Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

paşa bey seni varya parmagnda oynatacak bak gor oynatamaz fılan dıosun ama resmen senle oyun oynuyo nst de sancı cıkmazsa eve gelırsın bu sefer evde yıne sancın tutar Allahım nerelere gıtsek bilemedim yahuuuuuuuuuuuuuuu :44:

evet aynen öyle valla boş çıkıcak diye aramayım diyorum... zaten sıklaşırsa anlarım ozaman ararım de mi ?? biraz dha bekleyelim bakalım nolcak valla ya şimdiden parmağında oynatıyo sıpa

ayyyy nasıl bi tesaduf olmus o ya ne guzel bı duygudur dunyanın en mutlu ınsanı olmussundur demekkı vaktı ozamanmıs. hemde anneler gununde senıde dusunup suprız yapmıs bebişin
evet canım hakkımızda hayırlısı böyle imiş demekki çok ağlattı beni ama sonunda güldürdü sıpaa
canım bir sürü markadan ürün var orada.çok tulum var dediğin şekil hele Eminönü kaynıyorben oraya gidicem şahsen ama istediğim o tulumu mothercareden alıcam gibi içimde ukte kalır yoksam.şahsen ben öyle bir tulum hiç bir yerde görmedim o kalınlıkta ve kalitede.bebeklere kıyafette pek marka takıntım yok yeterki kaliteli olsun çünkü çok çabuk büyüyorlarsancılarına gelince canım son 10 dakikaya girince ara bence.eğer şimdi ararsan muhtemelen seni hastanede yatırırlar.ve açılman yoksa suni sancı verirler.suyunu dikkate alma hastanede doktorda patlatabilir onu.ama çok dikkatli ol bilmedende kendini zora sokma sakınnn
kızlar sancım 20 dk da bi gelmeye başladı öğlenden beri... doktoru arasam mı yaa elim gitmiyo telefona... yoksa iyice sıklaşana kadar bilemedim :26::44:
yamisyim aradınmı canım naptın

YAMİSY CANIM NE OLDU? korkutma beni..çok kişi var evde..misafirler falan.bakamadım nete çok düzgün..iyisin de mi?

evet aynen öyle valla boş çıkıcak diye aramayım diyorum... zaten sıklaşırsa anlarım ozaman ararım de mi ?? biraz dha bekleyelim bakalım nolcak valla ya şimdiden parmağında oynatıyo sıpa

ozaman az daha bı dur bakalım ne oluyo ne bıtıyo eger basladıysa sıklasır buyuk ıhtımal. sen beklerken oğlan pıt dıe cıkıyomus ayy Allah korusun

ağlatmış içini temizlemiş sora vermiş Rabbim yamişi napsak dıe dusunuyoruz bizde :44:

ya yada arasan mı ben heyecan yaptım burda hastaneye cagırısada bı gıdersın bebegın durumuna bakardı ???

ağlatmış içini temizlemiş sora vermiş Rabbim yamişi napsak dıe dusunuyoruz bizde :44:

öyle canım ya şimdi okudum valla ben olsaydım biraz daha beklerdim birde yamisyim yürü evin içinde sancı vurdukça açılman artarmış ozaman ay sanki 10 çocuk doğurmuş gibi konuşuyorum

yok canım aramadım... beklemedeyim

YAMİSY CANIM NE OLDU? korkutma beni..çok kişi var evde..misafirler falan.bakamadım nete çok düzgün..iyisin de mi?

bilmiyorum bacım anlayamıyorum ki noluyo bekliyorum sancı sıklığını ölçeyim diyorum... saat 1,5 2 gibi ayaktaydım o ara farketmedim şimdi başa sardım... o zamana kadar 20 dk da bir geliyodu

ozaman az daha bı dur bakalım ne oluyo ne bıtıyo eger basladıysa sıklasır buyuk ıhtımal. sen beklerken oğlan pıt dıe cıkıyomus ayy Allah korusun

bak bende bunlardan olanları yazcam ben ayırt edemedim gerçekmi yalancı mı????

