bu arada bu siteye güven olur mu canım kredi kartıyla alsam
ben aldım ecza deposundan...istersen kapıda da ödeyebilirsin..
esha 28. hafta olmuşsun canım, yuppi..!ee planlar öyle de böyle de stress yapsak da işliyor de mi? şimdiki hedef ne? 32 de mi? aynen benim de öyle
ama bir daha çocuk işine girişmeyeeğim..stressten panikten geberdim her saniye..bir de ağrılar geçmeyince daha bir kötü oldu..
ama vardık de mi yarısından fazlaya çok şükür..umarım tüm anneler sağlıkla alırlar kucaklarına tontişlerini..dünyanın en büyük korkusuymuş onu kaybetme korkusu...
sen o enfeksiyonla canını sıkma..doktorla ne zaman görüşeceksin ayrıca..hemen idrar testi iste..ancak orada geçip gemediğini görebiliriz..
bu arada bu siteye güven olur mu canım kredi kartıyla alsam
kapıda ödeme seçeneğiyle aldım canım, valla öyle hafifledim ki sayende anlatamam
bulamadım bi türlü, sinirlerim harap olmuştu
bende o günleri görsem keşke canım yaaa
sizler uzun maratonun büyük kısmını atlattınız çok şükür
bebeği kaybetme endişesi dünyanın en kötü düşüncesiymiş
Allah kimseye yaşatmasın, ben hamile kaldım kalalı bunu hissediyorum
doğursam rahatlayacam
yok canım şimdi beyime sordumo tekirdağda bir firmadan kapıda ödeme ile almış ilk kutuyu..ikinci kutuyu kredi kartı ile sağlık deposu adlı siteden almışız..
all sense amniyotik sızıntı pedi diye yazdın mı google'de ilk sırada sağlık deposu çıkıyor..
kusura bakma ezca depsou yazmışım yanlışkla..
senin ne sıkıntı çektiğini anlıyorum canım benim..ben de bu konu yüzünden resmen akli dengemi kaybediyordum..ha bire akıyor..deli gb tuvalete koşup bakıyorum altıma ne kadar aktı diye bakıyordum..
sonra düşünsene tam 21. haftadan beri geliyor hala..ıslatıyor altımı..ama en çok dikkat ettiğim ayakta kalınca oluyor..çok ayakta kalma..ayaklarını mutlaka yüksek bir yere uzat..bol su iç..ben elimde hep su şişesi ile geziyorum..zaten bu haftalara ulaşmana ne kalmış ki.:)
inşallah sağlıkla gelecksin 40'a da ..konuşacağız bunları daha :)
Arkadaşım az önce pedi denemiş ve maalesef suyuymuş giden ve 28. haftasına yeni geçmişti
hastaneye yatış aldılar az önce
sende aynılarını yaşamışsın ruh halimi iyi anlarsın canım
rapor aldım zaten bu hafta çalışmayacağım
eğer gelen gerçekten suyumsa mecburen hastaneye yatacam ama yaşama ihtimali yok gibi duruyo
Arkadaşım az önce pedi denemiş ve maalesef suyuymuş giden ve 28. haftasına yeni geçmişti
eğer gelen gerçekten suyumsa mecburen hastaneye yatacam ama yaşama ihtimali yok gibi duruyo
naptın canım ya dur hemen bırakma kendını.hıcbıseycık olmayacak aslan gıbı hepımızın yavruları. sen hıc merak etme Allah büyüktür.ömrü varsa yaşayacak bolca dua et nolur..kendine ole soyleyıpte daha da harap olma.
anlıyorum senı .. acını .. ama derın bır nefes al ve hıc oyle bırsey yokmus gıbı "kendıne bolca dıkkat ederek" ve en onemlısı bu sure ıcınde "bolca mutlu olarak" yasamana devam et. PSIKOLOJI BIZIM HERSEYIMIZ UNUTMA.BIZI AYAKTA TUTAN YA DA DEVIREN BIZIM PSIKOLOJIMIZ OLUYOR.YIKILMAK YOK !!
desteğin için teşekkür ederim canım ama elimde değil korkuyorum napıyım
çok ama çok üzgünüm
canım acıyo, bebişime bişey olacak diye korkuyorum
mutlu olmaya çalışıyorum ama her tuvalete gidişimde akıntımı kontrol etmek yıprattı
pazar gününden bu yana ömrümden ömür gitti maalesef
esha 28. hafta olmuşsun canım, yuppi..!ee planlar öyle de böyle de stress yapsak da işliyor de mi? şimdiki hedef ne? 32 de mi? aynen benim de öyle
ama bir daha çocuk işine girişmeyeeğim..stressten panikten geberdim her saniye..bir de ağrılar geçmeyince daha bir kötü oldu..
ama vardık de mi yarısından fazlaya çok şükür..umarım tüm anneler sağlıkla alırlar kucaklarına tontişlerini..dünyanın en büyük korkusuymuş onu kaybetme korkusu...
sen o enfeksiyonla canını sıkma..doktorla ne zaman görüşeceksin ayrıca..hemen idrar testi iste..ancak orada geçip gemediğini görebiliriz..
güzel güzel doğuracaksın sonra da bana akıl vereceksın "doğuma gıderken yanına sunu al boyle yap sunu unutma" dıye.. Allah ın izniyle o bebişin doğacak!Rabbi'm büyüktür. vardır bu yaşadıklarının bir sebebi. hiçbirşey boşuna olmaz canım benim. belki de bu akıntılar olmasa bebeğin başka bir zarar görecek.. belki de bu onun için iyi birşeydir bunu neden dusunmuyorsun ki!
