Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızzzz sen hala doğuramadınmııııseninkiler yalancı sancı gibi bişey demekki
ama bak ağrılar artıyo gitgide eğer dün sen gitseydin doktora belkide sana suni sancı verceklerdi sabaha karşı doğurcaktın okadar çile çekip sen bütün sancılarını evde çek öyle git bacımbenimkide inaşalah normal olur ya bende çok istiyorum en güzeli vallasabaha kadar dedim acep bu kız gittimi gitmedimiallah kurtarsın kızçem

sende uzaktasın ben gıbı canım gercekten cok zor eşim işe gıdıyo sonra ben evde kafayı yıcek gıbı oluyorum çarpıntım arttı buaralar panık ataktan daraldıkca albım hızlı carpıyo ailelerimiznde kendıne göre işleri var haklısın ole ıstegımıze gore gelemıyolar onlara yansıtamıyorumda zaten. bakalım gecıyo gunler bebişler dogsunda kafamız dagılır.
enfesıyonun gecmedıgınden emınım bugun aksam son tabletı alcam ama gecmedı bıde antıbyotık bende mantar yaptı bi o eksikti tam oldu. napıcaz doguma kadar bız bunlarla

ister istemez üzülüyorum canım insanın ailesinin yanında olması cok guzel bısey ondan destek alıyosun ama işte olmayıcada Allah sağlık versın oda yeer napalım

ayyyy nasıl bi tesaduf olmus o ya ne guzel bı duygudur dunyanın en mutlu ınsanı olmussundur demekkı vaktı ozamanmıs. hemde anneler gununde senıde dusunup suprız yapmıs bebişin

senın dogum basladıgında morişle bız sakınlestırcegımıze dahada panık yaparız bize sakinlestırıcı gerekır ben dogururken burayı velveleye verırım dogum basladıgında napcaz bılmıom

günaydınnnlarrrrr

günaydınn

evet mothercare ürünleri çok güzel... ama pahalı... her ayın ortasında indirim günleri varmış geçen ay gidicektim ama benim sıpam beni rahat koymadı gidemedim bu ayın15ini de görürmüyüz bilemem hoş görsek bile kıyafetlerini tamamladım almıyorum artık...

butikbebeden bende alışveriş yaptım çok güzel bi site valla nerde ne indirim varsa orda... hem ucuza hem kaliteli ürün bulabiliyosun...
bebeci ye bakmamıştım bi bakarım şimdi...

astronot tulumlar çok güzel gerçekten bende aldım ama mothercare den değil. 35 tl verdim polar kapişonlu falan kalın da içide dolgulu... çok hoş bişe... onun çok kullanışlı olacağına inanıyorum

yok anam nerde daha doğuramadım benimki duble duble ağır çekim doğum olcek kanımca akşamdan beri saatte bi sancı geliyo... h,ç şaşmıyo... bak enson 8.15 ve 9,15 de oldu... ondan önce 7.15 ondan önceki 6,15 te olan çok ağır vurdu...uykumdan uyandım yataktan nasıl fırladığımı bilmiyorum... gece saat başı uyandım sancı vurdukça... bir de gece nefes alamadım yatarken yaa... aldığım nefes yetmedi bana... sanki koşmuşum da nefes nefese kalmışım gibi oldum... ne tuhaf işlerdir bunlar arkadaş yaa benim sıpam da nazlı nazlı geliyo bi anda fırt diye gelse ya çucuuum

senın dogum basladıgında morişle bız sakınlestırcegımıze dahada panık yaparız bize sakinlestırıcı gerekır ben dogururken burayı velveleye verırım dogum basladıgında napcaz bılmıom

o yüzden diyorum ya sana naklen tabletle bağlanıcam ben doğurtucam seni bi de eben olcem iyi mi kız küfrettirme ebene flan ucu bana dokuncek artıkın

o yüzden diyorum ya sana naklen tabletle bağlanıcam ben doğurtucam seni bi de eben olcem iyi mi kız küfrettirme ebene flan ucu bana dokuncek artıkın

yookkk küfrettirmem merak etme kıymetlı bı ebemız var kımseye bısey dedırtmem

doğuma yakın ankara ve istanbula bakma şansım var canım
dışı polarmış içi pamuk
sadece öyle yazıyo nette

tulumu da internetten hangi siteden bulabilirim ki bi yardıımcı olsan

bak canım benimkini buldum tesadüfen
Bebecix Topitos Kundak Battaniye - Bebek Çeyiz ve Aksesuar - Bebeci benim aldığım kundak bu.. içi penye dışı polar ve dolgulu. içi orda beyaz, benimkinde bebek mavisi...

