Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Benim annem kronik kansız
kan verdiler olmadı, serumla demir verdiler olmadı, kan ilacı şurubu ne varsa denediler
sürekli dalak yedi, pekmez içti falan olmadı
rahmini aldı doktor ancak o zaman yükselmeye başladı

Benim annem kronik kansız
kan verdiler olmadı, serumla demir verdiler olmadı, kan ilacı şurubu ne varsa denediler
sürekli dalak yedi, pekmez içti falan olmadı
rahmini aldı doktor ancak o zaman yükselmeye başladı

allah allah rahımle ne ilgıı varmıs canım? :26:

Aman canım ayağa kalkma düşersin falan
tansiyonun oynamış olabilir, evde tansiyon aletin var mı

tansıyon aletı var ama bozuk canım ya bakamadımda gece hıc uyuyamadım heryerım şiş yuzum bıle bıara uyumusum yıne karnımın ustune denk gelmıs

Canım günaydın..nasıl morsu çemişim ben de yatakta uzanırken ilk defa gözlerim kapanmıişşeşim geldi uyandırdı..bilgisyarı topladık falan..

öncelikle ben o ilk su geldiği hafta..elime boşalınca şakır şakır ne yapacağımı şaşırmış direkt benim doktora koşmuş, onu bir saatlik evinden çağırtmıştım.adam geldi baktı alttan huni gb bir cihaza öksürttü..vs..sonraki 3 gün hastanede kaldığımda hep üstten de sıvıyı kontrol etti..her defasına su çok normal , basettiğin sıvı gitmiş olsa idi çocuk su an susuz kalırdı diye söyledi..zaten o zaman suyu bir küçük ped şişesinin yarısından biraz fazlaymış düşün..benden ise bardak yarısı su geldi...

sonra açılma var mı diye üstten baktı..rahminin en altına kadar getirir ya uştrasonu doktor..hani biraz kuku bölgesine yaklaştırı gb olur uştrasonda, ben çok rahatsız olurum genelde işte oradan belli oluyor ; eğer oval gdiyorsa kese çizgisi o zaman problem yok..ama orada bir "V" şeklini ya da huni şeklini alıyorsa murlaka söyler..benim hiç öyle çıkmadı çok şükür...

o zaman doktor dedi ki eğer azar azar akarsa alltta açılma olmadığı için belli bir haftaya elbet gelir ama aaşğıdan rahim açılırsa doğum başlar..

yani senin hiç öyle bir problemin yok..

bak ne renk değişilkiği var, ne rahim ağzında hunileşme ( öyle olduğunda mutlaka diyorlar zaten ), ne de mantarın var keseni riske atacak..

sakın kendi başına antibiyotik alama..bence her şeyin çok güzel görünüyor canım benim...

Canım arada giren kramplar ve halsizliğim dışında ağrım yok çok şükür
Ama bu su işi psikolojimi bozdu, yürümeye bile mecalim yok o günden beri

o kramplar normal; karnın genişliyor..daha çok ağrıyacak..en kuvvetli adet sancıları gelecek gidecek gün içinde...sen fazla üzme kendini, bence her şeyin normal görünüyor..

kesinlikle vajinal salgın fazla..doktor bana da o haftalarda çok aşırı salgı olur, bazı kadınlar suyunun geldiğini zanneder panik olurlar demişti..ikinci pede geçmen güzel..bak zaten o sıvı olsa mutlaka bu zamana kadar durmaz damlardı ve rengini belli ederdi..

bana ben enfeksiyonu aşacakmışım gb gelmiyor esha..bayıldım artık bundan..kardeşim durmadan tekrar ediyor anlamadım bu işi kaçıncı fitili koydum bir de alttan..bir de sıkıyor artık her gece her gece yaww..senin enfeksiyon o zaman birazcık üstte çıkmış 10'a kadar normaldir..şimdi yüzde yüz o klamoks denilen antibiyotikle geçmiştir..müsterih ol canım benim..sana panikten geçmiyor gb geliyor..bir de çok dinliyoruz ya artık kendimizi, bizi iyice panik yapıyor..

