bu arada canım böbrek sinyal veriyorsa mutlka dra git..önce bir güzel idrar tahlili yaptır,sonuca baksın dr..çünkü çok sinsi bir hastalık idrar enfeksiyonu ve böbrek..bak ben hala çekiyorum..ltfn mutlaka peşini bırakma tamam mi?
sol tarafına yat bir de çok su içmek ağrısını gerçekten alıyor..
Canım valla yazdıklarını okuyunca aldı mı beni bi gülme
eşim diyo noldu, bende diyorum ne olacak okyanusu yüzerek geçecem de dere de boğulacam galiba
o da ne dedi, hadi aldı mı gene bi gülme beni
valla canım dikişlerden çok korkuyorum hala
insanlar bi anlatıyo ki, yok şu kadar dikiş attılar, yok şu kadar canım acıdı, bağıra bağıra bi hal oldular
valla emişiyor olmanıza çok sevindim
maşallah ne de sütü gelirmiş bizim hatununnnnnnnnnnnnnnnnn, ohh ohhh maşallah maşallah
Allah kesmesin sütünü
ben korkuyorum da tek başıma bakabilir miyim acaba çocuğa diye
ne güzel mutluysanız devam edin ana-baba-oğul
kız benimki doğacak bu gidişle götürüp üstüne mağazadan alıp giydirecem
yok anacım yok benim kocam da görümcelerim de kalpten götürecek beni
daha var daha var, alırsınız alırsınız diye diye doğurtacaklar çocuğu
ya da öyle bi zaman gelecek ki çocuk kendi tutacak elimizden anne kıyafet alalım diyecek
göğüslerim bu boyutta kalmasınlar nolur canım yaaa, süt verirken zaten büyüyecekler
pöffffffffff
inşallah canım benim,, gene sen düzenlemişsin eşini..seninle çok yol almış çok şey öğrenmiş bunca zaman.. maşalllah 3 çocuğunuz varbirbirinizi iyice çözmüşsünüz..ama işte biz daha bir seneyi yeni geçtik sayılır...bir de geç evlenince evelliyatı yok, ne yaptı ne etti zamanında çok düşünmedik..aşık olduk evlendik ..ama işte ev yaşantısı başka..zor günlerde birbirimize destek olmayacağız da ne yapacağız de mi? iyiyken çok iyi..senden iyisi yok ama hastalanınca çok zor gerçekten sera..insan daha bir sefkat ve ilgi görmek istiyor..ama nerede? sanki nazlanıyorum..bak aslında en istirahtliyim..yataktan çok kalkmamam lazım ama bugün kalktım gene lavaboları elden geçirdim..çöpleri attım..yemek yaptım vs vs..bebeğin birkaç eşyası vardı onları da yıkadım..bacaklarım ve belim zonkluyor.dr kendini asla yorma dedi ama sırf ona yük olmamak için..