içi dışı penye olsun dersen bu da çok hoş duruyo eminönünde görmüştüm bundan dolgulu bu da...
Ürün KategorileriBattaniye&Alt AçmaMikilinoCA 0225Penye Kundak BattaniyeMikilino Penye Kundak Battaniye

kozmonot tulum olarak da bu güzel... benimki kundağın dış polarından yapılma o da dolgulu, içi aşağıdaki gibi sanırsam... takım yaptım yani hee bide benimki önden arkaya fermuarlı bu çıtçtlı gibi duruyo...
Bebix Penguen Nakışlı Kozmonot Tulum Bebek Kıyafetleri, Bebek Giyim - Bebeci

http://www.bebeci.com/bebix-cool-dog-baskili-kozmonot-tulum bu da farklıymış değişik güzel bi model..

Son düzenleme:
kızlar sancım 20 dk da bi gelmeye başladı öğlenden beri... doktoru arasam mı yaa elim gitmiyo telefona... yoksa iyice sıklaşana kadar bilemedim :26::44:

kızlar sancım 20 dk da bi gelmeye başladı öğlenden beri... doktoru arasam mı yaa elim gitmiyo telefona... yoksa iyice sıklaşana kadar bilemedim :26::44:

düzenli olarak mı gelmeye basladı kac dakıka suruyo canm ?

düzenli olarak mı gelmeye basladı kac dakıka suruyo canm ?

20 dk da bi vuruyo... dün akşamdan beri 1 saatte birdi bugün öğlenden beri 20 dk da bir geliyo.. iyice sıklaşana kadar beklesem mi diyorum bi yandan da arasam diyorum ama elim telefona gitmiyo

yok canım nişan akıntısı geliyo işte ama her doğum da da su gelicek diye bişey yokki işte.. su gelmedi ve doğum başlamışsa ve anlamıyosam diye tereddütte kaldım bende... keşke her doğumda su gelse ne güzel anlardım şu yazını bi okuyim bakiym

acemiyem conem oku bkalım bi

acemiyem conem oku bkalım bi

bak canım orda şöyle bişey yazıyo
"Sancılar düzenli gibiyse kaç dakikada bir olduğunu anlamak için saatinize bakın. Sancılar 5 dakikaya düşmedikçe hastaneye git.menize gerek yok. Doğum süresi çok uzun geçebilir. İlk doğumunuzsa 12-14 saat, ikinci doğumunuzsa 8 saat sürebilir. Bu süreyi evinizde geçirmeniz çok daha iyidir."

bu yüzden bekliyim diyorum ama doktora haber vermem gerekir mi ki acaba??? aradığımda hastaneye gel derse diye korkuyorum galibaa napsam blemedim ki yaaa
:44:

cok kararsız bi durum canım napsan ki :44: arayıp evde beklesem olur mu desen ne derki acaba ? su gelseydı işte gıderdın ne guzel ama bu durumda hangı evrede oldugunu anlayamıyoruz :44:

cok kararsız bi durum canım napsan ki :44: arayıp evde beklesem olur mu desen ne derki acaba ? su gelseydı işte gıderdın ne guzel ama bu durumda hangı evrede oldugunu anlayamıyoruz :44:

hangi evrede olduğumu değil doğurup doğurmicamıda anlayamıyorum ki ya yalncıysa hoş belirtilere göre gerçek gibi duruyo ama ne bilim yaa kafam allak bullak oldu dediğin gibi su geleydi iyiydi ne yapcam derdi olmazdı işte şmdi ararım gel der giderim nst ye sokar orda da benim sancılar pat diye kesiliverir benim oğlan bunu çok seviyo.. hareket etmiyodu nst de bakalım dedi bi yattım çiftetelli oynadı resmen kalktıktan sonra da oynamadı hiç gene eskiye döndü... aman yaa ne zor şeymiş bu arkadaş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…