gercekten öyl canım herkes tadını cıkarıyo hep derlerdı hamılelık en guzelı dıye ama ben bı an evvel zamanım gelsınde doguruyum yavrumu sağlıcakla kucagıma alıyım dıye bakıyorum yoruldum artık bu korkulardan
canım birşye olmaz bebklerimiz korunaklı bir yerdeler karnımızın içinde içini ferah tut.kızlar ben istanbulda yaşıyorum avruopa yakasında eğer doktor için işiniz düşerse yada tavsiye için birini ararsanız yardımcı olurum herşekilde unutmayın önemli olan bebişlerimiz.
ahh o korku bende de var canım, yalnız değilsin
ama sezeryanden daha çok korkuyorum
yamisy'miz bizi sakinleştirmek için en korkunç yerleri hafifletmiş bence
alem kız gerçekten doğurduğu yerden de bize destek oluyo
o evlat kokusunu koklamayı Allahım bizlere de nasip etsin
benim herifim kesin düşer bayılırdı, bakamazdı
ona da dedim o iş hiç belli olmaz diyo, yalan
ben bilmem mi herifimi
Prof umarım eşşek çıkmaz da anlar kadın ruhundan
Sakinleştirir ve sorunlarına çözüm bulur
Çok dinlendirici canım, dinletiyorum oğluşuma şu an
Bu arada ben bişey keşfettim bebişimin müzik zevkiyle ilgili gülsem mi gülmesem mi bilemedim
Barış Manço'nun ninniler albümü varmış sanırım , siteden bi arkadaş da onu tavsiye ediyordu
düştün müdıkkat etsene canım ya evde tek oluyoruz bısey olsa Allah korusun kımsede yok. kaymayan bı terlıkle gır banyoya bnde cok korkuyorum dusmekten. carptıktan sonra daha oynamadı benımkı bakalım beklıyorum ne zaman oynar. bıde benım karnımda gaz var ne yesem dokunuyo acaba oyuzdende hareket etmıyo olabılır mı :26:
bende yavrumu alsam kucağıma, beklese zamanını keşke
canım suyun geldiğini, yerin ıslak olduğunu bilemedim ki
midene dokunacak şeyler bebeğin hareketini kısıtlıyo olabilir
sezaryndanda korkuyorum canım oda amelıyat sonucta ıkı dogum seklınınde kendıne gore zorlukları var napıcaz bılmıyorum ya
inşallah olmaz canım Allah hepımızın bebişlerini korusun.
tek doktor mu150 hastaya bakcak bi insan kapasıtesı yoktur kı dunyada şikayet etsenıze saglık bakanlıgına canım 1 doktor daha yollasınlar en azından bu ne yaaa olurmu oyle sey. o doktor doktorluktan cıkmıs baksana!
beklıcek annesı sen merak etme zamanında gelır konuverır kucagına osen sıkma canını ben hem enfeksıyonla hem mantarla ugrasıyorum. bıde bende panık atak artı kalp kapakcıgımda gevseme var doktorum dogumda sorun olmaz dıyo ama ben en ufacık bı heyecanlandgmda kalbım carpmaktan bı hal oluyo ayrıca kanımda cok dusuk sastım kaldım
arkadaşlar tetanoz aşısı oldunuzmu siz sıkıntılı geçtimi kolunuzda fazla ağrıoldumu ?
bundan sonra dıkkat et canım kaza gelıyorum demıyo bak.benımde ne mıdem var ya hersey dokunuyo gaz yapıyo cocukta gazlı doagrsa yandıgımın resmıdır
İnsan kendisi yaşıyor gibi oluyo dimi
Öyle duygu yüklüyüm ki geceden beri anlatamam
kaza geliyorum demiyo cidden canım, kısmetsizim bende biliyorsun
ameliyat sonuçta kolay atlatılmıyo canım
normal de ise biraz acı çekiyosun sonra geçiyo
aminnn canım, korusun Allahımmmm
şikayet falan işe yaramıyo ki
getiremiyo, geleni durduramıyo
insanlıktan çıkmış gerçekten
istifa edecekmiş zaten bıraksan
kurşunmu döktürsek toptan napsaakkkk :))
çooook korkuyorum erken gelecek diye
enfeksiyon ve mantar tedavisi olan hastalıklar canım en azından
su gelmesinin bi çözümü yok maalesef
ben kalbi delik biri olarak , çarpıntısı ve ritm düzensizliği olan biriyim
ve azıcık üzülünce heyecanlanınca bile kalbim güm güm
kanım düşük değil Allahtan
hadş ben dökeyşm hepinize kızlar :) aranızda en rahatınız benim galiba ben hepinize bol bol dua ediyorum ... birgün gelecek hepimiz sırayla yazacağız buradan bebişimizi kucağımıza aldığımız anlarımızı
bebişimim kilosu boyu saçı gözü parmakları diye anlatacağız hepiniz o günü bekleyin zaman çok çabuk geçiyor ben öğrendiğimde 5 haftalıktı şimdi 25 bitti maşallah.
sorma.. sen nasıl oldun bu arada? cok fazla gıremedım nete devamlı uyuyorum
iyisin dimi?
inşallah canım yaaa ogunler bı gelsede mutluluktan ucsakbişey olcak dıe korkmaktan hastalık sahıbı olcam. hemencık kış gelsın
kalplerden yana aynıyız demekkı canım :) senın ıcın bı sorun olurmuymus doktorla konustun mu
hamılelıkte kan usuklugude sıkıntı işte :/
içime yıne sıkıntı gırdı :26:
hadş ben dökeyşm hepinize kızlar :) aranızda en rahatınız benim galiba ben hepinize bol bol dua ediyorum ... birgün gelecek hepimiz sırayla yazacağız buradan bebişimizi kucağımıza aldığımız anlarımızı
bebişimim kilosu boyu saçı gözü parmakları diye anlatacağız hepiniz o günü bekleyin zaman çok çabuk geçiyor ben öğrendiğimde 5 haftalıktı şimdi 25 bitti maşallah.
hakkımızda hangı dogum kolay ve bızım ıcın ıyıyse o olsun canım en guzel dua bu sanırım bızım elımızde deıl malesef demı :/
oda ıstıfa ederse kadın dogumcu kalmaz yenı gelende aynı olur hıcbı farkı olmaz dogu ya ordakıler ınsan deıl sankı hadı anneye acımıyosun o dogmamıs acız bebegede mı acımıyosun beddua etcem ters teper dıe edemıyorumda
kurşunmu döktürsek toptan napsaakkkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?