğurunca test edicez
telsiz aldım, kulaktan ateşölçer aldım...
şmdilik aklıma gelenler bunlar canım daha gelirse ekleme yaparımsende aklına bişe takılırsa yada sormak istediğin bişe olursa çekinmeden sorabilirsin
en on duyduğumda küvöze alınmıştı ne oldu bilmiyorum umarım yaşıyordur Allah herkese yardım etsin çok zor. Ben sezeryana girmek için ortalığı ayağa kaldırdım yoksa suni sancı vereceklerdi şükürler olsun ki doktorum çok iyiydi. Zor oldu ama herşeye bedelmiş ilk kucağıma aldığımda ne ağrı ne sancı kaldı bende mükemmel harika tarifsiz bir duygu
ben taşıması kolay olur diye istiyodum
biz odasını ancak tayin döneminden sonra yapabilecez o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum açıkcası
sanırım hastane çıkışı alarak başlamalıyım işe
sterilizatör de tavsiye ettiğin marka var mı, sen ne almıştın
beşiğin içine değişik yatak önerileri var ama henüz ne alacağımı bilmiyorum
sen al bizde seni taklit edelim
oooooooooo neler almışsın neleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
bende bunların hepsini alacam deseene
peki hastane için özel çantalardan mı aldın, yoksa normal bi çanta alıp hastane çantası mı yaptın
kız kardeşimin tayini Muşa çıktı ağlasam mı gülsem mi kararsız kaldım
Allah yardımcısı olsun, inşalah bebişi de tutunur bırakmaz onu..
ne güzel aldın kucağına bebişi artık..gelsin güzel ciciler şimdi..sonra 6. ayda o tombik ellerle tamtamlar,9-10 . ayda tay taylar..çok tatlı minişler..Allah bize de nasip etsin inşallah..
peki sütün iyi de mi zirve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?