evet yani saol canım çoh aydınlandımdediğin gibi hepside olabilir beklicem yaa o arayı kaçırmasam iyiydi napalım şimdi bidaha beklcem bakalım yine düzenli giderse bikaç saat sonra ararım artık...
şimdi uzan canım dık ayakları havaya ohhhhhhhhhhh keyfe bak beee
son günlerin daha yatamıycaksın bak öyle iyi degerlendirrr
ben şimdiden alıştırm yapıyom bacım uyku uyuyabilene aşk olsun
sen saat tutmuyomusun kacırma arayı fılan hersey ona baglı
öyle valla canımolsun herşeye değer
sanırım bizim sıpada geceleri beni ayakta tutucak
gündüz bütün gün uyuyor gece olunca tekmeler başlıyor sabaha kadar tekmeliyor göbeciğimi
o haftalarda benimkide öyleydi valla gündüz sesi çıkmazdı ama gece olunca coşardıhatta babişimize geceleri çok tekme attık biz
ya yada arasan mı ben heyecan yaptım burda hastaneye cagırısada bı gıdersın bebegın durumuna bakardı ???
evet aynen öyle valla boş çıkıcak diye aramayım diyorum... zaten sıklaşırsa anlarım ozaman ararım de mi ?? biraz dha bekleyelim bakalım nolcakvalla ya şimdiden parmağında oynatıyo sıpa
hangi evrede olduğumu değil doğurup doğurmicamıda anlayamıyorum ki ya yalncıysahoş belirtilere göre gerçek gibi duruyo ama ne bilim yaa kafam allak bullak oldu dediğin gibi su geleydi iyiydi ne yapcam derdi olmazdı işte şmdi ararım gel der giderim nst ye sokar orda da benim sancılar pat diye kesiliverir benim oğlan bunu çok seviyo.. hareket etmiyodu nst de bakalım dedi bi yattım çiftetelli oynadı resmen kalktıktan sonra da oynamadı hiç gene eskiye döndü... aman yaa ne zor şeymiş bu arkadaş yaa
bak canım orda şöyle bişey yazıyo
"Sancılar düzenli gibiyse kaç dakikada bir olduğunu anlamak için saatinize bakın. Sancılar 5 dakikaya düşmedikçe hastaneye git.menize gerek yok. Doğum süresi çok uzun geçebilir. İlk doğumunuzsa 12-14 saat, ikinci doğumunuzsa 8 saat sürebilir. Bu süreyi evinizde geçirmeniz çok daha iyidir."
bu yüzden bekliyim diyorum ama doktora haber vermem gerekir mi ki acaba??? aradığımda hastaneye gel derse diye korkuyorum galibaa napsam blemedim ki yaaa :44:
yok canım nişan akıntısı geliyo işte ama her doğum da da su gelicek diye bişey yokki işte.. su gelmedi ve doğum başlamışsa ve anlamıyosam diye tereddütte kaldım bende... keşke her doğumda su gelse ne güzel anlardımşu yazını bi okuyim bakiym
ayyy yamısyım yerinde olmayı cok ıstedım şuan
herşeyı tamamladın bekliyorsun ne güzel inşallah zor geçmez doğumunda
canım bişey sorucam bu normalmi yoksa sezeryanmı dıye hangı haftada bakılcak
bi gitsen iyi olur gibi duruyo bence de canım
seninki yalancı değil bence, gerçek doğum sancısı gibi duruyo
benden de su geldi gene, ayy su demeyin bayılicimmmmmmmm
tatlım doğur da bizde öğrenelim kolay mı zor mu doğurmak
benim çucugum da aynen öyle, oynar oynar ultrasona girer durur ya da tam tersini yapar
ters insan işte, anasına mı çekti nedir
o kadar uzun sürer mi yavvvv
umarım o kadar çektirmez tatlım
doktorunu aramadın mı henüz canım
ayyy yamısyım yerinde olmayı cok ıstedım şuan
herşeyı tamamladın bekliyorsun ne güzel inşallah zor geçmez doğumunda
canım bişey sorucam bu normalmi yoksa sezeryanmı dıye hangı haftada bakılcak
o haftalarda benimkide öyleydi valla gündüz sesi çıkmazdı ama gece olunca coşardıhatta babişimize geceleri çok tekme attık biz
tutuyorum canım işte 1,5 tan sonra ayaktaydım evde biraz iş vardı bebek odasının avizesi falan takıldı onların yanında bekledim gırgır şamata falan farketmedim işte... bi 2,çeyrekte hissettim, bi 3e yirmi kala, bi de 3ü 5 geçe... şimdilik böyle gidiyo
şimdi uzan canım dık ayakları havaya ohhhhhhhhhhh keyfe bak beee
son günlerin daha yatamıycaksın bak öyle iyi degerlendirrr
evet yaaa aynen öyle vallaişine yaradığına çok sevindim canım
kızlaaaaar nasılsınız bakalım yazışmayalı :) vallahi hızınıza yetişilmiyor he neler neler ne konular açılmış ama en önemlisi yamisy nin doğurdu doğuracak olması :) hadi hayırlısı bakalım yavrunu al kucağına hayırlısıyla artık sen :) buarara benim kociş geldi pazar sabah 6:30 gibi ben uyur uyanık bir haldeyken.bana tavırlı tabii ama o tavırlı ben dahada tavırlıyım.bana diyorki neydi senin o bana olan hareketin bende artık sana anlatmaktan bıktım ben yapmıyorum o tripleri hormonlarım yapıyor hep toprağın yüzünden dedim:) neyse tatlıya bağlandı konu çözüldü.dün sağlıkocağından aradılar gelin kontrolünüzü yapalım diye gittim kilomu tansiyonumu ölçtüler bebişimin kalbini dinlediler .maşallah benim bıdık bi hareket bi hareket hemşire şaşırdı :)içerde enerjisini atsın sende o dışardayken rahat edersin diyo ama ben hiç zannetmiyorum benim insan evladım çok hareketi.bugün elimi karnıma koydum sanki elini yada kafasını hissettim elimin altından kaydı gibi okadar sert hissettiriyorki kendini şaşkınım benim.
