Weewell Kurutuculu Sterilizatör ve Mama Isıtıcı - e-bebek.com
sterilizatörüm bu canım.... ben memnun kaldım...
evet yaa ben çok şey aldım... alırken dikkat çekmiyo da aldıklarını say dediğnde ohoooo oluyo insandaha da yazmadığım şeyler var sankim
hastane çantasını da bunu aldım canım buna kendi esyalarımı koydum. sonrada bebek eşyalarını koymak için dışarı falan çıkarken bakım çantası olarak kullanıcam.... zaten çanta anne-bebek bakım çantası diye geçiyo... içinde termosu alt açması var kirli torbası da vardı galibaa...
hastane çantası
birde niveanın çantalı bakım seti var.. onun çantasına babişin eşyalarını koydum bide küçük ıvırzıvırları
bir de aldığım bebek arabası setinin bakım çantası var onada bebişin eşyalarını koydum
hayırlısı olsun canım üzülme ne güzel atanmış atanamayabilirdi...
burda arkadasım fılan yok eşimin memleketındeyım canım ailem uzakta onları fılan özledim duygulandım
inşallah gecmıstır canm. tabı karnımın verdıgı baskıda rahatsızmısım gıbı hıssettrıyo benı. bende gıdıp baktırcam ılacm bıtınce bakalım ne olmus. dedgın gıbı yanma hıssı gecmıyo oyuzden delı oluyorum
elimde değil ki üzülmeden edemiyorum
dün o kadar korktum ki, elimden de bişey gelmedi
hemen görümcemi arayım da alsın göndersin içimiz rahatlar en azından
bir kutudan bir tane mi çıkıyor
valla dün idrar kan hepsine baktı ama enfeksiyon mantar hiçbişey yokmuş
o yüzden de korktum neden oldu akıntı diye
mantar olsa mantardan, enfeksiyon olsa enfeksiyondan dicem
yaaa yaşamaz diye düşünüyorum bende ama Rabbim yaşatacaksa yaşatır diyorum
dün 22. haftayı doldurduk 23e başladık ama daha akciğerleri de dahil hiçbir organı yaşamaya elverişli değil
ağlaya ağlaya dün bi hal oldum, çok fena olldum cidden
kızçelerim ayıptır sülemesi wc sıkıntısı çekiyorumfelaket bişey günlük tuvalete çıksamda yapamıyorum üstelik hamilelikte hemoraidte çıktı artık bebeği iticemde wcde doğum yapcam diye korkuyorum:26 lmaz dime böyle bişey
bide ben kadın doğumcuyamı diycem yine bu sorunu.yoksa başka bi bölümemi gidicem :26:çok kötüyüm ya aylardır:26:
kardeşim ütü görünce kaçıcak delik arıyosırf bebek giysileri ütülememek için çocuk yapmicam demeye başladı zormuş ütülemesi ben oturduğum yerde önüme açıyorum masayı ütülüyorum işte zorlanmıyorum yoruldummu mola veriyorum...
aaaa taktınız ütüme hee sizide ütülerim bak heeee :9. gelin de yapın ozaman canım
geçer geçergeçmezse sende esha nın tanıdığı gibi bantlarsın
evde telaş yokki ben arada bi heyecanlanıyorum o kadar... bazen de yeter artık doğ doğacaksan diyorum
aynen uykusuzluğa alıştım şimdiden canımbeni asıl korkutan doğum sonrası needicem okadar kadının içind kafayı yemesem iyi allahtan kociş izin alıcak da yanımda olucak yoksa dellenirdin ben heralde...
biliyorum canım vazgeçtiğini... eee hazırlıklar ne alemde 30una vardın maşallahsende artık tamamla yavaş yavaş
o değilde okadar insan nasıl sığacaksınız ben onu çok merak ediyorum yaw...
