sıklaşmadı sancı sabaha kadar saatte bi vurdu durdu en son saat 6 da bi vurdu nası yataktan kalktığımı bilemedim dedim galiba bu başlıyo artık ama gene tık yoko zamandan beri de hafif hafif yine saatte bi vuruyo... akıntımda gelmiş gene nişan akıntısı... hakkımızda hayırlısı bakalım... benim doğum duble duble yavaş çekim modunda başlıyo galibaa artık kaç aya doğururum bilemem
ben doğururken haber versem varya bikere morişle esha kesin bayılırardından sen onu takip edersin
sıklaşması lazım canım biliyorum hatta 10 dk değil 5 dk da bi vurması lazım... duş da alıcam bornozu kapının arkasında hazır tutuyorumama doğurmadım hala tek bedendeyiz
yok be başedersin inan.. ben bile rhat kullanabildiğime görebüyük göründüğüne bakma manevra hakimiyeti oldukça yüksen tek elle bile kullanabiliyorum ben yön verebiliyorum... benimde bel sorunum var canım oyüzden bel destekli alıcam... bel desteği anne için... bebek için varmıydı hatırlamıyorum...
anam bunu gören de sanki 41. haftası bitmiş de hala doğuramamış sanır heee allahtan altta takvimi varvalla okuyunca bi an bu kız 22 değilmiydi dedim alttaki takvime baktım evet 22 yazıyo
evet sen istesende istemesen de çıkıcak yani
güzelmş cnım kullanabileceğine inanıyosan al...
evet bende eminönünde çok görmüştüm... 40-50 tl ye çok var 30a bile bulursun hatta.. bunlar zaten ev için uyku tulumu.... oyüzden ben ayaklı almadım... nette resmini aradım ama bulamadım...bide benimkinin içi dolgulu yani dışarda da kullanabilrim onu... birde ben zaten astronot mont almıştım ya onu giydirir kundağına da sardımmı oooh sıcacık oluverir...ekstra battaniyeye ihtiyacımız kalmaz... ama ne alırsan al içi penye al. dışı polar olursa kış için iyi olur...
bu siteye bakabilirsin canım
http://www................/c/cocuk-giyim
bide şu tuluma bak istersen
http://www................/urun/uyku-tulumu
bu da kadifesi
http://www................/urun/idil-baby-kadife-onden-fermuarli-uyku-tulumu-mavi
yine de benim beğendiğim şeylere benzemiyo bunlar... benimki kapişonlu mesela... bunlarda yok... nerden nasıl aldıysam nette hiç resimlerini bulamadım yaw
içi dolgulu olursa kundak için iyi olur...
Eshacım benim de öyle..edirne nire ankara izmir nire? gel deyince gelemiyorlar hepsinin bir işi çıkıyor..şu an o kadar da ihtiyacım var ki..ben sadece doktora gidebiliyorum eşimle..20 m bile yürüyemiyorum..eşim de haftaya derslere başlıyor..çok zor be canım..moralim benim de bozuluyor..
geçmemiş olabilir.. bu çok inatçı bir hastalık...bak bende gene başlamış..bugün doktorla konuştuk..artık her şeye hazırlıklı ol dedi..çünkü tekrar diyor kese büyüdükçe rahasızlıklar..ama sen ilacını al..doktor idrara bakarsa bir daha al..sakın diretme, çünkü enfeksiyon antibiyotikten daha fazla zarar veriyor inan..bugün bunu gene doktorum söyledi..
o testleri sipariş verebildin mi? Bak gör alınca için rahatlayacaktır umarım..vajinal salgın fazla olabilir..eğer sızıyorsa o test sana gösterecektir ama ben müsterih ol telaş yapma derim..ben çok stres yaptım ne yol gösteren ne yardım eden vardı burada..doktor bir de ben karşmam, üniversite bakar demişti..ama ben yine benim gb bir sıvı olduğunu düşünüyorum..çünkü aynı haftalarda sıkıntı yaşamıştım..
22. haftada ciğerleri gelişmese bile yaşayabiliyor..dünyada pekçok bebek var böyle..ama bizim sağlık sistemimiz cana değer vermediği
için istanbulda da olsan ankarada da hiçbir şey fark etmiyor..ben bu üstünkörülüğe kzıyorum..düşünsene ben sancı içinde acile gidiyorum ve bn o sancı ile orada saatlerce beklettiler..bir de azarladılar..
canım beni çok güldürdünlütfen güldüğüm için kusura bakma, tuvalete falan doğuracam demişsin ya öyle bir şey bu saatten sonra zor olur, merak etme..ilk trimestreda çok yaşanır bunlar, çünkü kese küçüktür..kese patlar mı dersen, ıkınınca patlamaz ama enfeksiyonel bir durumun varsa ve kese iltihaplandıysa ancak ıkınıca keseyi patlatır..
