Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ah canım benimmmm...yirim ben onu...nasıl tatlıdır o fındıko şimdi...

ah yamisy ben hala bu halde tamamlayamadım eşyalarını..canım çok sıkkın..

canım bence hani o dört hafta önde diyen doktor var ya o sana doğru demiş..sen hep kilosu az diye üzülüyordun ama bak gördün gerçekte ne kadar fark varmış de mi?

benimki de ultrasonda babaya benzemeye başladı..hatta en son hali tam elma yanak dolgun dudak ve koca kafa babanın aynısı idi...

hastane çıkışını düzgün kullanabildin mi peki? uydu mu kıyafetler.? bir de hastaneden nasıl çıkardınız bebiki..puseti ile mi?

kızlar yok burada..kaçırdılar valla senii...((

Canım çok pimpiriklidir benim kocam
bi tanıyan bana diyo ki siz iyi geçiniyosunuz
çok huyludur da kendisi
annesinin yemeklerinin tadını arar ağzı yemeklerde

anne elinin lezzetini unutamıyo demek. olsun şimdide senın yemeklerıne alışsın sonucta yapcak bısey yok annesı hergun gelıp yemek mı yapıcak benımkıde oyle ama mecbur yıyo elı ve agzı mahkum

evet teyzesi baktıkça yiyesim geliyo valla

canım hastane çıkışını giydirdim. sana gösterdiğim çizgili olanı değil ama başka vardı 20li almıştım onu giydirdim. biraz büyük geldi tabiki. 56 beden aldığım herşey büyük oldu oğluma. kendisi 50 beden çünkü.. bende 3 günlükken kontrole gitmiştik. test sonuçlarını beklerken gittim 1 aylık bebek kıyafetleri aldım güzel yıkadım onları giydirdim... ilk zamanlar için 50 beden al mutlaka... çok kirletiyolar bide bezinden çişi falan üstüne geçiyo... ağız mendili bol bol al. ben emzirirken de göğsümün altından önlük gibi onun üstüne koyuyorum. süt akıyo çünkü göğsümden ve üstümüz başımız süt olmasın diye onlardan koyuyorum. benim gibi kıyafetleri üstüne tam olsun takıntın varsa 1 aylık, 0 aylık yada 50 beden kıyafet mutlaka al. heee unutmadan mutlaka kendinden eldivenli çıtçıtlılardan al. altından patikliyle giydiriyorum gayet rahat oluyo... kendinden eldivenl tulum daha rahat tabi ama ben ondan çok bulamadım... netten arıyorum şimdi bi bulsam....

hastaneden pusetle çıkardık ama pusetin ortası oyuk... yani bebek oturur pozisyona geçiyo ona koyunca. bende ortasına yastık koydum yükselttim. şuanda öyle kullanıyorum. portbebeye geçiş yapmayı düşünüyorum... nasılsa bebek arabasının iskeletine oturabiliyo... araba gibi kullanabiliyorum her ikisinide.

seninki de babişe benziyo he babacı olcaklar başımıza bak gör

evet ya kızlar yok hepsi birden nere kaçmışlar ki acep? geleceğimi hissettiler bence onlar ben yokken stres yaptılar demekki beni görünce kaçtılar

neyse canım ben kaçıyorum bebişin altı açılıcak emzirilicekk sonra da yatılıcak... hadi görüşürüz canım kendine çok iyi bak

Son düzenleme:

kımler gelmıss ama ben kacırdım
1 haftalık oldu dımı saka maka ne ara gectı zaman ya daha dun kaburgalarınla oynuyodu yerım onu ben mıs gıbı kokuyodur iyi olmanızada cok sevındım maşallah
sen gıdınce delırdık yıne benım ayaklarım şiş 3 gundur cok kötu ellerım yanıyo ateş var sankı bısey olma korkusuyl aglıyorum hergun 5 dakıka bıle olsa 25nde kontrol var bakalım ne olcak hep kötu bısey dıcek doktor dıye korkuyorum

Canımmmmmmmmmmm ilk kalp atışınız hayırlı olsun
ben hüngür hüngür ağlamıştım duyunca
zira benim keseme boş demişti doktor
miyom işini hiç bilmiyorum ne olacak
Allahım seni ve bebeğini korusun, bebişin sağlıklı olsun da gerekirse normal doğum olmayıversin

Tatlım öncelikle hayırlı olsun oğluşunla evdeki hayatınız
hoşgeldin tekrardan aramıza
biz de yanında olsak da öpsek, sevsek, koklasak keretayı
yazdıkların çok bilgilendirici oldu gerçekten
en çok üzüldüğüm nokta ben bu koca göğüslerle yaşamıma devam edebilirim gibi geldi bana ve ben çok üzüldüm
zaten teyzeme çok benziyorum ben
kadının vücut bedeni 36 , göğüsler doğumdan beri maşallah füze gibi 90-95-100 olduğu oldu
off offf ne yapacaksam
canım yaaa o dikiş işi olmasa olmuyo mu, en çok dikişten korkuyorum ben
simite oturunca faydası ne oldu ki

Canım bu konuya sıkma canını nolur
benim suyum gitti diye ağlarken eşimde abarttığımı sanmıştı
hissetmiyorlar diye bizi anlayamıyorlar maalesef
seninki sanıırm bedensel olarak yorulmuş ondan yapıyor, annen gelsin bence bi süreliğine de olsa
destek olur, değişiklik olur, belki eşin de düzelir
stres olmuş olabilir
çünkü benim eşim dedi ki ben çok korktum ne yapacağımı bilemez haldeydim
kaç gece sabaha kadar uyumadı, her uyandığımda kara kara düşünürken gördüm onu
bazen anlayışsız oluyorlar ama seni çok seviyor, hem sana hem de bebişe bişey olmasından korkuyor bence
acile gittiğinde de bi çözüm olmadığı için daha da sinirleniyordur belki de
adamlar işlerini bilmiyorlar, sadece canını yakıyorlar daha fazla

