Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bebek arabasını ne aldın peki canım
bu arada bebişin kıyafetlerini yıkarken hangi deterjanı kullanıyosun

burda arkadasım fılan yok eşimin memleketındeyım canım ailem uzakta onları fılan özledim duygulandım

Eshacım benim de öyle..edirne nire ankara izmir nire? gel deyince gelemiyorlar hepsinin bir işi çıkıyor..şu an o kadar da ihtiyacım var ki..ben sadece doktora gidebiliyorum eşimle..20 m bile yürüyemiyorum..eşim de haftaya derslere başlıyor..çok zor be canım..moralim benim de bozuluyor..

geçmemiş olabilir.. bu çok inatçı bir hastalık...bak bende gene başlamış..bugün doktorla konuştuk..artık her şeye hazırlıklı ol dedi..çünkü tekrar diyor kese büyüdükçe rahasızlıklar..ama sen ilacını al..doktor idrara bakarsa bir daha al..sakın diretme, çünkü enfeksiyon antibiyotikten daha fazla zarar veriyor inan..bugün bunu gene doktorum söyledi..

o testleri sipariş verebildin mi? Bak gör alınca için rahatlayacaktır umarım..vajinal salgın fazla olabilir..eğer sızıyorsa o test sana gösterecektir ama ben müsterih ol telaş yapma derim..ben çok stres yaptım ne yol gösteren ne yardım eden vardı burada..doktor bir de ben karşmam, üniversite bakar demişti..ama ben yine benim gb bir sıvı olduğunu düşünüyorum..çünkü aynı haftalarda sıkıntı yaşamıştım..

22. haftada ciğerleri gelişmese bile yaşayabiliyor..dünyada pekçok bebek var böyle..ama bizim sağlık sistemimiz cana değer vermediği
için istanbulda da olsan ankarada da hiçbir şey fark etmiyor..ben bu üstünkörülüğe kzıyorum..düşünsene ben sancı içinde acile gidiyorum ve bn o sancı ile orada saatlerce beklettiler..bir de azarladılar..

canım beni çok güldürdün lütfen güldüğüm için kusura bakma, tuvalete falan doğuracam demişsin ya öyle bir şey bu saatten sonra zor olur, merak etme..ilk trimestreda çok yaşanır bunlar, çünkü kese küçüktür..kese patlar mı dersen, ıkınınca patlamaz ama enfeksiyonel bir durumun varsa ve kese iltihaplandıysa ancak ıkınıca keseyi patlatır..

sen doktorundan duphalac şurup iste..o şurubu sabah kahvaltıda yemeklerle iç..sabah erkenden 4 kayısı ve bir bardak su iç boş mideye..eğer çok sıkıntı çekersen haftada bir lavman hakkın varmış..libalaks lavman çok işe yarıyor..popon hiç acımıyor..

ben çok çektiğim için bu derrten yardımcı olmak istedim..

Yamisy canım nasılsın?

Gittik bugün de doktorumuza..

ağır içinde nene gb gene, bir baston eksikti elimde...:)

öksürük tam gaz devam..artık göğsüm ağrımaya başladı..sıkışmaya hatta..nefes alamıyorum artık..berbat durumdayım..

doktor rapor konusunda mırın kırın etmeye başladı.ama inşallah pazartesi bana 20 günlük heyet verecek..

bir de doktor bu kadar ağrı ve acı çok anormal dedi..açıkcası bebeğin kafasının olduğu yer çok acıyordu günlerce .sanki etimin altı parçalanıyordu..yatamıyor, kalkamıyordum acıdan..tam orayı ultrasonda gösterirken sende miyom olabilir..hatta rahim yapışıklığı olabilir dedi..o da plasentanın çok aşırı rahime yapışmasından kaynaklanır dedi..

en iyisi sezeryanda bunu görebilmek dedi..eğer nırmal olursa bu sorunu daha sonra da yaşarsın, çünkü rahimin yapışıp yapışmadığına bakmalıyz ddi..ben de tamam dedi..çünkü artık acıdan ölüyorum yamisy..

bu acıdan hiç keyfim kalmadı artık..hiçç..Allah'a yalvarıyorum..çabuk geçsin bugünler bir daha başka bebiş düşünemiyorum..

bebek arabasını ne aldın peki canım
bu arada bebişin kıyafetlerini yıkarken hangi deterjanı kullanıyosun

I-Move Chicco - Move with I-Move - Özellikler
bebek arabası setim bu... bunun 3lü setini aldım yani gördüğün hepsini... benimki bunun mavisi, yukardan renkler kısmından rengini görebilrsin canım... incele istersen ben şimdiden hatta alırken bile çok severek almıştım... bunun yanında uyku tulumu yağmurluğu ve bakım çantasını bedava verdiler...