sen doktorundan duphalac şurup iste..o şurubu sabah kahvaltıda yemeklerle iç..sabah erkenden 4 kayısı ve bir bardak su iç boş mideye..eğer çok sıkıntı çekersen haftada bir lavman hakkın varmış..libalaks lavman çok işe yarıyor..popon hiç acımıyor..
ben çok çektiğim için bu derrten yardımcı olmak istedim..
aman allahım siz naptınız yaaw4 kişi bir yatakta... anacım ananla babanı niye rahat bırakmadınız belki size kardeş gelcekti bu kalabalıkta da kardeşin nasıl olmuş hayret doğrusu
canım maskoya ve modokoya bak... en çok çeşit oralarda var çünkü hiç bulamazsan bi bebek mobilyacısına yada marangoza sor bakalım kaça yaparmış... en iyisi bebek mobilyacısına sipariş verip yaptırmak... marangoza verdiğin zaman ahşabını boyasını tek tek sen şu malzeme olsun demek zorundasın bebek mobilyacıları bebeklere özel malzemeler kullandığından içinde rahat olur
canım kendi doktorunla konuş o yönlendirsin seni... mesela ben kum döktüğümde yada midem ağrıdığındaa ilk kendi doktorumu arıyorum o çağırıyo bakıyo bebeğe bi etkisi varmı onunla ilgilimi diye sonra da ilgili bölüm hangisiyse oraya bi git baksınlar diyo... wc de doğurmazsın merak etme
oyy kuzum niye daraldın sen ağlama bebişini üzücen yaa
heey sana noldu anacım bugün de toplu depresyon günümüz galibaa kızlar
ayyy kıyamam canım yaa ağlama sen karnındakini düşün... insan yanlızlıktan yapacak bişey de bulamayınca habire düşünüyo işte... seninde aklına bu geldi demekki...
aman iyi iyi geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz... hehe morişle eshaya yapcem onu doğumlarına canlı bağlantı yapcem öyle doğurcaklarbi de ebeleri olcem onların iyi mi
ahh canım 3 yıla yakındır bekliyoruz bız bu sıpayı.gelmek bilmedi.bende pko vardı.tam tüp bebek merkeziyle görüştk parayı falan ayarladık o ay hamile kalmışım tanıdık tanımadık kim varsa sevindi herkes bekliyordu çünkü ..tam anneler günümde öğrendim hamile olduğumu ilk hediyemi aldım annemede güzel bi anneler günü hediyesi oldu çok şükür
sıklaşmadı sancı sabaha kadar saatte bi vurdu durdu en son saat 6 da bi vurdu nası yataktan kalktığımı bilemedim dedim galiba bu başlıyo artık ama gene tık yoko zamandan beri de hafif hafif yine saatte bi vuruyo... akıntımda gelmiş gene nişan akıntısı... hakkımızda hayırlısı bakalım... benim doğum duble duble yavaş çekim modunda başlıyo galibaa artık kaç aya doğururum bilemem
ben doğururken haber versem varya bikere morişle esha kesin bayılırardından sen onu takip edersin
sıklaşması lazım canım biliyorum hatta 10 dk değil 5 dk da bi vurması lazım... duş da alıcam bornozu kapının arkasında hazır tutuyorumama doğurmadım hala tek bedendeyiz
yok be başedersin inan.. ben bile rhat kullanabildiğime görebüyük göründüğüne bakma manevra hakimiyeti oldukça yüksen tek elle bile kullanabiliyorum ben yön verebiliyorum... benimde bel sorunum var canım oyüzden bel destekli alıcam... bel desteği anne için... bebek için varmıydı hatırlamıyorum...
anam bunu gören de sanki 41. haftası bitmiş de hala doğuramamış sanır heee allahtan altta takvimi varvalla okuyunca bi an bu kız 22 değilmiydi dedim alttaki takvime baktım evet 22 yazıyo
evet sen istesende istemesen de çıkıcak yani
güzelmş cnım kullanabileceğine inanıyosan al...
evet bende eminönünde çok görmüştüm... 40-50 tl ye çok var 30a bile bulursun hatta.. bunlar zaten ev için uyku tulumu.... oyüzden ben ayaklı almadım... nette resmini aradım ama bulamadım...bide benimkinin içi dolgulu yani dışarda da kullanabilrim onu... birde ben zaten astronot mont almıştım ya onu giydirir kundağına da sardımmı oooh sıcacık oluverir...ekstra battaniyeye ihtiyacımız kalmaz... ama ne alırsan al içi penye al. dışı polar olursa kış için iyi olur...
