hangi evrede olduğumu değil doğurup doğurmicamıda anlayamıyorum ki ya yalncıysahoş belirtilere göre gerçek gibi duruyo ama ne bilim yaa kafam allak bullak oldu dediğin gibi su geleydi iyiydi ne yapcam derdi olmazdı işte şmdi ararım gel der giderim nst ye sokar orda da benim sancılar pat diye kesiliverir benim oğlan bunu çok seviyo.. hareket etmiyodu nst de bakalım dedi bi yattım çiftetelli oynadı resmen kalktıktan sonra da oynamadı hiç gene eskiye döndü... aman yaa ne zor şeymiş bu arkadaş yaa
paşa bey seni varya parmagnda oynatacak bak goroynatamaz fılan dıosun ama resmen senle oyun oynuyo nst de sancı cıkmazsa eve gelırsın bu sefer evde yıne sancın tutar Allahım nerelere gıtsek bilemedim yahuuuuuuuuuuuuuuu :44:
evet canım hakkımızda hayırlısı böyle imiş demekki çok ağlattı beni ama sonunda güldürdü sıpaaayyyy nasıl bi tesaduf olmus o ya ne guzel bı duygudur dunyanın en mutlu ınsanı olmussundurdemekkı vaktı ozamanmıs. hemde anneler gununde senıde dusunup suprız yapmıs bebişin
canım bir sürü markadan ürün var orada.çok tulum var dediğin şekil hele Eminönü kaynıyorgünaydınn
evet mothercare ürünleri çok güzel... ama pahalı... her ayın ortasında indirim günleri varmış geçen ay gidicektim ama benim sıpam beni rahat koymadı gidemedimbu ayın15ini de görürmüyüz bilemem hoş görsek bile kıyafetlerini tamamladım almıyorum artık...
butikbebeden bende alışveriş yaptım çok güzel bi site valla nerde ne indirim varsa orda... hem ucuza hem kaliteli ürün bulabiliyosun...
bebeci ye bakmamıştım bi bakarım şimdi...
astronot tulumlar çok güzel gerçekten bende aldım ama mothercare den değil. 35 tl verdim polar kapişonlu falan kalın da içide dolgulu... çok hoş bişe... onun çok kullanışlı olacağına inanıyorum
yok anam nerde daha doğuramadımbenimki duble duble ağır çekim doğum olcek kanımca akşamdan beri saatte bi sancı geliyo... h,ç şaşmıyo... bak enson 8.15 ve 9,15 de oldu... ondan önce 7.15 ondan önceki 6,15 te olan çok ağır vurdu...uykumdan uyandım yataktan nasıl fırladığımı bilmiyorum... gece saat başı uyandım sancı vurdukça... bir de gece nefes alamadım yatarken yaa... aldığım nefes yetmedi bana... sanki koşmuşum da nefes nefese kalmışım gibi oldum... ne tuhaf işlerdir bunlar arkadaş yaa benim sıpam da nazlı nazlı geliyo bi anda fırt diye gelse ya çucuuum
yamisyim aradınmı canım naptınkızlar sancım 20 dk da bi gelmeye başladı öğlenden beri... doktoru arasam mı yaa elim gitmiyo telefona... yoksa iyice sıklaşana kadar bilemedim :26::44:
hangi evrede olduğumu değil doğurup doğurmicamıda anlayamıyorum ki ya yalncıysahoş belirtilere göre gerçek gibi duruyo ama ne bilim yaa kafam allak bullak oldu dediğin gibi su geleydi iyiydi ne yapcam derdi olmazdı işte şmdi ararım gel der giderim nst ye sokar orda da benim sancılar pat diye kesiliverir benim oğlan bunu çok seviyo.. hareket etmiyodu nst de bakalım dedi bi yattım çiftetelli oynadı resmen kalktıktan sonra da oynamadı hiç gene eskiye döndü... aman yaa ne zor şeymiş bu arkadaş yaa
evet aynen öyle valla boş çıkıcak diye aramayım diyorum... zaten sıklaşırsa anlarım ozaman ararım de mi ?? biraz dha bekleyelim bakalım nolcakvalla ya şimdiden parmağında oynatıyo sıpa
evet canım hakkımızda hayırlısı böyle imiş demekki çok ağlattı beni ama sonunda güldürdü sıpaa