Valla adımız deliler topiği! Yamisy bakıverseydi amma gülerdi de mi halimize ?

aynen benim de..bazen çok mutluyken gülerken bile geliyor..geçen gün iki defa oldu..uçtum gittim valla öteki aleme bir anda ..ben de korkuyorum..demek ki geçti sanmışım 2 senedir ben, geçmemiş..zaten reflüm de hortladı..bir de ondan da 2 sene ilaç tedavisi görüp zor düzelmiştim..çok güzel kendimi tebrik ederim valla..

bence şimdi o hem başındaki kalabalıktan heme de emzirme probleminden helak olmuştur..ben en çok plasentasının çıkış zamanını merak ediyorum..onu gördü mü acep..burda çok konuşmuştuk bu konuyu..

canım öte yandan gerçekten şu doktorlardan biz daha çok yardımcı oluyoruz birbirimize..10 dakka bile dinlemiyor ki adam düşünsene..ne yemek yiyemediğimi ne de reflüm olduğunu biliyor...kendi göbeğimi kendim kesiyorum..inşallah çocuğumun da öyle olmaz..korkuyorum valla..

kızlar az kalsın bayılıyodum cok fana basım donuyo ve agrıyo neden acaba

Aman canım ayağa kalkma düşersin falan
tansiyonun oynamış olabilir, evde tansiyon aletin var mı

canım hamilelikte tansiyon hep düşüktür genelde..eğer bir yerde uzun süe hareketsiz kaldıysan ve ayağa kalktıysan oluyor..bir de stresten tabii..benim kulaklarım çınlayıp başım dönüyor..ama en çok hamilelikten..hep tansiyonum 10/ 6 çıkıyor benim..düşük..

bir de çok yemek yemezsen olur...

Stres yapmayı bırakmaya karar verdim
zira ne kadar ağladıysam bugün kalktığımda haşat durumdayım
ağzım , burnum, dudağım şiş
hapşurmaktan burun akıntısından kafamı kaldıramıyorum
astımım azmaya başladı hissediyorum, alerjik üstelik benimkisi
doktordan mail gelmiş hamilesin astımını bu dönemde tetikleyecek alerjik enfeksiyonların artacak
aman diyim uzak dur diyo
nasıl uzak duracaksam

Canım bakmadı ki doktor doğru dürüst
acile gittiğimde suyun 23 haftayla uyumlu dedi yolladı beni
diğer beceriksizse 110 mililitre dedi suyu
ama ben çok üstüne gittiğim için söyledi
inanmadım açıkcası
70 milimi geçti mi bizim için tamamdır dedi
ama dediğim gibi adam çatlak

Günaydın bu arada tatlım, kaçtın sanırım kahvaltıya
çocuğumun poposuna poposuna vurucam erken çıkmak yok haaa diye

tansıyon aletı var ama bozuk canım ya bakamadımda gece hıc uyuyamadım heryerım şiş yuzum bıle bıara uyumusum yıne karnımın ustune denk gelmıs

Kıyamam tatlım benim
Canım yaaa o şişliklerin sebebini bende anlayamadım
bi kalktım davul gibiyim
doktorum mutlaka eve tansiyon aleti alın dedi, ara ara kontrol etmek gerekirmiş
sende ya yaptır ya da yenisini aldır bence

ayy ne guzel olur oyle bısey olsa bıde hepsı erkek ortalıgı yıkar gecerler :)

Düşünsene toplanmışız, rahat bi futbol takımı çıkacak bizden
nereye gitsek kovalarlar bizi
bizim haylazlar dediğin gibi yıkar geçerler ortalığı
ama çok da iyi arkadaş olurlar bence

allah allah rahımle ne ilgıı varmıs canım? :26:

Rahimde miyom varmış farkedilmemiş, sonradan ameliyat oldu miyomlar temizlendi ama kanaması çok oluyordu adet döneminde
o kadar çok kanaması oluyordu ki yatak yorgan gidiyordu resmen
rahmi aldılar , kanaması durunca düzeldi çok şükür canım

annen için en ıyısı olmus ozman canım kanaması durunca kanı yukselınce kendıne gelmıstır. cunku kansızık cok carpıntı yapıo ve sureklı yorgun oluyosun rahat etmıstır oyuzden

baksana doğmadan bıaraya getırdıler bızı iyi anlasırlar tabi bıde hepımıznkı oğlan ya inşalah dogduklarında bıaraya gelebılırzde onlar oynar bızde konusur sohbet ederız

bencede bıtane bulunması sart canım tansıyon cıksa haberımız olmıycak
doktor tuzlu yeme bıde tursu yeme dedı bana ama ben zaten tuzu azaltmıstım kı ondan şişer dedi :26:

annen için en ıyısı olmus ozman canım kanaması durunca kanı yukselınce kendıne gelmıstır. cunku kansızık cok carpıntı yapıo ve sureklı yorgun oluyosun rahat etmıstır oyuzden

Canım sana şöyle anlatayım ilk adet olduğu dönemden itibaren kansızlık çekip doğumlarında 3-4 ünite kanı alıp 6nın üstüne çıkamayan bi bünyesi vardı ve tam 42 yaşına kadar çekti
sonra yavaş yavaş artmaya başladı
birden yükselmiyo da
1 yılda 8 e çıktı ancak
şimdi 10 olmak üzere çok şükür
ama yanaklarına bile kan geldi kadının, çok belli oluyo

bencede bıtane bulunması sart canım tansıyon cıksa haberımız olmıycak
doktor tuzlu yeme bıde tursu yeme dedı bana ama ben zaten tuzu azaltmıstım kı ondan şişer dedi :26:

Sana bişeyi itiraf ediyim mi canım
Benim canım çooooooooooooook turşu istiyo bu aralar
iki gün önce bir kavanoz turşu aldırdım eşime, salatalık turşusu arıyodu bugün evde
nerde dedi karnımı gösterdim

düşün tüm kavanozu yemişim
ondan da olabilir

baksana doğmadan bıaraya getırdıler bızı iyi anlasırlar tabi bıde hepımıznkı oğlan ya inşalah dogduklarında bıaraya gelebılırzde onlar oynar bızde konusur sohbet ederız

Sizinkiler Yusuf Efenin önderliğinde benim bebişe abilik yaparlar artık canım
Ahh ahh sıkıntılarımız geçse, güzelce doğursak keşke

bakmıştır bakmıştır canım, hiçkimsenin gözünden kaçmaz..en salak doktorun bile sen merak etme..çünkü eline alınca artık ben bile bakıyorum ekrandan oval gdişine kesenin..bak sen de dikkat et, dr istersen gösterir..muayenede karnını altına gelince orada tam ultrasona bak, iyi görünüyor...

su konusunda da şu var ..eğer ekranda su kesesinin içind siyah boşluklar fazla ise su azalmaya başlamış olurmuş..bazı hamilelerin ne kesesi zarar görüyror ne de rahmi açılıyor ama gene de bebek fazla idrar yapmadığı için suları bitiyor o zaman en kısa zamanda alıyorlar bebekleri strese girmesinler diye..

Günaydın bu arada tatlım, kaçtın sanırım kahvaltıya
çocuğumun poposuna poposuna vurucam erken çıkmak yok haaa diye

kaçtım kahvaltıya ama valla burnumdan geldi..dün keşke doktora gitseydik..bugün vajinamın içi daha çok ağrıyor ve acıyor..fitil gece düşmüş..zaten toz oluyor belli bir zaman sonra..altıma sıcak su torbası koydum, ağrı için bir minoset aldım..inşallah yarına yetişirim sabah 7-8 gb hastaneye.beni gene hasta görünce üniversiteye yollayacak diye korkuyorum işte (( artık gerçekten kafayı yiyeceğim

kocam aldı geçenlerde tansiyo aleti her sabah ölçüyor beni ve kendini..ama benim hep düşük..

valla biz deli annelerin çılgın kafa atan çocukları kulübünü kurduk...uçuracak bu yavrular bizi uçan tekmelerle uzaya valla :

hakkatten hepimizinki de oğlan be canım..oysa ben sağda solda hep miniş kızlar görüyorum nsıl oluyor da kime sorsam oğlul oluyor

Valla benim doktorun gözlük kullanması şart gibi geliyo bana
salı su kontrolüne gidecem ya canım o zaman bakayım olmazsa
gittiğim adam da nasıl bi doktorsa jeli bile azıcık sıktı, kaydıramıyo karnımda ultrasonu
hem onca para alıyo hem de jel bile sıkmıyo
tabi adamı bilenler gitmiyodur muayeneye
görür dimi su azalmaya başlasa
ben anlamıyorum ki suyu var mı yok mu
şu siyahlıklar su diyo doktorlar ben gittiğimde muayeneye
dün gitseydin keşke doktora, seni üniversiteye yollasa da yapacak bişey yok güzelim
sorununu çözelim de bi şekilde
belli ki senin doktor anlayamayacak
o dediğin doktorun muayenehanesine git, olmadı istanbuldakine git
ama vakit kaybetme, kıyamıyorum hiç acı çekmene
belki de gittiğin doktorların bilmediği, acını dindirecek birşey vardır
tansiyonumu geçen bi ölçtü kadın 8e 3 dedi, ney ney ney dedim valla bende anlamadım
hiç 3 olduğunu görmemiştim diyo
bizim oğluşlar uçacak, tekmeleyecek, kavga edecek gerekirse
bizde sevecez artık hepsini tek tek
tatlım sana bişey diyim mi bana çok ilginç geliyo çünkü
burda herkesin ki erkek, benim etrafımda doğuracaklarınkiyse hep kız
benim branşta 3 hamile gördüm kız olacakmış, en yakın arkadaşımınki kız olacak, komşumuzun kızı olacakmış, annemin binasında 2 hamile varmış görmedim de kız olacakmış, eşimin teyzesinin oğullarının eşleri hamile 2siin de kızı olacakmış, müdürümüzün karısı hamileymiş onunda kızı olacakmış
heryer kız dolu ama buraya baktım mı sanki herkes erkek doğuracakmış gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…