Canım bi reflün için gittiğin doktorla konuşsan olmaz mı
sonuçta belki alabileceksindir ama böbrek engel oluyordur
böbrek için ilaç kullanmayı bıraktığında kullanabilirsin diyecek belki de
çünkü ard arda ilaç kullandığında da zehirleme yapabiliyormuş, Allah korusun
bebeğe zarar vermez mi canım çünkü sürekli itiyosun, öksürdükce
az kaldı yaaa, bi kaç hafta daha dayansa bebişko hallolacak inşallah
akciğerlerin gelişimi çok önemli o yüzden paşa biraz sıkacak dişini içerde kalacak
bak Yamiş açıklamış doğumdan önce büyümesi kalıcıymış, sonra süt geldikce büyüyecekmiş zaten
valla ben kendime üzülüyorum inekler gibi göğüsleri kocaman gezmek istemiyorum
gece gece ağladım yaaa bunlarla napacam diye ben

Ayyyy okudukca bende görür müyüm ki o günleri diyorum
Allahım hayırlısıyla hepimizin doğurduğunu görmeyi nasip etsin
yamişcim sen artık tecrübeli olarak bizlere yol göstericisin
bebek bakımında da ihtiyacımız olacak gibi geliyor
bebişlerimiz arasında benimki zamanını beklerse 16 haftaya yakın olacak
abilik yapacak seninki

maşallah gaz sıkıntısının olmaması, emmesi çok güzel
uykusuzluk hamileliğin de anneliğin de doğasında var sanırım
başında kim kalıyor canım, kim yardım ediyor sana bu haftalarda?

maşallah kilocuğu da güzel
Morişim sende sıkıntı yapma akciğerler için yamişin de dediği gibi iğne vururlar
ama en önemlisi senin kendini mutlu hissetmen, bunun için de öncelikle ağrılarının geçmesi gerek

o fındık tam yemeliktir şimdi yaaaa
canım eşyalarını tamamlarsın sıkma canını (bunu henüz bir iğne almamış biri olarak söylüyorum)
bebiş kısmetiyle gelir, bi bakarsın herşey tamamlanır da sen şaşa kalmışsın bile
bence de önde diyen doktor doğruyu söylemiş
insanlar 40 haftayı dolduruyor 2500 doğurabiliyor
ultrason da çok fark olabiliyor dedi benim doktor da kilosu yönünden
ahh ahh kocalara çok baktınız dimi sizi gidi siziiiiiiiiiii
benimkini kimseye benzetemedim de ayrıntılı fotolarından anam kocişime benzetti
onun ki tamamen hayal ürünü bence, zira bana değil de damadına benzesin istiyor
benden yeterince çektiği için , torundan çekmemek istiyor sanırım
annannem de hamile olduğumu öğrenince gözünün önüne kocamın geldiğini söylemişti
muhtemelen bizimki de babaya benzeyecek

Canım tanıdık tanımadık herkesin herşeyini merak edebilirim
dedikoduları çok güzel dinler ve eğlenirim
anaya çektiyse oyy oyy oyyy

sorma canım ya aynı huy bendede var tanıyım tanımıyım sorar ögrenırım kulakları dikip dınlerım bırı bi dedıkodu anlatırken
oğlanlar bıze cekerse yandık

anne elinin lezzetini unutamıyo demek. olsun şimdide senın yemeklerıne alışsın sonucta yapcak bısey yok annesı hergun gelıp yemek mı yapıcak benımkıde oyle ama mecbur yıyo elı ve agzı mahkum

Bi kaç kere kendi yemek yapmak zorunda kaldı da o zaman anladı aslında kıymetimi
bana şimdi bi bulgur pilavından olsa da yesek
bi şundan yapsan da yesek özledim falan diyo
hatta geçen dedim yaaa 3 çeşit yaptım diye onlar bittiğinde çok kötüydüm sen yat ben gelince yaparım dedi
7 de geldi eve zavallım gelene kadar da kurmuş kafasında ne pişirsem diye
ben de sütlü havuç çorbası, pilav ve bamya yapmıştım
öpücüklere boğdu resmen
adam ya yemek pişmesine seviniyo, ya pişirmeyecek olmasına, ya da yemeklerimi özledi bilemiyorum

evimize geldik , doktor yatış verdi ya bana evde maalesef hep ona kalmıştı
yoruldu sanırım

Merhaba arkadaşlarr uzun süredirr takip ediyorum hedefime ulaşıncaa bende katılayım dedim :) Allah herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah

Offf offf ne alacam ben yaaa
alınacak, yapılacak, öğrenilecek ne kadar çok şey var
düşündükce strese giriyorum
hiçbişey de almadım
ne zaman alsam da , yıkasam da, ütülesem valla düşünüp duruyorum
geleceğini bilebilseydim gelirdim tatlım da ben nasıl yorulduysam
kocişle beraber 8 de uyuyuvermişim
ikimizde 1 gibi uyandık, o beni suçluyo sen uyuttun diye ben onu

sanırım bir haftadır uyuduğumuz en rahat uykuydu, haftasonundan mıdır nedir
Allahım bol süt versin sana, bebişini kokla - öp bizim içinde
öpüyorum oğluşunu da seni de

Canım ne demiştik hani kötü düşünmek yoktu
ben bu yelpazeye dönen patilerime ağlıyo muyum hiç
ya da göğüslerime ( tamam ara ara ağlıyorum ama olsun )
kontrol de herşey güzel çıkacak emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…