deterjan da dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum canım tavsiye ederim... birde dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum bazen...

kızçem neediyon kızççemmm nirelerdesin yawrucuum sen

yavrucum yazdım az önce ama bu iletiler artık görünmüyor ya..o kırmızı işaretler sapıtmış biraz pek sen nasılsın? ağrı sızı yok de mi?

aman daha olmasın yamsiy, kal burlarda biraz daha..

sezeryan kesinleşti yani... hayırlısı olsun canım ne diyeyim... mecburi durum sonuçta, biliyosun ben mecburii durum dışında sezeryana karşıyım ama sende bakılsa iyi olur yapışıklık varsa ultrasonla görülemeyebilir... neyse sonuçta senin istediğin de bişeydi hadi yine iyisin yırttın

inşallah miyom yada yapışıklık falan yoktur da oğluşumuza bide kardeş gelir annesi tek bırakma çucuuunu yaw

yavrucum yazdım az önce ama bu iletiler artık görünmüyor ya..o kırmızı işaretler sapıtmış biraz pek sen nasılsın? ağrı sızı yok de mi?

aman daha olmasın yamsiy, kal burlarda biraz daha..

ağrım var be bacım... bugün de sabahtan beri kasılmalarım var yavaş yavaş doğurma moduna geçiyoruz galibaa... ama bizimki duble ağır çekim versiyon sanırsam yaw şuanda da sancım var bakalım dk tutuyorum...

ah yamisym doğuracağına seviniyorum da senş göremiycem dye de üzülüyorum burada..inşallah sağlıkla gelir minnoşumuz..topiğn ilk erkeki

ilk defa doktor bana her şeye hazırlıklı olmak lazım gelir deyince ben de korktum..ama eğer öyle bir yapışıklık varsa çok riskliymiş, rahim bile alınabiliriş..ben çok sancı çekiyorum karın kısmımdan..artık dayanamayacağım..çünkü o iğneler sertleşmeler, böbrek enfeksiyonları..tama gene dayandım..yemek de yiyemedim ona da razıyım..arkadan reflü hadi o da gelsin buyursun dedim..şimdi göğsüm ağrıyor, nefes alamıyorum ve karnımın ortasından bıçak giriyor resmen..yoruldum ya..valla 30'a gelmeden yoruldum...

canım o bebek yukarıya baskı yaptığından oluyo oyüzden nefes almakta zorlanıyoruz benimde var çoktan inmesi lazımdı ama bebeğin boyu uzun olduğundan illaki oralarıma geliyo... düşün bir de benim oğlan rahmin en aşağısında konumlanmış... tee kaburgalarımdan giriyo... sağ arkamdan çıkıyo... bu arada da başı hep vajinamın üstünde top gibi duruyo aynen bende zorlanıyorum nefes alrken... sanki boğuyolar yada dediğn gibi bıcakla kesik atmışlar da acıyo bi süre sonra...

merak etme sen ben bebişi uyutur alırım pcmi gene elime duramam iki arada bi derede kafamı dağıtmak için illaki alırım yoksa fıttırırım ben hem ben beni biliyorum hem etrafımdakiler oyüzden kimsenin de gıkının çıkıcağını (çıkabileceğini) sanmıyorum

canım bugün verdim siparişimi yarın tedarik edip gönderecekler
rahatlarım umarım
bugün bebeğimin hareketleri çok azaldı ve yavaşladı korkuyorum o yüzden
bana da sen olmasan yol gösteren yok ki
görümcelerim güya anlayışlılar bana diyo ki herkesin bünyesi kaldıracak değil ya hamileliği
seninki de böyle geçiyo işte
çok moral oldu sağolsun

valla bende kabızlıktan çok çekiyorum
ne yaparsam yapayım bi ilerleme kaydedemedim ağlayacam artık

rapora niye mırın kırın ediyorsa gerizekalılar
sonuçta çalışacak halin olmadığı ortada, uzatmanın ne anlamı var
kendini ve bebişini tehlikeye mi atmalısın illa çalışan anne olduğun için
ya da istifa mı edeceksin bebiş için, tövbe tövbe

ahh üzüldüm canım yaaaa
hem acı çekiyor oluşuna hem de ihtimallere, umarım sorun çözülecek bişeydir
bende düşünemiyorum kardeş, bi kız da doğurursun diyolar bende yok canım sağol diyorum

canımmmmmm araba çoooooooook hoşuma gitti
ben kraft'ın 3 tekerlekli olanlarını beğenmiştim gelmeden önce
ama 360 derece dönebilmesi falan güzel
fiyatını göremedim ama, sen ne kadara aldın
uyku tulumu ve yağmurluğu yazmıyo site de