Canım sol koluma tetonozu vurdukları için onun üstüne de yatamıyorum ki ben
sırt üstü de yatamıyorum, karın üstü de
sağ böbreğimde de ağrı başladığı için, o tarafa da yatamıyorum
dün mahvoldum sabaha kadar pozisyon arayacam diye
valla iyi gelecekse kullanmanda fayda var
yemek yiyemiyorsun , öksürüğün geçmiyor ve bebeğe zarar veriyorsun
ama bebeğin etkilenmemesi de önemli, ilacın fazla yan etkisi olmasında
bu doğum izninin 24 haftaya çıkarılması yeniden gündeme geldi, seçimlere kadar belli olacakmış
biz doğurmadan belli olsaydı da bi nebze olsun rahat etseydik
çok şükür az kaldı canım senin
benim erken doğmazsa 15-16 haftam daha var
pöffffffff
daha en zorlanacağım dönemler duruyor
az önce eşim diyor ki bebeğin üstüne dökülenleri kaşıkla alıp ağzına sokuyolar yaaa yapmazsın dimi öyle
bende dedim senin annenle ablaların sen görmeden bişey olmaz bişey olmaz diye öyle sokacaklar
sonra hatırlatacam bu laflarını sana
nasıl bozuldum yaaa, sanki ben sokarım ağzına çocuğumun
yorulurmuşum yaaa erinebilirmişim
ahh ahh daha doğmadan bebeği paylaşamıyolar
doğsun mahvolduk
Canım enfeksiyonum var ben farkındayım
ama idrarda gözükmüyo
neden acaba
bu arada burdaki doktorlara gitmeyi gözüm yemiyor, korkuyorum
çok su içiyorum ama son günlerde daha zor uyur oldum
biz geldikkkkızlar benim bacaklarım çok kasılıyor uykudayken napmam lazım ya birde göbeğimin üstünde uyurken buluyorum kendimi çocuk pestil gibi çıkıcak içimden bu gidişle şu hamıle yastıkları işe yarıyormudur acaba:44:
moiraia canim ilk bebekde dedimki bundan ne koca olur ne kasaba nazlama yapardi ondandan hemen sIkilirdi ne merak etme ne yardim hicbiri olmadi o zamanlar beni bile sevmedigini dusundum uzuntuden hasta oldum pesimde gelir bebegi gormeye doktorumuz onun arkadasi bayandi ne bebek gormesi sanki drla muhabbete gelmis gibiydi bebek haric herseyi konusuyorlardi 2.ci 3.ci numarada kdv li cikarttim acisini 3.numarada tavan yaptim simariklikdabidahami hamile kalacam bu son acisi ciksin dedim askim ayaklarima krem lazim her aksam kreminden tut masajina kadar canim istemedigi halde manav manav dolastirdim gece vakti senmisin ilk bebekde ilgilenmiyen askim bu bebek cok asagidaymis evi supurumeyecem sen sil supur dedim hepsini yapti gerci cok agir gecti 3.numaranin hamileligide bir poset bile tasimadim bazen astim bu nazi kol cantami bile ona tasittim eline koca bir liste verdim bunlari al gel dedim bebege lazim olacak seyler telefonla ariyor yavrum bulamadim ben bunlari nerden alicaz askolsun askos bu ilk bebegimiz degil 3.numara digerlerine nerden aldiysan bunada ordan alacan iyide ben almadimki ilkbebegimize resmen intikam aliyorsun benden ama pes ettim sen kazandin dedi kesinlikle ilk bebekde bazi erkekler anlamiyor benimkide o modelden cikti hatta aksamlari yuruyelimmi derdim ilk hamileligimde dedigi lafa bak aaannnaaaaa ne yuruyusu bide bebek pat diye dussun yere allah korusun ne zannediyorsa artik hamileligi yasida cok gencdi acaba algilamasindami sorun vardi anlamadim gitti yinede esine kizip cok is yapma tatlim kirlenirse kirlensin ortalik canindan kiymetlimi hatta bir bayan caagirsan haftada 1 gun sana yardima gelse silse supurse
adam demiştir bizim hatun kafayı yedi benimki olsa öyle derdi : benim karı kafayı yedi manyak karı derdi
amaan insanları hiç dinleme.. sonuçta herkesin doğumu farklı ilerliyo... ben epidurali yaptırdım rahatça doğurdum. eltim bunu duyunca dmediğini bırakmamış kaynanama... yok tehlikeliymiş riskliymiş bebek çıkmazmış... halbuki ben onu yaptırmasam zaten bebeğin hayatı tehlikedeydi... titremem yüzünden nefes alamadım bebeğe de oksjen gitmedi kalp atışı düştü... ben bayıldım... epiduralden sonra da uyusmadım sadece acım kesildi ağrı ve acı hissetmedim, 3 ıkınmada doğurdum hareket edebildim... kimi acıyıda ağrıyıda hissettim der kimi de hiçbişey hissetmedim uyuştum ıkınamadım bile der... hoş bu olay ilacın dozu ve doğru zamanıyla ilgili... normal epiduralsiz doğumda da herkesin farklı... kimi çok rahat kimi sanki sezeryan gibi... yani başına ne geleceğini sadece yaşayarak öğrenebilirsin. başkalarının dedikleri senin nasıl doğuracağını göstermez... herkes konusur tabiii. sen hee de geç.. o kadar takma...
