Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

oo ben haftada 1 olmadı kesın 2.haftamda camları silerim.eşimde akşam gelır tüllerimi takar yada birini çağırırım.annemler falanda kızıyor bana yapma artık dıye.ama benım annemde 9.ayda cam tepesindeydi anneme cekmısım sanırımzaten ben bu tempoda nasıl hala kılo alıyorum onuda anlamıyorum ya
Canım hiç ek ücret almayan ya da 70 falan alanlar var
Şişli Etval di sanırım o da 200 istiyormuş
vay be şişli etfaldemi 200 istiyormuş
burdada ekomar dıye özel bı merkez var oda 200 iistiyormus.ama eşim kendı hastanemızde yaptıralım olsun dedı.bakalım sanırım vercez bu parayı benımkı tamam dedıyse daha cebınden çıkarmıştır o parayı

tatlım ben ekomara gidiyorum oradaki bir doktora zehra çetinkaleye .3 hafta önce doppler usg için gittim orada bir doktor var bu işi yapan Rıdvan zeybekti sanırım adı mükemmel bir doktor eğer gidersen okadar mmenun kalacaksın ki .yarım saat inceliyor bebeğide senide yavrumun el ayak parmaklarını kaburgalarını tek tek saydı bize gösterdi kalbine tam 3 kez baktı .bütün organlarını ayrıntılı inceliyor sana gösteriyor okadar rahatlatıyorki seni ve eşini yani ben çoooook mmenun kaldım ücretide 120 tl idi.

ayyy yerim ben seni ya kilon fazla değilki canım sen zaten zayıf başlamışsın normal okadar takma kafana .ben tombik başladım o yüzden almamam benim içinde bebişim içinde iyiydi.ama şimdi ben 7 lerdeyim büyük ihtimalle .ben sabahları ekmeği fazla karıştırıyorum akşama kadar fazla bir şey yemiyorum aslında .sabahları kahvaltıda yeşillik maydonoz taze nane biber bide dere otu doğruyorum üstünede bol limon çok iyi oluyor.sende yap mutlaka eğer seviyorsan yeşillik iyidir sabah yaparsan bağarsakların böbreklerinde çalışır.asıl ben yuvarlanıcam bu gidişle evde 4. katta asansörde yok :) eşimin abisi benden çok takip ediyor benim kilomu sağolsun dalga geçmek için adile naşit gibi oldun diyip duruyor bende benim ki geçici sen kendindeki kalıcı hasara bak diyorum ne yapiyim kaşınıyor ama

Yatıyım bari, kimsenin geleceği yok
iyi geceler hamişlerrrrrrrrrrrrrr

canım ne güzel muhabbet ediyorduk ama benim sana iyi geceler bile diyemeden acil çıkış yapmam gerekti kusura bakma nolursun.evet muhteşem yüzyıl başladı dün ama ben o kadından hiç haz etmedim yakışmadı.hürrem olamamış.süleymanın ablası gibi yanında birde mülayim birde mülayim hiç hürremlik bir olay değil yani olmamış.ben mustafaya çok üzülüyorum yazık .

Ayyy ne tesadüf canım
benimki de bi kolunu kafasının altına koymuş, kafayı da komple rahme dayamış
sanırsın içerden dışarıyı dikizliyor

Öemli değil canım , işin vardır
valla hem çok yaşlı, hem de sesinin tonlaması iyi değil
güya kötü gösteriyolar ama konuşmalar falan hiç sinsi değil
amannnnn bozdular diziyi yaaaa
ben sevmiyorum Mustafayı, tam bi Hürremciyim ben

Canım valla 7. katta oturuyoruz, bazen diyorum şurdan biri bi tekme atsa hiç zorlanmadan 0 a kadar inerim
zayıf falan bulmuyorum kendimi canım, sende tombik değilsin bence
kayınbabamla aramızda en fazla 3-5 cm boy farkı var
kendisi 110 kilo, bana diyo ki seninki de göbek mi bi benimkine bak
görümcem de diyo ki sen en azından doğurcan çıkarcan, babamınkinden çıkmayacak da

