benide çok takip ediyor kaynım sağolsunhabire gözü göbeğimde kendide göbekli her baktığında daha seni sollamadım sabret biraz diyorum hep dalga gecıyorlar yahu onlara neyse
silme canım silince madalya takmıyorlar zatensorun etme ama sana bir şey diyeyim nekadar cok korkarsan kendini çekersen korktuğun basına gelır.dikkat edıceksın ama evham yapma sakın
benım sabit bir mesleğim yok yani mağazada çalışıyordum ömür boyu çalışılcak en azından evli bir bayana uygun meslek değildi canım benimkisi.günde 12 saat işte olmak zorundasın ve eşin hafta sonu izinli sen haftaiçi bigünayrıca ben işten çıkmak zorundaydım zaten çünkü bu çocuk için çok hastane dolandım ettim taa ankaralara kadar gittim kmse beni o şartlarda çalıştuırmazdı dogrusu astımın varsa dikkat etmen gerekir allah şifa versin
sağol kuzum sever inşalah
oyy öderim tabi yeterki rabbım can sağlığı versin.3 senedir ne paralar yatırmadım bu sıpa için .7 milyarımız cepte kaldı zaten çok şükür varsın 250 tl değil 1000 olsunama işte bu doktorlar ınsanı keriz yerine koymuyormu çok sinir oluyorum
:
Ayaklarımı tuzlu suda mı bekleteyim napıyım canım anlamadım da tam olarak
valla okulda çok zorluyo ayaklarım
Canım benim eşim yemek seçmez güya ama herşeyi yemez , nasıl oluyor deme aynen öyle
mesela herşeyi yer ama pişirilişine, tadına, tuzuna , malzemesine herşeyine takılır
benimki 60 kiloya inmiş, ağlayacam yaaaa ben alıyım o versin
pöfffffffff
tanıyo ya teyzesi büyümüş benim sıpam
canım bi kaç hastane daha aradımda 300 fiyat verdilerdedim kalsın canım ben almıyayım yarın son 2 hastane kaldı bakım onlarda fıyat nasıl acaba.normalde benim hastanem cok uygun özel ama muane den katılım payı almıyor 12 tl ödüyorum.testleride cok uygun normalde ama demekkı bu usgda fıyatı pek oynamıyor:26:
Ayyy ne tesadüf canım
benimki de bi kolunu kafasının altına koymuş, kafayı da komple rahme dayamış
sanırsın içerden dışarıyı dikizliyor
evet canım tuzlu suda beklet su soguk olsun benım ayaklarımda cok fena 2 gundur yatıyorum gecmedı yarın doktora gıtcem
amannn senınkıde anma kılo vermıs benımkı gıbı bunlara hamılelık stresı coktu herhalde :/
tadını tuzunu ıyı ayarlıcaksın oda zor tatlım ya yemek secmek kadar kötü
aynı aynı canım benımkıde oyle dısarıya meraklı bun lar cok komık gozukuyo ama
ayaklarım cok kötü sabah doktora gıtcem uyuyamıyorum bıle bısey yoktur inşallah :/
aaaaaçok sevindimm nasılmış yamisy? 11 gün var bebişlerimizin arasında benim gögüslerim 75'di şimdi 90 damızlık inek gibi oldum. Hamilelikte de sinirliydim hala sinirliyim sakinleşme sorunu yaşıyorum çıldırmak üzereyim artık
Kızlar merhaba,
umarım hepiniz iyisiniz...5 dakkada bir mesaj hakkımız var ya mesajların hepisni yanıtlayamadım.. Buradan yazayım dedim..pazar gecesi çok kötüleştim..aşağıdan kuvvetli bir sızlama ve acı başladı..önce vajinamın içinden daha sonra idrar torbamdan daha snra makatımdan vuruyordu..kıvrandım..sonunda adet sancısına döndü..apar topar hemen gene o üniversiteye gittik..gene aynı durum..tahlillerin çıkması için kolumda serumla 5 saat 6'ya kadar bekledim..çıktı..bu arada o kasap kadın doğuma gönderildim..tekrardan aynı kasabı görecem diye korkarken kadın bir doktor vardı uykulu uykulu o baktı bana..hem alttan hem üstten..bir de bana " hep de gece geliyor başınıza, gündüz bir gelip muayene olsanıza" falan saçmalıkları çekti..artık acıdan ve sızıdan nefes alacak halim kalmadığı için ses çıkaramadım..neyse..allta açılma ve sorun yokmuş çok şükür üstten de baktı bebiş iyiymiş çok şükür ama böbreğim ve idrar kesem ödem yapmış..hem de o kadar ilaca rağmen
Sabah ürolojiye gidin dendi..o kadar acı çekerken üroloji ve radyoloji beni ultrasona kabul etmedi düşünün sabah gelsin dendi..yani böyle bir acil..o an ölsen umurlarında değil..ben acilden çıkışımı yaptım..özel hastenedeki doktoruma eve uğramadan gittim eşimle..eşim de tam işe başlayacaktı vs..gidemedi..ben tekrar hastaneye yattım..tekrar serumlar iğneler..3-4 gün sonra eve geldik..şimdi antiseptik kullanıyorum idrar yollarım için..