daha var daha var diye erteleme sakın. başla biyerden. sonraa yetiştiremezsin... almak bişey değil kullanıma hazırlicaksın onları bide... başla bian önce geç bile kaldın sen...
hayalot canım özledik seni ,,,yoktun buralarda..ben de enfeksiyondan hastanede yattım 3 gün gene :2: şimdi evdeyim..senin nasıl düzeldi mi kabızlık sorunun?
aldın m duphalac surubunu?
göbeğinin üstüne yatman keseye zarar vermezmiş..ama çocuk basınçtan strse girebilirmiş..geçenlerde bu koca karınla acillerde geçirdiğim uykusuz zamanlardan sonra ben de yatmışım düşün..ve resmen o kadar acı ilk defa hissettim karnımda..sanki göbeğim ortası dolmalık biber gb oyuluyordu
evet yamsiy canım herkesin doğumu farklı oluyor..ben de epiduralle normal doğumda çok sıkıntı çeken anneler tanıdım mesela..sen biraz daha şanslı geçirmişsin..sancın ve çılman olduğu için kolay olmuş gb...ama bazıları hissizlikten ıkınmıyorlarve bebeği çıkartamıyorlar dışarı..bazen ters geliş vs bunlar da oluyor ve bebği çıkarırken vakkum kullanmak zorunda kalıyorlar hem rahime hem de bebişe zarar veriyorlar..mesela annem beni epiduralsiz bağıra bağıra doğurmuş ama rahmi çok dar olduğu için bir buçuk kiloluk beni vakkumla almışlar..ve kafatasım yamulmuş.. sonra düzelmiş ama bebeğe beyin kanaması geçirtebilirler...yada bir uzuvuna zarar verirler çekerken..normal doğum konusunda da israrcı olmamak lazım..zor normal doğumlarda rahm ağzı bzulduğu için sonraki bebekler erkenden kaybedilebiliyor..ya da rahim içi yırtılma olabiliyor..tabii eskiler şakır şakır doğururken bir de bu zorluklar yzünden hayatlarını kaybeden annele ve bebekler de vardı.. ben inan acıdan sancıdan hiç korkmuyorum da..ya ters gelirse..ya çıkarırken bir zarar verilerse gb endileşelerden kendimi mahvedebilirim...en iyisi benim için sezaryen valla
günaydın canım. topiğe dün baktım buralardaydım öyle oyalanıyorum :))
ahh balım cenazeydi annemlere git gel yetişemedim buralaradur bi sarılam sana
nasıl oldun canım benim çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın daha iyisin inşallah
daha doktora gıdemedım ama çorbaları devreye sokunca sanki 1 haftadır iyiyim gibi.hani hala kabızlık var ama en azından hemoraid olmuyorumşimdide bacak kramplarım başladı kızçem.geceleri uykumdan uyandırcak derecede ve gunduz oturuyorum diyelim ayağa kalkınca 15 dkktan önce açılmıyor bacaklarım:26:bi arkadaş dedi şimdi magnezyum eksikliğinden olur diye muz ye dedi ama bılıyorsun wc sorunu var bu göbeğe yatmada 2-3 gündr çıktı meydana.dahamı rahat oluyo anlamıyorum ama uyandığımda bebeği altıma almış vaziyette kalkıyorum yavrum anası gibi stresli olmasın bizide yarın sabah doktor arıyacak bu 2.düzey ultrosan ıcın bakalım nasıl gecıcek inş kilo falan almıştır
moiram senin bu sorununun bi çözümü yokmu ya çok üzüldüm.az kaldı doğuma ama hamılelıgın cok sorunlu gectı :26:su falanda içiyrsun ilaçta cabası neden atamadın hala bu enfeksiyonu acaba:26:
Oyuncu senioynarken yakaladımm
canım ben sana dru soracaktım ne oldu dra gidecektin? iyi de mi her şey? bebek hareketlerine takmıyorsun di mi? Yawrum yerleri daralmış gariplerin ne yapsınlar, dönemiyorlar bile kuzucuklar..bu arada şişliklerin nasıl..?
