Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ben aldım ecza deposundan...istersen kapıda da ödeyebilirsin..

kapıda ödeme seçeneğiyle aldım canım, valla öyle hafifledim ki sayende anlatamam
bulamadım bi türlü, sinirlerim harap olmuştu

bende o günleri görsem keşke canım yaaa
sizler uzun maratonun büyük kısmını atlattınız çok şükür
bebeği kaybetme endişesi dünyanın en kötü düşüncesiymiş
Allah kimseye yaşatmasın, ben hamile kaldım kalalı bunu hissediyorum
doğursam rahatlayacam

bu arada bu siteye güven olur mu canım kredi kartıyla alsam

yok canım şimdi beyime sordum o tekirdağda bir firmadan kapıda ödeme ile almış ilk kutuyu..ikinci kutuyu kredi kartı ile sağlık deposu adlı siteden almışız..

all sense amniyotik sızıntı pedi diye yazdın mı google'de ilk sırada sağlık deposu çıkıyor..

kusura bakma ezca depsou yazmışım yanlışkla..

senin ne sıkıntı çektiğini anlıyorum canım benim..ben de bu konu yüzünden resmen akli dengemi kaybediyordum..ha bire akıyor..deli gb tuvalete koşup bakıyorum altıma ne kadar aktı diye bakıyordum..

sonra düşünsene tam 21. haftadan beri geliyor hala..ıslatıyor altımı..ama en çok dikkat ettiğim ayakta kalınca oluyor..çok ayakta kalma..ayaklarını mutlaka yüksek bir yere uzat..bol su iç..ben elimde hep su şişesi ile geziyorum..zaten bu haftalara ulaşmana ne kalmış ki.:)

inşallah sağlıkla gelecksin 40'a da ..konuşacağız bunları daha :)

canım ecza deposundan açılana tıkladım ve aldım
önemli değil hangi site olduğu, elime ulaşsın da bana yeter

Arkadaşım az önce pedi denemiş ve maalesef suyuymuş giden ve 28. haftasına yeni geçmişti
hastaneye yatış aldılar az önce
sende aynılarını yaşamışsın ruh halimi iyi anlarsın canım
rapor aldım zaten bu hafta çalışmayacağım
eğer gelen gerçekten suyumsa mecburen hastaneye yatacam ama yaşama ihtimali yok gibi duruyo

naptın canım ya dur hemen bırakma kendını.hıcbıseycık olmayacak aslan gıbı hepımızın yavruları. sen hıc merak etme Allah büyüktür.ömrü varsa yaşayacak bolca dua et nolur..kendine ole soyleyıpte daha da harap olma.

anlıyorum senı .. acını .. ama derın bır nefes al ve hıc oyle bırsey yokmus gıbı "kendıne bolca dıkkat ederek" ve en onemlısı bu sure ıcınde "bolca mutlu olarak" yasamana devam et. PSIKOLOJI BIZIM HERSEYIMIZ UNUTMA.BIZI AYAKTA TUTAN YA DA DEVIREN BIZIM PSIKOLOJIMIZ OLUYOR.YIKILMAK YOK !!

Yok canım Allah korusun, düşünme kendin için böyle olumsuz şeyleri..ben de 2-3 gün hastanede yattım bu durum için..gelen sıvıyı doktor da takip etti..değilmiş..eğer durmadan akan bir sıvı varsa zaten çocuğun suyu biterdi..senin bugün kontrolun vardı de mi eğer suyu bitseydi mutlaka sana söylerdi doktor bunu..

Arkadaşın için gerçekten çok üzüldüm .Allah çok yardımcısı olsun, bebişini korusun ..İnşallah zar azar akarsa suyu onu 35-36'ya kadar bile tutarlar hastanede serum vererek sürekli..bu durumu yaşamış ve bebklerini sağlıkla kucaklarına almış pek çok insan tanıdım burada ben de..gerçekten amniyon sıvısı bebeğin kendi idrarı ile oluştuğu için hastaya çok yerinden kalkmadan antibiyotik tedavisi yaparak serum veriyorlar..ve böylece uygun haftaya kadar bebişleri getiriyorlar..lütfen o arkadaşına moral olması için söyle bunları olur mu? Ben de eğer amniyon sıvısını gösterse idi hemen istabul'a gidip yatış yapacaktım uzunca..aktıkça çok efor sarfetmeden serum tedavisi ile bir haftaya gelmeyi..

sen de hiç korkma canım benim..ben öncelikle bu test geldiğinde düşündüğün gb olmayacağını düşünüyorum..ama eğer öyleyse çok çabuk hastaneye yatış yaptırır serum ve antibiyotik tedavisine başlarsın..

her şey için olumlu düşün,..ne sıkıntın varsa bu konuda yardımcı olur, buradan da doktoruma sorarım mutlaka..

ayrıca o ped üstünde çok koyu bir yeşil ve mavi renk değişilkiği olmalı..tam pedin ortasında..çok dikkat et geldiğinde..