beraberinde reflüm çok arttı..benim reflüm önceden beri LFR boğaz reflüsü idi..kapakçığım zarar gördüğü için midemden gelen sıvı akciğerlerinme boğazıma bile zarar veriyordu..durmadan günlerce içim parçalanır gb öksürdüm..bu arada yavrum çok rahatsız oldu ve yön değiştirdi..kafasını yukarıdan aşağıya koydu((( şimdi sanki her şey ters gidiyor..ne alltaki sancım geçiyor ne de öksürüğüm..
Allah'a isyan olmasın katiyen ama bunaldım ve çok korkuyorum artık..bazen dayanacak gücüm kalmadı artık diyorum..bazen de bebiş için dayanmalısın diye telkin ediyorum kendimi..
Dün 250 lira vererek üniversitede bir profesöre gittik..adam para verince bayaa ilgilendi benimle..üniversitede kendsi ile görüşememiştim bile düşünün..bana sadece böbreklerimle ilgili sorun olduğunu 29 gün antiseptik kullanmam gerektiğini ama öksürük için bir şey yapılamaacağını, ama çok öksürürsem rahim ağzına zarar verebileceğimi söyledi..aman ne iyi! sanki elimde..zaten ne yemek yiyebiliyorm ne içebiliyorum..
psikolojik durumum berbat..sizi de fazla üzmek istemem..yamisy'den haber alabildiniz mi? yoksa o da kayıplara mı karıştı ?
evet senden bir hafta sonra yamisy de aldı kucağına oğluşunu.. bakınıyorum ona ama hiç yazamıyor..bir doğum yaptığı gün yazdı..bir daha yazmamış..inşallah sağlıklıdırlar ana oğul..
benim de çok küçüktü göğüslerim ama hala küçük nasıl oluyor anlamadım bir türlü..bu hamişlik gerçeten beni de yıprattı , nasıl göreceğim bilmiyorum 38'i..kaldı geriye 8 hafta inşallah zirve..ama sinirlerim laçka hani
Canım benim aklım hep sendeydi inan
çok çok çok daha kötülerinin olabileceğinden korkmuştum
çünkü en son çok kötüydün
kıyamam yaaaa neler çekmişsin, keşke bi sihirli değnek olsa da ağrılarını geçirebilsem
doktor öksürük için yapılabilecek bişey söyledi mi peki?