bu siteye bakabilirsin canım
http://www................/c/cocuk-giyim
bide şu tuluma bak istersen
http://www................/urun/uyku-tulumu
bu da kadifesi
http://www................/urun/idil-baby-kadife-onden-fermuarli-uyku-tulumu-mavi
yine de benim beğendiğim şeylere benzemiyo bunlar... benimki kapişonlu mesela... bunlarda yok... nerden nasıl aldıysam nette hiç resimlerini bulamadım yaw
içi dolgulu olursa kundak için iyi olur...
canım butikbebe, bebeci , çivil,kanz,lcw, bu sitelere bi bak bakalım.birde ya limango yada trendyola bebek ürünleride koyuyorlar ara ara bakmanı tavsiye ederim.
ben bebeciden butikbebeden ve lcwden alışveriş yaptım
ama istediğim tarzda kalın tulumu mothercarede görmüştüm orda çalışmışlığım var benim.monttan bile daha kalın astronot tulum dıye geçiyor.ama morhercarenin sitesi yok işte.ve fiyatı 100 tl idi :26:
ama incecik şeye 60 tl vereceğime giderim 3-6 aylık tulum alırım 100 tl veririm daha mantıklı ,sıcacık uyur yavrum içinde
günaydınnnlarrrrr
kızzzz sen hala doğuramadınmııııseninkiler yalancı sancı gibi bişey demekki
ama bak ağrılar artıyo gitgide eğer dün sen gitseydin doktora belkide sana suni sancı verceklerdi sabaha karşı doğurcaktın okadar çile çekipsen bütün sancılarını evde çek öyle git bacım benimkide inaşalah normal olur ya bende çok istiyorum en güzeli valla sabaha kadar dedim acep bu kız gittimi gitmedimi allah kurtarsın kızçem
senın dogum basladıgında morişle bız sakınlestırcegımıze dahada panık yaparız bize sakinlestırıcı gerekırben dogururken burayı velveleye verırım dogum basladıgında napcaz bılmıom
o yüzden diyorum ya sana naklen tabletle bağlanıcam ben doğurtucam senibi de eben olcem iyi mi kız küfrettirme ebene flan ucu bana dokuncek artıkın
yookkk küfrettirmem merak etme kıymetlı bı ebemız var kımseye bısey dedırtmem
doğuma yakın ankara ve istanbula bakma şansım var canım
dışı polarmış içi pamuk
sadece öyle yazıyo nette
tulumu da internetten hangi siteden bulabilirim ki bi yardıımcı olsan
kızlar sancım 20 dk da bi gelmeye başladı öğlenden beri... doktoru arasam mı yaa elim gitmiyo telefona... yoksa iyice sıklaşana kadar bilemedim :26::44:
düzenli olarak mı gelmeye basladı kac dakıka suruyo canm ?
20 dk da bi vuruyo... dün akşamdan beri 1 saatte birdi bugün öğlenden beri 20 dk da bir geliyo.. iyice sıklaşana kadar beklesem mi diyorum bi yandan da arasam diyorum ama elim telefona gitmiyo
ayy bilemedim ki bak surda yazıyo bı okuda ona göre ara istersen canım :26:
Doğumun Başlangıç Belirtileri ve Doğum Sancıları | Sağlıklı Beslenme, Zayıflama, Şifalı Bitkiler, Bitkisel Tedavi
suyun gelmedımı :26:
yok canım nişan akıntısı geliyo işte ama her doğum da da su gelicek diye bişey yokki işte.. su gelmedi ve doğum başlamışsa ve anlamıyosam diye tereddütte kaldım bende... keşke her doğumda su gelse ne güzel anlardımşu yazını bi okuyim bakiym
acemiyem conemoku bkalım bi
bak canım orda şöyle bişey yazıyo
"Sancılar düzenli gibiyse kaç dakikada bir olduğunu anlamak için saatinize bakın. Sancılar 5 dakikaya düşmedikçe hastaneye git.menize gerek yok. Doğum süresi çok uzun geçebilir. İlk doğumunuzsa 12-14 saat, ikinci doğumunuzsa 8 saat sürebilir. Bu süreyi evinizde geçirmeniz çok daha iyidir."
bu yüzden bekliyim diyorum ama doktora haber vermem gerekir mi ki acaba??? aradığımda hastaneye gel derse diye korkuyorum galibaa napsam blemedim ki yaaa :44:
cok kararsız bi durum canım napsan ki :44: arayıp evde beklesem olur mu desen ne derki acaba ? su gelseydı işte gıderdın ne guzel ama bu durumda hangı evrede oldugunu anlayamıyoruz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?