öyle kenarlarda açık yeşilli renk değişiklikleri seni yanıltmasın..

ben pedlerimi doktora gösterdim..özellikle o öyle söyledi..

bu arada eğer kabızlık gb bir durumun varsa eczaneden 8 liraya duphalac denilen bir şurup var, sabah kahvaltıda onu içmeni öneririm..

eğer çok kabız olmaya devam edersen mangnesie calsie denilen bir toz var, gebelikte kullanılıyor...ben her gün bir doz alıyorum..ondan içebilirsin..4 saat içinde rahat tuvalete götürür seni..

sen yeter ki müsterih ve rahat ol

Allah'ın izni ile bebişine hiçbir şeycik olamaycak...

desteğin için teşekkür ederim canım ama elimde değil korkuyorum napıyım
çok ama çok üzgünüm
canım acıyo, bebişime bişey olacak diye korkuyorum
mutlu olmaya çalışıyorum ama her tuvalete gidişimde akıntımı kontrol etmek yıprattı
pazar gününden bu yana ömrümden ömür gitti maalesef

güzel güzel doğuracaksın sonra da bana akıl vereceksın "doğuma gıderken yanına sunu al boyle yap sunu unutma" dıye.. Allah ın izniyle o bebişin doğacak!Rabbi'm büyüktür. vardır bu yaşadıklarının bir sebebi. hiçbirşey boşuna olmaz canım benim. belki de bu akıntılar olmasa bebeğin başka bir zarar görecek.. belki de bu onun için iyi birşeydir bunu neden dusunmuyorsun ki!

canım cok sukur 28 oldum nasıl mutluyum anlatamam ben bugunlere erişemem dıyodum Allahım korudu bebeğimi. aynen şimdiki hedefımız 32 iple cekıyorum bugunde gectı dıye dıye gunlerım gecıyo. ben hamılelıgın bukadar zor olcagını dusunmuyodum nekadar kötü bı duyguymus evlat kaybetme korkusu senle aynı durumdayız Allahım bebeklerımızı korusun ve tüm annelerin enfeksıyonum gecmedı emınım ve mantar var cuma gunu doktorla gorusmeyı dusunuyorum en son ızındeydı ınsallah gelmıstır buarada karnımdA sertlık var bebegın hareket ettıgı yerler hep acıyo nedenkı acaba :44: :26:

tatlım 6 haftalık oldu olalı ben bebeğimi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayım
ve çok yıprandım artık
inşallah o günlere geliriz de akıl veren konumuna geçebilirim

tatlım bi gittim sende dogumamı gittin ne dua edıyorum sana Allahım bi avazda kurtarsın inşallah. hadı tek gıttın çift gel

canım sen nerelerdesın ya merak ettık haberde vermedın konunuzun çözulmesıne sevındım bıda oyle kendını uzerek bebişede kendınede zarar verme bak enınde sonunda yoluna gırıyor hersey cok sukur. o içerde okadar hareketlıyse dısardada oyle olur yandın

Canım inşallah buradaki arkadaşlarla birlikte 38'i de göreceğiz.. neden 38 dersen ben artık o vakte dayanabileceğimi zannetmiyorum

İnan ki yoruldum..ağrısı sızısı sürekli oldu..en başta su gelmesi,sonra tekrar eden enfeksiyonlar, hareket kısıtlaması, bir şey yiymemek harap etti bünyemi..

valla benim de çok sert..hatta kafasını koyduğu yer çok belli...en çok orası acıyor..

ben de zarar veririrm diye sevemiyorum bile dşün

mantar vs bunlar hep tekrar edecek, yapabileceğin bir şey yok, tam geçmiyor ne yazık ki...Yalnız çok çok su içmelisin..elinde bir şişe suyun olsun duröadan iç..o küçük pet şişeerden günde 6 tane en az içmelisin..