yoook ilk ben değilim ilkimiz zirve idi prenses doğurdutopikimizin ilk ve tek prensesi oldu... başka prensesi olan yok burda hep prens üzerine çalışmışız anlatırım canım merak etmeyin hadi ben kaçar kızlar hazırlaniym artık dua edin bana
kızlaaaaar nasılsınız bakalım yazışmayalı :) vallahi hızınıza yetişilmiyor he neler neler ne konular açılmış ama en önemlisi yamisy nin doğurdu doğuracak olması :) hadi hayırlısı bakalım yavrunu al kucağına hayırlısıyla artık sen :) buarara benim kociş geldi pazar sabah 6:30 gibi ben uyur uyanık bir haldeyken.bana tavırlı tabii ama o tavırlı ben dahada tavırlıyım.bana diyorki neydi senin o bana olan hareketin bende artık sana anlatmaktan bıktım ben yapmıyorum o tripleri hormonlarım yapıyor hep toprağın yüzünden dedim:) neyse tatlıya bağlandı konu çözüldü.dün sağlıkocağından aradılar gelin kontrolünüzü yapalım diye gittim kilomu tansiyonumu ölçtüler bebişimin kalbini dinlediler .maşallah benim bıdık bi hareket bi hareket hemşire şaşırdı :)içerde enerjisini atsın sende o dışardayken rahat edersin diyo ama ben hiç zannetmiyorum benim insan evladım çok hareketi.bugün elimi karnıma koydum sanki elini yada kafasını hissettim elimin altından kaydı gibi okadar sert hissettiriyorki kendini şaşkınım benim.
canım cok sukur 28 oldum nasıl mutluyum anlatamamben bugunlere erişemem dıyodum Allahım korudu bebeğimi. aynen şimdiki hedefımız 32 iple cekıyorum bugunde gectı dıye dıye gunlerım gecıyo. ben hamılelıgın bukadar zor olcagını dusunmuyodum nekadar kötü bı duyguymus evlat kaybetme korkusu senle aynı durumdayız Allahım bebeklerımızı korusun ve tüm annelerin enfeksıyonum gecmedı emınım ve mantar var cuma gunu doktorla gorusmeyı dusunuyorum en son ızındeydı ınsallah gelmıstır buarada karnımdA sertlık var bebegın hareket ettıgı yerler hep acıyo nedenkı acaba :44: :26:
tatlım bi gittim sende dogumamı gittin nedua edıyorum sana Allahım bi avazda kurtarsın inşallah. hadı tek gıttın çift gel
biz geldikkk
yamısyım sonunda doktora gıtmıs ,dahada gelmemıs acaba napıyodur sımdı:26:allah yardımcısı olsunyavrusuyla gelır sağlıklı sekılde ıns
zirsizdeli çok zor ama kendını sıkıntıya sokma ne olur.rabbım ol demedikçe hıcbırsey olmaz sen merak etme.yeterkı dua et bak nasıl hersey yoluna gırecek.bir insan ne kadar olumsuz dusunurse onun gerçekleşmesıne sebep olurmuş düşünce gücüyle.oyuzden hep ıyı seyler dusunmeye bak ne olurbeterın beterıde var güzel arkadaşım suan mınnakın ıcınde rahat ve huzurlu merak etme
bu arada benım belım cok kotu ve şişiyorum patlıycak gıbı karnım kasılıyoryürüryüş yapamıyorum sanırım ondan kaynaklanıyor şişkinliğim bugün tetenoz aşısını vurdurmuştum yarın sabah kan verıcem sekere falan bakıcaklar .çok kilo almışım yıne
herkes dalga gecıyor artık benımle ruhsal olarak yıpranmış durumdayım.ben istiyerek almıyorum bukadar kiloyu ama insanlar beni yıpratmaktan bıkmadılar bir türlü.yine ağladım buyuzden eşimde teselli çabası içinde yineşu kilo alımım yavaşlasa artık çok kötü hissediyorum kendimi :26:
yamisoştan ses yokinşallah rahatlamıştır artık..o da te ne zamandır..29. haftadan beri erkenden gelecek diye stress yapıyordu aslında..ondan her şeyi hazırladı yawrum zamanında..İnşallah rahat ve güzel bir doğum geçirir de tombikini kucaklar..
Canım inşallah buradaki arkadaşlarla birlikte 38'i de göreceğiz..neden 38 dersen ben artık o vakte dayanabileceğimi zannetmiyorum
İnan ki yoruldum..ağrısı sızısı sürekli oldu..en başta su gelmesi,sonra tekrar eden enfeksiyonlar, hareket kısıtlaması, bir şey yiymemek harap etti bünyemi..
valla benim de çok sert..hatta kafasını koyduğu yer çok belli...en çok orası acıyor..
ben de zarar veririrm diye sevemiyorum bile dşün
mantar vs bunlar hep tekrar edecek, yapabileceğin bir şey yok, tam geçmiyor ne yazık ki...Yalnız çok çok su içmelisin..elinde bir şişe suyun olsun duröadan iç..o küçük pet şişeerden günde 6 tane en az içmelisin..
bu arada çok katı yeme ki rahat rahat tuvalete gidebilirsin..
bana ün doktor sezaryenden bahsetti...rahimde yapışıklık olabilir bu sertlik ve ağrı ondan olabilir dedi. Ancak sezaryende görebilrlermiş benim durmumu..
benim de canıma minnet hani
neyse..32'ye ulaşırsam inşallah doğum gününü kararlaştıracağız..
eğer Allah başka bir gün belirlerse bilemeyiz tabii..
canım seni öyle anlıyorum ki
daha bi rahat nefes almadım bende
gene bugünüme şükür ama şimdi de su meselesi yıktı beni
bu arada sağ böbreğimde de 2. derece şişlik varmış öyle dedi doktor
bunun ne anlama geldiğini de ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum inan
kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?