sizin ki ağır çekimin yavaşlatılmış hali gibi

ee o yatakta kardeş olmadı tabi küçük kardeşimle aramda 17 yaş var düşün artıkbenim morelim siz yoksunuz diye bozuldu bi sorunum yok başka kızçemmdoktora dıyeyım bakım bende ne dıyecek:26:geçen gece acilliktim nerdeyseama devlete gıtmek istemedim ite kaka doğurturlar bile adamı oralarda
kız kardeşimin tayini Muşa çıktı ağlasam mı gülsem mi kararsız kaldım
hayırlısı olsun canım

yok yok ne kusuru komik olmuş haketten ama ben korktum valla hatta eşim bile ağladı ağlıcak garibim halimi gördükçeinsan 1 saat wcde kalırmı yahu doğum çok kolay değil ama wc den çıktığım gıbı sağ bacağım kasılıyor kızçem tam kasıklarımın olduğu yer bacağımı kaldıramıyorum felaket oluyorum adım atamıyorum.oyuzden bukadar korkum :26:bu gidişimde doktorla konuşayım bakıyım dedıgın surubuda ıstıyım.kayısı ve ılık su içiyorum ama ne fayda öncesindede bağırsaklarım az calısıyordu ama bu sekıl degıldım
birde benim belimde sorun var zaten karnım büyüdükçe çok zorlanıyorumbunlarda geldimi peşpeşe geliyor zaten:26:doğum olsada bende tedavime geri dönsem

beğendiğine sevindim canım... uyku tulumu yağmurluğu ve daha başka şeyleri yine o sayfada üstte aksesuarlar diye bölümü var orda gösteriyo canım...

ben chicconun kendi mağazasından bütün seti (bebek arabası+portbebe+otokoltuğu olan anakucağı+ ekstra hediyeleri(yağmurluk+bakım çantası+uyku tulumu)) 1600 e aldım, nisan ayında mavisine özel indirim vardı son kalanına denk gelmişim şansa

Ayrıca bu arabayı sadece 0-6 ay da mı kullanabiliyoruz, yoksa sadece puset mi 0-6 aylık

yok canım sadece anakucağı-otokoltuğu 1 yaşına kadar portbebesi de yaklaşık o civarlar... kendi arabasını istediğin kadar kullan
sizin ki ağır çekimin yavaşlatılmış hali gibi

evet diyom ya duble ağır çekim

Seti 2250 tl canım baktım da şimdi, biraz zor o parayı veremem gibi

evet indirimsiz biraz pahalı... e-bebeğin, jokerin indirimlerini takip edersen yakalayabilirsin belki... chicconun indirimleriinide takip et orda da indirime girebilir sezon bitiyo ya heryer indirime giriyo malum

yamısyım bebek arabanda süpermiş
ben almıycam ama yaza doğru kısmetse.şimdilik araba koltuğu lazım bıze kış bebeği olcak nede olsa bebek arabasıyla biyerede çıkamam çıkarsakta babamız çıkarıcak mecburkışı atlattıkmı yatan bastonlardan istiyorum.tek başıma kaldığımda hem bebeği hem puseti rahatça taşıyabilmeliyim.

belli zten o yatakta bırak kardeşi karı koca birbirini unutur ayyyy yok yok ben zaten kararlıydım şimdi daha erkene de alabilirim odayı ayırma işini ben kocişimi özlerim yaw

yok yok gitme devlete yaa heleki böyle hassas durumlarda hiç gidilmez valla mahfederler adamı dediğin gibi doğurtur gönderirler mazallah doktorunla bi konuş bakalım ne diyecek sana...

kızlar saatte bi sancım geliyo yaa daha artarmı sizce :26: süresi düşermi ki acep sıklaşırmı:44:

hoşgeldinizzz

beğendiğine sevindim canım bende çok beğenerek aldım kendilerini aynen kıışın bebek arabasının kendi koltuğunu kullanmicam ama iskeletine pusetini yada portbebesni monte edip kullanıcam alt tekerleklerini yani... koltuğu çıkıyo onun... taşıması monte etmesi kullanması falan çok kolay rahat bi set valla her özelliğiyle benden tam puan aldı kendileri bir de chicco dan bel destekli kangru alıcam ben... daha vaktim olmadı almaya ama görmüştüm ebebek te... ozaman acelem vardı almamıştım... ilk çıktığımda da ondan alıcam...

bende ayırıyım odasını, kocişimi özlerim bende
hele onca yıl yatırırsam bebeğimi atarım heralde yataktan
canım doğumun yakın sancıların sıklaşırsa iyi bişey aslında
hemen pırt diye doğurursun, bizde burdan elini tututp sana destek oluruz
tabi sen doğururken muhtemelen bikaçımız bayılır burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…