esha yı o durumda düşünemiyorum kalpten giderdi heralde
vayyy bacım senden de böyle sözler duyucakmıydım gözlerim yaşardı vallaokadar dil dökmüştüm işe yaramış olmasına çookk sevindim
canım önce büyükbaş mobilyaları hallet... oda yapıcaksan odaya karar ver çünkü geç geliyo ve yerleştirmesi zaman alıyo... sadece beşik düşünüyosan çok iyi araştır ve onu al... arabasına falan bak... giysileri battaniyeleri bakım malzemeleri küveti çarşafı yatağı..... ohoooo yazdıkça diyorumki ne çokmuş halbuki alırken öyle gelmiyo biliyomusunbebek alışverişiyle ilgili ne istiyosan sorabilirsin bana canım artık bu konuda bayaaaaa bi şey araştırıp yaptığım için biraz prof oldum resmen valla
amanın düştün müdikkat et canım nasılsın nasıl düştün ??? ağrın olmamıştır inşallah.. bi doktorunu ara istersen...
bebek arabasını ne aldın peki canım
bu arada bebişin kıyafetlerini yıkarken hangi deterjanı kullanıyosun
kızçem neediyon kızççemmm nirelerdesin yawrucuum sen
Yamisy canım nasılsın?
Gittik bugün de doktorumuza..
ağır içinde nene gb gene, bir baston eksikti elimde...:)
öksürük tam gaz devam..artık göğsüm ağrımaya başladı..sıkışmaya hatta..nefes alamıyorum artık..berbat durumdayım..
doktor rapor konusunda mırın kırın etmeye başladı.ama inşallah pazartesi bana 20 günlük heyet verecek..
bir de doktor bu kadar ağrı ve acı çok anormal dedi..açıkcası bebeğin kafasının olduğu yer çok acıyordu günlerce .sanki etimin altı parçalanıyordu..yatamıyor, kalkamıyordum acıdan..tam orayı ultrasonda gösterirken sende miyom olabilir..hatta rahim yapışıklığı olabilir dedi..o da plasentanın çok aşırı rahime yapışmasından kaynaklanır dedi..
en iyisi sezeryanda bunu görebilmek dedi..eğer nırmal olursa bu sorunu daha sonra da yaşarsın, çünkü rahimin yapışıp yapışmadığına bakmalıyz ddi..ben de tamam dedi..çünkü artık acıdan ölüyorum yamisy..
bu acıdan hiç keyfim kalmadı artık..hiçç..Allah'a yalvarıyorum..çabuk geçsin bugünler bir daha başka bebiş düşünemiyorum..
yavrucum yazdım az önce ama bu iletiler artık görünmüyor ya..o kırmızı işaretler sapıtmış birazpek sen nasılsın? ağrı sızı yok de mi?
aman daha olmasın yamsiy, kal burlarda biraz daha..
ağrım var be bacım... bugün de sabahtan beri kasılmalarım var yavaş yavaş doğurma moduna geçiyoruz galibaa... ama bizimki duble ağır çekim versiyon sanırsam yawşuanda da sancım var bakalım dk tutuyorum...
ah yamisym doğuracağına seviniyorum da senş göremiycem dye de üzülüyorum burada..inşallah sağlıkla gelir minnoşumuz..topiğn ilk erkeki
ilk defa doktor bana her şeye hazırlıklı olmak lazım gelir deyince ben de korktum..ama eğer öyle bir yapışıklık varsa çok riskliymiş, rahim bile alınabiliriş..ben çok sancı çekiyorum karın kısmımdan..artık dayanamayacağım..çünkü o iğneler sertleşmeler, böbrek enfeksiyonları..tama gene dayandım..yemek de yiyemedim ona da razıyım..arkadan reflü hadi o da gelsin buyursun dedim..şimdi göğsüm ağrıyor, nefes alamıyorum ve karnımın ortasından bıçak giriyor resmen..yoruldum ya..valla 30'a gelmeden yoruldum...
Eshacım benim de öyle..edirne nire ankara izmir nire? gel deyince gelemiyorlar hepsinin bir işi çıkıyor..şu an o kadar da ihtiyacım var ki..ben sadece doktora gidebiliyorum eşimle..20 m bile yürüyemiyorum..eşim de haftaya derslere başlıyor..çok zor be canım..moralim benim de bozuluyor..
geçmemiş olabilir.. bu çok inatçı bir hastalık...bak bende gene başlamış..bugün doktorla konuştuk..artık her şeye hazırlıklı ol dedi..çünkü tekrar diyor kese büyüdükçe rahasızlıklar..ama sen ilacını al..doktor idrara bakarsa bir daha al..sakın diretme, çünkü enfeksiyon antibiyotikten daha fazla zarar veriyor inan..bugün bunu gene doktorum söyledi..