canım bir sürü markadan ürün var orada.çok tulum var dediğin şekil hele Eminönü kaynıyorben oraya gidicem şahsen ama istediğim o tulumu mothercareden alıcam gibi içimde ukte kalır yoksam.şahsen ben öyle bir tulum hiç bir yerde görmedim o kalınlıkta ve kalitede.bebeklere kıyafette pek marka takıntım yok yeterki kaliteli olsun çünkü çok çabuk büyüyorlar sancılarına gelince canım son 10 dakikaya girince ara bence.eğer şimdi ararsan muhtemelen seni hastanede yatırırlar.ve açılman yoksa suni sancı verirler.suyunu dikkate alma hastanede doktorda patlatabilir onu.ama çok dikkatli ol bilmedende kendini zora sokma sakınnn
yamisyim aradınmı canım naptın
evet aynen öyle valla boş çıkıcak diye aramayım diyorum... zaten sıklaşırsa anlarım ozaman ararım de mi ?? biraz dha bekleyelim bakalım nolcakvalla ya şimdiden parmağında oynatıyo sıpa
ağlatmış içini temizlemiş sora vermiş Rabbimyamişi napsak dıe dusunuyoruz bizde :44:
yok canım aramadım... beklemedeyimevet canım hakkımızda hayırlısı böyle imiş demekki çok ağlattı beni ama sonunda güldürdü sıpaa
canım bir sürü markadan ürün var orada.çok tulum var dediğin şekil hele Eminönü kaynıyorben oraya gidicem şahsen ama istediğim o tulumu mothercareden alıcam gibi içimde ukte kalır yoksam.şahsen ben öyle bir tulum hiç bir yerde görmedim o kalınlıkta ve kalitede.bebeklere kıyafette pek marka takıntım yok yeterki kaliteli olsun çünkü çok çabuk büyüyorlar sancılarına gelince canım son 10 dakikaya girince ara bence.eğer şimdi ararsan muhtemelen seni hastanede yatırırlar.ve açılman yoksa suni sancı verirler.suyunu dikkate alma hastanede doktorda patlatabilir onu.ama çok dikkatli ol bilmedende kendini zora sokma sakınnn
yamisyim aradınmı canım naptın
YAMİSY CANIM NE OLDU? korkutma beni..çok kişi var evde..misafirler falan.bakamadım nete çok düzgün..iyisin de mi?
ozaman az daha bı dur bakalım ne oluyo ne bıtıyo eger basladıysa sıklasır buyuk ıhtımal. sen beklerken oğlan pıt dıe cıkıyomusayy Allah korusun
yok canım aramadım... beklemedeyim
bilmiyorum bacım anlayamıyorum ki noluyo bekliyorum sancı sıklığını ölçeyim diyorum... saat 1,5 2 gibi ayaktaydım o ara farketmedim şimdi başa sardım... o zamana kadar 20 dk da bir geliyodu
bak bende bunlardan olanları yazcam ben ayırt edemedim gerçekmi yalancı mı????
Yalancı doğum ağrıları:
Sıklığı şiddeti bakımından düzensizdir -düzenli ama son 1 saati ölçemedim ayaktaydım farketmedim...
Dolaşma masaj ve istirahatla geçebilir -3 ağrıdan 1 tanesi şekil değiştirince geçti gece.. sabahtan beri olanlarda geçmedi
Ağrı bel kasık ve karında hissedilir -evet öyle
Rahim ucunda yumuşama ve açılmaya neden olmaz. onu bilemiyom
Gerçek doğum ağrıları:
Düzenlidir -evet düzenli
Her durumda devam eder geçmez -geçmiyo doğru
Ağrı bel kasık ve karında her noktada aynı hissedilir -evet
Yumuşama ve açılmaya neden olur -bilmiyorum
şmdi söyleyin bakalımm doğuruyomuyum yoksa yalancı mı????? bu bilmeceyi çözene bravo valla ben çözemedim :44:
yamisyim birde doğumla alkan yok muş onlar yalancı sancıymışvallahi doğurtcam ben şimdi seni heee
canım ikiside hemen hemen aynı kuzu yaa:44::44:
senin yerinde ben olsaydım yinede dakikalar daha düşmeden hastaneye gitmezdim sanırım.ama doktorumu arar doğum tam başlamadan hastaneye yatmak istemediğimi söylerdim herhalde:26:
bende yalancıysa diye işte çekiniyorum aramaya...doğurtsana be kurtulalım şu belirszlkten arayınca hemen gel dicek gidince nstye falan alıcak benim sıpamın da huyudur oraya yatınca değişiveriyo hareket etmiyo diye gitmiştim nstye yatınca oynamıştı hemde hiç durmamıştı kalkınca yine durmuştu ve iki üc gün oynamamıstı...