bu arada çok katı yeme ki rahat rahat tuvalete gidebilirsin..

bana ün doktor sezaryenden bahsetti...rahimde yapışıklık olabilir bu sertlik ve ağrı ondan olabilir dedi. Ancak sezaryende görebilrlermiş benim durmumu..

benim de canıma minnet hani

neyse..32'ye ulaşırsam inşallah doğum gününü kararlaştıracağız..

eğer Allah başka bir gün belirlerse bilemeyiz tabii..

tatlım bi gittim sende dogumamı gittin ne dua edıyorum sana Allahım bi avazda kurtarsın inşallah. hadı tek gıttın çift gel

yamisoştan ses yok inşallah rahatlamıştır artık..o da te ne zamandır..29. haftadan beri erkenden gelecek diye stress yapıyordu aslında..ondan her şeyi hazırladı yawrum zamanında..İnşallah rahat ve güzel bir doğum geçirir de tombikini kucaklar..

biz geldikkk
yamısyım sonunda doktora gıtmıs ,dahada gelmemıs acaba napıyodur sımdı:26:allah yardımcısı olsunyavrusuyla gelır sağlıklı sekılde ıns
zirsizdeli çok zor ama kendını sıkıntıya sokma ne olur.rabbım ol demedikçe hıcbırsey olmaz sen merak etme.yeterkı dua et bak nasıl hersey yoluna gırecek.bir insan ne kadar olumsuz dusunurse onun gerçekleşmesıne sebep olurmuş düşünce gücüyle.oyuzden hep ıyı seyler dusunmeye bak ne olurbeterın beterıde var güzel arkadaşım suan mınnakın ıcınde rahat ve huzurlu merak etme

bu arada benım belım cok kotu ve şişiyorum patlıycak gıbı karnım kasılıyoryürüryüş yapamıyorum sanırım ondan kaynaklanıyor şişkinliğimbugün tetenoz aşısını vurdurmuştum yarın sabah kan verıcem sekere falan bakıcaklar .çok kilo almışım yıne
herkes dalga gecıyor artık benımle ruhsal olarak yıpranmış durumdayım.ben istiyerek almıyorum bukadar kiloyu ama insanlar beni yıpratmaktan bıkmadılar bir türlü.yine ağladım buyuzden eşimde teselli çabası içinde yineşu kilo alımım yavaşlasa artık çok kötü hissediyorum kendimi :26:

olumlu düşünmeye çalışıyorum canım inan ama olmuyor olmuyor
bu salak doktorlar ve su gelme işi canımı çok sıktı
ne de olsa yaşamaz sen sıkma canını diye teselli mi olur, doktor bunu söylüyo bana
ben de hiç yürüyemiyorum canım, şişiyorum o yüzden de
milletin lafini dinlememek lazım aslında beni de çok ağlatıyolar
neymiş çok kilo almışım, neymiş sadece karnı büyüyenler varmış
benden daha fazla haftalıkmış da hiç kilo almamış falan filan
bütün bunlar yetmez gibi üç gündür de su olayı yüzünden telefonda bana ne dertliymişsin altı üstü doğurcan
amma da hassasmış bünyen diyolar
ben getiriyomuşum bunları başıma, ben çok memnunum da acı çekmekten falan

ben erken doğumu geçtim canlı doğurmayı diliyorum artık
üç gündür hiç kimse hayra açmadı ağzını çünkü

canım seni öyle anlıyorum ki
daha bi rahat nefes almadım bende
gene bugünüme şükür ama şimdi de su meselesi yıktı beni
bu arada sağ böbreğimde de 2. derece şişlik varmış öyle dedi doktor
bunun ne anlama geldiğini de ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum inan
kafam çok karışık

canım sana hem özel mesaj yazdım..hem de daha önceden 2 mesaj daha yazdım yazdıklarına cevap olarak siteden..bir sayfa öncesine baksana..artık iletilerde görünmüyor, görmemiş olabilirsin..orada o su problemi çözümü ile ilgili birkaç öenmli bilgi var..

bu arada böbrek konusu önemli bir konu..bak benim su gelmesinin hemen ardından sağ böbreğim sinyal verdi..böbrek enfeksiyonundan 10 gün hastanede yattım..bol bol su iç..gerekirse yarın sabah doktora tekrardan git ve kanda lökosite (sedimantasyon- enfeksiyon) baktır..

hayorlı haberlerin olcak inşallah ..ama çok üzüyorsun kendini gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…