o testleri sipariş verebildin mi? Bak gör alınca için rahatlayacaktır umarım..vajinal salgın fazla olabilir..eğer sızıyorsa o test sana gösterecektir ama ben müsterih ol telaş yapma derim..ben çok stres yaptım ne yol gösteren ne yardım eden vardı burada..doktor bir de ben karşmam, üniversite bakar demişti..ama ben yine benim gb bir sıvı olduğunu düşünüyorum..çünkü aynı haftalarda sıkıntı yaşamıştım..
22. haftada ciğerleri gelişmese bile yaşayabiliyor..dünyada pekçok bebek var böyle..ama bizim sağlık sistemimiz cana değer vermediği
için istanbulda da olsan ankarada da hiçbir şey fark etmiyor..ben bu üstünkörülüğe kzıyorum..düşünsene ben sancı içinde acile gidiyorum ve bn o sancı ile orada saatlerce beklettiler..bir de azarladılar..
canım beni çok güldürdünlütfen güldüğüm için kusura bakma, tuvalete falan doğuracam demişsin ya öyle bir şey bu saatten sonra zor olur, merak etme..ilk trimestreda çok yaşanır bunlar, çünkü kese küçüktür..kese patlar mı dersen, ıkınınca patlamaz ama enfeksiyonel bir durumun varsa ve kese iltihaplandıysa ancak ıkınıca keseyi patlatır..
sen doktorundan duphalac şurup iste..o şurubu sabah kahvaltıda yemeklerle iç..sabah erkenden 4 kayısı ve bir bardak su iç boş mideye..eğer çok sıkıntı çekersen haftada bir lavman hakkın varmış..libalaks lavman çok işe yarıyor..popon hiç acımıyor..
ben çok çektiğim için bu derrten yardımcı olmak istedim..
Yamisy canım nasılsın?
Gittik bugün de doktorumuza..
ağır içinde nene gb gene, bir baston eksikti elimde...:)
öksürük tam gaz devam..artık göğsüm ağrımaya başladı..sıkışmaya hatta..nefes alamıyorum artık..berbat durumdayım..
doktor rapor konusunda mırın kırın etmeye başladı.ama inşallah pazartesi bana 20 günlük heyet verecek..
bir de doktor bu kadar ağrı ve acı çok anormal dedi..açıkcası bebeğin kafasının olduğu yer çok acıyordu günlerce .sanki etimin altı parçalanıyordu..yatamıyor, kalkamıyordum acıdan..tam orayı ultrasonda gösterirken sende miyom olabilir..hatta rahim yapışıklığı olabilir dedi..o da plasentanın çok aşırı rahime yapışmasından kaynaklanır dedi..
en iyisi sezeryanda bunu görebilmek dedi..eğer nırmal olursa bu sorunu daha sonra da yaşarsın, çünkü rahimin yapışıp yapışmadığına bakmalıyz ddi..ben de tamam dedi..çünkü artık acıdan ölüyorum yamisy..
bu acıdan hiç keyfim kalmadı artık..hiçç..Allah'a yalvarıyorum..çabuk geçsin bugünler bir daha başka bebiş düşünemiyorum..
I-Move Chicco - Move with I-Move - Özellikler
bebek arabası setim bu... bunun 3lü setini aldım yani gördüğün hepsini... benimki bunun mavisi, yukardan renkler kısmından rengini görebilrsin canım... incele istersen ben şimdiden hatta alırken bile çok severek almıştım... bunun yanında uyku tulumu yağmurluğu ve bakım çantasını bedava verdiler...
deterjan da dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum canım tavsiye ederim... birde dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum bazen...
ağrım var be bacım... bugün de sabahtan beri kasılmalarım var yavaş yavaş doğurma moduna geçiyoruz galibaa... ama bizimki duble ağır çekim versiyon sanırsam yawşuanda da sancım var bakalım dk tutuyorum...