kızlaaaaar nasılsınız bakalım yazışmayalı :) vallahi hızınıza yetişilmiyor he neler neler ne konular açılmış ama en önemlisi yamisy nin doğurdu doğuracak olması :) hadi hayırlısı bakalım yavrunu al kucağına hayırlısıyla artık sen :) buarara benim kociş geldi pazar sabah 6:30 gibi ben uyur uyanık bir haldeyken.bana tavırlı tabii ama o tavırlı ben dahada tavırlıyım.bana diyorki neydi senin o bana olan hareketin bende artık sana anlatmaktan bıktım ben yapmıyorum o tripleri hormonlarım yapıyor hep toprağın yüzünden dedim:) neyse tatlıya bağlandı konu çözüldü.dün sağlıkocağından aradılar gelin kontrolünüzü yapalım diye gittim kilomu tansiyonumu ölçtüler bebişimin kalbini dinlediler .maşallah benim bıdık bi hareket bi hareket hemşire şaşırdı :)içerde enerjisini atsın sende o dışardayken rahat edersin diyo ama ben hiç zannetmiyorum benim insan evladım çok hareketi.bugün elimi karnıma koydum sanki elini yada kafasını hissettim elimin altından kaydı gibi okadar sert hissettiriyorki kendini şaşkınım benim.
canım çok acı çekmeden atlatırsın umarım doğumu
bende merak ediyorum ne zaman belli olur ki normal mi sezeryan mi
geceleri tekmeleyip uyandırıyo artık beni
tuvalete yetişemeyecem diye korkuyorum onun yüzünden
bi tekme atıyo ki mesaneme hissediyorum resmen içini boşaltacak az daha uğraşırsa
aman canım saatle takip etmeyi ihmal etme
sen niye ilgileniyorsun hala ev işleriyle tam sopalıksın gerçekten
avize takılacaksa takılsın, doğuma bile girerken ev işi yapmayı planlıyomuşsun gibi geldi bana
yat işte ohhh mis
ahhh dokunarak alabilsem o cicilerden bende
barıştığınıza sevindim canım çok merak ettik seni burda insan arada gelr de iyiyim der de mi hayırsız bişey oldu sandık
canım bazı doktorlar en başında konuşuyolar sezeryan yanlısı olanlar genelde başta belli ediyolar kendilerini.. genelde normal doğum için konuşulmuyo sen sormadıkça...
inşallah canım kolay geçer doğumum
evet canım okadar uzun sürüyo... eğer benimki doğum sancısıysa dün akşamdan beri var mesela... ee benimkisi duble ağır çekim modunda doğum olduğundan daha uzun sürcek gibi hee
ay canım benim merak etmişsiniz evet gördüm sağolun hepiniz .ama giremedim inanki.pazar günü benim küçük beyin kıyafetlerini battaniyesi filan ne varsa hepsini yıkadım belim ortadan ikiye ayrıldı yorgunluktan .birde sayın çok sevgili muhterem şahsıyet kocacığımın getir götürleri bitmez keyfine ve boğazıan çoık düşkündür onun istekleri yemek bulaşık o bu derken akşam oldu .ertesi gün zaten haftabaşı sabah ütü yaptım ortalık o bu derken zaman geçti birde tetanoz aşısı yaptılar bana sağlık ocağında hepten mayıştım kaldım.az önce eve girdim açtım hemen pc oturdum başınaaa
anladım canım ..ben normal dşünüyorum tabi olursa eger hayırlısı
yamisy sen nasıl duruyorsun canım hala evde neden gitmiyorsun doktoruna
ay canım benim merak etmişsiniz evet gördüm sağolun hepiniz .ama giremedim inanki.pazar günü benim küçük beyin kıyafetlerini battaniyesi filan ne varsa hepsini yıkadım belim ortadan ikiye ayrıldı yorgunluktan .birde sayın çok sevgili muhterem şahsıyet kocacığımın getir götürleri bitmez keyfine ve boğazıan çoık düşkündür onun istekleri yemek bulaşık o bu derken akşam oldu .ertesi gün zaten haftabaşı sabah ütü yaptım ortalık o bu derken zaman geçti birde tetanoz aşısı yaptılar bana sağlık ocağında hepten mayıştım kaldım.az önce eve girdim açtım hemen pc oturdum başınaaa
ben dokundum yerine canımgayet güzelmiş
bende konular birikmiş kendimi duurduramıyoırum buarada sizde hangi konudasınız farkında değilim:) dışarıya çıktım eve bişiler almaya eltime uğradım uğramaz olaydım kayınvalidem hanımefendi yarın bana gelmeye hazırlanıyormuş benim haberim yok tabii burası yol geçen hanıya çat kapı ben geldim yapacakmış bana aman bende ölüyordum sanki hasretinden o anda beyminden vurulduım duramadım kalktım hemen evime geldim ama içim içimi yiyor ya gelmesin nolurrrr ALLAHIMMMM gelmesin ya dua ediverim bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?