bu böyle devam edemez, tedavisi vardır muhakkak
ne yapsak, kimse sorsak ki
öksürüğe iyi gelecek bişey vardır belki de
ılık suya bal katsan içsen iyi gelir mi acaba
tatlım yat dinlen, Allahım korusun seni de bebeğini de
acıların bir an evvel geçer inşallah
öpüyorum canım, dualarım seninle
Canım oğluşundan fırsat bulup gelemedim yamisy
kimbilir kimler geliyor gidiyordur
tam yoğun döneminde şu an
benim göğüslerim aldı başını gitti resmen, 80 di 90ı geçmek üzere
çatlaklar da oluştu göğsümün altında
ağlaya ağlaya kaç kere aynanın karşısında baktım göğüslerime
sinirlerinin laçka olması normal canım neler yaşadın neler
Allahım şu haftaları sorunsuz ve hızlıca geçirmeni sağlar umarım
Canım oğluşundan fırsat bulup gelemedim yamisy
kimbilir kimler geliyor gidiyordur
tam yoğun döneminde şu an
benim göğüslerim aldı başını gitti resmen, 80 di 90ı geçmek üzere
çatlaklar da oluştu göğsümün altında
ağlaya ağlaya kaç kere aynanın karşısında baktım göğüslerime
sinirlerinin laçka olması normal canım neler yaşadın neler
Allahım şu haftaları sorunsuz ve hızlıca geçirmeni sağlar umarım
Kızlar merhaba,
umarım hepiniz iyisiniz...5 dakkada bir mesaj hakkımız var ya mesajların hepisni yanıtlayamadım.. Buradan yazayım dedim..pazar gecesi çok kötüleştim..aşağıdan kuvvetli bir sızlama ve acı başladı..önce vajinamın içinden daha sonra idrar torbamdan daha snra makatımdan vuruyordu..kıvrandım..sonunda adet sancısına döndü..apar topar hemen gene o üniversiteye gittik..gene aynı durum..tahlillerin çıkması için kolumda serumla 5 saat 6'ya kadar bekledim..çıktı..bu arada o kasap kadın doğuma gönderildim..tekrardan aynı kasabı görecem diye korkarken kadın bir doktor vardı uykulu uykulu o baktı bana..hem alttan hem üstten..bir de bana " hep de gece geliyor başınıza, gündüz bir gelip muayene olsanıza" falan saçmalıkları çekti..artık acıdan ve sızıdan nefes alacak halim kalmadığı için ses çıkaramadım..neyse..allta açılma ve sorun yokmuş çok şükür üstten de baktı bebiş iyiymiş çok şükür ama böbreğim ve idrar kesem ödem yapmış..hem de o kadar ilaca rağmen
Sabah ürolojiye gidin dendi..o kadar acı çekerken üroloji ve radyoloji beni ultrasona kabul etmedi düşünün sabah gelsin dendi..yani böyle bir acil..o an ölsen umurlarında değil..ben acilden çıkışımı yaptım..özel hastenedeki doktoruma eve uğramadan gittim eşimle..eşim de tam işe başlayacaktı vs..gidemedi..ben tekrar hastaneye yattım..tekrar serumlar iğneler..3-4 gün sonra eve geldik..şimdi antiseptik kullanıyorum idrar yollarım için..
beraberinde reflüm çok arttı..benim reflüm önceden beri LFR boğaz reflüsü idi..kapakçığım zarar gördüğü için midemden gelen sıvı akciğerlerinme boğazıma bile zarar veriyordu..durmadan günlerce içim parçalanır gb öksürdüm..bu arada yavrum çok rahatsız oldu ve yön değiştirdi..kafasını yukarıdan aşağıya koydu((( şimdi sanki her şey ters gidiyor..ne alltaki sancım geçiyor ne de öksürüğüm..
Allah'a isyan olmasın katiyen ama bunaldım ve çok korkuyorum artık..bazen dayanacak gücüm kalmadı artık diyorum..bazen de bebiş için dayanmalısın diye telkin ediyorum kendimi..
Dün 250 lira vererek üniversitede bir profesöre gittik..adam para verince bayaa ilgilendi benimle..üniversitede kendsi ile görüşememiştim bile düşünün..bana sadece böbreklerimle ilgili sorun olduğunu 29 gün antiseptik kullanmam gerektiğini ama öksürük için bir şey yapılamaacağını, ama çok öksürürsem rahim ağzına zarar verebileceğimi söyledi..aman ne iyi! sanki elimde..zaten ne yemek yiyebiliyorm ne içebiliyorum..
psikolojik durumum berbat..sizi de fazla üzmek istemem..yamisy'den haber alabildiniz mi? yoksa o da kayıplara mı karıştı ?
cnım ne güzel 24 olmuşsun artık..çok şükür maşallah sana ve oğluşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?