Aylardır yok düşüktü yok erken doğumdu korka korka bi hal oldum zaten canım
hiç de silemem cam falan, kocam atar yoksa camdan aşağıya direk

Canım ben işe hiç ara vermedim maalesef
ara ara rapor aldım ama genel olarak çalışmak zorunda kaldım
o yüzden işi paylaşmak zorundayız
ayrıca benim astımım var, evi süpürmem yasak
tıkanıyorum hemen

Hastaneden hastaneye değişiyo canım yaaaa
herkes tutturabildiğine alıyor
bazı hastaneler 10 günde ya da 15 günde bir gelinen kontrol için fazladan para almıyor
ama benim gittiklerimin hepsi her muayene için, kontrol için parayı alıyorlar

kardeşin içinde hayırlısı olsun canım
osmangaziyi de sever

Gerekiyorsa artık ödeyeceksin mecburen canım
bebişler için napalım

bende boyda yokki 1,60 boya 66 kiloda hamiş kaldım düşün işte enim boyumdan genişti yani :) seninkiler destek veriyorlar iyisin benimkiler yani kocişin tarafı hep bekliyorlar ben tombul kedi gibi olayımda yuvarlanayım diye bakalım kaç kilo alacak ne şekle girecek filan öyle sinsi öyle fesatlarki sorma ben bazen eşime diyorum duyuyorsun dimi dediklerini bana diyorki senin için fesat neden kötü düşünüyorsun onalr sana takılıyorlar şaka yapıyorlar e zaten sorunda oradaya bana morala lazım kardeşim onalrda zaten söyleyeceklerini şaka yoluyla söyleyen insanalrdır

aaaaa çok sevindimm nasılmış yamisy? 11 gün var bebişlerimizin arasında benim gögüslerim 75'di şimdi 90 damızlık inek gibi oldum. Hamilelikte de sinirliydim hala sinirliyim sakinleşme sorunu yaşıyorum çıldırmak üzereyim artık

Son düzenleme:
eşime bi söyliyeyim bakalım nediyecek sağol canım ya inş artık hangısıne gıdersem gıdeyım benıde senın gıbı rahatlatırlar

benide çok takip ediyor kaynım sağolsunhabire gözü göbeğimde kendide göbekli her baktığında daha seni sollamadım sabret biraz diyorumhep dalga gecıyorlar yahu onlara neyse
Aylardır yok düşüktü yok erken doğumdu korka korka bi hal oldum zaten canım
hiç de silemem cam falan, kocam atar yoksa camdan aşağıya direk
silme canım silince madalya takmıyorlar zaten sorun etmeama sana bir şey diyeyim nekadar cok korkarsan kendini çekersen korktuğun basına gelır.dikkat edıceksın ama evham yapma sakın

benım sabit bir mesleğim yok yani mağazada çalışıyordum ömür boyu çalışılcak en azından evli bir bayana uygun meslek değildi canım benimkisi.günde 12 saat işte olmak zorundasın ve eşin hafta sonu izinli sen haftaiçi bigün ayrıca ben işten çıkmak zorundaydım zaten çünkü bu çocuk için çok hastane dolandım ettim taa ankaralara kadar gittim kmse beni o şartlarda çalıştuırmazdı dogrusuastımın varsa dikkat etmen gerekir allah şifa versin

sağol kuzum sever inşalah
Gerekiyorsa artık ödeyeceksin mecburen canım
bebişler için napalım
oyy öderim tabi yeterki rabbım can sağlığı versin.3 senedir ne paralar yatırmadım bu sıpa için .7 milyarımız cepte kaldı zaten çok şükür varsın 250 tl değil 1000 olsunama işte bu doktorlar ınsanı keriz yerine koymuyormu çok sinir oluyorum

:

aynen

Son düzenleme:

canım takma başkalarını yaaa
benim eşim dışında hepsi kilolu
100-90 civarı kiloları
istiyolar bende onlar gibi olayım
sana şaka yaptıklarında sende şaka yolla lafını söyle
eşler anlamıyor bu tarz durumları maalesef tatlım

amanınnnnnnnnnnnn benim etrafımdakiler kaçsın o zaman doğumdan sonra
çok gerginim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…