Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

aman ha siz siz olun odaları ayrı tutun benden dimesi
evet kızçem dahada düşmesi lazım o saatın ama cok yaklaştınbenim bildiğim o sancıların 10 dakkaya düşmesi ile doğum başlar.bu arada hastaneye gıtmeden ılık bir duş al öyle git doğumu kolaylaştırıyormuşbelkim sabaha doğru gidesin sen rabbim sağ salim kurtarsın inşallah

tam istediğim bebek arabası aldığın aslında.ama anneme giderken istanbulun trafiğinde ve tıklım tıklım metrobüslerinde sanırım baş edemeyebılırım oyuzden bu tarzlardan vazgectımkangru bende istiyorum gerekli bişey ve çok rahat ama belimden dolayı takabilirmiyim bilmiyorum işte:26:sen al ama rahatlıkla gezersın ozaman

eshanın bayılacağı kesinnn

Son düzenleme:

kanguru da bebeğin kilosu sıkıntı oluyomuş
kilolu bebekler kanguruyla taşınamıyomuş
sıkışıyomuş zavallılar

canım nerde oturuyorsun ben bunun aynısını yanlış hatırlamıyorsam gördüm 40 tl idi.bence mağazalara önce bi bak derim .
baktığımda kumaşı polar tarzı bi kumaştı sanırım..

doğuma yakın ankara ve istanbula bakma şansım var canım
dışı polarmış içi pamuk
sadece öyle yazıyo nette

doğuma yakın ankara ve istanbula bakma şansım var canım
dışı polarmış içi pamuk
sadece öyle yazıyo nette

canım istanbuldayım ben .geldiğin zaman bulamassan mağaza adıda veririm olmadı eğer istersen
ama kumaşıda benim baktığımın aynısı sanırım.çok kalın değil söyliyeyim.bende çok begendım hatta nekadar degısık dedimama bu koltuk örtüleri varya polar onun 1 kat daha kalınını düşün hani ev için tamam ama dışarısı için sıcak tutmaz battaniye şart yine

saol canım geldiğimde haber veririm
valla bende okudum çok kalın değil diye
bana çok ilginç geldi de o yüzden sordum

saol canım geldiğimde haber veririm
valla bende okudum çok kalın değil diye
bana çok ilginç geldi de o yüzden sordum

evet cok degısık çokta güzel aslında ama bu fıyata dısarda gıymesı ıcın tulum alsan değer ama bunun ıcın bence değmez.bende onu son ana bıraktım egerkı yıne aklımda kalırsa en son alırım artık

tulumu da internetten hangi siteden bulabilirim ki bi yardıımcı olsan

sıklaşmadı sancı sabaha kadar saatte bi vurdu durdu en son saat 6 da bi vurdu nası yataktan kalktığımı bilemedim dedim galiba bu başlıyo artık ama gene tık yok o zamandan beri de hafif hafif yine saatte bi vuruyo... akıntımda gelmiş gene nişan akıntısı... hakkımızda hayırlısı bakalım... benim doğum duble duble yavaş çekim modunda başlıyo galibaa artık kaç aya doğururum bilemem

ben doğururken haber versem varya bikere morişle esha kesin bayılır ardından sen onu takip edersin

sıklaşması lazım canım biliyorum hatta 10 dk değil 5 dk da bi vurması lazım... duş da alıcam bornozu kapının arkasında hazır tutuyorum ama doğurmadım hala tek bedendeyiz

eshanın bayılacağı kesinnn

yok be başedersin inan.. ben bile rhat kullanabildiğime göre büyük göründüğüne bakma manevra hakimiyeti oldukça yüksen tek elle bile kullanabiliyorum ben yön verebiliyorum... benimde bel sorunum var canım oyüzden bel destekli alıcam... bel desteği anne için... bebek için varmıydı hatırlamıyorum...

ben doğuramayacam galiba, pöffffffffffffffff

anam bunu gören de sanki 41. haftası bitmiş de hala doğuramamış sanır heee allahtan altta takvimi var valla okuyunca bi an bu kız 22 değilmiydi dedim alttaki takvime baktım evet 22 yazıyo

niyeki kuzumerak etme o kendiliğinden çıkar en kötü ihtimal mecbur çıkıcak başka yolu yok aslında

evet sen istesende istemesen de çıkıcak yani

güzelmş cnım kullanabileceğine inanıyosan al...

canım nerde oturuyorsun ben bunun aynısını yanlış hatırlamıyorsam gördüm 40 tl idi.bence mağazalara önce bi bak derim .
baktığımda kumaşı polar tarzı bi kumaştı sanırım..

evet bende eminönünde çok görmüştüm... 40-50 tl ye çok var 30a bile bulursun hatta.. bunlar zaten ev için uyku tulumu.... oyüzden ben ayaklı almadım... nette resmini aradım ama bulamadım...bide benimkinin içi dolgulu yani dışarda da kullanabilrim onu... birde ben zaten astronot mont almıştım ya onu giydirir kundağına da sardımmı oooh sıcacık oluverir...ekstra battaniyeye ihtiyacımız kalmaz... ama ne alırsan al içi penye al. dışı polar olursa kış için iyi olur...

bu siteye bakabilirsin canım
http://www................/c/cocuk-giyim

bide şu tuluma bak istersen
http://www................/urun/uyku-tulumu

bu da kadifesi
http://www................/urun/idil-baby-kadife-onden-fermuarli-uyku-tulumu-mavi

yine de benim beğendiğim şeylere benzemiyo bunlar... benimki kapişonlu mesela... bunlarda yok... nerden nasıl aldıysam nette hiç resimlerini bulamadım yaw

içi dolgulu olursa kundak için iyi olur...

canım butikbebe, bebeci , çivil,kanz,lcw, bu sitelere bi bak bakalım.birde ya limango yada trendyola bebek ürünleride koyuyorlar ara ara bakmanı tavsiye ederim.
ben bebeciden butikbebeden ve lcwden alışveriş yaptım
ama istediğim tarzda kalın tulumu mothercarede görmüştüm orda çalışmışlığım var benim.monttan bile daha kalın astronot tulum dıye geçiyor.ama morhercarenin sitesi yok işte.ve fiyatı 100 tl idi :26:
ama incecik şeye 60 tl vereceğime giderim 3-6 aylık tulum alırım 100 tl veririm daha mantıklı ,sıcacık uyur yavrum içinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…