belli zten o yatakta bırak kardeşi karı koca birbirini unuturayyyy yok yok ben zaten kararlıydım şimdi daha erkene de alabilirim odayı ayırma işini ben kocişimi özlerim yaw
yok yok gitme devlete yaa heleki böyle hassas durumlarda hiç gidilmez valla mahfederler adamı dediğin gibi doğurtur gönderirler mazallahdoktorunla bi konuş bakalım ne diyecek sana...
kızlar saatte bi sancım geliyo yaa daha artarmı sizce :26: süresi düşermi ki acep sıklaşırmı:44:
hoşgeldinizzz
beğendiğine sevindim canım bende çok beğenerek aldım kendileriniaynen kıışın bebek arabasının kendi koltuğunu kullanmicam ama iskeletine pusetini yada portbebesni monte edip kullanıcam alt tekerleklerini yani... koltuğu çıkıyo onun... taşıması monte etmesi kullanması falan çok kolay rahat bi set valla her özelliğiyle benden tam puan aldı kendileri bir de chicco dan bel destekli kangru alıcam ben... daha vaktim olmadı almaya ama görmüştüm ebebek te... ozaman acelem vardı almamıştım... ilk çıktığımda da ondan alıcam...
bende ayırıyım odasını, kocişimi özlerim bende
hele onca yıl yatırırsam bebeğimi atarım heralde yataktan
canım doğumun yakın sancıların sıklaşırsa iyi bişey aslında
hemen pırt diye doğurursun, bizde burdan elini tututp sana destek oluruz
tabi sen doğururken muhtemelen bikaçımız bayılır burda
ben doğuramayacam galiba, pöffffffffffffffff
tam istediğim bebek arabası aldığın aslında.ama anneme giderken istanbulun trafiğinde ve tıklım tıklım metrobüslerinde sanırım baş edemeyebılırım oyuzden bu tarzlardan vazgectımkangru bende istiyorum gerekli bişey ve çok rahat ama belimden dolayı takabilirmiyim bilmiyorum işte:26:sen al ama rahatlıkla gezersın ozaman
selammmmm hayalotmmumumumuB]
kanguru da bebeğin kilosu sıkıntı oluyomuş
kilolu bebekler kanguruyla taşınamıyomuş
sıkışıyomuş zavallılar
yok canım kiloya göre taşıma kapasiteleri zaten.ama sen taşıyabilirmisin orası mesele iştegenelde 8 -12 kılo arası oluyor
Sevi Bebe Ayaklı Kundak Battaniye - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunu çok beğendim yaaa alsam mı sizce
biraz zor olur galiba
canım nerde oturuyorsun ben bunun aynısını yanlış hatırlamıyorsam gördüm 40 tl idi.bence mağazalara önce bi bak derim .
baktığımda kumaşı polar tarzı bi kumaştı sanırım..
doğuma yakın ankara ve istanbula bakma şansım var canım
dışı polarmış içi pamuk
sadece öyle yazıyo nette
canım istanbuldayım ben .geldiğin zaman bulamassan mağaza adıda veririm olmadı eğer istersen
ama kumaşıda benim baktığımın aynısı sanırım.çok kalın değil söyliyeyim.bende çok begendım hatta nekadar degısık dedimama bu koltuk örtüleri varya polar onun 1 kat daha kalınını düşün hani ev için tamam ama dışarısı için sıcak tutmaz battaniye şart yine
saol canım geldiğimde haber veririm
valla bende okudum çok kalın değil diye
bana çok ilginç geldi de o yüzden sordum
evet cok degısık çokta güzel aslında ama bu fıyata dısarda gıymesı ıcın tulum alsan değerama bunun ıcın bence değmez.bende onu son ana bıraktım egerkı yıne aklımda kalırsa en son alırım artık
bende ayırıyım odasını, kocişimi özlerim bende
hele onca yıl yatırırsam bebeğimi atarım heralde yataktan
canım doğumun yakın sancıların sıklaşırsa iyi bişey aslında
hemen pırt diye doğurursun, bizde burdan elini tututp sana destek oluruz
tabi sen doğururken muhtemelen bikaçımız bayılır burda
aman ha siz siz olun odaları ayrı tutun benden dimesi
evet kızçem dahada düşmesi lazım o saatın ama cok yaklaştınbenim bildiğim o sancıların 10 dakkaya düşmesi ile doğum başlar.bu arada hastaneye gıtmeden ılık bir duş al öyle git doğumu kolaylaştırıyormuş belkim sabaha doğru gidesin sen rabbim sağ salim kurtarsın inşallah
tam istediğim bebek arabası aldığın aslında.ama anneme giderken istanbulun trafiğinde ve tıklım tıklım metrobüslerinde sanırım baş edemeyebılırım oyuzden bu tarzlardan vazgectımkangru bende istiyorum gerekli bişey ve çok rahat ama belimden dolayı takabilirmiyim bilmiyorum işte:26:sen al ama rahatlıkla gezersın ozaman
eshanın bayılacağı kesinnn
ben doğuramayacam galiba, pöffffffffffffffff
niyeki kuzumerak etme o kendiliğinden çıkar en kötü ihtimal mecbur çıkıcak başka yolu yok aslında
Sevi Bebe Ayaklı Kundak Battaniye - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunu çok beğendim yaaa alsam mı sizce
canım nerde oturuyorsun ben bunun aynısını yanlış hatırlamıyorsam gördüm 40 tl idi.bence mağazalara önce bi bak derim .
baktığımda kumaşı polar tarzı bi kumaştı sanırım..
tulumu da internetten hangi siteden bulabilirim ki bi yardıımcı olsan
tulumu da internetten hangi siteden bulabilirim ki bi yardıımcı olsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?