Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

sorma canım ya aynı huy bendede var tanıyım tanımıyım sorar ögrenırım kulakları dikip dınlerım bırı bi dedıkodu anlatırken
oğlanlar bıze cekerse yandık

Aamaaaaaaaaaaaaaan tatlım biz de öyle eğleniyoruz, boşverrrrrrrr
azıcık da bize benzesinler yahuuuu, yoksa 4 duvarlı evde 6 duvarla yaşayamam gibi gelir bana

hoşbuldummm :) bir kaç aydır hamile kalmam için çabalyorduk canımm polikistik görülmüştü doktor doktor gezdim... daha önce düşük yaşadım Allah kimseye yaşatmasın çook şükür yine hamişim 4+3 şuan çok miniğiz ama tekrar düşük tehlikem olablirmişş ayrıcaa sistitle başımbelada sanırım zor günler beni bekliyorrr

Canım sadece hamiş olduğuna odaklan gerisini düşünme
Allahım yeniden yaşatmasın düşüğü
Bebişine uzun ömür versin, dünyaya gelmeyi nasip etsin umarım
öncelikle bebişin hayırlı olsun annesi
ben haftalarca düşük korkusu yaşadım, o yüzden Allahım almayacaksa almıyor korkma
Hayırlı ve uzun ömürlü olur umarım çocuğun

Allah razı olsun canım o korku o kadar zorki ... ama verende Allah alanda kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım güzell dileklerin için çook teşekkür ederim Rabbim senin evladınında analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin inşallah

evet canım çok zor, Allahım kimselere yaşatmasın
Allahım hepimize evlat sevgisini yaşatsın
aminnnnnnnnnnn inşallah doğar da teyzesi
sen yenisin ama bizim topik çok sıkıntı yaşayan bir yer
hepimizin gebeliklerinde farklı sorunlar var
o yüzden korkma sende , rahat ol

Teyzoşlarııııııııııııııı biz bugün ikinci doz tetonozumuzu olduk
nedendir bilinmez iğneyi vurduktan sonra yaklaşık 5 saat vurmadı sandım
ne ağrım oldu ne bişey
ilkinde çok ağrım olmuştu çünkü
yemek yiyip babişiyle 8 gibi uyuyakalmışız, o yüzden burdaki dedikodulara da taze annişimize de yetişemedik
bi kalktım ki kolum davula doğru gidiyo, gene şişmiş maalesef
ve ağrı başladı
sanırım iğneyi vurmuş gerçekten

hmm doğrudur canım.. doğar Rabbimin izni ile inşaallah.. ben uzun süredir takipteyim de ancaa yazma fırsatı buldum bir çok soruma cevap buluyorum bu site sayesindee günümün yarısı burda geçiyor :2: sürekli yakınındaki insanlara sıkıntıları bu kadar kolay anlatamıyosun hemen nazlı hamile moduna sokuyorlar insanı .. o yüzden seviyorum burayı

Burda kimse kimsyi nazlı ya da sorunlu olarak görmüyor canım
tam tersi herkes birbirini anlıyor
ve destek oluyor
umarım aradığın her soruya cevap bulabilirsin

Burda kimse kimsyi nazlı ya da sorunlu olarak görmüyor canım
tam tersi herkes birbirini anlıyor
ve destek oluyor
umarım aradığın her soruya cevap bulabilirsin

Umarım canım.. neyse ben kaçıyım malum wc seansları başlar senide tutmayayım memnun oldum bu arada tekrar karsılasırız umarım buralarda Allaha emanet olun canım

Aamaaaaaaaaaaaaaan tatlım biz de öyle eğleniyoruz, boşverrrrrrrr
azıcık da bize benzesinler yahuuuu, yoksa 4 duvarlı evde 6 duvarla yaşayamam gibi gelir bana

bu lafını tuttum tatlım valla guzelmıs bıze ceksınler haklısın. nolmus anne kım ne demıs ne yapmıs desınler bızde bı guzel anlatalım canımız sıkılmaz

kötü düşünmiyim dıyorum seytan gırıyo beynıme ya kontrol gunu o odadanın onunde beklemek kadar heycan verıcı bısey yok okadar sabredıyom o odanın kapısında bekleyemıyorum kalbım pat küt sonra nabzım yuksek cıkıyo tabı doktorum ne oldu dıyo inşallah guzel cıkar tatlım kılo alamazsa dıye dusunuyorum inşallah almıstır

Yaptım da geçmedi maalesef canım
ayaklarım dana siluetinde dolaşmaya devam ediyor maalesef
evet yaaa görüşemedik, gittin mi doktora ne dedi doktor?

benımkılerde o siluette dolasıyo canım hala ınmedı ama senınkıler ayakta fazla kalmaktan oluyo e okulda spor ayakkabıda yasak ne olcak boyle gidemedım doktora dun gıtcektım öglen 1de uyumsum bı kalktımsaat 4 yetısemedım ayın 25nde kontrol vardı artık ozmana kaldı benım doktor işi :/

hem senın yaptıgına sevınmıs hem karnı acken yemek yapma derdınden kurtulduguna sevınmıs hemde özlemıs bence sen evde yattıgnda yemeklerı o yapınca bıkmıstr erkekler fazla dayanamıyokı yemek yapmaya fılan. benımkı makarna yapmayı yenı ogrendı yemek yapmayı bılmez ama sofrayı suslemeyı yemeklerın ustunu suslemeyı iyi bilir ben fazla suslemem odunsun der bana

bir de astım ve lfr reflü çıktı..anacım çıldıracağım artık..öksürük ve nefes alma krizlerine giriyorum..pazartesi çatı muayenesi yaptılar elle o kadar öksürmüştüm ki dr kadın artık parmağıyla oydu beni..anlamadım ama haftasından önce yaptı işte..

aklıma senin iki parmak girişi geldi..kareşim benimki resmen elini soktu ya...dün de artık profesör makine ile bakınca zarar vermediğini anladım..

[/QUOTE]

o çatı muayenesi çok fena ilk yaptıklarında hastaneyi inletmiştim çığlıklarımla. Ben acile yalnız başıma gittiğimi biliyorum bizimde çok sorunlu oldu eşimde dyanamıyordu artık

bu lafını tuttum tatlım valla guzelmıs bıze ceksınler haklısın. nolmus anne kım ne demıs ne yapmıs desınler bızde bı guzel anlatalım canımız sıkılmaz

Valla tek hayalim duyduklarımı anlatabilecek birinin olması
birsürü şey duyuyorsun ama paylaşacağın kimse olmayınca dilin şişiyor

Canım ben her kontrole gittiğimde barut fıçısı gibi oluyorum
dokunan olursa patlıyorum resmen
sinirlerim iyice gerildi, ne yapacaksam
almıştır canım gör bak tonbiş tonbiş bakacak sana, el sallayacak anne gerilme bu kadar ben iyiyim diye

canım valla kilo da aldım, su mu tutuyor vücudum çözemedim gitti
ayaklarım hiç inmiyor, bastırınca çöküyor içe resmen
ayakta kalmak çok zorluyor cidden, spor ayakkabı olsa iyi olacak
bu arada 38 numara ayaklarım 39 numaradan bile taşar hale geldi neden acaba

Canım bana diyo ki kendim yemek pişirince senin yemeklerinin tadı ne kadar güzelmiş onu farkettim
dedim baaaaaaaaaaaak gördün mü allahın sopası yok
hasta olmasam kıymetimi anlamayacaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…