Yalancı doğum ağrıları:

Sıklığı şiddeti bakımından düzensizdir -düzenli ama son 1 saati ölçemedim ayaktaydım farketmedim...

Dolaşma masaj ve istirahatla geçebilir -3 ağrıdan 1 tanesi şekil değiştirince geçti gece.. sabahtan beri olanlarda geçmedi

Ağrı bel kasık ve karında hissedilir -evet öyle

Rahim ucunda yumuşama ve açılmaya neden olmaz. onu bilemiyom

Gerçek doğum ağrıları:

Düzenlidir -evet düzenli

Her durumda devam eder geçmez -geçmiyo doğru

Ağrı bel kasık ve karında her noktada aynı hissedilir -evet

Yumuşama ve açılmaya neden olur -bilmiyorum

şmdi söyleyin bakalımm doğuruyomuyum yoksa yalancı mı????? bu bilmeceyi çözene bravo valla ben çözemedim :44:

yamisyim birde doğumla alkan yok muş onlar yalancı sancıymışvallahi doğurtcam ben şimdi seni heee

canım ikiside hemen hemen aynı kuzu yaa:44::44:
senin yerinde ben olsaydım yinede dakikalar daha düşmeden hastaneye gitmezdim sanırım.ama doktorumu arar doğum tam başlamadan hastaneye yatmak istemediğimi söylerdim herhalde:26:

yamisyim birde doğumla alkan yok muş onlar yalancı sancıymışvallahi doğurtcam ben şimdi seni heee

bende yalancıysa diye işte çekiniyorum aramaya... doğurtsana be kurtulalım şu belirszlkten arayınca hemen gel dicek gidince nstye falan alıcak benim sıpamın da huyudur oraya yatınca değişiveriyo hareket etmiyo diye gitmiştim nstye yatınca oynamıştı hemde hiç durmamıştı kalkınca yine durmuştu ve iki üc gün oynamamıstı...

gel bacım şöyle yamacıma:94::94::94:
canım daha duır ilk doğumun sen yine az gitmişin doğum dıye neleri var millet son gunlerınde hastaneden çıkmıyor doğum geldı dıye
çok artarsa eger sakın beklıycem dıye durma evde ara sor doktorunu.gıder gelırsın bısey olmaz bılmeden başka bısey olmasın dıkkat et kendıne

kız benim yeni dank etti sen bide bu halinle misafirle mi uğraşıyon iyi ayakta durabiliyosun dikkat et yorulma sakın

bu gercek doguma benzıyo canom sende hepsi onaylanmış. ama yalancıda olabılır ayy nekadan acıklayıcı konustum

yok canım sıklaşırsa anlarım zaten ama şu durumda anlayamıyorum ki neremden ne vuruyo bide 1 saattir ayaktaydım o ara sancıyı kaçırdım dikkat etmedim yani şimdi yne var ama öncesi kaç dk önce oldu bilmiyorum mesela

ayyy tatlım yaaaa ben bunlara bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen almam lazım, çok şekerler
kozmonot tulum falan da çok şeker, tam içine çocuğu koyup yemelik eşyalar

bu gercek doguma benzıyo canom sende hepsi onaylanmış. ama yalancıda olabılır ayy nekadan acıklayıcı konustum

evet yani saol canım çoh aydınlandım dediğin gibi hepside olabilir beklicem yaa o arayı kaçırmasam iyiydi napalım şimdi bidaha beklcem bakalım yine düzenli giderse bikaç saat sonra ararım artık...

ayyy tatlım yaaaa ben bunlara bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen almam lazım, çok şekerler
kozmonot tulum falan da çok şeker, tam içine çocuğu koyup yemelik eşyalar

evet yaaa aynen öyle valla işine yaradığına çok sevindim canım

şimdi uzan canım dık ayakları havaya ohhhhhhhhhhh keyfe bak beee
son günlerin daha yatamıycaksın bak öyle iyi degerlendirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…