Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

aşkolsun ne nispeti :26: kusuruma bakma canım öyle demek istememiştim :26:

doğurunca anlayacan bu gidişle

aynen öyle çıkınca anlicam heralde

canım sen kaçıncı haftandasın şu an, Toprak bey epey hareketli olacak gibi
benim bebiş de eskiden çok hareketliydi, su gitti gideli oynamıyo [/QUOTE]

canımcım ben 25. haftayı bitirdim hayırlısıyla gecen hafta.çok hareketli ama arada bir çok sert hissettiriyor kendini mındık.nasıl su gitti gideli ? sizin baya riskli gidiyor hamilelikşeriniz hayırlısıyla alıverelim şu minişleri kucaklarımıza inşallah :)

canım sen kaçıncı haftandasın şu an, Toprak bey epey hareketli olacak gibi
benim bebiş de eskiden çok hareketliydi, su gitti gideli oynamıyo

canımcım ben 25. haftayı bitirdim hayırlısıyla gecen hafta.çok hareketli ama arada bir çok sert hissettiriyor kendini mındık.nasıl su gitti gideli ? sizin baya riskli gidiyor hamilelikşeriniz hayırlısıyla alıverelim şu minişleri kucaklarımıza inşallah :)[/QUOTE]

pazar günü su geldi benden hala anlayamadılar akıntı mı bebişin suyu mu
iki kez daha geldi ondan sonrada
bugün ultrasona girdim bebğim 10 gün önce, haftasından önde ve 23 haftalık boyutlarındaydı
ki biz 20. haftamızı geçecektik
bugün girdim 23 haftalığız ama ultrasonda 22 haftalık çıktı, hiç kilo almamış aksine zayıflamış çıktı
10 günde gelişimi 2-3 hafta geriye düşer, bebek kilo alacağına zayıflar mı yaaaaa
deli olacam, ultrason bozuk dedim bende en son adama

şaka yaptım canım benim
kaç dakikadasın şu an sancı takibinde

doğuruyorum deme bak, heyecan yaptım burda
sesin de kesildi tatlım neler oluyor

kızlar sancım tam gaz devam 20 dk da bi geliyo takipteydim canım pcden kalktım azıcık korkma

en son sancı azönce geldi çok şiddetliydi doktorumu aradım haastası vardı çok konuşamadı sancım var deyince gel bakalım dedi şimdi eşime haber verdim 5 te çıkıcak işten ozaman gidicez... dua edin bana kızlar bakalım neler olucak... gidip de bi duş aliym bari temizleniym doğurucak olursam kirli saçlarla gitmeyim başım ağrır bide onla uğrşmiyim de mi

ayy canım alemsin
hadi bakalım aklan paklan, doğumdan sonra fotolarda kirli çıkma
zaten doğururken bol bol ter dökecen
Allahım yardımcın olsun canım

ayyyyy geliyormu ne :)

ayy canım alemsin
hadi bakalım aklan paklan, doğumdan sonra fotolarda kirli çıkma
zaten doğururken bol bol ter dökecen
Allahım yardımcın olsun canım

yok yaa fotolarda kirli çıkmam doğumdan sonra yıkicaklaaaar sacımı yapcaklaaaar makyajımı yapcaklaaaar ben başım kirliyken ağrı yapar akşama banyo yapcaktım da bu durumda öne aldım o karmaşada bide baş ağrısıyla uğraşmiyim dedim

ayyyyy geliyormu ne :)

sanmıyorum gene beni oynatıyodur velet ama bakıcaz bakalım... akşam illaki girerim buraya anlatırım detayları... gece yarısına kadar yazmazsam anlayınki doğurdum

hadi bakalım hayırlısı heycanla bekliyoruz gelişmeleri aramızda ilk doğuracak sensin :) ayrıntılarını yaz emi nasıl oldu filan :)

hadi bakalım hayırlısı heycanla bekliyoruz gelişmeleri aramızda ilk doğuracak sensin :) ayrıntılarını yaz emi nasıl oldu filan :)

yoook ilk ben değilim ilkimiz zirve idi prenses doğurdu topikimizin ilk ve tek prensesi oldu... başka prensesi olan yok burda hep prens üzerine çalışmışız anlatırım canım merak etmeyin hadi ben kaçar kızlar hazırlaniym artık dua edin bana

kız benim yeni dank etti sen bide bu halinle misafirle mi uğraşıyon iyi ayakta durabiliyosun dikkat et yorulma sakın

Yamisy canım benim, doktorum bana dedi ki düzenli ya da düzensiz olsun çok kuvvetli gelen ve uzun süren sancılar rahimde önce silinme sonra da açılma yaparmış..git ne olur açılma var mı en azından kontrol ettir doktoruna..

çok merak ediyorum seni..bizi merakta bırakma..

senin için dua edeceğim..Allah kolaylık ve sağlık versin inşalah sana ve bebişine..

ohhh ohhh saçını makyajını kim yapacaksa adresini gönder banada
bende bakımlı çıkmak istiyorum doğumdan
akşam doğurdum deyip oturup yazma da nete

doğurunca anlayacan bu gidişle

canım bebeğin geriden gelmiyordur..utrasonlar bu konuda çok istikrarlı değil..artı 300 eksi 300 arası gösteriyor bazıları biliyor musun kiloları..sen moralini bozma..bugün nasıl o akıntı? inşallah iyisin..

canım İstanbul da 4 görümcem, eşleri, arkadaşları arıyolar ama bulamamışlar nedense o pedlerden
ağlayacam gerçekten yaaa, anlaşılmıyomuş ondan koymadan amniyon sıvısı olup olmadığı
geçen gün ki gibi oldu gene akıntı, ultrasonda moralimi bozdu kös kös eve geldim
oturduğum yerde iç çamaşırım pijamam ıslanıyo yaaaa pöffff

canım sakın stress yapma, bak aynı şey bende de vardı..günlerce ıslandı çamaşırm..ve bugün hla geliyor sıvı..daha dün gene doktora sordum..yani bu kadar nasıl normal olur diye..ama bazı kadınların hep böyleymiş..

öncelikle lu pedi sana bulmamız lazım..ben şimdi netten sipariş yapabileceğin bir site sana gönderiyorum..ona mutlaka bak..

onu alınca içinin rahatalayacağını düşünüyorum.. eğer ped maviye ya da koyu yeşile dönerse bir tehlike var derler...

1. site eczadeposu sitesinde amniyotik sızıntı pedi all sense diye aratırsan çıkacak mutlaka

2.si :

Al-Sense Amniyotik SzntTest Pedi 3'l | 20,00 TL fiyat

Son düzenleme:

saol canım benim çok işime yarayacak bu adres

bu arada bu siteye güven olur mu canım kredi kartıyla alsam

sen saat tutmuyomusun kacırma arayı fılan hersey ona baglı

esha 28. hafta olmuşsun canım, yuppi..! ee planlar öyle de böyle de stress yapsak da işliyor de mi? şimdiki hedef ne? 32 de mi? aynen benim de öyle

ama bir daha çocuk işine girişmeyeeğim..stressten panikten geberdim her saniye..bir de ağrılar geçmeyince daha bir kötü oldu..

ama vardık de mi yarısından fazlaya çok şükür..umarım tüm anneler sağlıkla alırlar kucaklarına tontişlerini..dünyanın en büyük korkusuymuş onu kaybetme korkusu...

sen o enfeksiyonla canını sıkma..doktorla ne zaman görüşeceksin ayrıca..hemen idrar testi iste..ancak orada geçip gemediğini görebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…