ee o yatakta kardeş olmadı tabiaman allahım siz naptınız yaaw4 kişi bir yatakta... anacım ananla babanı niye rahat bırakmadınız belki size kardeş gelcekti bu kalabalıkta da kardeşin nasıl olmuş hayret doğrusu
canım maskoya ve modokoya bak... en çok çeşit oralarda var çünkü hiç bulamazsan bi bebek mobilyacısına yada marangoza sor bakalım kaça yaparmış... en iyisi bebek mobilyacısına sipariş verip yaptırmak... marangoza verdiğin zaman ahşabını boyasını tek tek sen şu malzeme olsun demek zorundasın bebek mobilyacıları bebeklere özel malzemeler kullandığından içinde rahat olur
canım kendi doktorunla konuş o yönlendirsin seni... mesela ben kum döktüğümde yada midem ağrıdığındaa ilk kendi doktorumu arıyorum o çağırıyo bakıyo bebeğe bi etkisi varmı onunla ilgilimi diye sonra da ilgili bölüm hangisiyse oraya bi git baksınlar diyo... wc de doğurmazsın merak etme
oyy kuzum niye daraldın sen ağlama bebişini üzücen yaa
heey sana noldu anacım bugün de toplu depresyon günümüz galibaa kızlar
ayyy kıyamam canım yaa ağlama sen karnındakini düşün... insan yanlızlıktan yapacak bişey de bulamayınca habire düşünüyo işte... seninde aklına bu geldi demekki...
aman iyi iyi geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz... hehe morişle eshaya yapcem onu doğumlarına canlı bağlantı yapcem öyle doğurcaklarbi de ebeleri olcem onların iyi mi
hayırlısı olsun canımkız kardeşimin tayini Muşa çıktı ağlasam mı gülsem mi kararsız kaldım
Eshacım benim de öyle..edirne nire ankara izmir nire? gel deyince gelemiyorlar hepsinin bir işi çıkıyor..şu an o kadar da ihtiyacım var ki..ben sadece doktora gidebiliyorum eşimle..20 m bile yürüyemiyorum..eşim de haftaya derslere başlıyor..çok zor be canım..moralim benim de bozuluyor..
geçmemiş olabilir.. bu çok inatçı bir hastalık...bak bende gene başlamış..bugün doktorla konuştuk..artık her şeye hazırlıklı ol dedi..çünkü tekrar diyor kese büyüdükçe rahasızlıklar..ama sen ilacını al..doktor idrara bakarsa bir daha al..sakın diretme, çünkü enfeksiyon antibiyotikten daha fazla zarar veriyor inan..bugün bunu gene doktorum söyledi..
o testleri sipariş verebildin mi? Bak gör alınca için rahatlayacaktır umarım..vajinal salgın fazla olabilir..eğer sızıyorsa o test sana gösterecektir ama ben müsterih ol telaş yapma derim..ben çok stres yaptım ne yol gösteren ne yardım eden vardı burada..doktor bir de ben karşmam, üniversite bakar demişti..ama ben yine benim gb bir sıvı olduğunu düşünüyorum..çünkü aynı haftalarda sıkıntı yaşamıştım..
22. haftada ciğerleri gelişmese bile yaşayabiliyor..dünyada pekçok bebek var böyle..ama bizim sağlık sistemimiz cana değer vermediği
için istanbulda da olsan ankarada da hiçbir şey fark etmiyor..ben bu üstünkörülüğe kzıyorum..düşünsene ben sancı içinde acile gidiyorum ve bn o sancı ile orada saatlerce beklettiler..bir de azarladılar..
canım beni çok güldürdünlütfen güldüğüm için kusura bakma, tuvalete falan doğuracam demişsin ya öyle bir şey bu saatten sonra zor olur, merak etme..ilk trimestreda çok yaşanır bunlar, çünkü kese küçüktür..kese patlar mı dersen, ıkınınca patlamaz ama enfeksiyonel bir durumun varsa ve kese iltihaplandıysa ancak ıkınıca keseyi patlatır..
sen doktorundan duphalac şurup iste..o şurubu sabah kahvaltıda yemeklerle iç..sabah erkenden 4 kayısı ve bir bardak su iç boş mideye..eğer çok sıkıntı çekersen haftada bir lavman hakkın varmış..libalaks lavman çok işe yarıyor..popon hiç acımıyor..