YAMİSY CANIM NE OLDU? korkutma beni..çok kişi var evde..misafirler falan.bakamadım nete çok düzgün..iyisin de mi?
yok canım aramadım... beklemedeyim
bilmiyorum bacım anlayamıyorum ki noluyo bekliyorum sancı sıklığını ölçeyim diyorum... saat 1,5 2 gibi ayaktaydım o ara farketmedim şimdi başa sardım... o zamana kadar 20 dk da bir geliyodu
bak bende bunlardan olanları yazcam ben ayırt edemedim gerçekmi yalancı mı????
Yalancı doğum ağrıları:
Sıklığı şiddeti bakımından düzensizdir -düzenli ama son 1 saati ölçemedim ayaktaydım farketmedim...
Dolaşma masaj ve istirahatla geçebilir -3 ağrıdan 1 tanesi şekil değiştirince geçti gece.. sabahtan beri olanlarda geçmedi
Ağrı bel kasık ve karında hissedilir -evet öyle
Rahim ucunda yumuşama ve açılmaya neden olmaz. onu bilemiyom
Gerçek doğum ağrıları:
Düzenlidir -evet düzenli
Her durumda devam eder geçmez -geçmiyo doğru
Ağrı bel kasık ve karında her noktada aynı hissedilir -evet
Yumuşama ve açılmaya neden olur -bilmiyorum
şmdi söyleyin bakalımm doğuruyomuyum yoksa yalancı mı????? bu bilmeceyi çözene bravo valla ben çözemedim :44:
gel bacım şöyle yamacıma:94::94::94:
canım daha duır ilk doğumun sen yine az gitmişin doğum dıye neleri var millet son gunlerınde hastaneden çıkmıyor doğum geldı dıye
çok artarsa eger sakın beklıycem dıye durma evde ara sor doktorunu.gıder gelırsın bısey olmazbılmeden başka bısey olmasın dıkkat et kendıne
bak canım benimkini buldum tesadüfen
Bebecix Topitos Kundak Battaniye - Bebek Çeyiz ve Aksesuar - Bebeci benim aldığım kundak bu.. içi penye dışı polar ve dolgulu. içi orda beyaz, benimkinde bebek mavisi...
içi dışı penye olsun dersen bu da çok hoş duruyo eminönünde görmüştüm bundan dolgulu bu da...
Ürün KategorileriBattaniye&Alt AçmaMikilinoCA 0225Penye Kundak BattaniyeMikilino Penye Kundak Battaniye
kozmonot tulum olarak da bu güzel... benimki kundağın dış polarından yapılma o da dolgulu, içi aşağıdaki gibi sanırsam... takım yaptım yanihee bide benimki önden arkaya fermuarlı bu çıtçtlı gibi duruyo...
Bebix Penguen Nakışlı Kozmonot Tulum Bebek Kıyafetleri, Bebek Giyim - Bebeci
Bebix Cool Dog Baskılı Kozmonot Tulum Bebek Kıyafetleri, Bebek Giyim - Bebeci bu da farklıymış değişik güzel bi model..
bu gercek doguma benzıyo canom sende hepsi onaylanmış. ama yalancıda olabılır ayy nekadan acıklayıcı konustum
ayyy tatlım yaaaa ben bunlara bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen almam lazım, çok şekerler
kozmonot tulum falan da çok şeker, tam içine çocuğu koyup yemelik eşyalar
yok canım sıklaşırsa anlarım zaten ama şu durumda anlayamıyorum ki neremden ne vuruyo bide 1 saattir ayaktaydım o ara sancıyı kaçırdım dikkat etmedim yani şimdi yne var ama öncesi kaç dk önce oldu bilmiyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?