başınız sağ olsun Hayalotçum, bir de bu sıkıntı ile koşturdun o kadar canım..
şimdi biraz daha iyiceyim..ama işte tam geçmiyor bu illet..şimdi antiseptik kullanıyorum idrar torbamın içi şişmesin diye..bazen diyorum ki bu idrar torbasını aldırsam ben toptan nasıl olur?
bacaklarının kasılması normal..ama eğer karnında sertleşme ve kasılma başladıysa dikkat et derim..onun için magnor denilen bir laç var ..magnezyum ..rahim kasılmalarını önlüyor..bana dr günde iki defa verdi onu..şimdi çok ilaç içtiğim için almıyorum ama faydasını görüyorsun..bir de rahmi genişletip rahattığı için tuvalete de götürüyor zınk diye, bilgin olsun
Kızlar yazdıkalrınızı okudum, özellikle Morişim sana en kısa süre de cevap verecem
şu an yazacak durumda değilim
geceden beri böbreklerim bir batıyor bir batıyor ki anlatamam, sadece onlar da değil kemiklerimin kaç tane ve neremde olduğunu ezberledim diyebiliirm
yatamıyorum çünkü kemiklerim batıyo, nasıl geçecek çözemedim de
kalbimin altında göğüs kafesimden resmen bıçak sokuyolar
şimdi acile gidecez, dünden beri gram uyumadım ve acı çekmekten halsiz düştüm
sonra konuşmak üzere, hoşçakalın
oyuna daldım mı baya oynuyorum canımcuma gunu gıtcektım ama öglen 1de uyuduydum bı kalktım saat 4 hastaneyı kacırdım :26: haftaıcıne kaldı artık. şişliklerim bi şişiyo bı ınıyo kafasına göre takılıyolar :)) senın agrıların nasıl oldu ıyımısın sımdı ?
sağol canım Allah razı olsunOyuncu senioynarken yakaladımm
canım ben sana dru soracaktım ne oldu dra gidecektin? iyi de mi her şey? bebek hareketlerine takmıyorsun di mi? Yawrum yerleri daralmış gariplerin ne yapsınlar, dönemiyorlar bile kuzucuklar..bu arada şişliklerin nasıl..?
başınız sağ olsun Hayalotçum, bir de bu sıkıntı ile koşturdun o kadar canım..
şimdi biraz daha iyiceyim..ama işte tam geçmiyor bu illet..şimdi antiseptik kullanıyorum idrar torbamın içi şişmesin diye..bazen diyorum ki bu idrar torbasını aldırsam ben toptan nasıl olur?
bacaklarının kasılması normal..ama eğer karnında sertleşme ve kasılma başladıysa dikkat et derim..onun için magnor denilen bir laç var ..magnezyum ..rahim kasılmalarını önlüyor..bana dr günde iki defa verdi onu..şimdi çok ilaç içtiğim için almıyorum ama faydasını görüyorsun..bir de rahmi genişletip rahattığı için tuvalete de götürüyor zınk diye, bilgin olsun
Kızlar yazdıkalrınızı okudum, özellikle Morişim sana en kısa süre de cevap verecem
geceden beri böbreklerim bir batıyor bir batıyor ki anlatamam, sadece onlar da değil kemiklerimin kaç tane ve neremde olduğunu ezberledim diyebiliirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?