ben çok çektiğim için bu derrten yardımcı olmak istedim..
canım bugün verdim siparişimi yarın tedarik edip gönderecekler
rahatlarım umarım
bugün bebeğimin hareketleri çok azaldı ve yavaşladı korkuyorum o yüzden
bana da sen olmasan yol gösteren yok ki
görümcelerim güya anlayışlılar bana diyo ki herkesin bünyesi kaldıracak değil ya hamileliği
seninki de böyle geçiyo işte
çok moral oldu sağolsun
valla bende kabızlıktan çok çekiyorum
ne yaparsam yapayım bi ilerleme kaydedemedim ağlayacam artık
rapora niye mırın kırın ediyorsa gerizekalılar
sonuçta çalışacak halin olmadığı ortada, uzatmanın ne anlamı var
kendini ve bebişini tehlikeye mi atmalısın illa çalışan anne olduğun için
ya da istifa mı edeceksin bebiş için, tövbe tövbe
ahh üzüldüm canım yaaaa
hem acı çekiyor oluşuna hem de ihtimallere, umarım sorun çözülecek bişeydir
bende düşünemiyorum kardeş, bi kız da doğurursun diyolar bende yok canım sağol diyorum
canımmmmmm araba çoooooooook hoşuma gitti
ben kraft'ın 3 tekerlekli olanlarını beğenmiştim gelmeden önce
ama 360 derece dönebilmesi falan güzel
fiyatını göremedim ama, sen ne kadara aldın
uyku tulumu ve yağmurluğu yazmıyo site de
Ayrıca bu arabayı sadece 0-6 ay da mı kullanabiliyoruz, yoksa sadece puset mi 0-6 aylık
sizin ki ağır çekimin yavaşlatılmış hali gibi
Seti 2250 tl canım baktım da şimdi, biraz zor o parayı veremem gibi
ee o yatakta kardeş olmadı tabiküçük kardeşimle aramda 17 yaş var düşün artık benim morelim siz yoksunuz diye bozuldu bi sorunum yok başka kızçemm doktora dıyeyım bakım bende ne dıyecek:26:geçen gece acilliktim nerdeyse ama devlete gıtmek istemedim ite kaka doğurturlar bile adamı oralarda
hayırlısı olsun canım
yok yok ne kusuru komik olmuş haketten ama ben korktum valla hatta eşim bile ağladı ağlıcak garibim halimi gördükçe insan 1 saat wcde kalırmı yahu doğum çok kolay değil ama wc den çıktığım gıbı sağ bacağım kasılıyor kızçem tam kasıklarımın olduğu yer bacağımı kaldıramıyorum felaket oluyorum adım atamıyorum.oyuzden bukadar korkum :26:bu gidişimde doktorla konuşayım bakıyım dedıgın surubuda ıstıyım.kayısı ve ılık su içiyorum ama ne fayda öncesindede bağırsaklarım az calısıyordu ama bu sekıl degıldım
birde benim belimde sorun var zaten karnım büyüdükçe çok zorlanıyorumbunlarda geldimi peşpeşe geliyor zaten:26:doğum olsada bende tedavime geri dönsem
biz geldikkk
yamısyım bebek arabanda süpermiş
ben almıycam ama yaza doğru kısmetse.şimdilik araba koltuğu lazım bıze kış bebeği olcak nede olsa bebek arabasıyla biyerede çıkamam çıkarsakta babamız çıkarıcak mecburkışı atlattıkmı yatan bastonlardan istiyorum.tek başıma kaldığımda hem bebeği hem puseti rahatça taşıyabilmeliyim.
belli zten o yatakta bırak kardeşi karı koca birbirini unuturayyyy yok yok ben zaten kararlıydım şimdi daha erkene de alabilirim odayı ayırma işini ben kocişimi özlerim yaw
yok yok gitme devlete yaa heleki böyle hassas durumlarda hiç gidilmez valla mahfederler adamı dediğin gibi doğurtur gönderirler mazallahdoktorunla bi konuş bakalım ne diyecek sana...
kızlar saatte bi sancım geliyo yaa daha artarmı sizce :26: süresi düşermi ki acep sıklaşırmı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?